UAOTZYV.COM

врач ортопед-травматолог / МЦ ОРТОПЕДІЯ

Адрес Київ, між 3 Та 4 Парадними, вулиця Анни Ахматової, 5, офіс, 111
Метро Харківська 1.42км
Телефон +380 (67) 888-98-32
Часы работы
понедельник10:00-16:00
вторник10:00-16:00
среда10:00-16:00
четверг10:00-16:00
пятница10:00-16:00
суббота10:30-14:00
Сайт drvelychko.com
Рубрики Клиника спортивной медицины, Медицинский центр, Медицинская клиника, Медицинская группа, Ортопедическая клиника
Оценка 4 12 отзывов
Похожие компании в категории
FIT CURVES ФІТНЕС-КЛУБ — вулиця Тростянецька, 49
FitCurves — вулиця Архітектора Вербицького, 32А
FitCurves — вулиця Анни Ахматової, 14А
Антицеллюлитный массаж Киев — вулиця Ревуцького, 11а

врач ортопед-травматолог / МЦ ОРТОПЕДІЯ отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Танюша
13 мая 2024 в 21:36

Ділюсь інцидентом, який трапився зі мною в лікаря- ортопеда. Це не лікар, а барига- шарлатан. Прийом відбувся по часу хв 5 - 7 в який входила консультація і УЗД суглобів при необхідності. Залетів в кабінет, лікар" сказав звільнити одяг з низу тулуба, зігнув, розігнув ноги в суглобах, потім секунд за 5 провів по кульшовому суглобу (артроз озвучив) по другому (артроз), потім по колінам так само за 5 секунд, там теж артрози озвучив, і в плечі так само. Після цього блискавичного обстеження перед моїм обличчям з коробочкою з'явилась асистентка, і почала розповідати про те, що у неї в руках ін'єкції з гіалуронової кислотою, мені потрібно лікувати суглоби сами таким чином, і пройти курс, але можуть зробити прямо зараз (кують гроші, не відходячи від каси) Коли вона це говорила, , лікар" мені в телефоні показав сторінку на просторах інтернету, де можна почитати інформацію, що і для чого ці ін'єкції, і вискочив з кабінету. Я, одягаючись, спитала в асистенти, а в чому ж суть консультації і назначення лікування?) На що вона відповіла, що все просто в ін'єкціях. Я вийшла до ресепшену розрахуватись, і сказала, що хочу розрахуватись суто за УЗД, тому що ніякої консультації я не почула, і не побачила, а тільки бажання застосувати на мені ін'єкції. Адміністратор пояснила, лікарю" мою пропозицію, на що він вискочив, як озвірівший вихопив з рук папку, в якій були мої попередні обставин (на них ніхто і не думав дивитись) і почав розривати на моїх очах. Адміністратор, як і я дивились на цей випад з шокуючим виразом обличчя, хоча вона встигла прокричали: " там же пацієнтки обстеження теж" Після слів, що я викличу поліцію, бо адекватність людини була під великим сумнівом, лікар " заскочив в якийсь кабінет. Вигляд був у нього агресивний, і були прояви алкогольної агресії, да і обличчя видає, що людина зловживає. Ось такі горе- спеціалісти працюють, поки чоловіки і жінки віддають своє життя, і здоров'я на захисті Батьківщини.

Дарья
08 марта 2024 в 6:17

Була на консультації травматолога-ортопеда. Консультація була проведена некоректно, було зроблено багато дій, крім вирішення основної проблеми. За ті випадки які лікар не вирішує не зрозуміло. Як з'ясувалося в адміністрації крім консультації було зроблено інші дії з якими я не зверталася і додано до вартості. Нав'язування інших процедур!

lindsei
28 ноября 2023 в 23:59

Я ветеран ВМС США і живу в Києві. Майже 4 роки я страждав від постійного болю в колінах. Я дуже радий, що знайшов доктора В’ячеслава та за його чудову роботу з моїм правим коліном. Я прийшов з болем, не знаючи розміру шкоди. У мене був остеоартроз 2-3 ступеня. Я був у листі очікування в США більше 3 місяців на ортопедичне лікування. Я зміг не тільки записатися на консультацію, але й негайно почати лікування. За допомогою його плану лікування та медичних добавок я нарешті заплакала від радості, щоб полегшити біль. Лікування надзвичайно добре виконане, і він знайде всі проблеми. Я особливо рекомендую ін'єкцію PRP і вилікуйте джерело ваших проблем! Хтось може подумати, що це дорого, але ціна мого здоров’я та хорошого життя має найбільше значення. Він перевершив мої очікування, і я й надалі буду залишатися під його опікою. Дуже дякую! Дуже рекомендую!

Ирина
20 октября 2023 в 3:40

Була на прийомі рік тому (лікарі Величко В. М.) - це просто «викачування» грошей. Мета лікаря - щоб ви як можна більше залишили грошей. Сходить та переконайтеся!

Оксана
11 июня 2023 в 15:46

Можу з впененістю рекомендувати МЦ Ортопедія.
Мало приємного в відвідуванні лікарів, але візит мав позитивне враження про що не можу не написати:
Звернулась з болем в колінних суглобах після перенавантаження на тренуванні у спорзалі. Увага до клієнта, профессіоналізм на вищому рівні.
Я з обережністю довіряю своє тіло лікарям, в досвіді В'ячеслава Миколайовича на 100% впевнилась.
Після 1 візиту настало поглегшення, після 2 візиту майже"метелик").
Особлива подяка директору центру Павленко О. В. За уважність до клієнтів та індивідуальний підхід. Ушакову К. І. За професійність ("золоті ручки") та готовність надати допомогу на вищому рівні.
Дякую!

Nelli
11 апреля 2022 в 17:58

Хочу поблагодарить Вячеслава Николаевича за профессионализм и золотые руки! Безболезненные инъекции, остеопатия и побор ортопедического бандажа решили мою проблему! Рекомендую прекрасного доктора и классного специалиста!

Юра
03 августа 2021 в 8:47

Очень благодарен Вам, доктор, Вы поставили меня на ноги в прямом смысле этих слов. Мой диагноз "гонартроз коленного сустава, артрозо-артрит, разрыв заднего рога медиального мениска" в течение нескольких лет сопровождался постоянными болями, впоследствии я вынужден был около года ходить с тростью.
Все изменилось после встречи с доктором Величко В. Н, профессионалом своего дела - после проведенного им лечения (курс PRP- инъекций, ЛФК и по.) боль исчезла, колено функционирует отлично и я позабыл о трости, надеюсь, навсегда.
Спасибо, доктор!

Алла
16 августа 2020 в 23:48

Был разрыв миниска, зделали артроскоскопию, после кололи ревискон стало легче, потихоньку востанавливаюсь. Доктору спасибо!

Юрий
14 июля 2020 в 4:57

Спасибо огромное Вячеславу Николаевичу и его помошнику костоправу Юрию Владимировичу, за то что они мне выровняли крестец по оси, розблокировали поясницу, и убрали визуальный дефект горба в шейном отделе)

Юлия
09 октября 2019 в 21:51

Величко Вячеслав Николаевич - замечательный специалист, профессионал своего дела. Благодарна за лечение дочери.

Алексей
21 сентября 2019 в 0:49

Спасибо Вячеславу за отзывчивость и искреннее желание помочь.
Очень быстро и профессионально определил диагноз травмы руки у моей трехлетней дочери, благодаря чему восстановление прошло в кратчайшие сроки.
Рекомендую. Обращайтесь за помощью смело!

Елена
13 сентября 2019 в 6:24

Доктор прокачал колени prp c неретикулированной, неперекрещенной гиалуроновой кислотой. Результат превзошёл ожидания. Всем рекомендую

Добавить отзыв