UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка iVet на Печерську

Адрес Київ, бул. Миколи Міхновського, 14а
Метро Звіринецька 0.8км
Телефон +380 (44) 331-31-01
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:30-19:00
воскресенье08:30-19:00
Сайт ivet.kyiv.ua
Рубрики Ветеринар, Ветеринарная лечебница, Зоомагазин, Ветеринарная аптека
Оценка 4.6 40 отзывов
Похожие компании в категории
Клініка Ветеринарної Медицини. — вулиця Васильківська, 16
Фауна-сервіс — вулиця Саксаганського, 44Г
Ветеринарная клиника Рыжик — вулиця Романа Ратушного, 10А

Ветеринарна клініка iVet на Печерську отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dana
02 ноября 2023 в 17:36

В Ivet нашому коту 1.5 місяці неефективно лікували симптоми, не шукаючи і ігноруючи їх реальні причини. Єдине, що добре - в кінці кінців сказали шукати профільного лікаря в іншій клініці, але краще б це відбулось ще після першого тижня.
За цей час тут:
Переплутали наш аналіз з аналізом собаки з такою ж кличкою. Помітила тільки переглядаючи аналіз в вайбері вже при зміні клініки аж через 1.5 міс. Виправдовувались, що переплутали тільки в вайбері, а в картці аналіз був наш, АЛЕ 1) в додатку JetVetPass видно, що поперед. Аналіз видалили, а правильний додали тільки 29.09, коли ми звернули увагу на помилку. 2) добре пам'ятаю, як на прийомі Широков М. М. Казав про близькі до високих лімфоцити та лейкоцити, що говорить про запалення при гастриті, а в правильному аналізі вони і не близько до високих. По суті, весь цей час нас лікували по чужих аналізах.
Не побачили на УЗД фіброз/інфаркт нирки, поліп в жовчному і осад в сечовому, які мали там бути давно, АБО з'явились після лікування тут (не знаю, що гірше). Це все побачили в інших 2 клініках після.
Нульова комунікація між персоналом. Сьогодні кажуть одне - завтра інше. В один день Широков М. М. Каже зробили завтра укол, на наступний день приймає Ткачук В. В. і вважає, що укол не потрібен, на третій день Широков М. М. Каже, що все ж потрібен. В один день Широков М. М. Каже здати завтра аналізи і УЗД, на наступний день Ткачук В. В. Робить тільки УЗД, через час Широков М. М. Каже "я же сказал сдать анализы". На одному прийомі Широков каже, що діарея через препарат і нічого страшного, на іншому - що це вже симптом (була через препарат і зникла одразу з його відміною).
Поставили бактеріальне запалення кишківника і підшлункової без підтвердження з боку узд і аналізів крові, без аналізів на інфекції та аналізів на чутливість до антибіотика. Просто наугад. Призначили не підходящий слабкий антибіотик широкого спектру, вкололи сильне опіоїдне знеболююче просто навмання. Після цього в кота був жахливий стан
Чули, що кіт так і не починає після лікування нормально їсти і просить виключно їжу зі столу з дуже сильними запахами і казали, що він просто перебирає і можна відправляти нас додому "підбирати корм" (спойлер: от це якраз був симптом)
Знали, що поганий стан почався після вакцинації і що кіт до життя у нас утримувався в поганих умовах, народився на вулиці. На наше питання, чи не могла після вакцинації проявитися прихована інфекція і чи не можуть це бути паразити, не чутливі до обробок, обидва лікаря сказали, що ні, точно не можуть. Ми також питали, чи не потрібен аналіз калу, аналіз на антитіла і тд. Нам сказали, що нема показань. І що це просто спадковий гастрит і холецистит.

УВАГА: у кота коронавірус, герпевірус, токсоплазмоз, гемобартонела, капілярії, дуже активний протей і ще кілька бактерій, і все не чутливе до призначеного тут антибіотика, або й взагалі лікується зовсім іншими препаратами.
Загострення дійсно відбулось, бо комплексна вакцина лягла на, вже наявний в організмі, герпес, паразити і бактерії тільки погіршували стан, ми були праві в своїх здогадках, але в Ivet це просто відкинули.
Витратили дарма купу часу, що тільки погіршило стан кота, поки ми, через кілька спроб, не знайшли нормальну клініку і кваліфіковану лікаря, яка сказала, що необхідно шукати саме причину.
Через запущений стан котик тепер на серйозному і тривалому лікуванні

Mirra
22 октября 2023 в 2:29

Дякую, вам, велике. Врятували мого кроля, вона не хотіла їсти, декілька днів, були проблеми зі шлунком, ваш лікар побачив проблему, кілька днів уколів та крапельниць, і вона ожила) дякую. Доречі, їй виповнилося 8 років.

Максим
02 октября 2023 в 9:29

Звернулись до ратолога так як побачили зміни в поведінці нашої щурині. Записались на 9у але довелось чекати ще 20 хвилин, але це не дуже важливо було для нас - адже ми прагнули допомогти улюбленцю. На прийомі лікар візуально оглянув щура і сказав що зовні не бачить ніяких проблем. Поміряв ще температуру рекьально (щур сильно сьресанув) і сказав що у неї є ожиріння а так в цілому все в нормі. Коли ми приїхали до дому щурику стало зовсім погано - вона не їла не пила і була дуже слабка. Записались до іншого лікаря але нажаль не встигли на прийом. Наступного дня щурик помер.

Наташа
20 сентября 2023 в 23:01

Дуже сподобалося, привітний персонал, доступні ціни, та найголовніше кваліфікованні лікарі.

Мария
30 августа 2023 в 8:16

Всією родиною радіємо, що знайшли таку класну клініку:) Були у вас кілька разів з різними запитами і залишилися дуже задоволені професіоналізмом лікарів, чіткістю постановки діагнозів (проблему знаходили одразу), приємними цінами та чудовою атмосферою. Наш песик здоровий, а ми вам вдячні!

Максим
25 июля 2023 в 7:44

Це негативний відгук (очевидно з оцінки).

Якщо коротко - марно потрачений час.

Якщо більш докладно - то це просто жахливий сервіс. -1 із 10. Лікарі тут і за лікарів, і за ресепшн. Ми хоч і запізнились на 5-7 хвилин, лікар, який мав нас прийняти, ще був зайнятий на ресепшені з минулим клієнтом. Тож ми зачекали, у тому не було ніякої проблеми.
Але як він звільнився, то тут і розпочинається ця історія. Ми приїхали на чистку зубів для чівауви. Песику вже 5 років, тому порадили зробити ехо (це не зайве, тому питань немає). І поки ми робили ехо, прийшли люди з "терміновою" тваринкою. І щоб ви розуміли, ми, ті хто по запису, мали ще чекати поки звільниться лікар. Я розумію що дійсно справи термінові бувають, але будь яка стоматологія, попросить вас зачекати, будь яке відділення направить вас у живу чергу. Але не в цій клініці, ТУТ ВІДСУТНІЙ СЕРВІС ЗОВСІМ, тут гоняться за грошима.
Ми почекали ще деякий час, до нас підходив одін лікар (заповнювали анкету перед процедурою), потім інший. Але у нас були інші справи, тому врешті решт ми пішли (загалом хвилин 20 це мінімум чекали).
На запитання куди можна поскаржитись на сервіс, направили сюди (відгуки Гугл мап). А при більш наполегливому запитанні, сказали що можна звернутись до адміністрації (якої, хто би міг подумати, на той момент на місці не було). Сказали, що керівництво буде у наступний понеділок (ми були десь у середу або четвер). Мені, звісно, було впадлу їм ще дзвонити потім. Безтолкові, безвідповідальні, дай Бог щоб були хоч трохи прфесіональними (у чому вже ВДРУГЕ не вдалось дізнатись) та і без- (підставте своє) бо взагалі, я дуже здивований, коли є велика кількість вет-лікарень конкурентів, ця лікарня зовсім не турбується про своїх клієнтів, не покращую сервіс (що є ключовим на ринку будь-яких послуг, і навіть лікарень).

Даремно витрачений час. Я дуже незадоволений цією клінікою. Але дякую їм, бо завдяки цьому, ми знайшли ліпшого лікаря, який ще до того набагато ближче до нас.

Светлана
23 июля 2023 в 17:42

Робила Йорку зубки, видалили 6шт, і почистили решту від каменю. Собачку через 3,5 години віддали бадьору. Рентген є, УЗД є, в лікарні чистота ідеальна, все
сподобалося. Доктор Шик. Звертатимуся і далі. Дякую.

Анна
14 июня 2023 в 22:57

Рекомендую клінику! Відчувається професійність, дуже гарне ставлення до пухнастиків та людей

Алекс
11 июня 2023 в 10:15

Хотів залишити хороший відгук. Були у лікаря Михайла Михайловича. Перший раз, бо у собаки гноїлося око і був коньюктивіт, а другий, бо собака какала кров'ю. Назначив чітке лікування і собачку на треті дні була здорова. В лікарні чисто, столи після кожної тварини обробляють і дають чітку і розгорнуту консультацію. Рекомендую

BraindeadFilms
30 апреля 2023 в 21:30

Доктор Міхало зміг побачити мого літнього кота протягом години перед закриттям і провів дуже ретельний огляд, знайшовши час, щоб детально пояснити проблеми та способи правового захисту - це було дуже вдячно, а також чудовою англійською мовою! Справді чудовий досвід і чудове місце, щоб взяти своїх домашніх тварин

Женя
13 апреля 2022 в 8:13

Супер врачи, очннь компетентные и вежливые, слвшал как доктор новорит на прекрасном английском.

Саша
28 февраля 2022 в 10:18

Очень понравилась клиника, мой кот попал в хорошие руки, хотя обычно он не доверяет врачам) Цены не высокие как для Печерска.

Uri
14 февраля 2022 в 21:53

Замечательная клиника. Во-первых, можно дозвониться, а это уже немало. Во-вторых, чистая уютная, без ужасного запаха ветеринарок. Ну и обслуживание. Очень внимательный и вежливый персонал. Не "на отвали", после оплаты, а с консультациями при посещении и после, по телефону. Удаляли кошке зубы. Доктор все терпеливо объяснил, уделил достаточно времени, дал все рекомендации. Причем, не только по сложившейся ситуации. Не пожалели, что поехали именно в эту клинику. Однозначно рекомендую эту ветлечебницу к посещению.

Анна
02 февраля 2022 в 2:43

Квалифицированный, внимательный, неравнодушный персонал. Высочайшая оценка! И огромная благодарность!

Женя
15 января 2022 в 8:39

Не раз обращались с нашим Ричиком в эту клинику по разным вопросам. Хочу сказать, что здесь Вам всегда окажут помощь, ответят на все вопросы и проведут полноценную диагностику. Персонал приветлив, врачи выполняют свою работу на 100%.

Евгений
01 января 2022 в 14:21

Чудова ветклініка і спеціалісти. Все на найвищому рівні. Лікарі дуже чуйні і ввічливі, завжди прагнуть допомогти тваринкам. Цікавляться за станом здоров’я на наступний день. Це дуже приємно! Є лікар-терапевт, хірург, дерматолог, невролог, ратолог. Проводять діагностику та УЗД.
Рекомендую!

Ева
26 июля 2021 в 22:17

Хорошая вет клиника. Лечили здесь понос у котенка и делали первичную прививку Nobivac Tricat Trio. Лечение помогло понос прошёл, после прививки котёнок себя хорошо чувствует. Не нравится, что из представленных кормов только Royal Canin (на мой взгляд не самый лучший корм по составу). Нет прейскуранта в открытом доступе, нужно звонить по телефону.

Татьяна
17 июля 2021 в 1:35

Отличная клиника! Квалифицированные ветеринары-врачи, доступные цены, чисто. Привозили туда и своих питомцев (2 кота и крысу) и родительских (кота и кошку) животные здоровы после посещения, проблемы устранены, все довольны) Минус - без машины неудобно добираться.

Инга
08 июля 2021 в 19:41

Качественное обслуживание, прекрасные врачи, приветливый персонал! И даже не смотря на то, что делали операцию кошке через волонтерское (басплатно), отношение было на высшем уровне!

Ирина
29 июня 2021 в 2:19

Ветеринар перепугал собаку во время чистки ушей так, что теперь собака визжит как только ей начинают прикасаться к ушам. Тоже самое и с обрезкой когтей! Раньше никогда с этим проблем не было. Теперь имеем огромную проблему.

Добавить отзыв