UAOTZYV.COM

Very Well Cafe

Адрес Київ, вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 1а
Метро Берестейська 1.09км
Телефон +380 (68) 457-08-24
Часы работы 11:00-23:00
Сайт verywellcafe.choiceqr.com
Рубрики Кафе
Оценка 3.9 68 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Very Well Cafe — вулиця Леваневського, 2А
Вері Велл Кафе — вулиця Мала Житомирська, 3
Very Well Cafe — Дніпровська набережна, 26Ж
Похожие компании в категории
АЗС ОККО — Чоколівський бул., 42
ОККО / OKKO — вулиця Новокостянтинівська, 1Б
RanDeVu — вулиця Ніжинська, 10

Very Well Cafe отзывы

68
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владимир
01 января 2024 в 6:09

Смачна їжа за демократичними цінами, з мінусів-багато людей, хоча для закладу це +
І немає гарного під'їзду для ресторану на авто.

Стас
08 декабря 2023 в 20:32

Великий зал, достатньо посадочних місць, приємна спокійна атмосфера, смачна їжа, в цілому все на високому рівні.

00 00
06 декабря 2023 в 17:02

По-перше хочу сказати, що до кухні немає жодних питань - як завжди, все смачно. Дуже не сподобалось обслуговування, найгірший сервіс з усіх ресторанів даної мережі в Києві, є з чим порівняти. Чекали, щоб в нас прийняли замовлення 15-20 хв, враховуючи те, що декілька офіціантів були вільними і просто точили ляси за стійкою, довелося особисто їх звати декілька разів. Довго не могли винести напої, ми нагадували, що замовляли - приносили чужі страви й взагалі без попереджень чекали дуже довго, офіціант додавав свої власні коментарі стосовно нашого вибору… Зауважте, що в цьому місці є така тенденція: якщо ви не прийшли великою компанією, до вас з персоналу ніхто не підійде, допоки ви не почнете активно привертати до себе увагу. Додам, що в нас була резервація.

Александр
14 ноября 2023 в 20:11

Будьте уважні до подачі олів'є з ростбіф. Ростбіф можуть подати пересмаженим (як на фото). Відразу сміливо просіть замінити.

Ольга
29 октября 2023 в 14:26

Випадково натрапила на цей заклад, коли їздила по справах! Це знахідка, на жаль, далеко від дому. Їла пасту та пила каву
Рахунок був до 300 грн. Зараз в Києві це рідкість. Персонал дуже зайнятий, не приділяють достатньо часу, але дуже ввічливі. Я їх розумію, сама працювала офіціанткою колись)

Johny
05 октября 2023 в 18:35

Прохання до закладу зробити в меню до кожної страви склад. Я поцікавився в офіціанта чи немає в страві цибулі або часнику, на що вона відповіла мені що немає. В результаті в страві був часник. Занадто шумно. Опис страви не відповідає дійсності

Юлия
27 сентября 2023 в 3:54

Найулюбленіше місце, ну дужжеее смачно!
Часто заходимо з сімʼєю поїсти, всім подобається! Завжди привітний персонал та атмосфера!
Мідії у вершковому соусі - то любов
Брускети з паштетом, салат з червоною рибкою, мʼясо на грилі, Наполеон, яблучний пиріг - завжди топ
І дорослим і дитині смакує!
Обожнюю вашу кухню

Lidiia
26 сентября 2023 в 1:06

Прекрасне враження від ресторану, гарна подача, дуже сподобалася кухня! Все супер! Єдине прохання, т. к. У нас вік «поважний», зробити поручні сходові, складно спускатися з другого поверху!

Татьяна
12 сентября 2023 в 22:37

Несподівано для себе відкрили дуже прикольне місце. Стильний інтер'єр, швидкий та ненав'язливий сервіс, доступні ціни і дуже дуже смачна кухня! Обов'язково повернемося ще!

Елена
10 сентября 2023 в 13:25

Дуже смачна кухня і приємна атмосфера, будь то свято чи "на каву"!
Але, за останнього візиту було трохи неприємно чути від офіантки/хостес російську мову (ми спілкувалися українською). Зауважень не робили, бо вона лише виносила страви. Сподіваюсь що адміністрація зверне на це увагу. А так все добре!

Ксения
31 августа 2023 в 1:10

Багато чула про цей заклад, отже вирішили відвідати. Пару днів тому були в закладі на майдані, там все було чудово, сьогодні заїхали на іншу локацію. Хороший вибір смачних страв, все, що пробували дуже сподобалось. Гарний інтерʼєр та дуже доступні ціні. Але, на жаль, обслуговування неприємно здивувало. Дуже довго чекаєш, щоб в тебе прийняли замовлення, їжу при тому приносять швидко, брудний посуд на столі стоїть довго, потім дуже довго звертаєш до себе увагу, щоб принесли рахунок, потім ти ще довго чекаєш, щоб тебе розрахували я не витримала та пішла шукати адміністратора, щоб самостійно розрахуватись і не чекати ще.
Адміністратора на місці теж не було, підійшла не задоволена.
Купа персоналу, жодної посмішки на обличчях.

Инна
28 августа 2023 в 10:30

Смачнюча їжа, буквально все мені подобається. Ціна якість супер. Розташування нормальне. Але дуже не вистачає великої дитячої кімнати, приходили б усією сімʼєю і з друзями і частіше. Просимо зробіть це. Тим більше що місце у Вас є, одна дальня кімната постійно пустує.

Дима
30 июня 2023 в 22:29

Встиг завітати сюди 3 рази, два з яких були неприємні. Першого разу замовив пасту з індичкою. Страву принесли з сирим мясом. Шматочки індички маленькі, не розумію як можна було їх не прожарити.

Вдруге було ще краще. Завітав близько 9 вечора. Замовив карбонару. Мене попросили одразу розрахуватись, щоб закрити касу - ок, заплатив. Страву чекав 25-30хв, після чого до мене підійшов адміністратор і сказав, що мою страву випадково винесли за інший стіл. Кухня більше замовлень не приймає і тому мені просто повернуть гроші і залишать мене без мого замовлення. Просто вау сервіс.

Можливо мені запропонували десерт у якості вибачень або ще щось? Ні, нажаль нічого такого

Дуже розчарований таким ставленням

Мария
28 июня 2023 в 15:40

Смачно і ціни гарні)
Філе куряче на грилі ідеальне, соковите. Дуже смачно шкода, що немає доставки

Юлия
30 января 2022 в 13:13

Отмечала свой день рождения в этом ресторане. Все очень понравилось! Еда очень вкусная, хорошее обслуживание, внимательный персонал! Наши просьбы и пожелания быстро выполнялись! Все стараются чтобы гостям было удобно и комфортно! Я осталась очень довольна! Будем приходить ещё обязательно!

emilio
17 января 2022 в 18:20

Очень вкусная еда за разумную цену. Ещё у них классные бизнес ланчи по 160 гривен, который состоит из вкусного чая с имбирем и цитрусами или компот на выбор, а также два блюда, обычно салат и основное

Мирослава
01 января 2022 в 10:37

На вході охоронець перевіряє наявність сертифіката. В залі привітно зустрічає хостес, правда місце довелося шукати самостійно. Чай і каву, які ми замовили, несли хвилин 20, попри те, що людей було небагато.

користувач
20 декабря 2021 в 15:01

Смачна кухня, привітний персонал, затишна атмосфера. До вас хочеться повертатись знову і знову.

Ярослав
19 декабря 2021 в 22:58

Кухня просто прекрасна, ціни доступні. Якість обслуговування слабенька, але гастрономічне задоволення це все перекриває. Всім рекомендую хоч раз спробувати! Рекомендую!

Ирина
13 декабря 2021 в 14:38

Замечательное заведение, отменная еда и обслуживание, были на выходных с друзьями, понравилось, один минус - душновато, плохо работает вентиляция. Рекомендую посетить, адекватные цены.

Добавить отзыв