UAOTZYV.COM

Ветеринарная клиника Друг отзывы

Адрес Київ, просп. Георгія Гонгадзе, 20
Телефон +380 (63) 517-79-27
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.vetdrug.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 3.9 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Друг — вулиця Райдужна, 49
Друг — вулиця Лариси Руденко, 11
Похожие компании в категории
Умка — вулиця Новомостицька, 2
Талисман — Стеценко 30, Линия 5 Дом, 56
Ветеринарная клиника Умка — Литовський просп., 10
Гранд — вулиця Мукачівська, 9

Ветеринарная клиника Друг на Георгія Гонгадзе отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Molly
02 декабря 2023 в 7:52

Дуже гарна клініка, вже більше року тут обслуговую своїх тваринок, жодних нарікань. Особливо класний салон краси для тваринок. Лікарі уважні, були навіть у ратолога, теж чудовий спеціаліст.

Анна
18 ноября 2023 в 1:56

Друг на Виноградарі гарна ветлікарня. Чисто, охайно, завжди на зв'язку. Привітний персонал. Звертаємось туди не перший раз з кішкою.

Игорь
14 ноября 2023 в 14:33

Дуже дякуємо Камілі, Діані та Іллі за швидку кваліфіковану допомогу нашій собаці Софі, яку збила машина. З собакою все добре. Дуже дякуємо!

Илья
13 ноября 2023 в 1:50

На днях побували у клініці «Друг» на Гонгадзе 20, зі собакою та котом. Клініка супер! Персонал на вищому рівні! Рекомендую

Виктория
05 ноября 2023 в 0:51

Дуже приємний персонал і лікарі! Дякую Віталії Сабашук за швидкий прийом, зрозумілий анамнез і лікування. Окрема подяка за витримку персоналу вередливого цуценя:)

Ольга
29 октября 2023 в 5:45

Даже вдячна клініці, а особливо лікарю Мосийцю Семену Сергійовичу за професійну прекрасну консультацію і проведені маніпуляції. Буду рекомендувати лікаря і клініку. Враження чудове!

3в 1.0
25 октября 2023 в 17:46

Був зі своєю собачкою на прийомі у ортопеда та терапевта, дуже кваліфікований спеціаліст, готов допомагати з любими проблемами та гарно консультує, Семен Мосиєць дуже кваліфікований та готов до різноманітних питань всім рекомендую Ветклініка Друг топчік

Ирина
27 сентября 2023 в 4:58

Прекрасне обслуговування та гарні лікарі. Я завжди дзвоню заздалегідь, і приймають. Ніколи немає затримок у часі. Чиста клініка, без неприємних запахів – це важливо

Даниил
30 августа 2023 в 5:29

Завжди ходжу в цю гілку клініку. Вже з третім собакою. Лояльні лікарі, комфортні у спілкуванні. Якщо шукаєте хорошу клініку, раджу цю

Женя
12 августа 2023 в 19:48

Фраза дівчинки з ресепшена "я некомпетентна, Вам потрібен профільний лікар" і запис до цього лікаря на наступний тиждень було розцінено як консультація лікаря і оцінено в 250 гривень.

Женя
30 июля 2023 в 4:24

Була тричі у клініці на Гонгадзе. Кожного разу були різні адміністратори, жоден не відрізнявся супер привітністю. Але це таке, може бути суб’єктивно. Мене дуже неприємно вразив останній візит - 20.06.23. Заздалегідь записалась на 19: 00 на вакцинацію собаки, поспішала після роботи, прийшла вчасно, а прийняли мене взагалі о 19: 40. Мені доводилось самій декілька разів у адміністратора уточнювати коли ж мене приймуть. Тоді питання, навіщо взагалі записуватись? ! Я ж розраховувала час, поспішала до вас, щоб не запізнитись. Адміністратор абсолютно не реагувала, не вибачилась за ситуацію. Ще не сподобалось, що в службовому приміщенні була чиясь (мабуть) дівчинка-коргі, яка вибігла в зал, залишила всюди свій запах і мій собака збожеволів, хоча зазвичай +- байдужий. Він від нудьги вже не міг заспокоїтись. Сама вакцинація зайняла 5 хвилин, а чекала я там в рази більше. Скоріш за все, оберу іншу клініку, переді мною навіть не вибачились за цю ситуацію. Працюйте з персоналом!

Людмила
02 июня 2023 в 21:41

Категорично не рекомендую клініку Друг на Гонгадзе, 20, абсолютно некомпетентні і безвідповідальні співробітники! Звернулися до цієї клініки з проблемою - кішка повністю відмовлялася від їжі - пройшли УЗД-обстеження, рентген + аналіз крові, попередній діагноз - холангіогепатит і призначення 8 препаратів перорально, кожен по 2 рази в день. Для розуміння - потрібно було примусово давати кішці ліки 16 разів на добу на фоні повного голоду і зневоднення. Так ми промучилися кілька діб, стан киці не покращився і ми оформили її в цілодобовий стаціонар, щоб всі прописані ліки вводили внутрішньовенно. На третій день перебування в стаціонарі стан кішки різко погіршився. Зі слів співробітників причина погіршення неясна, вони лікують гепатит згідно протоколів, препарати ті самі, що використовуються у людей, нічого зайвого. Як з'ясувалося пізніше, коли стан кішки дійшов до критичного, і ми затребували виписку по лікуванню, нашій киці вводили муколітики і антидепресанти, протипоказані в сумісному застосуванні і протипоказані при порушенні функції печінки! Ми забрали кішку з цієї клініки в плачевному стані. Нехай всі муки залишаться на сумлінні цих недолікарів.

Мария
15 марта 2022 в 2:30

Если бы было можно поставить 0, я бы поставила его!
Это просто дно, вовремя не диагностировали его болезнь и за 3 дня у них в стационаре кота довели до реанимации, заражения крови. Можно сказать они ничего не делали, что б его вылечить. Потому что не знают, не умеют!
За пол дня в другой клинике смогли поставить диагноз и пытались спасти кота.
Очень жалею что не забрала от них кота раньше.

Саша
13 марта 2022 в 23:55

Категорически не советую клинику на Гонгадзе. Если вам дорог ваш член семьи, никогда не оставляйте его без присмотра, а то вас попросят выйти за дверь и отношение к животному сразу меняется. Когда вы попросите директора, то к вам выйдет обычный дежурный врач (в нашем случае это был гастроэнтеролог), которого администратор представит вам как начальство. Попросят оплатить процедуру, которую не провели. Настоятельно рекомендую 100 раз подумать, прежде чем к ним обращаться!

Очень интересно читать бессмысленные ответы клиники) Грустно, что в вашей клинике фиксация животного в присутствии хозяина и без него отличаются! Даже боюсь представить себе, что б вы сделали с моей чихуахуа если б меня там вообще не было! В результате вашего высокопрофессионализма наша чишка спустя 20 минут осталась без вакцины (капли в нос), в полном стрессе и ещё админ попыталась нам за это выставить счёт!

Дарина
06 марта 2022 в 17:47

Хочу отметить профессионализм врача Нифонтова Яна. Лучшего отношения к животным я ещё не встречала ️
Врач все очень детально и понятно объясняет, консультирует о диагнозе и лечении, отвечает на абсолютно любые вопросы! Я бесконечно ему благодарна!

Но, к сожалению, на приёме у другого врача 2 раза подряд (у одного и того же) сталкивалась с хамством и повышенным тоном общения (

Саша
28 февраля 2022 в 2:58

Отличная клиника. Долго думала о стерилизации своей чихуашки, очень волновалась и переживала. Но всё таки решилась. Очень довольна, всё прошло на ура! Собачка перенесла операцию отлично. По другому и быть не могло с такой сильной командой докторов. Отдельное спасибо Палию Захару, внимательный, ответственный хирург от бога и просто хороший человек. Остапчук Валерии и Нифонтова Яну. Успехов и процветания вашей клинике. Буду рекомендовать знакомым.

Женя
10 февраля 2022 в 15:27

Работают отличные люди. Быстро нашли общий язык с котом, качественно поставили катетер еще и в новогоднюю ночь. Цены очень демократичные, теперь только туда! Ps пациент доволен

Женя
21 декабря 2021 в 2:32

Хочу поблагодарить всех сотрудников клиники. Особо Захар Васильевича. Под его руководством нашему коту (мейнкун Арчи) сделали уже на втором глазике коррекцию нижнего века. Загибалось и шерсть раздражала глаз. Отношение к животным и их хозяевам очень доброе. Спасибо ещё раз! Так держать!

Елена
20 декабря 2021 в 21:32

Якщо хочете, щоб ваш друг вижив, обходьте цю клініку на Гонгадзе 20 десятою дорогою. Віддали тварину на обстеження - через три дні її повернули у вкрай тяжкому стані. Як так і треба. Тварина в іншій клініці - в реанімації! Ставлення і до тварин, і до клієнтів - гірше складно уявити. Це живодери! У них на сайті вказані ритуальні послуги - це основний вид їхньої діяльності, очевидно.

Елена
07 декабря 2021 в 6:11

Все понравилось, единственное что хотелось бы улучшить, это то, что каждый день меняется доктор на приёме, и при системном лечении, каждый раз приходилось заново озвучивать с какой проблемой боремся.

Добавить отзыв