UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка АСТІ

Адрес Київ, вулиця Печенізька, 35/43
Метро Лук'янівська 0.59км
Телефон +380 (44) 483-66-24
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.facebook.com/astivet
Рубрики Ветеринарная лечебница, Зоосалон, Зоомагазин, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 4.2 28 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ветеринарна клініка Асті / MyVet — вулиця Печенізька, 35/43
Похожие компании в категории
Альфа — вулиця Оранжерейна, 3
Белый Клык — вулиця Максима Берлинського, 23/8
Зоолюкс — вулиця Дмитрівська, 39
Кот Бегемот — вулиця Турівська, 31

Ветеринарна клініка АСТІ отзывы

28
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Людмила
18 мая 2022 в 23:02

Хорошая клиника, внимательные врачи, есть выбор и зоотоваров, в т. ч. Корма, лакомства и ветпрепараты. У меня собачка после драки под кожей начала собираться житкость, врач насколько был аккуратен и заботливый, что мой хасюк даже не испугался манипуляций, которые ему проводили, наоборот, сейчас иногда ходим свешиваться так с удовольствием посещает, с совсем персоналом приветливый и игривый. Нас всегда с удовольствием встречает персонал клиники, всегда с ответственностю относятся к любой нашей проблемы и предоставляют полную квалифицированную помощь, при этом ценновая политика на услуги и препараты тепло порадовала, потому что посещая любую клинику для животных, понимаешь, что стоимость нельзя определенно предусмотреть. Я благодарна Вам за Вашу работу.

Ирина
11 апреля 2022 в 0:29

Были с собакой, "полечили" ухо, совсем не правильно. Я бы туда и не поехали если бы не врачи с государственной клиники. Но их к сожалению там уже нет (

Саша
16 марта 2022 в 23:34

Клініка дуже хороша, врятували не одного кота, що приносили. Лікарі дуже уважні та прфесійні, персонал люблячий та ввічливий,
Але хочу звернутись до керівництва! Ми приносимо котів, що живуть на вулиці, іноді незнайомих, це обходиться дуже дорого, Ми не е волонтерами, просто вони трапляються, ці хворі тварини, Робіть, будь-ласка, для них відчутні знижки, бо іноді віддаеш останні гроші. Можливо варто брати більше з елітних тварин, цим самим даючи шанс бездомним звірам, які так потерпають у цьому житті, Дуже надіюсь, що власники клініки люди з великим серцем і прислухаються до мого прохання

Петр
14 марта 2022 в 22:22

Гарна клініка. Дякую дівчатам всі привітні і гарно поводяться з тваринками. Окремо хочу відмітити лікаря Катерину Анатоліївну. Дала гарну консультацію і вела нашого улюбленця. Незважаючи на тяжку, хворобу погодилась допомогти і дати шанси нашому улюбленцю! Є разрахунок карткою дуже зручно.

Саша
23 декабря 2021 в 8:30

Отвратительная клиника. В их приоритете заработать деньги, но не вылечить животное. Не рекомендую вообще эту клинику

користувач
05 октября 2021 в 22:31

Хочу выразить благодарность Катерине за помощь в принятии сложного решения, профессионализм и сопровождение до и после операции. Спасибо доктору Катерине за любовь и бережное отношение к животным!

Loly
07 сентября 2021 в 16:09

Водимо свою кішку на вакцинацію у цю клініку вже кілька років. Ввічливі та турботливі лікарі.
Двічі за весь час навіть просто дзвонив по консультацію, завжди відповідали та давали рекомендації.
Усім задоволені)

Катерина
23 июля 2021 в 22:00

У клініці працюють професіонали своєї справи. Вперше нам допомогли врятувати котика з вулиці дев'ять місяців тому. У нього була важка кишкова інфекція і котик був у дуже поганому стані, проте за декілька днів він знову став активним та швидко одужав. На минулому тижні лікарі допомогли вирішити проблеми з зубами котика, бо в нього був зубний камінь та запалення ясен, а також провели процедуру кастрації. Тепер до котика знову повернувся апетит та загальний стан його покращився.
Тому однозначно можу рекомендувати цю клініку, адже вони дійсно рятують життя тваринам.

Александр
17 июля 2021 в 9:38

Обслуживание отличное, люди приветливые, любящие своё дело, цены приятные, ничего лишнего не пытаются навязать.

Екатерина
15 июля 2021 в 15:13

Приветливый молодой персонал, рядом под домом. Цены средние, можно найти дешевле, но тут плюс, что рядом. Необходимые препараты в наличии. Стерилизовали кошку, все хорошо)

Наталия
12 июля 2021 в 20:27

Ветклиника, в которой с пониманием отнеслись к нашей ситуации. Для меня это показатель, когда ветеринары исходят в первую очередь из принципов гуманности, а не пытаются тупо наживаться за счёт страданий животного. Моя старенькая кошка до самого последнего вздоха была в моих любящих руках и не закончила свою жизнь в страданиях (от тех диагнозов которые показали анализы), а ушла с минимальным стрессом. Зная что её не бросили, не оставили. С ней был рядом родной человек. Я благодарна врачам клиники Asti за это.

Ольга
10 июля 2021 в 22:24

Дуже хороша клініка. Прийшла зі своєю кішкою по рекомендації. Лікарі професіонали, до кожного пухнастого пацієнта знаходять підхід. Рекомендую.

Таня
14 марта 2020 в 19:33

Не очень. Хотели попасть к опытному врА У. Попали на консультацию за которую заплатили около 400 грн. За то что повторили наши слова. Мол да это скорее всего аллергия. В др. Клинике взяли анализ крови и у соскоба и лечение и прием обошелся в 600 грн и результатами анализов

Мария
05 марта 2020 в 2:01

Работала в клинике. Меня заверяли, что трудоустройство официальное. Проверила свой трудовой стаж в пенсионном фонде Украины. Оказалось, что меня обманывали и выплат никаких не было.

Іра
21 января 2020 в 20:58

Спойлер: єдиним вірним рішенням, яке прийняли в клініці "Асті" - відправити нас на консультацію в іншу клініку.

Тиждень тому під вечір ми з чоловіком помітили тривожні симптоми в поведінці нашої 6ти місячної такси: рвота, діарея, в'ялість, апатія до всього і відсутність апетиту. Чекати дива і самозцілення не стали, тому знайшли найближчу клініку, перечитали хороші коментарі (вже потім проаналізувала, що переважна їх к-ть була адресована одній лікарці і, на жаль, потрапили ми не до неї) і наступного ж дня пішли з тваринкою на прийом.

Ввечері 19 грудня потрапили на прийом до даної клініки. Лікар запитав про щеплення. Щеплення у нас всі були (в що ми свято вірили, бо в цьому нас запевгив заводчик і є записи в паспорті), паспорта зі щепленнями з собою не взяли, тому обмежилися словесним підтвердженням. Раз "щеплення є" - значить вірус лікар виключив і почав метатися в різних здогадках: щось не те з'їла, корм їй набрид, може зробимо УЗД і т. Д. Закінчили тим, що дав укол від рвоти і діареї та відправив додому.  
Собачці краще не стало.
Ввечері 20 грудня знову прийшли з собакою, з тими ж симптомами і вже в гіршому стані. Цього разу принесла паспорт зі щепленнями. Але на пропозицію глянути в паспорт лікар відмахнувся і продовжив робити свої припущення далі. Радив зробити УЗД. Діагнозу досі немає. Знову укол, записалися до них на УЗД і пішли з собакою на руках (вона вже не хотіла і не могла йти сама) додому.  
Ранок 21 грудня. На руках принесла малечу на УЗД. Показую на собаку і відповідаю, що справи погані. Тут в пана Максима знову "геніальне" припущення - мабуть "щось ковтнула". УЗД нам вже не потрібно, відправив робити рентген. Це просто щастя, що у вашій клініці немає рентгену! Отже, єдиним вірним рішенням, яке прийняли в клініці "Асті" - відправити нас на консультацію в іншу клініку.

Вже в клініці "Зоолюкс" (де був рентген) лікар у паспорті перевірив зроблені щеплення і визначив порушення їх процедури попереднім власником собаки.  10 хв спілкування, експрес-тест і діагноз визначено - парвовірусний ентерит (чумка). Небезпечне вірусне захворювання, яке будь-який адекватний лікар має перевірити відразу!

"Асті", ми три (!) дні марнували час на вашу клініку, коли дорогоцінна була кожна година! В мене немає слів щоб передати своє обурення і описати рівень халатності та безвідповідальності вашого персоналу!

Олег
01 декабря 2019 в 4:14

Очень отзывчивый и внимательный персонал! Приятно знать, что о моём питомце заботятся и думает кто-то ещё:)

Лена
16 августа 2019 в 12:32

Очень хорошая и нужная клиника на Татарке. Врачи дружелюбные, все рассказывают и объясняют. Даже мой не самый спокойный кот нормально пережил все уколы. Лечение начало давать результат: кот перестал себя вылизывать и шерсть начала восстанавливаться.

По ценам все тоже очень гуд. Всё манипуляции по теме, никто не предлагал сделать какие-то ненужные процедуры. Все очень доброжелптельные.

Женя
21 декабря 2018 в 5:21

Хороша клініка. Тут прооперували мого кота, виходили, все чудово. Дуже гарні лікарі. Рекомедую.

Андрей
20 декабря 2018 в 13:18

Заботливые и приятные доктора.
Лечили у них своих собак, котов, морских свинок. Уже на протяжении 2-3 лет.

Алина
27 ноября 2018 в 5:07

В этой клинике работают лучшие врачи, которых мне только приходилось видеть! Однозначно советую вам и вашим питомцам это место. Отношение к животным и их хозяевам на высшем уровне, также цены весьма приятные.

Добавить отзыв