UAOTZYV.COM

Веломагазин Veloman

Адрес Київ, вулиця Юрківська, 8/12
Метро Тараса Шевченка 0.4км
Телефон +380 (68) 213-56-46
Часы работы 10:00-20:00
Сайт www.facebook.com/velomankyiv
Рубрики Комиссионный магазин велосипедов, Прокат велосипедов, Ремонт велосипедов, Веломагазин, Оптовая продажа велосипедов
Оценка 4.7 47 отзывов
Веломан
Похожие компании в категории
Facebike сеть веломагазинов — 1A, вулиця Якова Гніздовського, 1А
shop.veliki.ua — Берестейський просп., 89А
VeloHub Obolon — 49, вулиця Героїв Дніпра, 49-51

Веломагазин Veloman отзывы

47
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
08 мая 2024 в 4:16

Дуже класне обслуговування. Хлопці зробили швидко та якісно мій велосипед. Веломайстри професіонали своєї справи.
Магазин має найбільший вибір велосипедів, де мені доводилося бувати.

користувач
11 февраля 2022 в 2:16

Знаєте, є майстри своєї справи, люди, які живуть свою роботою.
От саме такі співробітники Веломану.
Хлопці, якість ваших байків, сервіс, ставлення до клієнта, уважність (!), відповідальність і безумовно цінова політика - все на висоті.

З дитинства друг сім‘ї прививав любов до велоїзди. Скільки себе пам‘ятаю, він постійно їздив на Specialized, донька, дружина теж їздили на Specialized, а я на дідусевій Україні. Здебільшого.
Однак часом, я брала байк Ксюші.
Передати мій емоційний стан, захват в той момент неможливо!
З того часу я мрію про свій Specialized

Не можу сказати, що я частий відвідувач такого роду, сфери магазинів. Але тому вибору, що є у Веломані, можна лише позаздрити! Знайдеться все на будь-який вік, смак і ціновий сегмент.

Окремо зауважу, що хлопці роблять дуже якісний ТО!
Вітання і велика вдячність майстру Івану!

У хлопців все укомплектоване. Залишається лише сісти і поїхати!

За моїм проханням - підказали, що краще буде для мене.

Мрії повинні здійснювати, тож тепер тільки у Веломан!

Андрей
21 января 2022 в 4:17

Що до майстерні скажу, що веломан робить якісно і розумно.
Т. О. - взагалі важлива річ, якщо є бажання зберегти свого Коня на довго і у гарному стані. Виробітка деталей і незначні заміни, можуть врятувати Вузол.
Вісімку роблять якісно та швидко, перевірено.
все кажуть розкажуть, можуть навіть навчити щось робити корисне у велосипеді) навіть дати роботу)
Після деякого випадку, вхід через двір (тимчасово) але і це, як Форт Буаярд).
Тож якщо ви поруч і є Вело проблема чи мета взяти собі велосипед, зайдіть у Веломан ;)
Дякую за увагу.

станиславич
03 января 2022 в 17:13

Купил велосипед у ребят, крутая консультация, подбор велосипеда, буду рекомендовать близким. Спасибо мужики

Женя
20 декабря 2021 в 11:20

Рекомендую цей крутий магазин! Дуже класний асортимент, завжди допоможуть підібрати те що вам потрібно) Завжди оперативно відправляють товар і ще мають веломайстерню

Влад
11 декабря 2021 в 8:14

За месяц до покупки очень много было вопрос к ребятам из магазина, все подсказывали, если нужно было доп инфу скидывали по велосипедам, но в итоге остановился на выборе Triban GRVL 520.
Вельчик порадовал, хороший накат у резины, состояние его около нового.
В магазине все смогут подсказать и подобрать любой аксессуар для велосипеда.
Также покупал велосипед для жены Canyon Roadlite 5. Все отлично, никаких притенить нет (отзыв от владелицы дополню позже). Очень удивил вес велосипеда.
Магазин рекомендую, все честно и прозрачно!

P. S. Покупайте контакты, они очень разнообразят жизнь на велосипеде)

Женя
09 декабря 2021 в 9:17

Дякую хлопцям за допомогу при виборі, витримали всі мої вагання та забаганки, врешті решт я знайшов на 100% те що шукав. Безкоштовно встановили всі допи та презентували малень приємні подарунки

Богдан
29 ноября 2021 в 9:18

Подяка пану Роману, власнику! Купляв он-лайн, (велосипед) уперше. Хотів метнутися машиною за ним в Київ, але Роман переконав - не витрачати часу і доставив товар власним коштом мені до Львова! Вел в гарному стані, як і на фото, нічого не приховував, на вайбер поскидав дуже детальні фото, адже я його замучив детальними питаннями щодо товару! Відповідь в чаті - дуже швидка на різні курйозні запитання! Респект! Скинув завдаток немалу суму, на довіру - але пан Роман відразу в цей самий день відправив товар, який виправдав мої очікування і стан, як на фото. Дякую Рекомендую Velonan. Lets rock

Юлия
11 ноября 2021 в 23:19

Дуже приємний магазин. Швидко відповідають і видно, що щиро хочуть допомогти, щоб клієнт був задоволеним. Відразу проводять базове ТО велосипеда та готові відповісти на будь-які запитання.
Раджу магазин:)

Nail
05 октября 2021 в 0:02

Купил два велосипеда в этом магазине через страничку в инстаграм, заказ отправили на следующий день, был нюанс с сидением одного из велосипедов, оно не соответствовало описанию, но магазин принёс извинения и на следующий день выслал нужное сидение. Покупкой остался доволен, рекомендую!

Віктор
02 октября 2021 в 4:09

Забрав сьогодні свій велосипед, все супер, швидко відправили, доставка була у флет боксі, велосипед прийшов майже повністю зібрний тому на пошті відразу зміг тротестувати. Велосипед задоволений на всі 100%!

Гарик
30 сентября 2021 в 13:51

Великий вибір байків прям все чудово. Але обслуговування бажає ліпшого, попросив підібрати та по рекомендувати байк, показали декілька варіантів і лишили одного. Менеджер одразу перемкнувся на іншого покупця. Дратує таке відношення, або закінчи справу до кінця, або просто не рекомендуйте.

Alexy
29 сентября 2021 в 6:00

Можу порадити цей магазин.

Моя історія, на щастя, досить коротка, але змістовна.

Мати справу з велосипедами, що були у використанні, — це велика відповідальність. Як на мене, магазин, що продає товар цієї категорії, має гарантувати покупцеві факт того, що він, купуючи, отримає велосипед у всіх сенсах готовий до використання так само, як і новий, лише з деякими ознаками використання (які теж мають бути зазначеними).

На жаль, далеко не всі магазини вживаних велосипедів розуміють і дотримуються такої моралі. В один з таких магазинів я звернувся наприкінці березня. Придбав велосипед, і вже першого дня помітив дефект в роботі одного з елементів трансмісії. Мені була надана гарантія, тому я звернувся, показав і пояснив що не так. Спочатку проблему взагалі не вважали за проблему, потім прийняли, попросили заради надійності придбати й замінити інші елементи, після чого забрали велосипед до кваліфікованого майстра для "перевірки та налаштування" всього велосипеда. Дедлайн по роботі був порушений двічі, й, врешті решт, другого разу я вже стояв під магазином, коли мені повідомили, що мають перенести зустріч на потім. Я залишився, і наполягав отримати свій велосипед. Провів я там три години для того, щоб дізнатися, що ніхто там нічого не робив (хоч зазначали, що все готово, й вони не встигали привезти велосипед у магазин). Після тижня брехні й некомпетентності мої нерви не витримали, я повернув велосипед і почував себе дуже погано.

За декілька днів я знайшов оголошення магазину "Веломан", поспілкувався з дуже привітним персоналом і домовився про візит. Коли я прийшов, зі мною познайомилися, почали показувати велосипеди, що відповідали моїм вимогам. В результаті, я обирав між вісьмома велосипедами, з якими мене залишили "наодинці" й дали змогу поміряти, відчути й роздивитися. Свій велосипед я знайшов десь за годину. Мені запропонували почекати в зоні очікування на дивані, поки мій велосипед перевіряли й налаштовували. Скажу чесно, такого сервісу я не очікував, був приємно здивований. Згодом мене привітали, привезли велосипед і побажали приємного користування.

Круто, чи не так?

Проїхавши кілометр, я помітив недолік у роботі велосипеда і повернувся. Персонал мене зустрів привітно, запитав що не так. Мені запропонували декілька варіантів вирішення питання. Я обрав, майстер спокійно взяв велосипед, налаштував і прогарантував, що все буде супер.

Так і сталося. Тільки-но я заїхав у двір (подолавши 20 кілометрів у дощ і град), мені написав продавець, спитав чи все добре, як добрався. Такий досвід замало навіть назвати приємним. Я дуже вражений і, сподіваюся, мені не просто пощастило.

Минув рівно тиждень, я подолав близько 300 км. Щасливий, що маю такий крутий велосипед. Все працює без нарікань.

Моя оцінка 5/5. Все сталося так, як мало. Дякую!

Мене попросили залишити відгук, але, я гадаю, прочитавши такий лонгрід з хеппі ендом, ви розумієте, що він щирий і заслужений. Сподіваюся, інформація вам стала корисною.

Дмитрий
16 сентября 2021 в 18:36

Пару тижнів назад купив тут велосипед (bulls king cobra) перед цим декілька тижнів моніторив olx, нічого толкового не було.

В веломан’і задоволений всім, ціна, якість, величезний вибір. Підібрав під себе, велосипед налаштували, купив на місці педалі, сів і поїхав. Магазин рекомендую!

Falco
07 сентября 2021 в 11:02

Приобрел себе здесь пушку ракету (cube cross race sl) и уже второй день на работу не выхожу это как то лечиться?) А по магазину, прям большой выбор велосипедов на любой вкус и цвет, очень классные ребята работают, все рассказали, проконсультировали, вельчика на тест райд дали. Кст важный момент про который я даже не знал, на велосипеды выписывают документы и гарантию, так что не стоит бояться что б/у велосипед где-то украден или что-то в этом роде. Однозначно топ

Инна
07 сентября 2021 в 5:14

Я довольная как слон) Спасибо за хорошую консультацию, и ответы на все вопросы. Приобрела отличный велосипед. Проездила куча магазинов в Киеве, ничего не нашла. Зашла в ваш магазин, выбор просто великолепный. Спасибо за ваш труд и любовь к своему делу.

Тамара
06 сентября 2021 в 23:18

Купили с парнем два карбоновых велосипеда. Общая стоимость 2500$. Спустя неделю после катания при постоянном скрипе сдали их на полное тех. Обслуживание. Результаты тех. Осмотра следующие: тормозные диски погнуты все до единого, один из них выровнять не удалось пришлось покупать новый. Цепи были в убитом состоянии, заменили. При переборе вилки на Specialized обнаружилось что вилка внутри заржавела. Вилка на Canyon просто долго не обслуживалась что тоже не хорошо. Трансмиссия на одном из велосипедов убита и нуждается в замене. Также на велосипеде Specialized очень люфтило заднее колесо. Общие затраты по тех. Осмотру, ремонту и замене деталей на велосипедах составили 200$. Сколько ещё предстоит потратить денег на новую трансмиссию - неизвестно. Если соберётесь покупать велосипед здесь, то берите с собой веломеханика - это сэкономит вам деньги.

Аліна
26 августа 2021 в 9:50

Дуже приємні й фахові працівники:)

велетенський вибір велосипедів, дуже кльових для різних потреб, на будь-який зріст (за дуже помірними цінами). Страшенно радію, що натрапила на цей магазинчик-майстерню і придбала свій новий велосипед саме тут!

Петя
21 августа 2021 в 5:33

Забрали сьогодні крутий Radon ZR TEAM! Задоволені сервісом, персоналом та звісно самим велосипедом! За таку комплектацію любо дати ті гроші, які він коштував!) Якщо колись, ще будемо думати брати вел, то лише тут. Промоніторивши протягом почти двух місяців пошуку велосипеда, не знайшли нічого для жінки на зріст 155см, поки не наштовхнулися на вело салон VELOMAN. А ще хочемо подякувати за педальки) які не входили в комплект!) Вже сміливо можна їздити!
Всім рекомендую цей магазин!

Andrii
19 августа 2021 в 18:57

Продають хорошу техніку, але після них потрібно ОДРАЗУ йти до нормального сервісу ще до того як ви сіли на вєл. На новому карбошосе: не затягнуте кермо, не проклеєний захист рами на передньому переклюку через що в рамі діра, не налаштований переклюк, переднє колесо - яйце, передній тормозний диск гнутий. -850 грн на ремонт. Дякую)

Добавить отзыв