UAOTZYV.COM

VIVA МЕРЕЖА КЛІНІК

Адрес Київ, и.Київ, вулиця Щекавицька, 36
Метро Контрактова площа 0.61км
Телефон +380 (44) 238-20-20
Часы работы 08:00-21:00
Сайт viva.clinic/ua
Рубрики Медицинская клиника, Медицинский центр
Оценка 2.5 26 отзывов
Медична клініка Viva
Ближайшие филиалы компании
Медицинская клиника Viva — вулиця Вадима Гетьмана, 1В
Медицинская клиника Viva — вул. Антоновича, 155
Медицинская клиника Viva — вулиця Миколи Лаврухіна, 6
Медицинская клиника Viva — просп. Василя Порика, 9А
Похожие компании в категории
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14

VIVA МЕРЕЖА КЛІНІК отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
01 мая 2024 в 8:46

Жахливе місце! Я була вже в декількох клініках і можу сказати що ця найжахливіша з тих що я бачила, дівчата на рецепції взагалі жах, дивляться на тебе наче ти до їх додому прийшла, толком нічого не можуть зорієнтувати по аналізам, це був мій перший і останній візит саме до цього місця. Не рекомендую!

Катя
01 марта 2024 в 6:52

Сервіс просто жах! Вперше я познайомилась із клінікою коли у 2023 році під час відключень захворіла на ларингіт. Пропустимо, що лікар мені порекомендував пити багато води та смоктати льодяники (звичайні барбариски), щоб не кашляти. Основна проблема у тому, що під час відключень не працював термінал. Мене не попередили про це і коли прийшов час оплатити за прийом лікаря, виникло питання що немає ні звʼязку, ні інтернету, нічого. Щоб вирішити питання жіночка з каси запросила мій телефон, щоб я не змогла обманути в не оплатити консультацію лікаря. Оскільки, як вона сказала у них були випадки, що люди користуються виключенням світла і не оплачують процедури (до чого тут я, звісно я не зрозуміла) жінка з каси вихватила мій телефон, я в шоці почала питати, що це таке? ! На що мені відповіли що це гарантія, що я оплачу консультацію. Я обурена пішла додому за готівкою бо і банкомати поруч не працювали. Коли я поверталася до клініки з дому вже включили світло і я змогла подзвонити на гарячу лінію з телефона хлопця і описати ситуацію. Як тільки я прийшла адміністратори настільки перекрутили ситуацію, що я з їх сторони виглядала жахливим монстром. Сил на суперечки в мене вже не було я оплатила консультацію і зарікайся ніколи не повертатися у цю віву. Але у 2024 році я отримала травму і лікар з іншої клініки назначив мені уколи, оскільки, до тої клініки їздити мені далеченько, то подумала, що уколи у цій віві, точно зможуть поставити, я записалася на свій ризик. Ходила я 4 рази, завчасно, записуючись на зручну мені годину. І приходячи вчасно, я сиділа від 15 до 30 хвилин очікуючи своєї черги, якої саме черги я так і не зрозуміла, оскільки за логікою коли ти записуєшся на час тебе приймають на цей час, з затримкою ну максимум до 5-7 хвилин тим паче, це не до лікаря, а просто на укол. Дівчата з рецепції часто забували про мене і я мала нагадувати, що сиджу тут 10 хвилин не просто так. За цей час я помічала, як лікарі виводили пацієнтів з кабінетів і направляли на аналізи чи на ті ж самі уколи. А я людина яка прийшла по запису сиджу і чекаю коли мене покличуть. Хочу додати, що персонал ну зовсім не хоче працювати відчуття, що приперлася до них додому і чомусь щось від них вимагаю. Сервіс відсутній від слова зовсім, якщо б можна було поставити 0 це була б ідеальна оцінка.

Алексей
17 декабря 2023 в 11:32

Огляд офтальмолога наче програмка стб, візуально глянути на картки, перевірити кришталик, потім просвітити око (підозра на халязіон) і сказати о ну йому вже місяці 2, що? !? !) призначити лікування на 20 днів, з купою крапель, після 4 днів лікування око запухло стало червоне, і сказало мені «друже офтальмолог номер 1 в олександрівській була навіть трохи краще» окремо хочу відмітити приміщення старого будинку, дякую це було «стильно» короче кажучи друзі ходіть до профільних клінік офтальмології

Анна
09 ноября 2023 в 18:09

Вже вкотре попадаю на жахливий сервіс, огляд проводять до 10 хвилин, точніше тільки беруть аналізи, щоб заробити кошти, які вони не заслоговують. Аналізи не приходять у вказаний час, потрібно завжди звонити і вирішувати все самостійно.
Призначали не правильне лікування, не запропонували навіть замінити таблетки опираючись на аналізи. Служба підтримки тільки роблять вигляд, що вони щось вирішують і знову запрошують прийти на прийом.
Тут цілковитий 0, жахливий сервіс і клініка.

Иван
13 сентября 2023 в 13:14

Відвідував заклад 3 роки тому. В клініці була кращий ЛОР яка траплялася мені в житті. Без перебільшень.

Тетяна
06 сентября 2023 в 6:20

Не клініка, а зброд некомпетентного персоналу! Потрапила до пані Юлії Мохсеновни… якщо коротко - тікайте, як тільки вона зʼявиться на горизонті! Ця «лікар» не може відрізнити позаматкову вагітність від маткової або завмерлої, 100500 варіантів, потім розведе руками і в любій незрозумілій ситуації направить вас на хірургічний стіл, і не важливо, треба воно чи ні. Неодноразово лишала відгуки на сайті - звісно модератори їх не викладають, «відділ турботи» по телефону, коли чує негативний відгук - просто кидають трубку. Жах!

Yasya
30 мая 2023 в 10:01

Хочу залишити відгук про дерматолога-трихолога Сторожук Віктор. Лікар абсолютно некомпетентний, через неправильно встановлений діагноз, волосся випало ще більше і тепер не може відновитись Витрачено купу сил та коштів а стало набагато гірше. Як можна встановити мікоз шкіри голови, якщо це вогнищева алопеція. Я застерігаю інших не консультуватись з цим лікарем. І перевіряти встановлені ним діагнози в інших спеціалістів

Вася
24 апреля 2023 в 10:25

Хочу виразити велику подяку гарному лікарю- проктологу Фарисею Олександру. Нарешті, моя проблема вирішена! Рекомендую всім!

Женя
07 мая 2022 в 21:30

Була на прийомі в терапевта Соловяненко Тетяни. Чомусь лікарка попросила мене роздягнутись повністю для того, щоб послухати.
По моєму стану було відразу зрозуміло, що в мене ковід, а вона мене просто мучила, я попросила піти додому і прилягти.
Ще всю інфомацію потрібно вносити в комп'ютер і для неї це було проблемою, тому наш прийом затягнувся на довгий час.
Вважаю прийом не коректним, і скоріше всього, більше в цю клініку не прийду.

Альбер
10 марта 2022 в 21:34

Поставили совершенно неправильный диагноз на УЗИ. Врач через секунду после того, как посмотрел, сказал, что у меня острый панкреатит, хотя в других клиниках врачи говорили, что в таком случае меня бы уже давно скорая забрала, ибо вещь это опасная. Тут же мне просто сказали к гастроэнтерологу записаться 'как-нибудь'. Я то записалась, но в госклинике, где мне сказали, что панкреатит то хронический просто и у меня было обострение, но никак он не острый. Напугали меня так, что за пару дней весь интернет перерыла по поводу болезни и не понимала, почему все пишут, что при таком состоянии, как у меня диагноз поставлен, положена СКОРАЯ ПОМОЩЬ и возможно хирургия, если даже болей у меня по сути не было.
Также на том же УЗИ сказали об опухоли на щитовидке (проверяла ещё её), а там оказался небольшой узел. Капец, просто слов нет.

Nilik
12 декабря 2021 в 4:25

Конечно есть хорошие врачи и плохие, но хотелось бы, что ошибки умели признавать (Сделала операцию, через месяц симптомы вернулись и стало даже хуже, тут мне сказали - рецидив, нужна повторная операция, но цены у нас поднялись, будет дороже. В итоге пошла в клинику в другом городе к опытному специалисту и там мне вовсе сказали, что операцию сделали не ту, на которую я подписывалась, ещё и очень халтурно и толку от неё 0 и рецидива спустя месяц быть не может. В итоге буду делать новую операцию уже в другой больнице. А тут обидно, время, деньги в пустую, и осмотры в стоимость ещё и не входили, а за дополнительную плату, ещё и операция далеко не самая приятная. Делали вообще без премедикации и проверки ли сработало обезболивающе! Колоссально недовольна и не советую данную клинику (

Galina
22 ноября 2021 в 17:05

Не компетентная, работа построена на вытягивании денег. Цена плавающая не соответствует описанию на сайте, ни с озвученной по телефону, ни перед процедурой. Она растет в геометрической прогрессии!

Саша
17 сентября 2021 в 18:39

Очень рекомендую. Приятная эмоциональная обстановка, квалифицированный персонал, человеческий подход к проблеме. Буду всем рекомендовать.

Алёна
08 сентября 2021 в 9:13

Максимально странное место. Я записалась на одно время, мне прислали СМС с подтверждением записи, но потом следом второе смс с другим временем) После моего звонка им сказали, что ничем не могут помочь и записана я на время которое они придумали. Что вообще?) Естественно я к ним не поехала и слава богу, читая отзывы мне становится страшно)

Олеся
08 сентября 2021 в 6:35

Була у ревматолога. Вона діагностувала мені синдром зап'ястного каналу і назначила лікування, стан не покращився за півтора місяці. Сьогодні зробила ЕНМГ і виявляється в мене НЕМАЄ цього синдрому. На прийомі навіть діагностики як такої то й не було, просто запитала де болить і на цих даних винесла діагноз. При тунельному ефекті симптоми не такі як в мене! Якщо не знаєте що це і як лікувати - направте до іншого лікаря. Я втратила 1,5 місяці і ситація погіршилась через неправильне лікування. НЕ РЕКОМЕНДУЮ СЮДИ ЙТИ!

Юлия
03 сентября 2021 в 10:34

Услугой клиники VIVA на ул. Щекавицкой 36 пользуемся семьей много лет. Всегда сервис и профессионализм врачей на высшем уровне. Рекомендую.

Алекс
31 августа 2021 в 11:59

Около 4 месяцев лечили от хронический тонзиллита, хотя у меня его не было. Пошел в другую клинику потому что надоело такое лечение. Там отправили на КТ и диагностировали вазомоторный ринит. Как итог лечения в Viva: неправильный курс лечения, около 5000 грн на лекарства, одно из которых гомеопатия, и около 5000-6000 грн прием и процедуры врачей (которые мне покрыла моя компания).

Марина
22 августа 2021 в 23:20

Я просто счастлива, что попала к Мажаевой Неле Владимировне. Это потрясающее ощущение, когда понимаешь, что врач тебя вообще слушает и исходя из этого определяет план действий и лечения, а не говорит, что по поводу и без повода нужно делать КТ, МРТ по «10» раз в год, бесконечные рентгены, а в итоге этим ворохом бумаг и снимков сидят просто красивые и шлют дальше по всем кругам Ада. Мало того, выслушав мои жалобы, посоветовала врачей, к которым я могу обратиться и наконец таки выяснить, где проблема и как ее решать. Я очень благодарна Врачу! Я теперь только к ней. Спасибо!

NyceUA
15 августа 2021 в 19:13

Полный бардак в клинике, где даже нормально записаться на прием невозможно. Записался на определенное время, потом от своей страховой узнаю что никакой записи нету, и меня без моего ведома записывают на другое время, к другому врачу, даже не удосужившись мне потом перезвонить. Дозвонившись к ним после этого с 5 раза, услышал в ответ "у нас тут много людей работает, я не знаю кто вас записывал".

Марина
14 августа 2021 в 16:17

Очень благоприятная обстановка, доброжелательный персонал, высококлассные специалисты. Это говорит о том, что я нашла "свою" клинику. Большое спасибо вам за это! Рекомендую всем, кто хочет попасть к хорошему специалисту, который быстро и точно ставит диагноз и даёт оптимальные рекомендации.

Добавить отзыв