UAOTZYV.COM

Ветеринар на дом - скорая ветеринарная помощь Vet-Call24 ️️

Адрес Київ, Голосіївський просп., 74а
Метро Голосіївська 0.16км
Телефон +380 (97) 653-54-78
Часы работы 00:00-24:00
Сайт vet-call24.com.ua
Рубрики Скорая ветеринарная помощь, Ветеринар
Оценка 4.6 11 отзывов
Похожие компании в категории
Рыжий кот / Рудий Кіт — просп. Науки, 78
Ветеринарная клиника Рыжик — вулиця Романа Ратушного, 10А
Эквус / Еквус — вулиця Василя Касіяна, 1/10

Ветеринар на дом - скорая ветеринарная помощь Vet-Call24 ️️ отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ірина
07 ноября 2023 в 9:59

Олександр однозначно ветеринар від Бога. Дуже відповідальний, грамотний. Свої знання, досвід, розум, турботу віддає своїм пацієнтам, які не можуть нічого пояснити, на 100%.
З першої хвилини не залишив нас один на один з бідою. Нічні консультації, зранку огляд, лікування, на зв'язку 24/7 і ми перемогли! Олександр Анатолійович врятував мою кішечку 18,5 років.
Величезне дякую та низький уклін Вам Ветеринаре! Щасти вам.

Ірина
07 ноября 2023 в 9:48

Олександр однозначно ветеринар від Бога. Відповідальний, грамотний, чесний. Це талант так відноситися до своєї справи, до пацієнтів, які не можуть нічого пояснити, до їх хазяїв. Цей Лікар кожного дня врятує тваринок і віддає їм свої знання, розум, турботу на всі 100%.
Моя величезна подяка Олександру Анатолійовичу за спасіння моєї кішечки, 18.5 років. З перших хвилин Олександр не залишив нас один на один з бідою, нічні консультації, зранку огляд, лікування, на зв'язку цілодобово і ми перемогли! Низький уклін Вам Ветеринаре! Щасти вам.

Элина
06 февраля 2022 в 16:59

Никогда и никому не советую обращаться к этому доктору! Благодаря его халатности и нулевым знаниям его "напарника" Дмитрия погиб мой кот. "Спасибо" за помощь!

Саша
02 ноября 2021 в 10:13

Найкращий ветеринар з тих, з ким я мала справу. Уважний, тактовний, ввічливий, надає доцільні рекомендації навіть по телефону, що дуже зручно в екстренних випадках. Олександре, дякую Вам за ту важливу справу, яку Ви робите! Ви дійсно "на своєму місці"!

Юра
15 октября 2021 в 21:15

Большое спасибо парням из клиник! Приехали, сделали укол. Очень приятные и грамотные люди. Жаль, что клиника находится в Белой церкви, а не в Киеве.

Женя
15 сентября 2021 в 14:06

Олександр чудовий і досвідчений ветеринар. Я дуже задоволена його роботою. Дякую Вам за те, що вже не перший раз виліковуєте нашого котика!) Всім своїм знайомим рекомендую Вас, як гарного спеціаліста у сфері ветеринарії.

Ирина
25 августа 2021 в 8:04

Если Вам нужен профессионал работающий четко, по-делу, за адекватные деньги, не выдумывающий на пустом месте не существующие болезни, способный быстро откликнуться на Ваш зов о помощи. То все это - Александр. Наш ветеринар, не раз спасавший нашего британца.

Валера
22 июля 2020 в 11:35

Хороший спеціаліст, знає свою роботу, вилічив нам собаку, в якої був ентеріт в тяжкій формі, совітую всим, цю хорошу людину! Прочитавши ці всі отзиви, то можу сказати з увіреністю що наговарюють на нього тільки конкуренти, бо він людина відповідальна, звернувшись до нього ви самі удостовіритесь в його честності

Яна
19 июля 2020 в 1:05

Прекрасный врач! Вызывали домой, у котика аллергия, чесался, бегал по дому, громко мяукал. Врач сделал уколы, все разъяснил, ответил на все вопросы. Теперь только к этому специалисту будем обращаться за помощью. Рекомендую!

Юлия
12 июля 2020 в 16:58

Спасибо, Александру. Вызывала касательно кошечки. Приехал, как только смог. Все пытался доступно разъяснить. На второй день сам перезвонил и спросил о состоянии кошечки. Жаль, что мой любимицы уже нет со мной, он сделал, что мог и я ему за это благодарна. Надеюсь, что он сказал правду и она ушла безболезненно, так как до сих пор мучаюсь этим вопросом. Если когда-нибудь решусь завести еще домашнего питомца, то обязательно буду обращаться к нему. И спасибо Вам, Александр, за помощь и честность.

Анюта
08 сентября 2019 в 7:10

Дуже задоволена його роботою! Ветеринар від Бога! Зі своїми домашніми улюбленцями звертаюся за допомогою тільки до Олександра. Довіряю лише йому, так як він "витягнув з того світу"/врятував мого йорчика, коли йому було лише 1 рік і 2 місяці. І з тих пір (вже 5 років) ми його постійні клієнти. РЕКОМЕНДУЮ!

Добавить отзыв