UAOTZYV.COM

VIOLITY / Виолити

Адрес Київ, вулиця Хрещатик, 1/30
Телефон +380 (44) 337-25-28
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота11:00-20:00
воскресенье11:00-20:00
Сайт violity.com
Рубрики Услуги по интернет-маркетингу
Оценка 4.5 110 отзывов
Похожие компании в категории
VIS-A-VIS — Андріївський узвіз, 1А
Hotline.ua — вулиця Старокиївська, 10Г
Promodo — вулиця Сім'ї Прахових, 50

VIOLITY / Виолити отзывы

110
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Софія
07 мая 2024 в 8:12

Придбала тут старовинний живопис на подарунок. Моя тітка захоплюється олійним живописом. Широкий асортимент, простий функціонал. Завжди можна звернутись до тех підтримки. Такого зворотнього зв'язку чесно кажучи не бачила на жодному сайті. Мінусів не побачила.

Ю.И.
03 мая 2024 в 15:47

Это лучшая площадка для продажи старины. Много правил, много опций для продвижения, много покупателей и шансов продать. Недовольные тоже есть, но по большей степени причина не в ресурсе, а в них самих. За много лет лично у меня только приятные впечатления.

ЛуКа
01 мая 2024 в 15:54

Вперше бачу, аби все було так просто, коли здається, що складно. Маю вже перші продажі, хоч ще навіть не користувалася рекламою та іншими перевагами, тільки резервом. Супер. Спробую ще рекламні інструменти, тоді й доповню відгук. Люблю сайти, де є правила і порядок, тому й вибрав Віоліті як майданчик для торгівлі. Ні на що не скаржусь, сервіс на висоті. І хоч вся ота онлайн комерція не викликала донедавна у мене особливої довіри, але Віоліті довів, що не все так погано, головне не лише сподіватися на команду сайту, але й самому не втрачати пильності і не лінуватися уточняти деталі.

Матвій
23 апреля 2024 в 8:50

Дійсно широкий асортимент колекційних екземплярів, що задовольняє потреби. Функціонал сайту вражає своєю простотою і ефективністю, що дозволяє просто знаходити і продавати колекційні екземпляри. Загальне враження позитивне - ідеальне місце для колекціонера будь-якого рівня.

Міні
15 апреля 2024 в 19:46

Першою моєю покупкою був благодійний лот, а потім поступово повернулася до старого хобі - нумізматики. Спочатку інтерфейс мені видався заплутаним. Але після тижня активного користування я почуваюся тут, як вдома. А ще тут чимало опцій для активної участі в житті спільноти, для мене це як якісна заміна соцмереж. Вибір величезний, є багато рідкісних монет. Тут же купила альбом і засоби для чистки. Дуже вдалий формат, як на мене, коли все в одному місці.

hunter
25 марта 2024 в 12:56

Благодарен создателям Виолити за этот интернет аукцион. Раньше я тоже любил барахолки и всё это так называемое живое общение, но с проявлением виолити я совсем по другому взглянул на коллекционирование и мир старины в целом. Другое качество, другие масштабы. 10 из 10

Христина
13 марта 2024 в 9:06

Краса неймовірна тут продається. Брала неодноразово старовинний посуд. Маю вже декілька англійських тарілок та столовий німецький сервіз. Таку вдачу можна спіймати тільки тут. Тому моя рекомендація.

Fenix
07 марта 2024 в 20:08

Продала на Віоліті трохи етно прикрас. Майданчик враження справив хороше. Дуже добре, що є резервна ціна, користуюся даною опцією, бо люблю перестрахуватися. А якщо на резерв ще й акція є, то взагалі супер. Маю в планах кілька лотів, продаватиму знов на Віоліті, бо тут є попит, і безпечно.

Matias
21 февраля 2024 в 3:33

Не плохо, но сложно разобраться со всем сходу. Очень много всякого непонятного для новых юзеров, типа резервных цен, анонимов, антиснайперов, в чем нужно дополнительно разбираться, чтобы правильно пользоваться. А так очень даже яркая площадка с интересным материалом.

White
12 февраля 2024 в 23:03

На диво якісна торгова площадка як для нашого ринку. Спочатку тут лише продавав, тепер ще й купую іноді. Ні з покупцями, ні з продавцями конфліктів не мав. Завжди багато розпитую, та й сам охоче розповідаю про свої лоти. Якщо маю сумніви, то вже дію по інтуїції. До модераторів звертався тричі, кожного разу допомагали. Сайт міняється, стає більш інтерактивним, щось в новаціях мені подобається, щось не дуже, але якщо і продавати в інтернеті, особливо дорогі речі, то лише тут.

Христина
12 февраля 2024 в 10:47

Мотанки тут можна рідкісні знайти. Я віднайшла екземпляр якому десятиліття. Класний ресурс для тих, хто колекціонує. Серед стількох різноманітних варіантів, можна обрати те, що навіть не очікуєш.

Кар Кар
29 января 2024 в 11:10

Коллекционирование - увлекательное занятие, а если ещё есть площадка, где можно найти единомышленников, так вообще супер. Если брать такие факторы, как реальность сделки и предсказуемый результат, то тут для меня Виолити на первом месте. Конечно, все эти события в мире налаживают свой отпечаток, но в общем, пока всё стабильно. Продаю тут давно, а теперь ещё и писать готовлюсь, а почему бы и не поделиться накопленными за годы знаниями.

Іра
15 января 2024 в 12:54

Купую старовинні іграшки найчастіше. Мені подобаються медведі та кукли, неможливо пройти повз. Сьогодні зайшла вперше на цей сайт. Такої краси ще ніколи не бачила. Нещодавно купила майже задарма новеньку шкатулку для матусі з натурального дерева. Ще такі екземпляри додались до мого списку пошуку старовини. Дякую за такий чудовий асортимент

МаркоПоло
12 января 2024 в 12:51

Користуюся сайтом відносно недавно. Але вже певний досвід, аби робити висновки, маю. Ну, по-перше, на Віоліті є величезний вибір товарів, які можна придбати по справедливій ціні. По-друге, є форум та спільнота, де можна обговорити ту чи іншу річ, почути думки колег. Журнал - то взагалі окрема тема. Спробувати себе в ролі автора цікаво, як на мене, особливо, якщо є чим поділитися. І по-третє, при сайті є магазин, де можна придбати товари для колекціонування та різні речі, що так само практично. Щодо мінусів, чи точніше, нюансів, то тут треба уважно читати правила і слідувати їм. Поки що це все.

Користувач
05 января 2024 в 23:09

Сайт платний, але ціни я б назвав помірними і виправданими. Якість послуг на висоті, сайт працює в нормальному режимі. Як продавець, звичайно хотів би більше покупців з Європи, а так все ок.

Софія
26 декабря 2023 в 11:37

Колекціоную сервізи з фарфору та менш коштовні. Віоліті завжди при нагоді, мені дуже подобаються екземпляри, які там можна придбати.

Gala
22 декабря 2023 в 5:07

Щоб поставити питання про лот або зробити ставку, потрібен позитивний баланс. Рахунок поповнюється на фіксовану суму 100 грн, яку неможливо змінити. Для того, щоб мені поставити запитання Продавцю, я маю кинути на Віоліті 100 грн. Ці 100 грн. Зависнуть на сайті назавжди, т. к. Я не продавець. Пішла на інші веб-сайти.

ARP
16 декабря 2023 в 8:00

НУЛЬ! Навіть однієї зірки не стоять
. ФАК! Ось що я поставлю цьому віоліті.
Значить ось що сталося.
Покупець викупив у мене дорогий лот, зробивши переможну ставку, я йому скинув номер картки на оплату і запит адреси, куди поїде лот, далі - покупець зажадав накладений платіж, посилаючись на те, що у мене низький діловий і таке інше, а за правилами заборонено покупцю нав'язувати продавцеві свою оплату та доставку лота, я йому пропонував сплатити різними варіантами, він ні в яку.
Посилка цінна, думаю, потрібно застрахувати, куди ж її накладкою відправляти незрозуміло куди?
Ну думаю, спробую вислати лот, застрахувавши посилку через сейф сервіс нової пошти, він мені пише типу сейф сервіс не працює, (що на самій пошті заперечують і кажуть що послуга працює), і відмовляється оплачувати посилку.
Хоча ця послуга нагадує олх доставку, все просто.
Модератор намагається запудрити мозок правилами, які самі собі суперечать.
Післяплата і накладка – це хіба не те саме?
А післяплатою і накладкою чистого зара ніхто не працює, завжди завдаток беруть, страхують посилки тим більше дорогі.
І, що я хотів би додати, у покупця лише три лоти, а діловий рейтинг зростає щодня, як гриби після дощу, при тому що нічого нового не виставляється і не продається. Накрутка рейтингу для введення в оману продавців і покупців за гроші.
Я вже влетів на 200 грн, заплативши за те, що написав покупцеві, комісія за продаж лота, а ще б влетів і на пошті. Нехай собі залишать на валеріанку.
Чисте відверте шахрайство з боку адміністрації та таких ось покупців-шахраїв, які платять тій самій адміністрації за прикриття.
А ще видаляють лоти тих продавців, які розкушують шахраїв і не дають себе обмахорити.
так ось.
Не зв'язуйтесь з цим сайтом, не годуйте, не платіть гроші, це розплідник шахраїв.
Я, як продавець, більше не хочу з ним мати жодної справи.
А відео у мене на каналі є, факт шахрайства зафіксовано.

Федір Іванович
13 декабря 2023 в 15:49

Сайт-спільнота для колекціонерів та всіх, хто цікавиться старовиною і колекціонуванням. Прийшов сюди колись за спілкуванням, а знайшов чимало друзів і нове хобі. Хочеться побажати команді сайту подальшого розвитку і збільшення молодої якісної аудиторії.

Sheta
08 декабря 2023 в 6:24

Якщо у вас раптом виникнуть питання і Ви вирішете написати на пошту адміністраторам, готуйтеся чекати відповідь " роками")

Добавить отзыв