UAOTZYV.COM

ВетНова отзывы

Адрес Київ, вулиця Докії Гуменної, 2
Метро Іподром 1.62км
Телефон +380 (97) 338-33-68
Часы работы 00:00-24:00
Сайт vetnova.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 3.8 61 отзыв
Похожие компании в категории

Ветеринарная лечебница ВетНова отзывы

61
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
10 января 2024 в 17:14

Ніколи не забуду, що зробили з моїм собакою за три дні на Смолича. Всі ввічливі і брехливі, дивляться в обличчя кажуть одне, а насправді дуже далеко до правди! Немає вам вибачення за те, що ви зробили з моїм собакою, принесла її на руках у неділю в надії на допомогу а забрала в середу мертву нічого людяного у цих людей немає, брехливі егоїсти, люди хто планує звернутися в цю клініку подумайте мільйон разів що вам дорожче їх брехня або ваш улюблений вихованець. У мене ридає вся родина, нам не вистачає нашої Босі а тій зміні на чолі з Едуардом, яка провела ніч і навіть не дала їй водички, не вколола інсулін, нехай вона вам сниться в кошмарних снах. Консультант ендокринолог яка призначила їй інсулін насправді виявилося черговою брехнею. Завідувачка просто супер вона не в курсі що у неї відбувається, зате коли нам винесли нашу собачку мертву не забуває тихо шепнути, щоб не забули розрахуватися, а як же гроші перш за все. Але нічого колись ці люди відчують як це боляче і нестерпно. Після розтину відкрилися такі факти, які протилежні всім діагнозам цієї клініки. Дуже шкода про те, що довірило життя своєї улюблениці цим так званим лікарям. Люди будьте уважні при виборі клініці і читайте більше відгуків. Нашої улюблениці не повернути але я сподіваюся що хтось прочитавши цей відгук врятує життя свого улюбленця.

Виктория
08 января 2024 в 15:41

Оперували 15.12.23 нашу дівчинку малінуа. Стерилізація + видалення кількох молочних пакетів через невелику пухлину молочної залози за призначенням онколога Святовець Яни Андріївни. Доба стаціонару та подальший період реабілітації вже вдома. Незважаючи на те, що прямого контакту з лікарями немає за правилами клініки, наша лікарка дзвонила нам періодично з питаннями про самопочуття і я могла відправляти свої запитання на вайбер номера клініки, після чого мені надсилали відповідь нашого лікаря. Такі собі ігри в шпигунів, але головне, що контакт із лікарем був. Що важливо, оскільки у післяопераційному періоді всяке буває і консультації просто необхідні. За це в тому числі окрема подяка Яні Андріївні та адміністраторам.
Зараз собака активно відновлюється, самопочуття її прекрасне. Є невеликі нюанси, але це особливості організму.
Як побажання клініці - хотілося б, щоб була можливість власникам перебувати біля своїх вихованців у післяопераційний період стаціонару. Не потрібні особливі умови, просто бути поруч тим, хто цього хоче. Тварині легше, а значить, і господареві.
Окремо хотілося б виділити лікаря УЗД Катерину Олександрівну Черепанську. Шалено уважна, ретельно фахівець, приємна у спілкуванні з власниками та у поводженні з тваринами.
Послуги клініки коштують недешево, але загалом враження залишилося добрим.
Бажаю всім хвостикам здоров'я та навідуватись до лікарів тільки з профілактичною метою)

Альона
23 декабря 2023 в 10:11

Нашу собаку просто угробили за 3 дня. Привезли на анализы в воскресенье, а в среду со стационара забрали уже мертвой! Это просто похоронено бюро для животных! И эти « врачи» еще настаивают расстаться когда хозяйка держит на рука погибшую собаку и дают коробку что бы остальные не увидели что собаку забирают уже мертвой. За 3 дня взяли более 15 тыс и не помогли собаке, хотя мы просили и умоляли если это не в вашей компетенции, давайте мы ее заберём в другую клинику. В итоге не спрашивая назначают инсулин, операции, лиж бы успеть денег содрать, а не помочь. Просто убийци

Лілія
30 октября 2023 в 15:36

Клініка працює цілодобово. 4-6 разів на місяць зверталися для перетримки. Все чудово: великі клітки, чисто, вигул, харчування. Все забезпечено

Для членів сім'ї учасників війни - знижки.

Але одного разу звернулися після ДТП.
Лікарі клініки і весь персонал, дякую вам, що діагностували, прооперували, лікували, спостерігали.

Після вашого лікування моя собака одужала.

З великою вдячністю, від імені німецької вівчарки Вєсти:)

Степан
29 октября 2023 в 1:24

Найкраща клініка! Врятували нашого Сергія хоча шансів було дуже мало (аспіраційна пневмонія, набряк легень, набряк серця). Це були одні з найважчих днів нашого життя. Дякуємо персоналу клініки та низький уклін. Привіт від Сергія! Він повністю повернувся до свого звичайного життя та відновився на 100 відсотків. Минуло вже 9 місяців, але ми часто вас згадуємо. ДЯКУЄМО!

Галина
21 октября 2023 в 22:29

Сумісними зусиллями з лікарем Марцинчик Вікторією ми вилікували очики котика за два місяці. Щиро дякую за професіоналізм!

Lyudmyla
28 сентября 2023 в 4:16

Хороша клініка, прийоми за записом, тому зручно планувати день. Працюють цілодобово, що теж плюс для екстрених випадків. Молоді на вигляд спеціалісти, але чуйні та з професійним підходом.
Стерилізували півтора місяці тому мою вже дорослу, поважного віку кішечку - все пройшло добре, з лаконічними але достатніми консультаціями та чіткими кроками. Нічого зайвого не «напарювалось») як то буває. Адекватність у відношенні до тварини та в спілкуванні з людьми.
Єдине - нема можливості оформити ветпаспорт.
Клініку рекомендую.

Лилия
16 сентября 2023 в 9:32

Клініка в якій 100% приведуть вашого улюбленця до загибелі!
Некомпетентні «лікарі» головного лікаря не має бо він ховається від війни.
А тим часом персонал просто викачує гроші з хазяїв тваринок ставлячи не існуючі діагнози.
Я привезла свою кішку в клініку через те що в неї була блювота. В клініці її заразили вірусом, перший діагноз це триадит, потім став різко короновірус. Лікування назначають всім однакове (очікувала в клініці і почула які ліки назначали котику з зовсім іншим діагнозом) і обовʼязково стаціонар.
За тиждень перебування в цій клініці померло 4 котика і це ті про яких я знала!
Свою улюбленицю я забрала вчасно з цього місця, тож якщо ви хочете вилікувати свого улюбленця не приводьте в це жахливе місце своїх тварин.

Таня
03 сентября 2023 в 8:43

Це оцінка псевдоврачу марцинчик вікторії (якби можна було написати ще дрібнішими літерами ім'я)
Грубіянка яка змучила бідне кошеня замість допомоги!

Дмитро
31 августа 2023 в 17:12

Найпаскудніша клініка, в якій ми коли небудь були! Із за цих довб. В втратили нашого улюбленця, просто не вистачило 10 хв, 10 с. Ка хв, із за того, що ці псевдоексперди на кота навіть не глянули.
Не клініка, а просто будівля з надписом, коли проїжджаю цю "недоклініку" хочеться просто, щоб на цьому місці цього непорозуміння не було. Зараз маючи 2-х тварин і живучи від цих експердів в 3 хв пішки, ми їздимо в клініку, яка знаходиться на Героїв Оборони.

Всі хто побачить мій відгук, не вздумайте звертатися до цих імбецилів, майте повагу до своїх улюбленців!

Анна
25 августа 2023 в 20:43

Якщо хочете вилікувати тварину, то будьте готові продати свою печінку, щоб оплатити тут лікування, бо ціни космічні, але будьте готові, що результат може бути летальний. Бо як здалось, девіз клініки це викачка грошей, а не результат пацієнта.

Ольга
14 августа 2023 в 14:14

Дуже хороша ветеринарка! Найкращі лікарі! Особлива подяка Вікторії Юріївні Марцинчик, вона дуже гарно полікувала нашого котика, призначила правильне лікування і він одужав.
Пані Вікторія це просто свята людина. Як офтальмолог і терапевт вона просто топ! Дуже їй дякуємо!

Елена
10 апреля 2022 в 15:21

Ходим сюда к офтальмологу Марцинчик В Ю. Прекрасная специалистка! Спасла Лаке глаз с центральным поражением роговицы. Ничего лишнего, все по сути, очень приятное общение и отношение. Цена приемлемая, как и везде, в принципе. Остальными услугами клиники ещё не пользовались, ттт. Но для себя из плюсов отметила круглосуточный режим работы. Это важно.

Саша
04 марта 2022 в 20:20

Ціна помилки в діагнозі - життя улюбленця. Зробити аналізи крові і не побачити запальні процеси та признаки гастриту? Температура - "то вам здається". А на ренгені переплутати внутрішні органи з інородним тілом? Іншому лікарю було достатньо 5 хвилин щоб визначити хворобу. Але час було втрачено+ліки що посилили кровотечу. Обережніше з такими "спеціалістами"

Роман
28 февраля 2022 в 0:48

Чудовий персонал! Безмежно вдячні всією родиною️ Завжди професійний підхід та прогнозований результат.

Аня
10 февраля 2022 в 14:29

Первый раз обратились за неотложной помощью в данную клинику. Что-то мешало кошке в желудке/кишечнике, от этого слабость, частая рвота, ни есть ни пить не может. Возможно мне так "повезло", и там действительно предоставляют качественные услуги, но пока что я заметила то, что животное можно вылечить, но сначала сделаем бесполезные процедуры, которые стоят не 10 грн, а потом, возможно, сделаем то, что нужно. В общем, мне показалось, что здесь присутствует развод на деньги, ведь эмоциональный и переживающий хозяин готов все сделать, чтобы питомец вылечился и не мучался. Ни в коем случае не говорю, что процедуры опасные, но они максимально бесполезные в данной ситуации. Вместо того, чтобы помочь животному, пичкали успокоительным и противорвотными, и да, это помогло, пока эффект лекарств не уходил на 0. Несколько раз делали узи (причем всех зон) и назначили еще одно. Какой смысл в этом, если оба раза толком ничего не могли найти? Оставляли на стационар. В общем в целом сменили клинику и с первого раза нашли причину и ее наглядно показали, и без всяких прелюдий, назначили лечение. Жаль потраченное время, финансы и силы. Но спасибо за подробно расписанное лечение с воспалением в желудке. (гастрит)

Станислав
28 января 2022 в 6:09

Добрый день
Никому не рекомендую данную клинику были у них несколько раз и лучше бы не приходили.
Первый раз после того как взяли кошку с приюта привели её на осмотр, ветеринар сказал что все с ней нормально, а уже через неделю начала выпадать шерсть! И что вы думаете, оказалось у кошки лишай!
Вот за такой офигительный осмотр сделали, а у нас второй кот есть, который легко мог тоже лишаем заразится, короче халатность на высшем уровне.

Второй раз приводили кота. У него было обильное слюновыделение из-за чего мы очень переживали и срочно побежали в ближайшую ветеринарку (Ветнова) врач осмотрел и списал все на отравление и прописал коту лекарства. К сожалению это не помогало и мы обратились в другую клинику где ветеринар довольно легко определил что у него просто режутся зубы и из-за этого может быть повышеное слюновыделение. Вот так просто.

В общем, обследовать котов не умеют, даже элементарный лишай не нашли хотя казалось после приюта первое на что надо проверять, диагноз поставить правильный не могут, ходить не советую выкинете деньги на ветер!
Особено к врачу с фамилией Лобко! Видел не один нелестній отзыв о нем.
-
UPD
Прочитал ответ от клиники хотелось бы уточнить.
Случай 1:
Вы пишете что сказали сделать кошке карантин. Хорошо, а осмотр зачем тогда вы делали? Вся суть в том что врач Лобко даже не проверил кошку на лишай! Ладно мы первый раз взяли кошку с приюта не подумали об этом. А вы? Это называется халатность.
Вы бы вместо того чтобы на коментарии отмазки писать типо: "ну мы же сказали что что-то может быть значит не считается" к ветеринарам бы своим присмотрелись и приняли меры.

Вот вы можете по факту ответить?
Почему кошку после приюта не проверили на наличие лишая?

Случай 2:
Ну тут не готов ничего сказать так как не понимаю в этом. Возможно сыграл роль первый не удачный опыт. Уже от чего кот выздоровел не выяснишь. Что точно не советую это ветеринара с фамилией Лобко! Если решили идти в эту клинику то не попадайте на него.

Саша
26 января 2022 в 9:34

Очень хорошая ветклиника. Очень внимательный и крутой специалист - ортопед. Спасибо за ваш профессионализм!

Анатолий
03 января 2022 в 1:09

Привозил кота на прочистку кишечника, плюс дали указания по дальнейшему уходу, пока помогает. Судя по первому визиту могу рекомендовать.

Саша
12 декабря 2021 в 13:17

Если ваша собака отравится, они отправят его в инфикционку (что займёт тоже время) моя собака мучалась на протяжении долгого времени из-за их ошибки, то что он отравлен узнали поздно (в инфикционке) куда нас отправили, собака умерла в муках. Хотя хочу заметить я постоянно ходила в эту клинику. Спасибо большое!

Добавить отзыв