UAOTZYV.COM

Врач Ортопед - травматолог.

Адрес Київ, вулиця Анни Ахматової, 5, между 3 и 4 парадными
Метро Харківська 1.41км
Телефон +380 (67) 888-98-32
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
суббота10:30-14:00
Сайт ortopedia.vip
Рубрики Врач спортивной медицины, Консультант по здоровью, Медицинский центр, Медицинская клиника, Ортопедическая клиника
Оценка 3.3 57 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Доктор Новиков - врач ортопед - травматолог — вулиця Михайла Котельникова, 95
Похожие компании в категории
Травматолог Григоровський — вулиця Василя Касіяна, 2/1
Мануал Про — Голосіївський просп., 59

Врач Ортопед - травматолог. отзывы

57
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Tana
12 марта 2024 в 22:35

Жахлива клініка, звернулася з болями у суглобах по всьому тілу, на що отримала вигадані діагнози навіть не оглянувши

Ира
27 января 2024 в 0:18

Краще не ходіть сюди!

Вийшла з уколами в суглоби, які виявилось можна було не робити.
7000 грн за 15 хв і психологічна травма від такого лікування

Дима
15 января 2024 в 22:19

Розсилають спам, для заохочення пишуть що 50% знижка. Це не лікарня. Головне не якість а кількість клієнтів.

Дима
13 января 2024 в 6:28

Лікаря ніякому разі не рекомендую! Огляд і діагностику робить даже не роздягаючи, навіть більше скажу не підходячи до пацієнта, находу призначає лікування. Прийшов з болью у шийному відділу але чомусь лікарю потрібно мені впраляти (поставу) я його не просив це рівняти, за це ще додатково захотіли 1000гр. Те, що на сайті реклами то все брехня і викачка грошей!

Оля
30 октября 2023 в 12:08

Дуже вражена прийомом лікаря, стільки негативних покликів які не відповідають дійсності
Вирівняв спину дитині, мені ввів гіалуронову кислоту в колінний суглоб і відразу відчула полегшення
чудовий лікар та його команда

Ирина
28 октября 2023 в 19:33

Потрапили до лікаря з болем в нозі у дитини. Швидкий огляд, невірно поставлений діагноз та проведення процедури без попереднього узгодження. Провели остеопатію, похрустіли і "вирівняли" дитину, наклали на ногу мазь, вдягнули бандаж. І замість проговорених по телефону 500грн за огляд/консультацію - заплатила 2005грн. Хоча б як мінімум, попереджуйте які маніпуляції ви проводите і скільки воно коштує, а не набивайте чек непотрібними послугами.
В результаті потрапили до іншого доказового лікаря, де діагнози в дитини взагалі (!) не підтвердились, і проблема була зовсім в іншому, з чим будемо і надалі розбиратись.

Про Величко читала різні хороші відгуки, але в нашому випадку - повне розчарування від прийому.

В добавок видають чеки без підписів і печаток.
_
Я дуже рада, що своїм коментарем на мій відгук - ви показуєте на скільки Ви неадекватні і хамовиті.
Дитина не горбата, не плоскостопа, і немає патологій яких ви "придумали", і "безкоштовний" Ваш бандаж за 505грн пішов у смітник.
Для себе ми обрали кращого лікаря, де пройшли всі необхідні обстеження, в тому числі і рентген (який нам ви, доречі, навіть не пропонували)
Вам можу побажати лише навчитись поважати своїх клієнтів, і визнавати свої помилки.

Руслан
28 октября 2023 в 15:43

Щиро дякую лікарю Величко В. М. і всьому персоналу центру за неоціненну допомогу в "ремонті" застарілих травм хребта і кінціаок!
Все буде Україна!

Пациент
26 октября 2023 в 22:56

Каждый день этому дипломированному, квалификационному, сертификованному псевдо врачу посылаю свой негатив. Из за его уколов я не могу ходить, а деньги взял. Не помог, а навредил. Он просто шарлатан.

Дядюсь
25 октября 2023 в 1:00

Доволі неоднозначне відчуття. Начебто досвід та професіоналізм лікаря викликає довіру, але в моєму випадку - мені зробили тільки гірше. Звернулася зі скаргами на біль в попереку. Виявилось, що крива на одну сторону - "покрутили, похрустіла - вирівняли". Зробили УЗД тазостегнових суглобів (бонусом) - запропонували зробити внутрішньосуглобові ін'єкції гіалуронової кислоти - відмовилась. По питанню з яким звернулась зробили уколи колагену, які треба робити курсом (не менше 5). Коли робили уколи так поспішали, що вилили на спину якусь рідину, жах! Пластир, який прилепили і треба носити 5 діб - відпав в кабінеті. Вірю, що колаген та гіалуронова кислота гірше не зробить (якщо там дійсно колаген, а не щось ще), але вже два дні після ціх маніпуляцій я "мучаюсь" від болю в шиї та спині. Як же насамперед — не нашкодь! Для повного курса - ще треба було купити пояс-корсет та БАДи. На відповіді якийсь сумбур, все якось дуже швидко і не зрозуміло. Помічник лікаря - не професіонал, бо результат знеболюючого уколу - великий синець та шишка. Висновок: дуже шкодую, що звернулась.

Iryna Kobets
15 октября 2023 в 21:30

Не рекомендую данного врача. "Купились" на рекламу. Ничего из разрекламированного не было сделано (диагностика). Осмотра как такового не было. Поехали на консультацию к другому врачу. Не тратьте время и деньги на шарлотана!

Женя
21 августа 2023 в 17:18

Доброго дня. Хочу поділитись, з вами своїм враженням, які, я одержала, від врачах Велічко В. Н. Трошки, моєї історії. Я, ВПО, Після, того як тікали, від війни (Херсонська обл). Прийшлося нести, важкувато, для мене речі, Особливо в поїзді. Мені 62 роки. І були, протрузії в М/ Х, дисках. А тут, зірвала все. 4 місяці. Мучилась. Болі. Тоді невролог, і МРТ, показало 3 грижі, і 2 протрузії! Букет! Сразу направили в інститут Нейрохірургії! Там відразу Операція! Відмовилась! Потім іще, в неврології, капали, уколи, таблетки! Не помогло! Болі стали нестерпними! Майже не ходила! І ось, знайшла в інтернеті. МЦ, Ортопедії" Вчора були на консультації. Вячеслав Миколайович, відразу взявся за діло! Обстежив, візуально, і вирівняв хребет! Зробив вправииЛФК! Зробив Узі суглобів! І Ввів в області поясниці, де грижі, Колаген! Все дуже оперативно! ЯА також написав план подальшого лікування! Мені через годину, вже стало краще, ввечері, також менше болю, і уже пів дня, я просто. Живу. Надіюсь на подальші успіхи! Буду продовжувати лікування! Дуже Вам вдячна, В'ячеслав Миколайович! Рекомендую! Доброго всім здоров'я!

Jack
20 августа 2023 в 14:49

Якщо цінуєте власні кошти на здоров'я (ба навіть життя!), обходьте стороною цю забігайлівку.
А Величко В. М. В ній є головним аферистом та псевдолікарем. Про те, як фамільярно та надмінно він поводить себе з пацієнтами, говорити можна довго. Але головним є факт, що він вводить пацієнтам фейкові препарати (в кращому випадку, "пустишки"), видаючи їх за справжні. У нормальних клініках пацієнтові демонструють ампулу з препаратом, яку при ньому відкривають і колють. Величко ж "відомий" у вузьких колах тим, що підмінює або підмішує речовини та підсовує їх клієнтам, навіть не даючи їм можливості переконатися, що їм вколюють саме те, на що вони очікують.
Одна моя родичка мала з ним такий досвід, після чого їй стало набагато гірше (роками до цього в інших клініках аналогічна процедура не мала подібних наслідків для неї). Але ні працівники цієї так званої "клініки", ані сам Величко не захотіли їй допомагати після подібного "лікування". Рвота, підвищений тиск, втрата свідомості, сильний біль у суглобі - ось один із швидких наслідків простого уколу у виконанні цього шахрая. Ба більше, у відповідь на пропозицію повернути кошти за неналежне лікування (хоча лікуванням це називати неможливо) він просто по-хамськи послав її подалі.
Писати заяви до місцевих правоохоронних органів, як виявилося, не має сенсу, оскільки цей персонаж товарищує з місцевими представниками влади й поліції, яким надає послуги безкоштовно.
До речі, під час сеансу лікування він поводив себе певною мірою неадекватно, схоже на людину, яка перебуває у стані наркологічного сп'яніння.
Тому добре подумайте, перш ніж навіть заходити у двері цієї "клініки".
P. S.
1. Він, звичайно ж, буде у коментарях усе заперечувати та називати мене "ботом" і т. П. Інакше він просто не може.:)
2. Більшість позитивних відгуків тут: це робота його друзів-ботів.
3. Нещодавно багато працівників цієї "клініки" звільнилися, і саме у зв'язку з неадекватністю поведінки та мед. Практики Величка В. М.

Василь
17 августа 2023 в 13:16

Лікаря так і не дочекались. Пробули 25 хвилин на рецепшині, так відповідь про прийом і не отримали. Доречі, стоїть апарат для води, а склянки так і не запропонували

Саша
01 августа 2023 в 1:17

Читала багато відгуків як гарних так і поганих. Маю артроз 3 ступіню колінного суглобу, до операції не готова. Вже після першої ін’єкції гіалуроновоі кислоти і колагену -коліно перестало хрустіти, після другої ін’єкції, я можу розігнути ногу повністю, про біль забула. Ще ношу на постійній основі наколінник з металевими ребрами жорсткості. Курс лікування ще повністю не закінчила, але за відчутне покращення і змогу рухатись безмежно вдячна лікарю.

Пациент
08 июля 2023 в 12:13

То что врач Величко калечит людей, это факт. В институте ортопедии сказали, что уколы, которые он всем пытается делать, разрушают суставы, их делать нежелательно, а если и делать, то только 1, а Величко, чтобы содрать больше денег, сделал 3 и мне стало намного хуже, чем было до уколов. Он преступник, нарушает клятву Гиппократа, думаю, не пора ли обратиться в Министерство Здравохранения или в правохранительные органы, чтобы остановили бизнес клиники "Ортопедия" Хотя бы вернули деньги за ненужный товар, который просто лежит и я его не использую, всунули его просто насильно, хотели больше денег получить. Я им отдала все свои сбережения, поверила, что уколы помогут, а зря.

ILLyaX
07 июля 2023 в 15:31

Вводил у доктора Плаял 80 в два колена, забыл о боли в колене, бегаю как молодой. Рекомендую

Вікторія
01 июня 2023 в 18:22

НЕРЕКОМЕНДУЮ! РАЗВОДНЯК! Прийшла з проблемою болі у локті, мені напарили мтелькі, таблетки, остеопатію. Просто насильно сують свій товар який в два рази дорожче ніж в аптеці. Не слухає, перебиває, ніяке обслідуваня не зробив, мрт навіть не подивився. Тупо розвод по факту оставила 6 000 не зрозуміла за що. Ще хотіли на уколи мене розвести.

IT GOAL
08 мая 2023 в 23:50

Хамоватый доктор. Громко и во всеуслышание оскорбил пациента. Я был вынужден это слушать вместе с другими. Не достойно мужчины.

Ирина
11 апреля 2023 в 20:14

Дуже вдячна за діагностування хвороби лікарем Величко В. М. Лікар якій любить свою справу. Дякую за високій професіоналізм, людське ставлення. Завжди на зʼязку після консультації.

IT GOAL
09 апреля 2023 в 10:57

Хамуватий лікар. Гучно й привселюдно образив пацієнта. Я був змушений слухати це разом з іншими. Не гідно чоловіка.

Добавить отзыв