UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка Фелікс

Адрес Київ, вулиця Гната Хоткевича, 10
Метро Чернігівська 0.4км
Телефон +380 (98) 481-86-71
Часы работы 09:00-20:00
Сайт felixzoo.kiev.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Товары для животных, Ветеринар
Оценка 4.3 56 отзывов
Похожие компании в категории
Большая Медведица / Велика Ведмедиця — вулиця Ореста Левицького, 23А
Лессі. Ветеринарна клініка — Тычины П, просп, 11Б
Друг — вулиця Райдужна, 49

Ветеринарна клініка Фелікс отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
17 октября 2023 в 14:14

ЩИРО ДЯКУЮ ПЕРСОНАЛ ВЕТКЛІНІКИ «ФЕЛІКС» І ОСОБЛИВО ГОЛОВРАЧА АНДРЕЯ ПЕТРОВИЧА ЗА ПРЕКРАСНУ, ПРОФЕСІЙНУ І ДУЖЕ ДУШЕВНУ РОБОТУ! Весь персонал клініки дуже доброзичливий, уважний і душевний) І як мені здалося дуже дружний) Все роблять професійно, але з посмішкою. Почуваєшся ніби в гостях у добрих друзів.
Нещодавно намацав у кішки на соску опухлість. Кішці вже 12 років, але ніколи раніше до ветклініки не звертався. Почитав інтернет та зрозумів, що треба обов'язково перевірити. Так як не знав куди звернутися, зайшов на Google карту і почав шукати найближчі ветклініки. Знайшов кілька поряд, почитав відгуки, вирішив звернутися до того, що було ближче. Але це, на жаль, була не Фелікс. За первинний огляд там взяли 650 грн, наступного дня аналіз на гістологію коштував 1300 грн. Та на основі аналізу розписали процедури на операцію, вийшло 9500 грн. При цьому персонал був дуже холодний, а адміністратор взагалі дуже неприємна дама. Вирішив дізнатися про ціни в інших клініках у цьому районі. Ще раз зайшов на Google карту, почитав відгуки, обдзвонив 5 клінік, дізнався ціни. Ціни скрізь виявилися нижчими ніж там куди я звернувся спочатку. На основі позитивних відгуків вирішив звернутися до «Феліксу». Приїхав без запису, без кішки просто подивитися на клініку. І мене одразу дуже душевно прийняли, сказали, що у головлікаря Андрія Петровича між прийомами буде 5 хвилин, він подивиться аналізи та проконсультує. Я розповів ситуацію, показав аналізи і мені порахували ту саму операцію, що й у першій клініці! 4500 грн! Тобто менше вдвічі. Наприклад: у першій клініці порахували стерилізацію 2500 грн, видалення пухлини 2500 грн. Та анастезію 1400 грн, разом 6400 грн. Андрій Петрович сказав, що це все коштуватиме 3500 грн. Так як анастезія і так входить в операцію і це не буде вважатися як дві операції, тому що це все знаходиться поряд. Плюс пояснив, що деякі процедури, які призначили у першій клініці, абсолютно не потрібні.
У результаті Андрій Петрович призначив кішці на два тижні для підготовки до операції два препарати. Через два тижні прийшов на огляд, виявилося, що пухлина зовсім розсмокталася і немає сенсу там нічого різати, але стерилізую, щоб запобігти рецидивам, краще зробити. Зробили операцію, все пройшло чудово, кішка чудово почувається) Операція обійшлася в 2000 грн. Замість 9500 грн.
Сподіваюся комусь виявиться корисним мій відгук)

Анюта
16 октября 2023 в 23:37

Хочу подякувати ветклініці за якісно надані ветеринарні послуги по видаленню зубчика й каменю. Відчувала що мені треба прийти саме сюди. В інших клініках казали, що потрібен загальний наркоз і ще до цього купу всього, мало того що підготовка довга, та ще й процедура сама займала близько години. А тут лікар подивився, Зробив локальну анестезізію й за 10 хв пройшла вся процедура. Дуже якісно, кіт не хвилюється у досвідчених лікарях.
Благодарю за якісні послуги. Ми задоволені

Наталия
13 сентября 2023 в 9:16

Персонал дуже вічливий котику надали допомогу рекомендую а як розмовляють українською супер дякую

Ярослава
02 сентября 2023 в 19:16

Я дуже люблю свою кошуууу⠀ ⠀ ⠀ ⠀ І тому дуже відповідально підходжу до такого моменту як турбота про своїх тварин. Саме з цієї причини я дуже ретельно підходжу до вибору засобів догляду, вибору корму і звичайно до вибору фахівців. І мені дуже пощастило! Найкраща ветеринарна клініка опинилася поблизу моєї оселі. "Фелікс" - так називається клініка. Я шалено рада що знайшла вас у потрібний час. Це було ще у 2016 році. Ветеринарні лікарі у Феліксі справжні професіонали! А головне люди, які по-справжньому віддані своїй справі і щиро люблять кожного свого маленького клієнта і борються за їхнє життя та здоров'я. Такі слова від люблячого господаря не так просто заслужити. У клініці Фелікс далеко не раз нам грамотно надавали допомогу та послуги різного характеру. А Головний лікар навіть урятував моєму чихуа-хуа життя. Рон чихуа-хуа не просто вижив, а живе повноцінним життям. Я вдячна працівникам цієї клініки за їх неоціненну працю та людяність. Завтра моя коша має операцію, справжню операцію під наркозом! І я рада, що можу сміливо віддати своє золотце і не переживати за якість виконаних робіт і можу бути впевнена в компетентності лікарів під час такої серйозної справи як хірургічна операція з видалення репродуктивних органів. Спасибі що ви є.

Андрей
22 августа 2023 в 11:58

Чудовий персонал та лікарі, чудове ставлення до собаки. Переймались як за власного улюбленця. Георгій Дмитрович чудовий лікар, і фахівець своєї справи. Із незначних мінусів, в кабінеті було трохи душно. Але це ніяким чином не вплинуло на процес лікування.

kateryna
21 августа 2023 в 12:08

Як для мене, то це найкраща вет клініка в Київі. Персонал, лікарі дуже уважні до самих малих дрібниць. Ці люди на своєму місці. Я дуже вдячна Вам усім, що моя собака Бель відчуває себе чудово після операції (стерилізації) що сама операція пройшла успішно, швидко навідь коли у собаки шуми у серці Шов який є зараз, він ідеальний, робота професіонала. Дякую вам за вашу роботу

Ирина
08 августа 2023 в 5:22

Найбільша подяка лікарям клініки, добрі, чуйні уважні. Стерилізували нашу Елечку, шовчик маленький, акуратненький. Через 5 днів тільки смужка залишилася. Ви супер!

Евгения
30 июля 2023 в 3:15

Хочу залишити відгук, вчора була на стерелізації кішки та вакцинації. Неймовірний Лікар и його Працівники. Кішка дуже швидко прийшла в себе, гарно себе почуває, шов маленький. Для себе зрозуміла что клиніка дуже сподобалась, ціни адекватні, черги не було, записалась по телефону (по телефону відповіли на всі питання) Дякую, що Ви є)

Саша
24 июня 2023 в 8:19

Вітаю. Дуже довго не могли зважитися і знайти хорошу клініку (не обов'язково дорогу чи дешеву) для стерилізації нашої улюбленої кішечки Лизоньки. Нашій дівчинці вже було майже 8 років, і я зрозуміла, що треба терміново щось шукати, інакше буде пізно. Близько двох місяців я шукала клініку, дивилася відгуки, вивчала фотографії, ну витратила купу часу. І ось мій вибір зупинився на клініці "Фелікс". Ми зателефонували, проконсультувалися та записалися на прийом. Для мене було дуже важливо, щоб медперсонал, та й сам лікар, відразу виправдали мої надії) Адже до своєї кішки, я належу як до дитини і дуже хвилююся, що все пройшло благополучно.
Підсумок: Дякую Вам величезне! Все пройшло просто чудово. Моя дівчинка жива та здорова! Як була іграля, такою й залишилася. Ставлення чудове, весь медперсонал дуже уважний, підказали, показали і взагалі, я в захваті. Здоров'я Вам, удачі та процвітання!

Юлия
14 июня 2023 в 7:17

Найкраща клініка Києва 100%
Андрій Петрович дуже уважний лікар. Робили операцію йорку, такої турбота та компетенція лікаря викликають захват.
Ціни приємні, компетентний привітний персонал. Тут справді люблю пухнастиків, навіть, якщо пухнастик похилого віку.

Ева
24 января 2022 в 23:13

Провели тут полную стерилизацию (удаление матки и яичников) нашей 8мес. Кошечки. Всё прошло замечательно. Принесли её в 11: 30, в 15: 00 уже забрали. Сделали косметический шов, можно делать обычный. По стоимости 1000 грн. Операция, 300 за косм. Шов и 80грн попона. Нитки саморассасывающиеся. Прописали обрабатывать шов Бетадином. Кошка чувствует себя вполне хорошо)

Артем
20 января 2022 в 7:41

Странное место, хороших специалистов здесь не встретил, но все же мне помогли. И хорошего не чего сказать и ругать не за что. Средне.

Дана
31 декабря 2021 в 20:06

Дякую Андрію Петровичу та всім працівникам клініки!
Професійно, з уважністю та турботою про тварин!

Алла
28 декабря 2021 в 16:02

Самая хорошая клиника! Уже несколько раз спасали моих котов, и плановые прививки я делаю только здесь!
Очень профессиональные врачи, приятный и заботливый персонал!
Здесь все делают с любовью к животным!

Наталья
31 октября 2021 в 19:55

Обслуживались в этой клинике с двумя питомцами, чихуахуа, а сейчас французский бульдог. С первым, только в этой клинике нам помогли решить проблему зуда, которая длилась больше полгода. Второй щенок, нам достался очень проблемный, аллергик, проблемы с глазами. Делали здесь операцию по удалению аденомы третьего века, очень быстро и успешно.
Отдельная благодарность Андрею Петровичу, профессионал своего дела! Осматривает питомца с хвоста до макушки)

користувач
23 августа 2021 в 23:10

Кристина хороший ветврач, 2 года назад стерелизовала кота, недавно делали котику прививку. Клиника ок.

Виктория
09 августа 2021 в 6:50

Знання та кваліфікація лікарів в цій клініці дуже сумнівна. Мабуть єдине що гарно роблять, це кастрацію. Ресепшіоніст жахлива, толком не може сказати коли хто працює.
Аналізи взяли у мого кота, виявилось, що цукор замість 4,2 написали 42. Коли я здивувалась, перевірили, виявилось вона не правильно переписала звідкись. На мої скарги - сказали що це людський фактор.
Лікарі не можуть відрізнити антитіла від антигену: беруть аналіз на антитіла, а потім лікують від тих антитіл, хоча антигенів немає.
Нікому не раджу. І сама більше не піду.

Женя
13 июля 2021 в 16:37

Клинику не рекомендую. Да, персонал приветливый, но за неделю лечения моей коши, диагноз не поставили, 5 тысяч гривен потрачено, никто не озвучивает цены, два раза брали кровь, капельницы и уколы, толку нет. Заключение сделать не можем, принесите Вашу кошку завтра, на вопрос зачем, померяем температуру отвечают. Однозначно, не рекомендую. Вытягивают деньги.

Женя
23 июня 2021 в 2:08

Самая ужасная вет клиника!
Если Вам дорога жизнь Вашего питомца то обходите стороной эту клинику!
Выкачка денег
И угробят Вашего питомца

Елена
18 мая 2021 в 21:53

Дякую ветеринарній клініці "Фелікс" за вірно поставлений діагноз і вчасне, медикаментозне та оперативне лікування. Досвідчений персонал, приємні ціни, тепле відношення до тварин і до нас, їхніх утримувачів. Однозначно - рекомендую!

Добавить отзыв