UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка SuperVet отзывы

Адрес Київ, просп. Петра Григоренка, 5А
Метро Позняки 1.72км
Телефон +380 (68) 106-01-60
Часы работы 09:00-21:00
Сайт supervet.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Товары для животных, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 4.2 68 отзывов
Похожие компании в категории
Зоолюкс — вулиця Ревуцького, 42В
Любимец — вулиця Тростянецька, 4/2
Друг — вулиця Лариси Руденко, 11
Лессі. Ветеринарна клініка — Тычины П, просп, 11Б

Ветеринарна клініка SuperVet на Петра Григоренка отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
11 декабря 2023 в 14:13

Звернулася зі своїм котиком, з діагнозом запалення верхніх дихальних шляхів, стан був незадовільний, температура підвищена, та отримала ветеринарну допомогу від ветеринарного лікаря Катерини, дуже уважний та чуйний лікар! Після 7 денного лікування, моя тваринка відновилася, зараз почувається дуже добре.
Дуже вдячна лікарю за допомогу!
Рекомендую ветеринарну клініку SuperVet!

Светлана
11 декабря 2023 в 11:41

ХУЖЕ клиники в г. Киеве не было и нет - ее нужно закрыть. Там работают одни бестолочи.
04.12.23г. Обратились за эвтаназией кошечки, которая мучилась, тяжело дышала, мы знали, что лечение ей уже не поможет и чтобы она умерла без мучений, обратились в эту клинику. Но эти долбаные непрофессиональные "спецы" вместо помощи кошке, на наших глазах просто задушили ее, не смогли сделать нужный укол в нужное место и кошка от таких мучений просто задохнулась, а они продолжали попытку ввести ей внутривенный укол до тех пор пока мы уже не грымнули на нее, указав, что кошка уже умерла.
Эта "процедура" нам обошлась 600грн. За что? За то, что задохнулась без оказанной помощи? Мы кошку забрали похоронить, а деньги нам 600грн. Не вернули.

Марія
04 сентября 2023 в 18:11

Не рекомендую звертатись в цю клініку, тому що я втратила із-за халатності лікарів свою собаку. Собаку привели повністю здоровою. Була операція не тяжка, звичайна стерилізація. Перед операцією не казали робити УЗД серця, а на цьому і потрібно акцентувати увагу перед тим, як класти собаку на операційний стіл. Та потрібно акцентувати, аби повністю обстежувати собаку, візуально ніяк не може бути видно, якщо з собакою щось не так, або з любою іншою твариною.
Прийміть якісь міри для того, аби ви нікого ще не втратили, для вас це не так важливо, а у господарів помирає дитина.

Женя
03 сентября 2023 в 14:55

Добрий день. Хочу від усього серця подякувати лікарям клініки за гарне відношення до пацієнтів. Ми не неодноразово зверталися і завжди отримували кваліфікаційну допомогу, а також консультації по різним питанням. Моєму улюбленцю проводили оперативне втручання, все пройшло дуже добре. Хочу
побажати клініці процвітання, а лікарям і всьому персоналу вдячних пацієнтів. Рекомендую цю клініку своїм знайомим

Інна
03 сентября 2023 в 13:38

В клініці наблюдаємося не один рік. Нам дуже подобаються лікарі, відносини до пацієнтів. Нам робили оперативне втручання, все пройшло дуже добре, велике дякую від себе і від мого Тішика. Бажаю клініці процвітання і вдячних пацієнтів. Рекомендую всім своїм рідним і знайомим.

Андрей
03 сентября 2023 в 10:39

Краща клініка на позяках/осокорках/харківскій. Ми обійшли дуже багато клінік в цих мікрорайонах шукаючи кращій варіант. І зупинилися саме на цій клініці. Лікарі, якість обслуговування, ціни все на дуже доброму рівні. З вас не намагаються стягти одразу по максимуму, а дають досить добрі рекомендації, які дійсно допомагають.

Анжела
25 августа 2023 в 5:53

Хочу висловити щиру подяку команді клініки і зокрема хірургу Панченку І. К, анестезіологу Козаченку К. В, а також співробітникам стаціонару, які незважаючи на похилий вік мого вихованця Яші (16 років) знайшли можливість враховуючи ризик зробити кілька операцій, та продовжити собаці нормальну старість

Marina
22 августа 2023 в 19:47

Вдячна лікареві, чудовому фахівцю, Романишину Віталію Романовичу за блискучий діагностичний пошук, призначене лікування та відмінну комунікацію! Подяка і адміністраторам за ввічливе, доброзичливе спілкування та допомогу. Чудова клініка, дуже рекомендую!

Mihaeliuss
12 августа 2023 в 22:45

Висмоктують з людей гроші, а тварин не лікують взагалі, 2 похода з папугою (корела) до орнітолога - результату 0. Папузі всього 4 роки.

Женя
03 августа 2023 в 3:28

Була на прийомі УЗД спеціаліста Олександра, прийом пройшов чудово, котика заспокоїли та провели процедуру, рекомендую)

Саша
31 июля 2023 в 20:11

Кішка Шані, моя дівчинка!
Прийшов перший раз. Приємно здивувало, що є окремі прийомні для котів. Прийняв нас Олександр, не пам'ятаю як по "батькові", з бородою, високий, дуже приємний та професіональний лікар. Провів прийом без стресу для тварини, адекватно реагував на мої питання, хоч вони були не по темі)
Дуже дякую!

lilyaaar
01 июля 2023 в 0:33

За порадою знайомих пішли до клініки. Там порадили Олександра Русана. Виявився дуже професійним лікарем. Зробив основну діагностику (без накрутки на гроші) і поставив діагноз. Були в багатьох інших клініках, та все безуспішно. Зараз котик дуже енергійний та веселий. Дякую, що робите свою справу. Рекомендую.

Юля
05 июня 2023 в 4:07

Найдобріший персонал, люди працюють заради здорового самопочуття тварин, за що їм велика вдячність!

Doom
05 июня 2023 в 3:12

Приносив вихованця на мінімальну операцію, а вони її вбили! Не рекомендую сюди звертатися.
Ось мій вихованець за тиждень до звернення до вас, а зараз це труп! Щоб вам такі лікарі траплялися!

Роман
06 сентября 2022 в 19:09

Не рекомендую эту клинику. Содрали кучу денег, животному не помогли. И в добавок отправили в другую клинику на операцию. Нужна была неделя чтобы понять что сами не справятся.

Роман
06 сентября 2022 в 19:07

Не рекомендую эту клинику. Выкачали кучу денег, а потом всеравно сказали обратится в другую. Слава богу кот живой остался.

Тинуся
03 февраля 2022 в 12:20

Не рекомендую эту клинику.
Во-первых, некачественно делают швы, у кошки после стерилизации всё загноилось, пришлось кошку снова везти, чтобы перешивали, снова наркоз.
Второе, у кошки болела лапа, сделали снимок, назначили дорогостоящие препараты, некоторые из них предназначены для людей, что противопоказано животным, кошка перестала есть и пить, срочно обратились в клинику, на что нам сказали что кошку не примут, потому что врач уходит раньше с работы (не первый раз) а потом у него выходные, и если хотите, кладите кошку на стационар, пока врач не явится на смену. Это нормально?
Мы поехали к другому врачу, в другую клинику, там кошку осмотрели, выписали капельки недорогие, но которые подействовали, и кошке стало намного лучше. И приняли нас там без проблем.

Поэтому обращаться к вам мы теперь точно не будем, и никому не порекомендуем!

Александра
10 января 2022 в 23:11

Врачи профи! Несколько раз уже обращалась, помогли со всеми вопросами. И от Карри (цвергпинчера моего) отдельная благодарность)

Татьяна
05 декабря 2021 в 9:21

Рекомендую! Лікую собаку у лікаря Романішина (невролог, ортопед), це один із найкращих професіоналів, до яких зверталися - а ми об’їздили пів Києва. Уважний до дрібниць, дуже приємний у спілкуванні, поставив діагноз, тоді, коли багато лікарів розводили руками. Мою собаку врятували, вона знову ходить, бігає, а декілька місяців тому носила на руках і була паралізована лапка. Ми одужали і повернулися до життя

Саша
27 ноября 2021 в 6:40

Здесь работают отличные специалисты! Кошка проходила и лечение, и стерилизацию, и ежегодно ездим на осмотр и прививки. Ни разу не пожалели о выборе именно этой клиники.

Добавить отзыв