UAOTZYV.COM

Ветеринарная клиника Лікар Бо

Адрес Київ, вулиця Миколи Краснова, 17
Метро Житомирська 0.59км
Телефон +380 (97) 732-30-12
Часы работы 00:00-24:00
Сайт vetlikarbo.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Служба спасения животных, Скорая ветеринарная помощь, Ветеринар
Оценка 3.9 43 отзыва
Похожие компании в категории
Ветклиника Злата 2 — вулиця Осіння, 26
Феникс — вулиця Ірпінська, 67Б
Ветеренарнач клиника Алден-Вет — вулиця Естонська, 51

Ветеринарная клиника Лікар Бо отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
18 января 2024 в 4:40

Наш Лорд випадково проковтнув частину своєї іграшки, і я, побачивши відсутність частини, миттєво зрозуміла, що потрібно йти до лікаря. Провели узі та рентген з білою речовиною, після чого швидко провели операцію. Рекомендую клініку за доступні ціни та професіоналізм лікарів Їхні фахівці завжди на зв'язку.

Ekateryna
04 января 2024 в 16:49

Звернулися до цієї клініки, після невдалого походу в іншу. У попередній клініці нам порадили ліки від поразитів, після яких кошеня не могло сходити в туалет.
Тут на відміну від попередньої клініки порадували змінні рукавички у вет-лікарів, ввічливий персонал.
Сказали обов'язково дзвонити-писати - приходити, якщо раптом буде погано.
Жінка лікар (хірург) дуже сподобалася, як звертається до малюка, так само напарниця (на жаль не уточнила імена), дуже вдячна, що змогли допомогти

Maksym
18 декабря 2023 в 6:11

Все супер, обов’язково рекомендую! Кваліфіковані спеціалісти, чудове обслуговування - задоволені, дякую!

Лиля
16 ноября 2023 в 11:18

Познайомилась з цією клінікою 2.5 роки тому, коли взяла кішку з приюту. В перший прийом після постанов діагнозу їздила в іншу клініку, для підтвердження діагнозу. Тепер довіряю клініці Лікар Бо на всі 100%. В нас 3 котика і за 2,5 роки було багато чого: абсцес, отоларингіт, кошачій коронавірус. і завжди лікарі підтримували і робили все, аби котики одужали! За що я дуже Вам вдячна! Рекомендую всім!

c4pta1n
17 октября 2023 в 6:56

У телефонному режимі пояснили, що і як робити при температурі у собаки, хоча ми не були клієнтами клініки, прийняли о першій ночі.
Ціни більш ніж адекватні.
Дякую Лікар Бо

Alyona
26 сентября 2023 в 16:35

Заходили 2 рази - один раз зробити уколи, другий придбати ліки.
Консультацію і огляд лікаря не замовляли, тому коментувати професіоналізм не можу. Але вкололи кота швиденько.

Але сподобалось, що співробітники привітні, клініка працює цілодобово.
Ціни адекватні.

Оксана
07 сентября 2023 в 13:54

Доброго дня! Щиро дякую ветеринарним лікарям, фахівцям, сьогодні вони спасли нашого мопса, якого не могли врятувати фахівці двох клінік, бо не змогли поставити йому діагноз. Коли ми вперше прийшли на прийом лікар сказала, що це абсцес і він у нас був гнійний. Нас сьогодні прооперували і назначили лікування. Щиро вдячні за спасіння нашого собаки. Лікарі професіонали. Рекомендую ветеринарний центр
"Лікар Бо" всім. Дякую персоналу клініки за порятунок нашого мопса

Олег
31 июля 2023 в 18:59

Професійні лікарі! Звертався неодноразово, жодних нарікань не було. Призначене лікування допомогло. Рекомендую!

Тетяна
08 июля 2023 в 8:16

Дякую персоналу ветклініки Лікар Бо за швидку допомогу та порятунок нашого барбоса.
Великим плюсом є, що готовність аналазів 30 хвилин, також відразу зробили узд і поставили вірний діагноз. Ціни середні.

Олена
30 июня 2023 в 13:20

Лікарі профі. Швидко визначили проблему та призначили лікування моєму коту яке було ефективним.
Також робили операцію собаці у Лікар Бо, все сподобалось.

Станіслав
20 июня 2023 в 13:56

Чудова ветеринарна клініка. Зверталися декілька разів. Завжди кваліфіковано надавали консультацію. Лікування допомагало. Будемо звертатися, рекомендую.

Елена
26 мая 2023 в 17:36

Потрапили в цю клініку випадково о дев’ятій годині вечора (хвилювалася що собачка захворіла від укусу кліща). Швидко взяли мазок на бабезіоз і підтвердили цей діагноз. Відразу же встановили катетер й взяли кров на загальний аналіз, поки робили аналіз то вже почали лікування, не втрачаючи час. Лікар всі три години завжди була поруч з собачкою, стежила за її самопочуттям, за що велике дякую!

Света Лужанская
28 января 2023 в 19:20

Очень плохое отношение к клиентам. До вет помощи не дошло. Дерзко хамят не рекомендую. Плохое отношение

Ірина
20 сентября 2022 в 12:06

Нарешті змогла зібрати думки, щоб написати відгук. Почну з хорошого: клінка працювала і майже не припиняла роботу під час воєнного стану в Україні, відношення до тварин то просто космос, їх правда там люблять і можуть допомогти, якщо допомога не складна (нам діагноз паразитоз змогли поставити цуценяті).
А тепер не дуже приєні факти. Звернулась я в клініку з такою проблемою: вранці собака відмовилась від їжі 1 день, а вранці наступного впала в конвульсії, секунд 30-35 це тривало, і я відразу повезла її до даної ветклінкіи, навіть ще чекала поки відкриється. Оглянувши собаку і взявши аналізи крові був оголошений діагноз "Печінкова коліка", виписали вітамін в12, суспензію "Гепатолік" та таблетки "Імуннодол" (хочу уточнити, курс даних таблеток 30 днів по одній таблетці в день, мені продали велику банку на 90 таблеток (хоча є в продажі і баночки по 30 таблеток, але то вже дрібниці). Взяли за це все діло майже 3 тисячі гривень і відправили додому лікуватись. І все б то добре, але на ніч собаці стало набагато гірше, стала викручувати тіло, дуже важко дихати. Ми ледве дотерпіли ранку (вночі звернутись змоги не було, так як комендантська година). Зателефонувавши в клініку зранку, описала ситуацію, сказали - везіть. Привезли, там я уже сама попросила зробити тест на бабезіоз (до цього мені це запропоновано не було, але я не приховувала факту що від дати оброблення від кліщів пройшло 28 днів). Прочекали результатів - підтвердилось. Відразу крапельниця, уколи. і все таке. 5 днів це все тривало. Собаці наче і стало трохи легше.
Нас виписали, доліковутись вдома, виписки я прямо вимагала, паричому мені їх перероблювали, бо було все зпутано дні і оплата (я кожного дня суму пам'ятала, але у виписках все по іншомк було, тоже просила зробити правильно). Витратили на все це лікування в районі 10 тисяч гривень.
Через два дні собаці стало взагалі погано, конвульсії, важке дихання, почала під себе ходити під час припадків. Звернулись в іншу клініку. Там вичитали всі виписки всі призначення, зробили узд серця, печінки, нирок, жкт, провели ренген грудної клітки, взяли по новій всі аналізи. Як висновок для 8-річної собаки всі органи працювали нормально, лише в аналізах виявили нестачу тромбоцитів та 17 тисяч лейкоцитів, це означало що імунна система сама себе атакувати почала, а самий біль в тому що все через неправильне дозування препарату від бабезії.
Від мене нічого не приховували і відразу сказали, що під час лікування якщо проживе три дні, будемо лікувати далі. Вона прожила чотири.
Насправді радує лише те, що після іншої клініки їй реально стало легше, вона почала їсти сама трохи і навіть змогла виходити на невелику прогулянку. І смерть була швидкою. Вона просто впала (інсульт).
І можливо я щось робила і не правильно при утриманні собаки. Але я мабуть ніколи не зможу прийняти факт що через просту халатність з мене викачали купу грошей і не те що не допомогли, а і нашкодили.

Инна
05 января 2022 в 2:36

Очень хорошие специалисты, чуткие, внимательны. Помогли нам с родами кошки. Сфинкс. Думаю они нас запомнили) Спасибо всем! ️

Диана
31 октября 2021 в 10:19

Мне непонятно зачем ВРАТЬ?
Врач, которая принимала нас впервые, тщательно осмотрела мою кошку, все объяснила и даже показала как обрабатывать. Проблема не ушла. Записались на стомат. Анализы. Принимала другая, предложила сделать ещё и развернутый анализ крови, я согласилась, сделали забор. Вот только никто не вспомнил, что кровь нужно брать на голодный желудок. В панике позвонили в клинику, мужчина (который оказался владельцем) сказал, что для стомат. Анализа это не проблема, анализ крови будет норм, а если нет - сделаем повторно. Сказала, что дождусь результатов. Затем мне перезвонил тот же мужчина и сообщил, что меня, ЯКОБЫ, о всем предупреждали. Вот только О ЧЕМ? Для стомат. Анализа, на который мы записались, со слов того же мужчины, "голодовка" не нужна!? !
Услышав ВРАНЬЕ, я потребовала вернуть деньги за этот анализ. Вернули только часть, за сам анализ. Мужчина сообщил мне, что это все моя "безвідповідальнтсть". Не задать стандартный вопрос перед процедурой это відповідально? Или прямая лож глядя в глаза?
Если вам на приеме предложат дополнительные анализы - задавайте вопросы сами, вам могут не сказать. Неоправданный стресс в таком случае для животного гарантирован.

ВРАНЬЕ. Часть 2
Прочла я ваш ответ. Теперь вы ВРЕТЕ всем, кто это читает! О деньгах речи не шло. Но сами начали. Вы должны были вернуть ме полную стоимость, так как "пару раз" мне никто ничего не говорил, НИКТО не спросил ело ли животное и когда. Сумму за все анализы мне объявили на "кассе" - 3000 с копейками. А что вы мне вернули? За анализ? А за забор этого анализа 600 грн. Почему НЕ ВЕРНУЛИ, раз вы такие хорошие?
ОБРАЩАЮСЬ К ПОТРЕЬИТЕЛЯМ.
Если вы ищите веиклинику для своего животного, я вам не советую обращаться в "Лікар Бо". Если, конечно же, вас не смущает то, что:
1. По протоколам они не работаю (как можно лечит животных, если элементарно задать стандартный вопрос неспособны. В Синево когда приходишь анализы сдавать тебя первым дело спрашивают ел ли ты и когда)
2. Тебе врут прямо в глаза, тебе врут, пытаясь выкрутится, отвечая на негативный отзыв.
Вы замечали что все негативные отзывы имеют очень красивый ответ со стороны клиники, которая выходит не виноватаЯ ни в чем, во всем виноват потребитель.
НЕ ИСПЫТЫВАЕТЕ УДАЧУ! Будьте здоровы.

Таня
17 октября 2021 в 15:29

Заходила в клинику узнать о вакцинации и стерилизации для бездомных кошек, потому что клиника рядом с домом и так я бы смогла самостоятельно без волонтеров помочь большему количеству животных. Девушка отказала в грубой форме, что было весьма неожиданно и неприятно, ведь за спрос, как говорится, не бьют. Тем более, что в 2х других клиниках котов принимали, и даже делали скидки (хотя я никогда не прошу). Я готова платить за все процедуры + послеоперационную передержку, поскольку вариантов больше нет, но сотрудникам этой клиники видимо плевать на бездомных животных.

Яна
31 августа 2021 в 6:21

Александр Николаевич - это доктор который делает не возможное возможным, да и ещё и с юморком человек)

користувач
27 июля 2021 в 14:23

Большое спасибо всем врачам клиники, и лично Александру Николаевичу, качество обслуживания и лечения на высшем уровне, всегда готовы принять либо проконсультировать в телефонном режиме. Уже больше 2 лет являемся клиентами и каждый раз наша собака Бонни с радостью бежит в клинику. Процветания вашей клинике!

Іван
25 июля 2021 в 6:12

Клініка працює цілодобово, можна попередньо домовитись про візит по телефону.
Приємний, ввічливий і професійний персонал.

Добавить отзыв