UAOTZYV.COM

Ветеринарна клініка - ZooDoc Швидка ветеринарна допомога Лікувальний та діагностичний комплекс

Адрес Петропавлівська Борщагівка, вулиця Княгині Ольги, 63
Телефон +380 (98) 183-09-99
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.veterenarna-klinika.com.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Скорая ветеринарная помощь, Зоомагазин, Ветеринар, Ветеринарная аптека
Оценка 4.8 21 отзыв
Похожие компании в категории
Ветеринарна клініка Оберег Київ — вулиця Героїв Космосу, 1
Вольт — вулиця Зодчих, 6

Ветеринарна клініка - ZooDoc Швидка ветеринарна допомога Лікувальний та діагностичний комплекс отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ксения
14 января 2024 в 11:15

Хочу також лишити свій відгук, за цю лікарню. Дуже вдячна лікарям за любов до своєї справи. Ще в минулому році наша дівчинка йорк, Дженіфер, їздила до вашої лікарні як на роботу. Спочатку стабілізували її стан. Потім оперували. Але через декілька місяців її стан погіршився і знову ми звернулися до вас.
Дякую вам велике Віссам Амарович, що ви дійсно хотіли допомогти Джені, знову намагались стабілізувати, та за симптоматикою все ж таки порадили нам звернутися до іншого профільного лікаря. Та пройти МРТ. І хоч страшний діагноз підтвердився, але завдяки правильному лікуванню та нашій сімейній любові до нашої маленької дівчинки вона продовжує жити повноцінним життям. Ще раз велике спасибі вашій всій команді!

Anastasiia
10 декабря 2023 в 4:45

Дуже крута клініка! Возили той терʼєра міні на стерилізацію. Все просто супер, собачка почуває себе нормально) ціни дуже адекватні та приємливі. Особливо дякуємо хірургу Єльвірі Юріївні за чудову роботу. Клініка чиста, гарна та світла, а головне - привітний персонал, який вислухає та дасть відповіді на всі твої питання) рекомендую!

Виталина
29 ноября 2023 в 8:24

Розчаровані, нахабність вашого адміністратора вражає, приїхати екстрено до ветеринарної клініки з собакою, 10.50, так, без запису, бо ми шоковані, вилітали з дому собаці погано і не стає на задні лапи, заходимо в клініку адміністратор сидить та триндить з лікарем, і кажуть, що прийняти можуть тільки з 13.00, на що ми кажемо а зараз, собаці погано, не стає на лапи, падає, на що ми отримуємо відповідь «ну она же не умирает», це як взагалі? Ми що, додому до адміністратора зайшли безкоштовно чи до Ветлікарні. Треба, щоб помирала, тільки потім ви надасте допомогу. Людини по запису на 11.00 ще не було, з незадоволеним обличчям лікар встала прийняти. Нічим так і не допомогла, 5 хвилин щось попитала, і допобачення. Гроші за таку консультацію заплатили. Але одразу поїхали в іншу клініку, де собаці надали нормальну допомогу і через пару годин собака вже стала на ноги.

vd mm
26 октября 2023 в 5:56

Відвідали цю зооклінику. Нам все сподобалось, заклад новий, все чистенько, все нове так охайне. Приємний персонал, доброзичливий та уважний. Є своя парковка, з якої женуть відвідувачів кафе, котре знаходиться поблизу, молодці! Кажуть місце для клієнтів з тваринками). Роблять ехо сердця, що не так часто зустрічається, для прикладу у Львові таких наче тільки дві.

Мария
28 августа 2023 в 4:57

Неймовірна клініка, були на стерилізації моєї кішечки, все пройшло чудово
Весь персонал дуже добрі люди та професіонали своєї справи. По будь яким питанням- буду звертатися тільки сюди.
Бажаю процвітання та щоб якомога більше людей дізналися, що є таке чудове місце, де нададуть кваліфіковану допомогу та дуже докладно все пояснять

Арина
08 июля 2023 в 6:49

Це найкраще, що з'явилося за останній рік на Петропавлівська Борщагівка, клініка просто супер, все за місцем можна продіагностувати та отримати допомогу для вашого улюбленця. Ми дуже задоволені і радимо своїм друзям, процвітання та вдячних клієнтів.

Александр
05 июля 2023 в 16:19

Ветеринарна клініка високого рівня. Цю клініку мені порадили дівчатка з «Барабака» де ми стрижемо собаку, ветеринара нам порекомендували люди яким ми багато років довіряємо свого собаку, а це багато коштує. Ми залишилися дуже задоволені, будемо вашими клієнтами

Елена
28 июня 2023 в 18:14

Хороша нова ветеринарка, дуже гарно і чисто. Привітний молодий персонал. Ціни радують, дуже класно те, що не навʼязують непотрібні дослідження.
Йорк 2,6 кг, завжди складно попадають у венку для забору крові. Лікар попала з першого разу, собаня моя навіть не зчулася, як взяли кров) не встигла дуже стресанути і спокійна була

Наталья
30 мая 2023 в 19:34

Дуже приємний персонал, швидко надали допомогу моєму песику, підібрали правильне харчування. Все ідеально чисте. Залишилась дуже задоволена

Леонид
24 мая 2023 в 5:33

Дуже професійні, чуйні та людяні лікарі!
Вже не раз рятували нашу собачку, за що ми їм безмежно вдячні.
Рекомендую!

Ana
13 мая 2023 в 21:07

Враження лише позитивні! Чудовий персонал, професійні лікарі. У результаті залишилися дуже задоволені. Велике спасибі!

Сергей
10 мая 2023 в 19:41

Приїхав до істерики!
У собаки був кліщ, виявився енцефалітний!
Видалили, зробили все, що потрібно!
Лікар дуже сильний! Пояснив, заспокоїв! Мій собака дуже рада зустрічі з таким талановитим ветеринаром)

Ольга
05 мая 2023 в 7:33

Ми дуже задоволені обслуговуванням.
Не вперше звертаємося за допомогою до доктора Віссама.
Дуже уважний лікар, який любить тварин!

Александр
04 мая 2023 в 20:46

Гарна, якісна і на момент написання коментаря:) не дорога клініка.
Все охайно, немає доданих послуг, до тварин чуйні і уважні.
У вападку, форс-мажорів ідуть на зустріч.

land&
04 мая 2023 в 13:07

Я в захваті від цієї клініки! Лікар відноситься до собаки моєї як до дитини, не нав'язливі, пропонують все по суті, відмінний фахівець робили узі серця, найновіше обладнання! Дуже уважний персонал, чистили зуби, просила без наркозу, лікар на прохання зробив! Собака у віці! Зручно що в центрі Петропавлівки і можна записатися і додому якщо що викликати сусідка свого хлопчика Йорка залишала там на тиждень дитину вигулювали і обласканий був у них там типу готелю на кшталт) черга звичайно є але пару годин і ти записаний! Та ще стрижуть класно, але треба записатися заздалегідь у війну відкрили таку клініку, дякую господарям! Не потрібно до Києва їхати все на місці та впевнена у лікарі! До речі ціни дуже лояльні.

Катя
01 мая 2023 в 21:27

Дуже раджу цю клініку! Їздимо тепер тільки сюди на всі планові щеплення та огляди, також робили операцію собачці і все пройшло чудово. Лікарі професіонали!

Pavlo
29 апреля 2023 в 0:26

Кіт задоволений в обслуговуванні, це головне, щоб клієнт був радий навіть після кастрації
Виношу подяку лікарям, обов'язково рекомендуватиму друзям.

Анна
28 апреля 2023 в 13:51

Прекрасні спеціалісти!
Окрема подяка за грумінг Анастасії! Дуже класно і приємна дівчина, тварини почали любити після неї купання!

Водимо сюди своїх малюків, ніколи не забрали їх у поганому настрої, завжди хочуть ще залишатися та грати!

Раджу! Лікували алергію у шпіца, вушка у вівчарки! Постійно на грумінгу!

Анастасия
28 апреля 2023 в 1:07

Чудове відношення до тваринок та їх власників.
Все стерильно та комфортно для Вашого домашнього улюбленця, всім рекомендую

Елизавета
27 апреля 2023 в 21:28

Чудова клініка!
всі лікарі, які нам допомагали - робили це професійно і якісно. Врятували нашого дорослого собаку з такого стану, коли ми несли його на руках, бо не мав сил іти, а залишивши собачку на день на стаціонарі - йому стало одразу краще.
ми неймовірно вдячні за те, що прийшовши до вас - є впевненість, що ми отримаємо допомогу.
довіряємо на всі 100%.

Добавить отзыв