UAOTZYV.COM

Видеостудия VideoNova production

Адрес Київ, вулиця Борисоглібська, 15г
Метро Поштова площа 0.58км
Телефон +380 (96) 096-13-31
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт videonova.ua
Рубрики Анимационная студия, Студия звукозаписи, Услуги видеомонтажа
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории
XPLAI — digital experience design studio — Ярославський провулок, 1/3
Darvideo Animation Studio — вулиця Олеся Гончара, 15/3

Видеостудия VideoNova production отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
03 декабря 2023 в 15:08

Саме тут Вас завжди зустрінуть з радістю і бажанням працювати. Мегатворчі, креативні підходи до роботи. Всі Ваші ідеї висококваліфіковані спеціалісти доповнять своїми новаторськими ідеями і втілять в короткі терміни в життя. Довіряємо. Товаришуємо. Тішимось мати таких друзів і партнерів.
ЗДО Пролисок.

Давтян
10 октября 2023 в 15:31

Дуже сподобалося команда і студія! Все дуже професійно і комфортно. До речі, ми там знімали тренінг "Великі Продажі" для Прометеуса

Марина
22 августа 2023 в 21:51

Співпрацєю залишилась дуже задоволена, бо відеопродакшн VideoNova production - це справжні професіонали у своїй галузі! Я маю найкращі враження від співпраці з цією командою і хотів би поділитися своїми враженнями.

Перш за все, я вражена їхнім рівнем експертизи та професіоналізмом. Вони володіють найновішими технологіями та навичками, що дозволяють їм створювати відеоматеріали високої якості. Від зйомок до монтажу та обробки, VideoNova production завжди надають найкращий результат.

По-друге, команда VideoNova production дуже віддана своїм клієнтам. Вони завжди готові вислухати ваші побажання та ідеї, і враховувати їх у процесі роботи. Це дозволяє створити відео, яке відображає вашу унікальну візію.

Не менш важливо відзначити швидкість та ефективність їхньої роботи. VideoNova production завжди дотримуються узгоджених термінів і вчасно постачають готовий продукт. Це дуже цінується в сучасному швидкому світі.

Загалом, я безперечно рекомендую Відеопродакшн VideoNova production для будь-яких потреб у створенні відеоматеріалів. Вони надійні, професійні та творчі, і гарантують вам вражаючий результат!

Виктория
18 августа 2023 в 20:42

Чудово зустріли! Охолодили, кавою напоїли, чіткою інструкцією зменшили моє напруження та підтримкою сприяли невимушеній атмосфері відеозйомок! Дякую за професіоналізм!

Зоя
09 июля 2023 в 8:07

Неймовірно якісна і злагоджена робота. Розуміння всіх аспектів знімального процесу, рекомендації і допомога. Вдячна команді за класний проект!

Ольга
03 мая 2023 в 22:06

Чудовий досвід для мене, як для лектора. Багато взяла для себе нового. Хлопці оператори чудово допомагають при записі лекцій. Рекомендую цю студію.

Игорь
03 ноября 2018 в 15:19

Великолепная команда. Технически грамотная, в курсе последних трендов, мобильная. Решают любую производственную задачу в срок и с творческим подходом. И что очень важно - у ребят присутствует неизбывное желание самосовершенствование, если вы понимаете о чем я.

Лайма
19 марта 2017 в 21:14

В компании ВидеоНова работают молодые, креативные ребята! Профессионализм на высшем уровне!
Спасибо!

Яна
17 марта 2017 в 21:55

Очень профессиональные ребята! Знают толк в своем деле! Сотрудничаем уже не первый год. Успехов вам!

Раиса
08 марта 2017 в 0:46

Дуже цікавий, інформативний, і зручний у використанні сайт студії VideoNova Production, а команда в свою чергу надихає своїм позитивом і професіоналізмом! Впевнена що співпраця принесе гарні результати!

Мария
27 февраля 2017 в 7:25

Сотрудничество с VideoNova - всегда уверенность в идеальном результате! Благодарна команде за гибкость, креативный подход к поставленной задаче, отзывчивость и помощь в реализации проектов!
Отдельно отмечу желание выполнить работу не просто для галочки, а наилучшим образом.
Спасибо ребятам огромное! Желаю нам по больше совместных проектов в будущем!

с ув, event manager Talan Group - Мария Решетникова

Krista
26 февраля 2017 в 6:39

Сотрудничаю с ребятами давно, последним совсестным проектом была работа над рекламными роликами для интернет магазина MakeUp. Работать с VideoNova одно удовольствие! ПРОФЕССИОНАЛЫ своего дела: качество на высшем уровне, индивидуальный творческий подход, приятная атмосфера во время работы, все быстро, легко и на позитиве. Организация и подход к съемке на достойной уровне, продумывают все до мелочей. Очень талантливая команда со знанием своего ремесла и креативными идеями.

Елена
31 января 2017 в 2:35

Здесь Вас всегда встретят с радостью и желанием работать. Мегатворческие ребята, креативные подходы к работам. Все Ваши идеи дополнят своими новаторскими идеями и воплотят в короткие сроки в жизнь. Никогда не подведут. Доверяем. Сотрудничаем. Дружим. ШДС Пролисок

Добавить отзыв