UAOTZYV.COM

Вертебра - клініка вертебрології та нейроортопедії

Адрес Київ, провулок Костя Гордієнка, 2А
Метро Кловська 0.46км
Телефон +380 (73) 108-00-23
Часы работы 08:00-20:00
Сайт www.vertebra.ua
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 4.2 15 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14

Вертебра - клініка вертебрології та нейроортопедії отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Инна
27 декабря 2023 в 14:45

Пройшла "лікування" у Дубіна С. А
Спочатку здалося лікар зацікавлений у результатах лікування:
Обмовили, що потрібно пройти МРТ - погодилася.
Оскільки була скутість рухів, як пояснив лікар, через запальний процес у поперековому відділі.
Попросила призначити електрофорез, Дубін С. А пояснив, що такої процедури немає, вона неефективна і запропонував альтернативу – призначив та зробив три процедури:
Ударно-хвильова терапія
Лазер 2 зони
Міостимуляція (точно не пам'ятаю назву)
Я записувалася на масаж, але масаж "лікар" пояснив, що буде зайвим.
Уточнила, чи можна пройти масаж наступного дня – отримала позитивну відповідь.
Увечері хворіла ділянка після УВТ.
Вранці прийшла на масаж і прогрівання кістового суглоба лікар поцікавився, як я почуваюся. Пояснила, що дуже болить область де була виконана УВТ і пояснила що було б непогано якби був електрофорез, чи є все-таки?
Отримала ствердну відповідь і одразу пройшла і цю процедуру.
Вийшовши з поліклініки, одразу ж скувало поперек. Вже не могла йти самотужки.
Пізніше зателефонувала менеджер уточнити час процедур назавтра. Повідомила про те, що сталося, і в телефонному режимі отримала рекомендації знеболювання.
Наступного ранку, прийшла до лікаря із запізненням, тому що довго не могла розходитися, спираючись на тростину. Навіть стояти самостійно неможливо.
Почала говорити з Дубіним С. А: почав розповідати, що масаж робити було НЕ МОЖНА! Що стався набряк і, звичайно, перевернув так що це Я у всьому винна.
Я запитала: за 2 відвідування, витратила близько 6 000 гривень! Після всіх маніпуляцій тепер стою з палицею – не вилікували, а покалічили.
Лікар став відпиратися і заперечувати, що говорив, що не говорив.
Я попросила повернути гроші – сказав що це питання потрібно з'ясувати на рецепшені. Розвернувся та пішов працювати далі!
Сам керівник та засновник клініки Вертебра ретельно ховаються.
Я передзвонила на інше відділення, пояснила ситуацію, сподіваючись знайти конструктивну відповідь, яка склалася. Менеджер пояснила, що інформацію передали, а чи вважатиме за потрібне директор зателефонувати їм не відомо.
Чи не подзвонив. Ще раз уточнила, наскільки байдуже керівництву клініки Вертебра їхня репутація? За фактом виявилася байдужа!
Так знайте, конували, що не лише на співробітників ТЦК, які роздають повістки, трапилися напади. Але й у Телеграмі
прочитала, що і в якогось лікаря, який потрапив в аварію, відмовив бортовий комп'ютер у машині - лікар загинув. Якщо це правда, що і проти псевдо лікарів влаштовують бунт - я знайду і приєднаюся, показуватиму свій висновок суд.
Ви не просто обкрадаєте людей, ви за гроші пацієнтів їх КАЛІТУЄТЕ
Якіна І. Ф

Анастасия
01 декабря 2023 в 19:46

Порадувало, що лікарі не просто зі стелі ставлять діагноз, а проводять реальні дослідження! Вислуховують скарги, роблять первинний огляд, відправляють на мрт і узд, і тільки після чіткої картини призначають лікування.

Таня
17 октября 2023 в 7:48

Вже вдруге звертаюся до реабілітологів Вертебра! Відношення супер! Рекомендую від всієї душі і вилікуваної спини!)

Олексій
12 октября 2023 в 16:12

Величезне дякую лікарям Вертебра, що допомогли мені забути про жахливий біль у шиї. У мене був м’язовий гіпертонус, не таке страшне захворювання, але біль мене просто зводив з розуму. Пройшов курс масажів всієї спини, зараз все ок.

Егор
06 октября 2023 в 0:40

Тут працюють чудові спеціалісти реабілітологи! Не дивіться на їх вік, вони хоч і молоді, але дуже толкові. Допомогли забути про болі від мої грижі. Лікування було повноцінним, в декілька етапів.

Лера
03 октября 2023 в 2:09

Молоді, але такі вправні лікарі. Вміють правильно діагностувати хворобу і призначають ефективне лікування.

Жанна
02 октября 2023 в 3:19

Лікуємо у тут мами артроз суглобів. З перших днів стало помітно краще, спав набряк та зменшились болі, хоча до цього в поліклініках не було толку.

София
30 сентября 2023 в 22:52

Потрапили сюди у вихідний, бо всі інші клініки були зачинені. Мені заклинило спину, що не могла ні сісти, ні лягти, ні поворухнутися. Думала, що вже більше не встану, але масажист Владислав допоміг швидко встати на ноги.

Макар
26 сентября 2023 в 23:01

Хочу подякувати за порятунок моєї спини. Як добре, що я серед інших клінік, я обрав цей центр хребта!

Тамара
15 сентября 2023 в 1:40

Мій сидячий спосіб життя дав про себе знати, я почала страждати на болі в шийному та грудному відділі. Добре, що довірилася рекомендаціям колеги і звернулася у Вертебру!

Алина
09 сентября 2023 в 7:07

Дякую реабілітологам клініки Вертебра, що допомогли моїй мамі повноцінно відновитися після травми коліна. Ніколи не перестану вам дякувати! Ви найкращі!

Лиза
03 сентября 2023 в 17:49

Страждала на болі в спині, доки не звернулася до Вертебра! Відправили на якісну діагностику та виявили екструзію у поперековому відділі. У моєму випадку знадобилося медикаментозне лікування та фізіотерапія. Пройшло півтора місяця після курсу, почуваю себе чудово!

Ирина
20 июля 2023 в 23:33

Дуже дякую лікарю Терещенко Тетяні Олександрівні та клініці за компетентність, уважність та добросовісність. Дуже гарні враження від консультації, обгрунтовані рекомендації)

Артем
28 июня 2023 в 8:04

ДУЖЕ НЕ РАДЖУ ЦЮ КЛІНІКУ! Я навіть не зміг попасти на свій запис, тому що мені в телефон дуже грубо та неввічливо нахамила адміністраторка з печерського відділення та кинула слухавку. Після цього я намагався додзвонитися десь разів 7 тому що вже був біля клініки та не міг знайти вхід. Ця адміністраторка спеціально не брала слухавку. Обходьте стороною це місце.

Андрей
08 июня 2023 в 12:07

Вперше мене так вибесили ще до приходу до клініки!
Домогтися телефонного пояснення, як дістатися до клініки за адресою пр. Гордієнка 2А виявилося непосильним завданням! Ні українською, ні російською я не зміг отримати осудного маршруту, кидають трубку. Довелося питати людей на вулиці. Повна негативна клієнторієнтованість. У результаті візит скасував.

Добавить отзыв