UAOTZYV.COM

Ветеринарный центр Е. Калмыкова

Адрес Київ, вулиця Миколи Закревського, 75/2
Телефон +380 (67) 599-93-14
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Ветеринар, Ветеринарная лечебница
Оценка 3.9 45 отзывов
Похожие компании в категории

Ветеринарный центр Е. Калмыкова отзывы

45
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Жахливо...
04 марта 2024 в 13:16

Сказати, що я в шоці це не сказати нічого. Після щеплення в цьому місці, яке клінікою назвати важко в йорика почався анафілактичний шок, вколовши якийсь укол, нас виставили з собакою на руках в край тяжкому стані! Дякувати богу, собачку врятували в іншій лікарні, але наслідки жахливі для собаки! Повірити не можу, що такі, лікарі, працюють в Києві, 21 сторіччя! Обходьте стороною Калмикова!

Дуже дуже погано!
08 февраля 2024 в 21:20

Ні і ще раз ні!
Був поставлений невірний діагноз нашому песику і вкололи протипоказаний препарат, довезли до іншої клініки, намагались врятувати, але ж в калмикова просто вбили своїм уколом нашого улюбленця (
Йому було всього 4 роки
Категоричне ні ці забігайлівці, де студенти недоучки вбивають наших чотирилапих!

Ніна
21 декабря 2023 в 13:43

Якщо бажаєте добра та здоров'я вашим чотирилапим улюбленцям, тримайте їх подалі від тих, хто працює в калмикові. Нашійй
дівчинці був поставлений невірний діагноз а також призначили ліки, які, як виявились дуже шкодили здоров'ю! Минуло пів року а ми і досі лікуємо нашу красуню після цих, недоучків,

Вбивці наших улюбленців
05 декабря 2023 в 22:01

Мій відгук негативний. Такої недбалості та халатності ще пошукати, прийшли з йориком, без аналізів та обслідувань укололи укол, нашй манюні стало зле, анафілактичний шок, ці тварюки виперли нас з цієї лікарні, мотивуючи тим, що не можуть допомогти! Вже зробили, що могли! Така наглість, безвідповідальність. Доїхали до іншої лікарні. Але ж. Не врятували. Нам сказали, що згаєний час, вони повинні були реанімувати. Але ж в тій, вибачте бомжатні певно нічим. і нема кому. є тільки вбивці

Розчарована і зла .Не раджу !
12 ноября 2023 в 3:02

Мешкаю поряд, тож два раз зверталась в цей, заклад,
По-перше дуже брудно, все старе, в ому числі узі, апарат для аналізів, по-друге, неприємний, хамавитий персонал. Переді мною жінка прийшла за кішкою після операції, спочатку їй сказали, що операція ще триває, потім винесли труп кішки, у жінки ледь не стався серцевий приступ. Я втрутилась, але мені дуже грубо відповіли ще й шарпнули мою собачку, що та аж запитала. Більше ми туди ні ногою!

Оксана Черненко
11 ноября 2023 в 6:32

Пришли с отправлением мышиной отравой, вместо помощи собаки, начали сильно давить на хребет, склонять к рентгену, давить на живот, собака стонала от боли, мы еле сдержали слезы. Схватили собачку и поехали в другую клинику, где собачке быстро была оказана помощь и он пошел на поправку. Не обращайтесь туда, где издеваются и не оказывают помощь

Татьяна
25 августа 2023 в 9:05

Хочу висловити подяку лікарю Книш Юлії та її напарнику за чуйне ставлення до тварин і гарне відношення до їх власників. Я звернулась за допомогою для своєї кішечки, яка в своєму похилому віці вже просто втрачала сили з кожним днем. Після огляду лікар розповіла все як є і я дуже вдячна, у кішечки взяли необхідні аналізи і лікар детально розповіла що робити. На наступний день лікар мені зателефонувала і все пояснила. Я дуже вдячна Юлії і можу рекомендувати звертатись до неї за допомогою

Ангелина
21 августа 2023 в 15:53

Грубість, хамство, затримка операції на півтори години без повідомлення клієнта про це.

Орел Анна Володимирівна абсолютно не вміє спілкуватися з людьми! Жінка грубить, не несе відповідальності за сказані нею же слова абсолютно!
Обіцяли собаку віддати через дві години після процедури, та подзвонити за 40 хвилин до того, як забирати. Через дві години я сама подзвонила, мені сказали що подзвонять за 30 хвилин десь. Через годину ніхто не подзвонив, я пішла в клініку самостійно, то вислухала від Анни Володимирівна її невдоволення моєю присутністю і на зауваження про затримку (про можливість якої не попереджали) Анна Володимирівна сказала "Я не слідкую за часом, я б вам подзвонила коли я захочу. Чого це я повинна слухати невдоволення".
Коли заповнювала мою анкету каже "Адрес", я мовчу бо слова не можу вимовити від її манери спілкування, вона ще грубішим наказовим тоном і голосніше каже "Адрес! Номер телефона! ". Це жах! Як так можна розмовляти з клієнтами? ! Ще й ім'я інше написала в моїй анкеті.

Подяка її колезі за те, що пояснив що робити з тваринкою після процедури! Дуже приємний чоловік, відповів на всі питання

На наступний день подзвонив чоловік з попередньго абзацу, запитав як собачка, дуже приємно.

Плюси: Пречудовий молодий чоловік, ціни, якість
Мінуси: Орел Анна Володимирівна та її стиль спілкування, затримка процедури

Мария
21 августа 2023 в 1:50

Прийшли з отруєнням мишачою отрутою, попросили зробити укол. Лікар почав огляд собаки почала боляче натискати на хребет в тазовій області, на що собака з реагувала і той почав нас схиляти робити рентген для того, щоб можливо провести мануальну терапію хребта. Загалом ми відмовилися від послуг і вирішили поїхати до іншої лікарні, де не розводять. За підсумком дали пігулку від отрути та зробили укол проти спазму живота. Через годину собака вже почав їсти, а наступного ранку вже почав ходити. Ніби нічого не було.

Валерия
09 августа 2023 в 22:22

НАЙКРАЩА КЛІНІКА! Водимо француза і дуже задоволені! Завжди допоможуть навіть по телефону! Раджу

Саша
05 июля 2023 в 19:37

Велике дякую цій клініці одна з найкращих зробили собаці операцію почтистили зуби вирвали 2, все чудово на ранок спитали як собачка сервіс супер рекомендую!

Виктория
15 июня 2023 в 13:36

Дуже полюбляю ці клініку! Їздимо в неї по 40км в одну сторону, але воно того варте, якщо цінуєте свого улююленця. Хоча й трохи застарілий інтерʼєр, але лікарі просто чудові. Особливо Євген Миколайович. Він декілька разів просто таки рятував нашого француза. Чудовий спеціаліст. Останього разу зробили пластику носа і собака після прям таки ожила, наче знову підліток, дуже активний і насолоджується новим носом.

Ірина
30 апреля 2023 в 10:40

Дуже вдячна ветеринарному центру Калмикова за те, що врятували, і надали професійну допомогу моїм двом кішкам, особливо одну з них витягли з того світу!

Валентина
27 февраля 2023 в 23:29

НИ ЗА ЧТО НЕ ВЕДИТЕ СВОЕГО ПИТОМЦА В ЭТУ КЛИНИКУ!
У мены была собака, да, именно БЫЛА. Это был мой любимец.
Я приехала дабы мне помогли. Моя собака трудно дышала, приехав на осмотр, недоучка Орёл Анна
сказала, что в легких у собаки все хорошо, ВОПРОС: Как не взяв анализ? Не сделав узи, рентген, вы ставите диагнозы?
ЦЕЛЬ вашей недоклиники это срубить денег и никого не вылечить?
После осмотра укололи 2 лекарства. Заплатив за осмотр цену умноженную на два, я взяла рекомендации врача, и ушла.
Через 3 часа У МЕНЯ УМЕРЛА СОБАКА! Хуже ему стало через 30 минут после укола… Я им звонила, они выключили телефон! В ветклиника в центре Киева, куда мы повезли нашего Макса,
Спасти его не удалось. Благодаря убийцам Калмыкова!

недоклиника Калмыкова!
Закрывайте свою лавочку. А вас и торговать овощами опасно пускать!

Приехали за помощью, а в итоге получили горе от таких врачей которые калечат, и убивают!

Наталiя
01 января 2023 в 16:32

Не ходіть туди, а якщо попали біжіть, ми прооперували ся, а коли пішли ускладнення ми чекали неділю, тому що не було головного, а без його вказівки там крок не роблять і зрозуміло чому: связка яку він зробив на суглобі це витвір мистецтва: мало того що це абракадабра з двох різних ніток так ще і шви коли знімали зняли не всі, а коли пішов свіщ вмили руки, антибіотики і все, я казала що собака не ість не пье, ніхто не почув, тому думайте, не ходiть туди, Якщо не хочете втратити ублкенця!

! Фото та всi виписки в нас!

Виталина и кот Дарт
20 октября 2022 в 21:58

Отличная клиника. Есть рентген, УЗИ, все анализы на месте делают. Очень удобно. К сожалению по состоянию здоровья моего кота приходится часто туда обращаться. Очень внимательный персонал, приятные цены. Единственный минус, бывают большие очереди, места для ожидания и сидения мало.

Ольга Билодид
22 сентября 2022 в 9:00

Не понравилось. Ходили, чтобы просто докололи антибиотик. Одна из врачей молодая девушка, грубая, бестактная хамка. При клиентах позволяет себе говорить, что их никто не собирается спрашивать, какой порядок очереди. Хотя просто можно промолчать и не будет притензий. И да, записи нет, живая очередь. И если какому-то животному плохо, то Вас не попросят вежливо подождать, а скажут Вам, что ПЛЕВАТЬ хотели на Ваше мнение. Ответственности за назначенные препараты никто не несёт. После тонны назначенных уколов, животному очень плохо, анализы, в два раза хуже - на что врач говорит, ну что гарантий нет, как знать от чего ему плохо. Сказала, что и в человеческой медицине никто гарантий не даёт. Разница только в том, что в человеческой - врача можно посадить. В целом, из-за этой хамки, не понятного лечения, ходить сюда не хочется, ну и очень страшно, что угробят животное. Уверена, что у нее нет высшего образования и работать врачом точно не ее место! Ну и ещё, очень грязно. Буду искать клинику получше.

Наталка
20 сентября 2022 в 16:39

Ходим в цю клініку майже 7років. Спочатку з кицею, а три роки з песиком. Хочу стати на захист лікарів цієї клінікі. Я наприклад, за професіанальность лікарів. Витягли мені кицю з того світу, в той час, як у двох сказали приспати. А ми і досі разом!
Таке враження, що негативні отклики пише одна і таж людина. І виникає питання, а чого ж ви 5 днів ходили, якщо не допомогло? Клінік багато.

Volodymyr
01 апреля 2022 в 18:22

Чудовий, ввічливий та відповідальний персонал. Приємно мати справу з вами. Працюють цілодобово. Вперше відвідував клініку такого формату і був приємно здивований. Все швидко, якісно. Для мене важливо не чекати, надто, довго і не переживати - ці бажання максимально враховані

користувач
23 марта 2022 в 0:09

В такие места обращаешься только в случае необходимости в помощи. Главврач знающий и профессионал своего дела. И это самое главное!

Добавить отзыв