UAOTZYV.COM

Watsons отзывы

Адрес Київ, вулиця Спаська, 5А
Метро Контрактова площа 0.02км
Телефон +380 (800) 30-03-33
Часы работы 08:00-21:00
Сайт www.watsons.ua
Рубрики Магазин
Оценка 3 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Watsons — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 5А
Watsons АПТЕКА — вулиця Миколи Голего, 7
Аптека Watsons — просп. Любомира Гузара, 30/28
Watsons — просп. Миколи Бажана, 36А
Похожие компании в категории
ОККО / OKKO — вулиця Новокостянтинівська, 1Б
ТОВ БАРВИ-ЮА — вулиця Семена Скляренка, 9
Баттерфляй Ультрамарин — вулиця Василя Липківського, 1А

Магазин Watsons отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
02 августа 2023 в 13:02

У цьому магазині працюють дуже не приємні продавці які зовсім не орентовані на покупців, роблять усе щоб у цей магазин більше не хотілось приходити.

Лиза
27 сентября 2021 в 11:33

Прийшла з подарунковим сертифікатом, на його суму набрала товарів. На касі виявилось, що він неактивований: подзвонила у службу підтримки, пообіцяли активувати за 3 дні. Деякі з товарів були мені все одно потрібні, тому попросила касира відмінити патчі й цукерки, залишити в чеку фарбу для волосся й шампунь. Коли почала грузити покупки в сумку, з‘ясувалась прикрість: касир неправильно мене зрозумів і пробив не те, що потрібно. Покликали менеджера для відміни покупки, і тут почався мій поганий customer experience. Ситуацію чомусь цій роздратованій жінці пояснював не касир, а я, причому так, наче я винна в усіх гріхах. На запитання у дуже претензійному тоні «Де чек? » теж відповідала я (хоча це касир мені його не встиг віддати, тому мав би сам розбиратись зі своєю керівницею). Відміну зробили, однак гроші на карту не повернулись поки (це дивно, адже в інших магазинах це відбувається моментально). Потім ця жінка запитала мене «шампунь пробивать? » на що я додала «і фарбу», адже вже тричі пояснила, які з товарів хотіла придбати. Цим я викликала токсичну реакцію від жінки: «Может вы определитесь уже? Вам ТОЧНО это нужно? »
Тепер від вашого магазину мені ТОЧНО нічого не потрібно.
Інфо для адміністрації: ситуація трапилась 23.08.21 о 14: 50.

Женя
03 августа 2021 в 21:41

Ніколи не пишу відгуки, але працівники цього магазину настільки сильно здивували своєю зверхньою, далеко не ввічливою поведінкою. Що я реально не змогла пройти повз.
Дівчина-консультант, вираз обличчя якої, не передати словами і безтактність фрази по типу «взагалі-то цінник там спеціально загнутий, а ви лізете» (а я то думала поправити, бо на товарі немає ціни).
Касир, яка при запитанні «51? Так? » відповідає «господи, ну да, ви що не бачите тут на екрані? ».
Навіщо працювати з людьми, якщо вони вас дратують?
І охоронець, який, погоджусь з попередніми коментаторами «дышит в затылок». Ходить прямо з відділу у відділ, стоїть біля тебе і дивиться що ти обираєш. Відчуття незручності присутнє
Кінець робочого дня і цим все сказано.

Мари
21 июля 2021 в 16:49

Охранник большой молодец! Вежливо попросил «антимасочника» надеть маску (хоть женщина и вела себя неадекватно).
Кассир (женщина-блондинка в узких очках в темной оправе) вела себя не очень приветливо: (

Kuro
14 июля 2021 в 7:56

Очень понравилась консультант Жанна, очень приятная, буду заходить теперь в магазин на Спасской почаще:)

Елена
27 июня 2021 в 0:36

Всё бы неплохо, если бы не странная женщина (какой-то сотрудник на непонятной должности, как мне объяснила кассир), она реально ходит по пятам и буквально дышит в затылок! Это, знаете ли очень напрягает, хочется побыстрее сбежать оттуда и вобще ничего не покупать.

Алёна
14 июля 2020 в 12:14

Цены актуальны. Ассортимент товаров соответствуюет данной сети. Больших очередей нет. Обслуживание оперативное. Если не ожидать чего-то особенного - нормальный сетевой магазин

Саша
09 мая 2020 в 1:26

Магазин живе по своїм правилам, і змінює їх коли заманеться, і дізнаєшся ти про ці зміни, коли в котре прийдеш і побачиш папірець на дверях. Дуже обурює таке ставлення. Вже вкотре не можу попасти і купити річ, яку мені, не пощастило знайти у цьому магазні.

Елена
15 апреля 2020 в 20:45

Большой магазин международной сети Watsons с хорошим ассортиментом корейской, немецкой, польской косметики по приемлемым ценам. Постоянно проводятся сетевые акции. Обслуживание вежливое.

Ира
15 апреля 2020 в 6:21

Не понравилось вообще
Скидка от КЛО только с картой, а карту оформить не предложили, мол ваши проблемы
Наплевательское отношение
Пришла через пару часов, попросила по номеру телефона пробить карту и сделать скидку по талону от КЛО - сказали по телефону не работает, это просто бред, зачем выпускать эти скидочные талончики
Просто ужас!
Никому не рекомендую!

Petro
20 марта 2020 в 12:51

Фыркающее убожество на кассе долго не хотело давать сдачу с 200 гривен, потом долго ныло что я должен рассчитаться картой, потом стало обслуживать другого покупателя, уже игнорируя меня. Жлобяра, возвращаейся в свое село свиньям хвосты крутить, а то мало ли что. В Киеве всякое бывает, с такими как ты.

Нина
01 марта 2020 в 2:30

Большой магазин, аккуратные прилавки, хороший ассортимент. Единственное, неудобно наклоняться к товарам, которое стоят практически на полу

Olena
17 февраля 2020 в 7:49

Маркет такого формату біля метро - це супер. Завжди модна забігти після роботи, коли щось забула купити вдень.

Татьяна
31 декабря 2019 в 14:43

Не размазывайте тонким слоем товары украинского пр-ва которые и так можно купить где угодно! Больше Rossman, beauty formulas etc

Добавить отзыв