UAOTZYV.COM

Веранда Поллі отзывы

Адрес Київ, Голосіївський просп., 61
Метро Голосіївська 0.17км
Телефон +380 (66) 573-69-92
Часы работы 10:00-21:00
Сайт pollycafe.com.ua
Рубрики Семейный ресторан, Ресторан
Оценка 4.1 55 отзывов
Похожие компании в категории
Пивной сад — просп. Голоcіївський, 87
Багринов — Моторний провулок, 9
Элис — вулиця Василя Тютюнника, 37/1
Djotto restaurant ресторан Джотто — вулиця Самійла Кішки, 10/1

Веранда Поллі на Голосіївськом отзывы

55
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анжела
20 января 2024 в 6:53

Святкували ДН в колі сім’ї 20.01.24. Залишилися усі задоволені.
Атмосфера в ресторані розташовує до відпочинку. Інтер'єр затишний і стильний. Дуже смачні страви.
Обслуговування на вищому рівні.
Рекомендую!

Людмила
09 января 2024 в 21:41

Хороше, атмосферне місце. Ідеально для сімейного відпочинку. Великий плюс наявність дитячої кімнати з нянею.
Їжа смачна, ввічливий персонал

Алина
11 декабря 2023 в 16:37

Велика подяка за організацію святкування дитячого свята в ресторані. Все на найвищому рівніі і атмосфера і організація і кухня, чудовий офіціант, адміністратор, няня. Від душі рекомендую цей затишний сімейний заклад.

optim
03 ноября 2023 в 3:10

У нас був банкет, банкетне меню. Організація на високому рівні, дякую пані Людмилі. Їжа, кожне блюдо (і для веганів, і для м'ясоїдів) було дуже смачним, це прям велике справило враження, дякую кухарям. Мене особисто зачепили реберця у вишневому чатні. То любов! Обслуговування чудове, дякую офіціанту Павлу і Наталії.
Ми за столом співали народні українські пісні, це чомусь дуже здивувало офіціантів:) Ми нікому не заважали, нам ніхто не заважав. Вдалось навіть провести фотосесію без зайвих відвідувачів.
Від душі рекомендую кафе Поллі

Nelya
26 октября 2023 в 23:31

Зіпсувалось враження після того, як не пустили з собакою (шпіц), пояснюючи, що це сімейне кафе і т. П. Але чомусь в такому сімейному кафе спостерігали, як чоловік за сусіднім столом розпиваючи міцні напої, дозволяв собі нецензурно і дуже голосно висловлюватись, на що офіціанти ніяк не реагували. Якісь дуже подвійні стандарти, більше туди не ходимо, бо собака це наш член сімʼї, з яким в усі інші заклади Києва без проблем пускають

Татьяна
02 октября 2023 в 15:46

Святкували день народження донечки і хочемо поділитися враженнями!
Все дуже сподобалося і нам, і гостям! Смачна кухня, красиво сервіровано стіл і взагалі дуже комфортна і приємна атмосфера
Дякуємо Людмилі за те, що професійно вміє підказати і скласти банкетне меню так, що всім гостям все дуже смакувало!
А також всьому колективу і окремо нашому офіціанту Павлу
Добавили в нашу крамничку приємних та теплих спогадів і Кухню Поллі

Екатерина
27 сентября 2023 в 10:59

Сімейно, затишно і смачно
Обслуговування компетентне і доброзичливе.
Біля є озеро, після смачного обіду з задоволенням прогулялись

Саша
28 января 2022 в 18:47

Доброзичливі дівчата-адміни, смачна кухня, швидке обслуговування, але.
Як хлопці так і дівчата - офіціянти користуються, нажаль, ненормативною лексікою. Хвала небесам, не в самому залі, але її чутно десь з глибин закладу і це, між іншим, сімейне кафе. Невже це ніяк не штрафується та не карається роботодавцями? Гості, діти, їжа і матюки.
Коли знаіомі спитали про враження - відговорила їх від відування цього закладу.

Даниил
23 января 2022 в 23:22

Безумно вкусно и отличное обслуживание. Рекомендую тыквенный крем-суп, брускетта с лососем и малиновый чай?

Елена
12 января 2022 в 9:04

Милое место для семейного посещения с маленькими детьми. Обслужили быстро, еда вкусно приготовлена и даже красиво серверована. Практикуеться отмечать весело детские дни рождения с аниматорами.

Руслана
02 января 2022 в 21:03

Декілька разів відвідувала даний заклад, щодо меню - смачно але частини що пропонують немає в наявності.
Вперше коли була подали вечерю а через 5 хв прибігла офіціант і замінила хліб дивно посміхаючись (чи то впав він у них чи що невідомо). На наступний раз замовляли карбонару приготували швидко і порція велика і на смак не погано, але враження від закладу зіпсувала ситуація: поруч сиділа сім'я з 4х осіб, замовили пиццу а про них просто забули, прийшов адміністратор вибачився і тільки через хв 25-30 їм подали пиццу, пішли незадоволені.
Втретє коли була замовляли пиво (з асортименту 5-6 видів був 1), а поруч гість підняв скандал у зв'язку з тим що невірно дали решту, знову прийшлов адміністратор вибачитись.
Співробітники не сильно привітні, для мене це не є обов'язковим але відчувається "чого приперся".
Сам заклад чистий атмосферний, поруч парк.
В четверте коли прийшли нам повідомили що у них банкет і для нас місця немає.
Ходити ще буду, оскільки це єдиний наразі заклад поруч з домом, але працювати є на чим.

Наталия
30 декабря 2021 в 3:58

Кухня, як завжди смачна. Дуже уважний персонал. Осінній гарбузовий суп- це справжнє гастрономічне задоволення)

Иван
21 декабря 2021 в 22:13

Заказывал доставку через ракету.
Но удивился слишком маленькой таре для супа (брал том ям), решил взвесить. Из заявленных 450грамм прислали 388 (И это у упаковкой), по факту там вышло 350-360 грамм. Недовес на супе почти в 20 процентов. Водой бы уже разбавили под верх и то менее позорно было бы.

Стоит добавить что мне перезвонили после оставленного отзыва, попросили прощения, сказали что у них весь товар проходит через весы, а этот случай был скорее исключением, так как было много заказов. Предложили вернуть деньги за суп или же получить десерт в следующий заказ. Когда сделаю следующий заказ - еще дополню отзыв и если все будет хорошо - поменяю оценку. В любом случае спасибо, что реагируете на отзывы.

Татьяна
21 декабря 2021 в 19:09

Хорошее заведение, вкусная кухня, вежливый персонал. Внутри Уютно и комфортно. Подходит как для семейного отдыха, так и для встречи с друзьями. Единственный минус-это входная дверь, которую гости не закрывают за собой и с улицы тянет холодом.

Марина
14 декабря 2021 в 7:37

Дуже подобається цей заклад. За чудове розташування, гарне обслуговування і смачні страви. Десерт шоколадний Фондан -просто смакота.
Була там не один раз і приходитиму знову.

Людмила
11 декабря 2021 в 11:56

Оказались рядом случайно, и поскойльку WC, к сожалению, в парке не много, промерзли осенним вечером, решили заскочить погреться, покушать, ии. Ну сами понимаете. Атмосфера очень располагающая, по-настоящему семейное кафе. Есть детская комната с няней. Ужин на 2 взрослых и ребенка 1000 грн, вполне приемлемая цена. Еда свежая и вкусная. Детское меню готовят " из под ножа". Рекомендую от души

Саша
09 декабря 2021 в 18:29

Прекрасне місце для відпочинку!
Привітні працівники, смачна кухня, дитина в захваті від дитячої кімнати!
Художнє оформлення зовнішніх стін та дитячої кімнати зачаровує!

Алена
08 декабря 2021 в 12:05

Чудове кафе, яке люблять діти за дитячу кімнату, але вчора я була в шоці. Не надала значення легкому запаху з дитячої, але коли запитала у працівників- сказали килимок не вивітрили. Щоб було зрозуміло, запах токсичної пластмаси. Результат- через кілька годин у дитини інтоксикація, рвота і асматичний напад. Врятували. Але знати, що стоїть токсичний запах і запускати дітей- це не про піклування.
Подзвонила адміністратор, вибачилась, сказали, що все вивітрили.

Ольга
03 декабря 2021 в 16:10

Заехали сюда с ребенком специально, так как ресторан семейный, поэтому ожидали ориентированность на детей. А фотках видели детскую комнату. Оказалось, что комната на 3м этаже, этаж на ремонте, поэтому для детей ничего. Правда нашлось несколько игрушек в итоге.
2я странность семейного ресторана это то, что нет никакого детского меню и ничего адаптированого для детей. Переезжать в другое место было поздно, поэтому остались. С меню выбрали пасту с сырным соусом, салат с авокадо мягким сыром и лососем, салат с печеной уткой и карамелизированой грушей. Еда оказалась вкусной, цены средние. Думала снять 2 звезды, так как для ресторана семейного типа такая непродуманость детской темы это очень большой минус. Но, еда понравилась, поэтому понадеюсь, что после ремонта 3го этажа минус частично исправится.

Аноним
03 мая 2021 в 4:59

Что понравилось: интерьер, локация, наличие своей стоянки
Что не понравилось: карпатский чай пресный на вкус, на момент написания отзыва (февраль 2021) закрыты летняя терраса и даже второй этаж, поэтому возникли сложности с поиском комфортного места. И самое главное — официантка самовольно включила чаевые в терминал, к сожалению, заметил это уже постфактум. Поэтому будьте внимательны при расчёте картой и проверяйте какую сумму оплачиваете.

Добавить отзыв