UAOTZYV.COM

Yabloki / YABLUKA

Адрес Київ, вулиця Хрещатик, 42
Метро Театральна 0.35км
Телефон +380 (800) 21-32-13
Часы работы 10:00-22:00
Сайт yabloki.ua
Рубрики Магазин
Оценка 3.6 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
iStudio / YABLUKA — Дніпровська набережна, 10-14
iStudio / YABLUKA (Магелан) — просп. Академіка Глушкова, 13B
iStudio / YABLUKA — просп. Правди, 47
Похожие компании в категории
Лінія Світла — Велика Васильківська, 72
Watsons — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 5А
Баттерфляй Ультрамарин — вулиця Василя Липківського, 1А

Yabloki / YABLUKA отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Василь
03 мая 2024 в 21:24

Були у магазині яблука і залишились дуже задоволені. Нас чудово проконсультували і допомогли з вибором.

Кучеренко Влад
29 апреля 2024 в 21:36

Давно хотел обновить свой старенький ноутбук и вот купил MacBook Air M2 в этом магазине. Брал в оплату частями от моно, все быстро и просто. Цена отличная.

Сергій
27 апреля 2024 в 15:32

Нещодавно скористався послугою trade-in приніс свій старий айфон і з доплатою оновив на нову модель. Це дуже класна пропозиція.

Дмитро
26 апреля 2024 в 16:21

Можу рекомендувати цей магазин бо вважаю його найкращим, сервіс на висоті, асортимент завжди повний і все в наявності, ціни завжди найвигідніші.

Olena
20 февраля 2024 в 8:26

Купувала планшет зі стілусом.
Консультант був взагалі не компетентний, що до видів стілусів, яка різниця між ними, так ще й не знав, що всі стілуси підходять та конектяться до айпаду 10 покоління просто є різниця в них!
Поки розраховувалась 1000 разів запропонували їхню гарантію, скло, чохол, хоча я напочатку сказала, що мені нічого не потрібно.
Крім того, що не знають всій продукт який продають так ще й розмовляють з тобою наче вони все і вся знають, а ти повний нуль!

Артур
16 января 2024 в 23:57

Були з учнями 9 класу. Відвідували музей Apple. Класна експозиція техніки, перші творіння Джобса.

Андрій
01 декабря 2023 в 1:16

Купував пару днів тому приставку нінденто свіч для малюків. Не сподобався сервіс консультантів, не запропонували перехідник до зарядного пристрою. Розпакували а там вилка американська. Невже не можна було попередити про це? Це створило мені незручності

Анна
30 октября 2023 в 8:32

Не раджу даний магазин.
Прийшла купити телефон чоловіку на подарунок.
Мені просто 15 хвилин промивали мозок, що мені однозначно треба оформити підписку на заміну телефона на 16 айфон коли він вийде або купити страховку їх магазину, бо коли мій айфон зламається або буде брак я буду чекати ремонт пів року від apple. Консультант дуже настирливо продовжував впарювати, поки я не розвернулась і пішла оформити покупку в інший магазин.

Виктория
19 октября 2023 в 12:41

В ТЦ Республіка продають макбуки з переплутаними на українському гравіюванні буквами И та І та Ґ. Тобто, вони знаходяться не там, де потрібно. Будьте уважні перед покупкою.

Олег
03 октября 2023 в 11:42

Магазин в якому б/у товари продають як нові! Коли купуєте любий товар в цьому магазині (краще не купувати) відкривайте товар в магазині і якщо на товарі буде хоть маленька подряпинка повертайте товар і говоріть що цей товар був у використанні.

Сергей
14 сентября 2023 в 14:45

Мережа кулькових магазинів торгують не оригінальними аксесуарами до техніки APPLE!
Мною було куплено в серпні в магазині цієї мережі в ТЦ Скаймол шнур зарядки для ноутбука у вересні він вже в місці з'єднання шнура з роз'ємом бовтався! Роз'єм ходив туди сюди! Десь поділося кільце ущільнювача! У магазині заявили що механічне пошкодження і випадок не гарантійний хоча на роз'ємі ніяких слідів подряпин деформацій немає! Якщо ви хочете, щоб аксесуари до APPLE
служили вам не більше двох місеців СМЕЛО В ЦЕЙ МАГАЗИН! (з урахуванням що гарантію дають один рік)

Снежана
07 апреля 2021 в 16:57

Обновился персонал, приятные ребята, вежливое обслуживание, найдут то что хотите именно Вы)
Все очень даже хорошо)

Дима
07 апреля 2021 в 9:44

Хороший магазин.
Без проблем помогли с выбором телефона и подобрали аксессуары. Помогли на месте перейти с андроида, показали как работает айфон и что он может.
Я остался доволен.
Спасибо ребята)

Olexii
06 апреля 2021 в 15:07

Отличный сервис и качественная работа консультантов, РЕКОМЕНДУЮ этот магазин, всё направлено на то чтобы клиент остался довольным!

Богдан
04 апреля 2021 в 0:35

Приємне місце, хороші працівники, великий асортимент товарів, є можливість посидіти і випити чашку кави
Всім рекомендую
P. S. Ціни значно нижчі чим в інших магазинах

Виталий
26 февраля 2021 в 2:37

Крутой магазин, в самом центре Киева. Есть возможность оформить в 0% кредит Технику Apple. Большой ассортимент оригинальных аксессуаров. Приветливый персонал.

Miss
28 марта 2020 в 11:38

Были в магазине два раза, покупали айфон и эирподсы. Цены ниже, чем в других магазинах) Обслуживание крутое, менеджер подробно ответил на каждый вопрос. Всё понравилось!

Наталья
16 марта 2020 в 3:45

Покупала сертификат родным на праздники. Приятные цены на Apple и подробная консультация от менеджеров. И ещё на кассе вкусный кофе)

Анна
16 февраля 2020 в 21:20

Ужасный сервис! При поломке беспроводных наушников AirPods, приехала в сервисный центр! В котором, после объяснения о поломке, сотрудник выхватил мой телефон из рук, и начал заходить в Настройки чтобы «что-то там сделать». Не попросив дать ему телефон, для каких либо операций с ним. Когда я просила вернуть мне телефон, говорил «минутку», «секунду мне тут нужно. », и в том же духе! И только после того как я крикнула уже, тогда отдал! Это личная моя вещь, которая мало относится к наушникам, проверить их можно было и с IPhone самого сервисного центра. ХАМСТВО! После 5-6 дней в, они приехали из Запорожья, в не очень чистом состоянии. Но, это «НОВЫЕ НАУШНИКИ», вы верите в это? Я нет! Новые наушники должны быть чистыми ИДЕАЛЬНО! А знаете что говорят в сервисном центре? Они все такие приходят охапкой, и отдельно их не запечатывают парами. Отлично рассказал о гарантии, о том что ваши наушники, возможно будут царапаться и болтаться с другими такими же непонятными наушниками. Вообщем отправили их снова. Я в шоке! Не советую туда ходить и что-либо покупать! Лучше заплатите на 1000 дороже, и пойдите в официальный магазин!

Татьяна
02 февраля 2020 в 0:28

Покупаю в Yabloki не в первый раз, довольна ценой и сервисом.
Найти магазин в глобусе не из легких задача, поэтому стоит заходить со стороны стеллы независимости.

Добавить отзыв