UAOTZYV.COM

Ворк Сервис Украина

Адрес Ірпінь, вулиця Павленка, 27б
Телефон +380 (67) 459-20-11
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт www.work-service.com.ua
Рубрики Бюро по трудоустройству
Оценка 4.3 98 отзывов
Похожие компании в категории
Центр Иммиграции и Трудоустройства — Біла Церква, вулиця Героїв Небесної Cотні, 24, офіс, 419
Центр візової підтримки та працевлаштування — Біла Церква, бул. Олександрійський, 10
Работа в Европе GoodJob Service — Бровари, бул. Незалежності, 14, к. 325

Ворк Сервис Украина отзывы

98
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
05 февраля 2024 в 17:12

Дуже задоволений роботою міграційного агентства! Професійний підхід, швидке вирішення всіх питань і допомога на кожному етапі процесу міграції. Рекомендую всім, хто шукає надійного партнера у цій сфері!

Валентин
25 октября 2023 в 9:17

Якщо чесно, то трохи боявся, що обдурять, та ні. Усі домовленості виконують у строк. Дякую за швидкість та якісну роботу. Трудова віза була відкрита у найкоротші терміни.

Вікторія
23 октября 2023 в 17:27

Можна їм довіряти. Мене влаштували на ту вакансію, яку й обіцяли. Оплата чесна, не затримують, умови непогані. Вважаю цю роботу цікавим та корисним досвідом. 5 зірок за ідеальну організацію процесу.

Natascia
21 октября 2023 в 1:35

Велика подяка за програму Uniting for Ukraine. Зараз для кожного українця дуже важливо мати підтримку. Ми з чоловіком іммігрували з країни через цю компанію. Все склалося вдало. Дуже дякую!

Ірина
17 октября 2023 в 4:53

Одного разу вже обпеклася. Знайшла сама роботу у Великобританії, приїхала, а там ні умови, ні заробітна плата не збігалася. Тепер тільки через цю компанію працевлаштовуюся. Умови співпраці набагато кращі і мої друзі вже виїхали. Все відмінно!

Алекс
06 октября 2023 в 1:00

Якість наданої допомоги просто на висоті. Самостійно роботу за кордоном знайти не вийшло, тому послухали сестру і звернулися сюди. Тут в короткий термін нам допомогли влаштуватись на завод в Німеччину. Так, не все просто і працювати треба багато, але платять хорошу зп і дають житло.

Костя
05 октября 2023 в 1:42

Поїхав працювати до Великобританії від цієї компанії. Менеджери справді знають свою справу. Пропонують дуже хороші варіанти та документи роблять без будь-яких проблем. Планую довгострокову співпрацю.

Яна
29 сентября 2023 в 2:04

Хочу розповісти про позитивний досвід співпраці з ворк-сервісом, працювала в Німеччині. Для мене знайшли потрібну роботу, пов'язали з роботодавцем і навіть виявили житло неподалік місця роботи. Зарплата в рази вища, ніж я отримувала тут.

andrej
06 августа 2023 в 8:00

Спасибо вам огромное за то что вы выложили на свой сайт мошенника имя Дмитро и его номер телефона я чуть не попался на его удочку благодаря вам всё обошлось. Видно что вы честно защищяете свою репутацию.

Светлана
15 июля 2023 в 4:36

Люди! Не верьте этой компании,   не доверяйте им  ни под каким предлогом! Это МОШЕННИКИ!    Я попала у них на  деньги!    Обратилась к ним за помощью,   помочь сделать спонсорскую визу в Англию.   Они очень красиво всё рассказали, обещали, но к большому сожалению вместо оригинальной визы, я получила обычный листок (файл PDF формат)   А их так называемый координатор- ОНО,   под названием Максим, посылает людей не через Англию ехать, а через Ирландию чтобы меньше попадаться на глаза пограничной службе,   а если и попадаются , то им очень долго приходиться объясняться, откуда у них виза,   кто выдал! А в это время мошенники уже  недоступны!
Будьте бдительны! Проверяйте всё,   прежде чем поверить!

Georgii
03 июня 2023 в 14:47

Исходя из горького опыта в сотрудничестве с этой компании, хотел призвать всех, кто еще мыслит в здравом уме, держитесь по дальше от этой компании, убедительно внушают и рассказывают о том как все красиво и гладко выглядит получить помощь от них, в моем случае sponsorship visa, которая не являлась действительной и за эти услуги берут не малые деньги, все это устроено на обмане без стыда и совести! Обращаюсь к тем, кто вообще далек от этого всего! Прежде чем что то подписать, пожалуйста прочитайте внимательно ознакомьтесь и убедитесь в том, как выглядит в оригинале тот или иной документ! И какие права вы имеете при наличии у вас на руках.
Такие бланки, где они выдают уже много лет не используют в Home Office. И если б было все так кристально и чисто, ни кто бы не скрывал от вас контакты спонсоров и не отправлял бы вас в Великобританию через Ирландию ‍️ так как Ирландии биометрический загранпаспорт активен и виза не нужна для граждан Украины!
Они так же меняют адрес компании, при котором в реальности вместо офисов жилые дома! Проверено юристами!
Положительные отзывы тоже fake! Проверил лично!
Нечего хорошего сказать об этих людей (падаль)
Всем мира и добра!

Женя
01 июня 2023 в 16:20

Шановні українці! Не ведіться на цей лохотрон, візи на Англію у них не справжні, розводять людей на гроші! Ми в цьому переконалися особисто, дуже красиво наобіцяли сестрі спонсорську візу, взяли 800 €, а надіслали підробку та ще й переконували їхати через Ірландію, добре що ми своєчасно все зрозуміли! Повернули 600 € і зникли, додзвонитися неможливо (
Користуйтеся тільки офіційними сайтами Великобританії, або тільки перевіреними агенствами знайомих людей!
Нажаль в такі надскладні воєнні часи, знаходяться шахраї і наживаються на горе інших людей…
Будьте обережні!

Ирина
20 марта 2023 в 17:16

Я очень довольна работой этой компании. Они помогли мне найти работу за границей с хорошими условиями, и я смогла начать новую жизнь в другой стране.

Лиля
18 марта 2023 в 22:03

Сказать честно, даже не рассчитывали, что это так быстро. Обратившись сюда, уже на первой консультации нам озвучили предварительные сроки и помогли определиться со страной. Документы оформлялись недолго, главное сразу принести то, что необходимо.

Міра
17 марта 2023 в 9:16

Рекомендую компанію, допомогли переїхати в Нідерланди і навіть відповідну роботу знайшли. Уклав контракт попередньо на рік, а там далі буде видно. На даному етапі мене все влаштовує.

Олена
15 марта 2023 в 21:55

Ви найкращі! Дуже рада, що звернулася саме сюди, оскільки працевлаштування в Англію пройшло легко. Завдяки сприянню компанії у мене вийшло значно заощадити час і зробити все правильно з першого разу.

Татьяна
04 марта 2023 в 23:30

Дякуємо за допомогу у працевлаштуванні! Дуже хвилювалася, але все пройшло гладко, проблем з пошуком підходящої вакансії не виникло. Процедура налагоджена, терміни мінімальні, а ставлення уважне. Я вже тут, але зі мною досі тримають зв'язок і цікавляться.

Стас
02 марта 2023 в 17:27

Я вже восьмий місяць працюю програмістом в Америці. Поїхав за контрактом, через компанію Work service Ukraine і дуже задоволений. Оплата праці, умови роботи і проживання набагато краще, ніж пропонуються у нас. Роботодавець ставиться шанобливо, не помітив негативного або упередженого ставлення, скоріше, навпаки.

Юлія
23 февраля 2023 в 22:01

Зверталась до них влітку, підібрали класну вакансію мені в Канаді, залишилася всім більш ніж задоволена. Думаю поїхати вдруге зараз.

Вікторія
19 февраля 2023 в 22:37

Компания помогла нам решить все вопросы с переездом в Канаду. Быстро, квалифицированно и за адекватную стоимость. Думали, что по времени это долгий процесс, но оказалось наоборот. Спасибо, уже два месяца работаем, все устраивает.

Добавить отзыв