UAOTZYV.COM

Япона Мать отзывы

Адрес Київ, вул. Сергія Данченка, 26а
Метро Сирець 2.26км
Телефон +380 (67) 575-32-84
Часы работы 10:00-21:30
Сайт japanmam.com.ua
Рубрики Суши, Ресторан японской кухни, Доставка готовой еды, Доставка пиццы, Пиццерия
Оценка 3.4 50 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Япона Мать — просп. Свободи, 2
Япона Мать — вулиця Зої Гайдай, 4
Похожие компании в категории
San Marino Pizza — просп. Василя Порика, 9-А
Суши Wok / Суші Вок — вулиця Олени Теліги, 15
SumoSushi — вулиця Оранжерейна, 3
Суши Wok / Sushi Story — вулиця Вишгородська, 33

Суши Япона Мать отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
24 марта 2024 в 21:27

Піца була колись непогана, потім, коли був мій Д. /Р, замовив 12 різних піц (по 2-кожного сорту) : собі-на роботу. Не скажу, що я та колеги залишилися в захваті. За 5-ти-бальною системою "затягнули" вони-на слабеньку "3"''ку. А вчора взагалі відбувся повний трішняк. Вони пропонують зробити приємне на Д. /Р.: знижку-10%. У дружини Д. /Р. -завтра. Оформив я замовлення на 4 піци за 1 день перед тим, як прийшов забирати. Прийшов обумовлений час. Оповідь у л, сто в мене замовлення на цей час. Дівчинка-"робот" сказала: "Доброго дня. Чим можу допомогти? У Вас-замовлення? Ваше замовлення зі знижкою складає: . _грн. Піду/дивлюся на хід його виконання. " Прийшла і каже: "O. K. Покажіть доки. " Я показав на телефоні фотографію спорту дружини. Справа була в Суботу і до нас приїхали гості. Вона мені "пристібає": "Ми не можемо вам зробити знижку у зв'язку з тим, що: у Вашої дружини Д. /Р. -післязавтра. " Я говорю їй: "Послухайте: я замовляв піцу вчора (заздалегідь) на певний час на сьогодні у зв'язку з тим, що сьогодні до нас приїхали гості святкувати. " А вона мені й каже: "Нічого не знаю, у нас такі правила: знижка діукт тільки на дату Д. /Р. і наступного дня. " Я кажу: "Дівчино, у нас із Вашим закладом проблем у цьому плані ніколи не виникало, навіть коли нещодавно на роботу до мене привіз водій на "Лайнос"'е 12 піц зі знижкою навіть не треював ніяких доків від мене. Сьогодні ми в Україні відзначаємо Д/Р дружини: приїхали - гості, а післязавтра в фактичний Д/Р дружини ми надовго взагалі виїжджаємо з області. На що вона мені відповідає: "Нічого не знаю: такі правила-платіть без знижки. " Кажу: у мене не буде з собою стільки дкнег: платити без знижки, тому давайте мені на одну піцу менше. Вона мені каже, мовляв: "Як так, де це бачено, щоб сформували замовлення і не забрали його? Я буду змушена занести вас до чорного списку! " Я кажу: "Взаємно, я вас теж занесу туди ж. Якщо в мене не хчатає готівку на оплату без знижки, як і навіщо мені взагалі щось забирати? ". Вона каже: "Ваше замовлення: ще-не готовий. Чекайте. " Так я ще й чекав 10 хвилин, хоча за замовленням прийшов вчасно. Сто хочу резюмувати: Абсолютно не клієнтоорієнтований та нечемний персонал. Думають, що: крім них піцу ніхто не пече, а якщо хтось і пече, то набагато гірше, ніж їх піцерія. Через "копійок" на знижки, які й так само зібрають втрачають клієнтів. Нікому не рекомендую. Клієнти: для них-"сміття" через те, що господар взагалі не вникає, що відбувається всередині мережі його піцерій.

Аня
24 января 2024 в 2:03

Недавно робила замовлення, суші смачні, риба свіжа, як і інші продукти, рис не розвалюється.

RaDужNаЯ
31 декабря 2023 в 3:18

Замовляла різну кухню мені дуже сподобалося, суші бомбічні як домашні дуже смачно, раджу всім скуштувати!

Dmytro
25 ноября 2023 в 10:59

Виправилися, завжди обслуговують українською, якщо звертаюся українською. Завжди питають чи все сподобалося на наступний день. Тахан класний, піцца не схожа на італійську, але вона дуже смачна. Раджу сирний бортик, сиру вони не жаліють.

Сергей
14 ноября 2023 в 13:35

Гарний та приємний заклад. Дуже смачна піца та суші. Роли великі та смачні. Мої рекомендації

Кристина
13 ноября 2023 в 18:25

Я вражена від ролл бару ЯпонаМать! Смаколики виготовлені з вишуканими інгредієнтами, а їхні роли просто розкішні.

Саша
13 ноября 2023 в 1:36

Персонал доброзичливий та чемний, а кухня просто чудова. Також дуже цікаво спостерігати за роботою кухарів

Олександр
09 августа 2023 в 12:56

Після закриття закладу на свободи все стало дуже погано. Зробивши замовлення за годину до закриття закладу ставлять перед фактом про те, що усі кур'єри зайняті і або забирайте замовлення самі або ми не зможемо нічим допомогти і це не перший випадок коли намагаюсь оформити замовлення і відмовляють, інколи навіть на самовиніс

Саша
24 июля 2023 в 17:28

21: 13 не приймається замовлення. І це не вперше. Нажаль. Немає змісту навіть намагатися. Сервіс "0" (

Ирина
12 апреля 2022 в 17:13

Зачем оформлять заказы на сайте, если их там подтверждают, а потом в телефонном режиме нет? Так много лишних клиентов?

Awer
07 апреля 2022 в 7:32

Заказывал роллы, должны были перезвонить через 15 мин. Перезвонил сам через пол часа, сказали ждите, с вами свяжутся чтобы подтвердить заказ. Перезвонили через 2 часа, мол чего вы заказ не забираете. Спасибо но после ожидания пол часа заказал в другом ресторане.

Иванна
10 марта 2022 в 11:38

Заказала на пробу доставкой, рис с мидями.
Попалась яичная скорлупа, не маленького размера.
Аппетит испорчен

користувач
16 февраля 2022 в 10:39

Как фаст-фуд - достаточно неплохое заведение. Периодически что-то заказывал проездом. Вкусно, как и вся вредная еда. Готовили оперативно, достаточно было позвонить за 20-30 минут до посещения либо заказать доставку.)
НО, очень сильно раздражает, что каждый раз спрашивали имя и номер телефона. Казалось бы, уже 21-ый век, эра цифровых технологий, но владельцы банально не могут организовать для своих сотрудников адекватное программное обеспечение, которое смогло бы запомнить своих заказчиков и сделать процесс более удобным как для заказчика, так и для сотрудника.
Как-то даже заказал еду за рулем в сильной поспешке, во время поездки на работу сделал остановку у них, и, как оказалось, заказ даже не готовился, потому что я рано положил трубку и не назвал имя и телефон. Зря отклонился от маршрута. ЛОЛ. Вы серьёзно? Только за это минус 2 звезды. В остальном все ок.)
Развивайтесь, не позорьтесь. Это неприемлемо при современных технологиях и возможностях так себя вести.)

Женя
02 февраля 2022 в 7:29

Заказываю не первый раз 4 сет! По началу было все хорошо но последние три заказа это ужас (обидно что испортилось качество (роллы рассыпаются, рис был не доварен) в последнем заказе вкус был не очень и авакадо зелёное пришлось его убирать из ролл так как оно вообще не съедобное…. Жаль что испортилось качество!

Саша
07 января 2022 в 6:03

Вчора на свято собі замовили суші було наголошено декілька разів щоб суші без васабі і їх майонезу для нас це важливо! В результаті отримали всі порції з майонезом і васабі, подзвонили їм вони попросили фото скинути, вони погодилися що в заказі ми праві, але нічого з цим не можуть допомогти, я пропонувала повернути не відкриваючі на що відмовилися, переробити теж вони відмовили. В результаті свято зіпсоване!

користувач
07 января 2022 в 3:55

Заказали суши самовывозом. Приехали домой, оказались не те, что мы заказывали. Перезвонили к ним.
Администратор попросила фото. Выслали им фото суши. Администратор стала доказывать, что это те суши что мы заказывали. После недолгих споров, мы смогли доказать, что это не те суши которые мы просили. Кроме извинений, ничего больше не предложили. Пришлось ужинать тем что нам " напарили". Будьте бдительны. Проверяйте заказ сразу!

Катя
27 декабря 2021 в 19:22

Подобається заклад, замовляю на самовивіз завжди, вчасно та якісно. Смачна піца, суші. Чекати тебе зажди хвилин 40- 60

Саша
14 декабря 2021 в 1:33

Тесто настолько тонкое, что рвётся и видны просветы начинки снизу. Конечно она ещё и мокрая, тесто как пластилин. Кусок в руке не держится, разваливается. Такую «пиццу» отдавать, - это неуважение к клиенту. Ещё и не вкусно. Открыть пиццерию смогли, а готовить пиццу не научились.

Саша
08 декабря 2021 в 17:07

Думала, что это место такое себе до момента пока не решилась всё-так что-то попробовать… А теперь часто берём пиццу, именно в «Япона мать», что на Липинке, она здесь нереальная: тонкое тесто, много начинки, которую щедро накладывают. Всегда быстро и вкусно. И ещё плюсик за открытую кухню, сразу видишь в какой чистоте и порядке всё там находиться, люди опрятные, все работают, никто «в потолок не плюёт» от безделия - это еще раз говорит о популярности этой сети ресторанов на доставку и качестве! Суши вкусные, но без завышеных ожиданий. Искренне советую!

Олег
02 декабря 2021 в 19:55

Вашь заказ могут проигнорировать и кормить завтраками весь вечер. А потом как придут гости и будет уже поздно скажут что извините давайте завтра доставим с 10% скидкой

Добавить отзыв