UAOTZYV.COM

YEDYNA medical cosmetology by Iryna Pavlushchenko

Адрес Київ, вулиця Маршала Рибалка, 5Б
Метро Лук'янівська 0.8км
Телефон +380 (98) 894-80-88
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт yedyna.com.ua
Рубрики Косметолог, Дерматолог
Оценка 5 22 отзыва
Похожие компании в категории
Салон краси Wizard — вулиця Богданівська, 7A
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14
РомиТаль / Медичний центр РоміТаль — вулиця Євгена Чикаленка, 38

YEDYNA medical cosmetology by Iryna Pavlushchenko отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
20 декабря 2023 в 6:28

Одна з найкращих косметологів в яких я був. Зрозумілі рекомендації від лікаря, комфортна та якісна процедура, хороший сервіс і ніякого нав'язування.

Алина
06 декабря 2023 в 18:18

Найкраща косметологічна клініка
ходжу до Іри вже кілька років і дуже задоволена станом своєї шкіри.
Також, ніколи не радять нічого зайвого в догляді, і все що підібрала мені Іра підійшло ідеально.

Ольга
05 декабря 2023 в 21:58

Дуже задоволена своїми візитами у клініку. Ірина справжній професіонал, котра підбирає саме ті процедури та догляд, котрі вирішують ваш конкретний запит та проблему. Особисто я любитель саме такого усвідомленого ставлення до власної шкіри. Якщо ви теж - це місце стане для вас ідеальним. Крім того, тут вас завжди зустрінуть посмішкою та запашною кавою. Ну і найголовніше, Ірина є лікарем за освітою, що для мене мега важливо.

Оля
02 декабря 2023 в 21:39

Вже декілька років відвідую тільки цих прекрасних дівчат-професіоналок. Робила найрізноманітніші процедури, як у Лесі, так і в Іри-довіряю їм повністю.
Дуже сподобалось, що коли у мене було загострення висипань, то після консультації мене направили здавати аналізи, щоб точно визначити проблему, а потім вже почали лікування. Найголовніше немає відчуття, що тобі хочуть навʼязати якнайбільше процедур, щоб викачати грошики.
Дуже гарна атмосфера, кабінети, пригощають смачною кавою та смаколиками)

Алевтина
28 ноября 2023 в 9:55

Найкращі косметологи працюють тут!
Ірина - геній інʼєкційних процедур!
Леся - чарівниця доглядового і профілактичного догляду!
Неймовірний тандем високопрофесійних спеціалістів.
І до того ж мега приємних людей!
Завжди з радістю відвідую своїх косметологів!

Надежда
23 ноября 2023 в 16:11

Була не один раз на процедурах (чистки, пілінги).
Але сьогодні прийшла робити губи своєї мрії. Дуже нервувала, але дарма. Все прошло ІДЕАЛЬНО
Саме те що я хотіла

Ангеліна
22 ноября 2023 в 13:25

У житті для жінки важливим є зустріти трьох своїх людей: свою другу половинку, свого гінеколога та свого косметолога. Якщо Ви ще не зустріли останнього, то Вам точно до Ірини! Це професіонал своєї справи, яка віддає всю себе і отримує від цього кайф. Помітно як сяють очі, коли вона працює. Щиро дякую Ірині і її команді за професійний та дружній підхід. Завжди все на високому рівні, а поради безцінні, нічого зайвого, лиш те, що діє і потрібноВи творите дива та красу, робите жінок впевненими в собі та щасливими. Миру вам та безпеки. " Краса врятує світ. "

Анна
19 ноября 2023 в 11:16

YEDYNA medical cosmetology by Iryna Pavlushchenko - це неймовірне місце, де працюють професіонали. Лікарка Ірина Павлущенко - професіонал своєї справи, яку робить з неймовірною любовʼю. Завжди підбирає дієвий комплекс домашнього догляду та протокол процедур, які чудово лікують та доглядають за обличчям. Також хочеться відзначити, що всі інʼєкційні процедури у Ірини проходять безболісно. Лікарка Леся завжди обережно виконує процедури з чистки та пілінгу. YEDYNA - це місце, яке завжди нагадує, що кожний із нас у себе єдиний і завжди потрібно піклуватись про своє здоров’я, красу та догляд.

Nastia
13 ноября 2023 в 18:39

Тут поєднались професіоналізм, атмосферність, здоровʼя і клієнтоорієнтованість.

Ірина і Леся професіонали із медичною освітою, що для мене вкрай важливо. До речі, це відчувається у консультаціях, порадах лікаря і точно не буде навʼязування конкретних брендів чи продуктів, а тільки по суті, що підходить саме вам і на ваш кост.

Неодноразово ходжу на процедури доглядові, пілінги і задоволена результатом

Бажаю розвиватись і тримати таку високу планку!)

Анастасия
11 ноября 2023 в 10:40

Вже близько 3-х років ходжу на інʼєкційні (ботокс і контурна пластика губ) і доглядові (чистка) процедури до Ірини і Лесі)
Вони обидві надзвичайно кваліфіковані спеціалістки з підтвердженою медичною освітою.
Після їх процедур ніколи немає неприємних відчуттів чи болю, тому що вони справжні майстрині своєї справи!

Анна
10 ноября 2023 в 0:38

Професійне лікування, правильно підібраний догляд - і тільки завдяки Ірині моя шкіра стала моєю гордістю. Раджу без жодних вагань!

ірина
09 ноября 2023 в 7:34

Якщо робити інʼєкційні процедури, то однозначно тільки у Іри)
Довіряю їй своє обличчя та кайфую від результату
Мені так подобається, що Іра за «натуральність», тому ніколи не переживаю, який буде результат, бо впевнена в тому, що всі недоліки заберемо, а природну красу підкреслимо, і так відбувається Дякую за професіоналізм і щиро рекомендую всім

N Lusy
04 ноября 2023 в 23:15

Найулюбленіше місце для краси та молодості! Ірина справжній професіонал в косметології та дерматології, інʼєкційні процедури довіряю тільки Ірині, мені завжди допомагають та підходять всі засоби, які рекомендує Іра приємно було познайомитись з Лесею тепер набагато простіше записатися на будь яку процедуру від усієї душі раджу звертатися до Ірини

Алина
03 ноября 2023 в 15:40

Я, чоловік та мама ходимо тільки сюди
Спочатку звернулися з проблемою, яку не могли вирішити довгі роки-акне
Перепробували всі, але саме Ірина підібрала правильний догляд та лікування, чоловік страждав з підліткового віку, здавали купу аналізів, обстежень, різні засоби пробували – нічого не допомагало, після кількох місяців лікування все почало проходити і результат тримається досі, просто підтримує догляд
Я роблю уколи ботокса і підбір догляду у Ірини, а чищення обличчя у Лесі, їй окреме дякую, золоті ручки- завжди відмінний результат

Мама пройшла курс з поліпшення якості та пружності шкіри обличчя, позбавлення від пігментних плям, помолодшала на пару років.

Загалом: якщо хочете отримати потрібний результат, якісну послугу та щоб вам не впарили непотрібні процедури та засоби – вам сюди

Ольга
29 октября 2023 в 13:50

Дуже якісна робота професійних спеціалістів. До того ж, Ірина та Леся створюють надзвичайно приємну та комфортну атмосферу. Лікар Ірина допомагає підібрати потрібну косметику з увагою до особливостей шкіри. Дівчата мають медичну освіту та відповідають доступним поясненням на всі запитання. Час проведений в просторі Yedyna це про якісний медичний сервіс, турботу про себе, смачні напої та хелсі смаколики)

Лиза
27 октября 2023 в 16:06

Найкраще місце, де можна отримати всі види косметологічних послуг, дуже крутий сервіс! Ірина - супер професіонал своєї справи Рекомендую однозначно!

Таня
26 октября 2023 в 15:43

Хочу подякувати лікарю Ірині Павлущенко за вдало підібраний догляд та професійний підхід. Шкіра доглянута і я задоволена. Ірина навчила як правильно доглядати за шкірою обличчя, наголошуючи на тому, що чистку шкідливо проводити часто. А також розказала як правильно доглядати за шкірою, щоб зменшити кількість висипань.
Дякую, Ірина, за слушні поради! Натхнення в роботі та позитивних пацієнтів вам!

Віта
25 октября 2023 в 4:29

Від щирого серця хочу порадити косметологічний медичний центр YEDYNA. Багаторазово з чоловіком були на процедурах у Ірини та Лесі. Дівчата дуже професійно, якісно і турботливо працюють. Один з дуже важливих факторів для мене, що вони мають медичну освіту і постійно професійно розвиваються. Дуже вдячна Ірині за правильно підібраний домашній догляд, завдяки якому моя шкіра нарешті ідеальна. Ще у дівчат дуже затишно і кожен раз пропонують щось смачненькe

Таня
18 октября 2023 в 21:06

Приємна атмосфера і чудове місце! Вже не перший рік захоплююсь професіоналізмом і постійним розвитком Ірини та Лесі! Ірину знаю вже більше 15 років. Цілком і повністю їй довіряю. Результатами процедур завжди задоволена. Навіть мій 13-річний син після чистки обличчя був приємно вражений. Плюс підібрали домашній догляд. Рекомендую від щирого серця!

Oleksandra
15 октября 2023 в 14:41

Дуже затишна та охайна студія косметології.
Неодноразово була на консультації в лікаря-дерматолога Ірини, а нещодавно скористалася послугою з видалення судин в косметолога Лесі.
Результатом задоволена на всі 100%.

Добавить отзыв