UAOTZYV.COM

Веб студия MEGASITE в Киеве. Разработка интернет магазинов и создание сайтов в Киеве. SEO-продвижение и реклама сайтов.

Адрес Київ, вулиця Бориса Гмирі, 16, оф. 541
Метро Позняки 0.85км
Телефон +380 (95) 100-01-19
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт megasite.ua
Рубрики Услуги по интернет-маркетингу, Интернет-магазин, Веб-дизайнер
Оценка 5 11 отзывов
Похожие компании в категории
Prodex — вулиця Срібнокільська, 1, оф. 73
Рекламное агентство PrimeADV, Киев — вулиця Срібнокільська, 3

Веб студия MEGASITE в Киеве. Разработка интернет магазинов и создание сайтов в Киеве. SEO-продвижение и реклама сайтов. отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Dmytro
13 августа 2023 в 8:12

Я хотів би висловити свої враження та відгук щодо вашої роботи. Завдяки вашому професіоналізму та вмінню, ви створили дивовижний сайт, який відповідає всім моїм потребам і очікуванням.

Починаючи з естетичного дизайну, я надзвичайно задоволений його привабливістю та зручністю використання. Кожна сторінка має чудовий вигляд, а навігація по сайту є легкою та інтуїтивно зрозумілою. Ваше уваження до деталей і ергономіки дійсно видно.

Особливо хотів би відзначити швидкодію сайту. Він завжди завантажується швидко і майже миттєво реагує на мої дії. Це велика перевага для відвідувачів сайту, а також для покращення позицій у пошукових системах.

Крім того, я вдячний за вашу комунікацію та професіоналізм у відношенні до підтримки та післяпродажного обслуговування. Ви завжди готові відповісти на мої запитання та вирішувати будь-які проблеми, з якими я зіткнувся.

Загалом, я дуже задоволений результатом вашої роботи. Ви продемонстрували високий рівень професіоналізму та експертизи у сфері веб-розробки. Дякую вам за ваші зусилля та вклад у створення такого чудового сайту.

З найкращими побажаннями,
Дмитро

Виктория
28 июня 2023 в 13:44

Доброго дня!
Хочу відзначити високий професіоналізм команди Megasite та їх якісну роботу.
Ми співпрацювали з ними над створенням сайту для компанії, і від першого дзвінка до закінчення проекту, спілкування та залученість у проект були на високому рівні.
Можу рекомендувати як гідну компанію для створення веб продуктів, ви точно будете задоволені.
Бажаю компанії розвитку та однозначно буду радити знайомим.

Вадим
04 июня 2023 в 19:06

Ми отримали надзвичайно позитивне враження від співпраці з вашою студією розробки сайту. Ви виконали роботу професійно та швидко.

З першого контакту до закінчення проекту ви демонстрували високу експертизу та розуміння наших потреб. Ви уважно слухали наші ідеї та бажання, і перетворили їх на прекрасний веб-сайт.

Ваша команда проявила виняткову креативність, розробляючи унікальний дизайн сайту.

Не менш важливою була ваша оперативність. Ви завжди були доступні для спілкування та відповідей на наші запитання. Всі терміни були дотримані, і ми навіть здивувалися, наскільки швидко наші ідеї матеріалізувалися в реальному веб-сайті.

Також хочу відзначити вашу технічну компетентність. Ви зробили сайт дуже зручним у використанні та навігації, забезпечивши його відмінною швидкістю завантаження та безпекою. Ми впевнені, що цей сайт стане потужним інструментом для нашого бізнесу.

Загалом, співпраця з вашою студією розробки сайту була надзвичайно приємною та результативною. Ми рекомендуємо вас всім, хто шукає найкращих професіоналів у сфері веб-розробки.

Boyz
24 марта 2021 в 8:17

Работаем с Megasite по разработке и рекламе нашего интернет магазина. Хотим отметить отличное отношение к клиенту, оперативность в выполнении задач, приемлемые цены на услуги.
Благодарим за профессионализм и надеемся на дальнейшее сотрудничество!

Саша
30 января 2021 в 0:57

Сайт, разработанный вами, работает шикарно! Очень довольны. Красивый дизайн, удобный очень интерфейс. Все продуманно и хорошо оттестировано - никаких юзабилити ошибок не обнаружили.

Виталий
07 января 2021 в 21:57

Занимаюсь столярным делом уже 10 лет, но не решался освоить интернет. Благодаря ребятам у меня появилися сайт и станицы в соцсетях. Я не думал что могу быть интересен людям, но заказы поступают как на готовую продукцию, так и на индивидуальное изготовление. Пришлось расширить производство и нанять людей. У всех вокруг кризис, а я на пике. За что вам огромное спасибо.

Марина
30 ноября 2020 в 7:47

Ребята, спасибо за сайт! Я продаю хендмейд на етси, а вот украинский рынок был для меня не освоен. Благодаря вашему сайту уже получаю первые заказы. Очень хочу заказать и продвижение, но пока нет бюджета. Надеюсь в скором времени вернуться к вам за этой услугой.

Ольга
08 ноября 2020 в 9:17

Продажи в карантин упали настолько, что не знала что и делать. Не жалею что потратила практически последние деньги на услуги вашей студии. Уже с середины лета я вышла на совершенно новый уровень торговли и считаю это полностью заслуга ваших сотрудников. Помогли переписать сайт, оказывается у меня все было "наполовинку". Очень много работы проделано ребятами, за что огромная благодарность.

Павел
20 октября 2020 в 16:14

Заказывал интернет-магазин у этой веб-студии. Сделали лучшее предложение из всех студий в которые обращался. Сайт разработали быстро, в срок. Никаких заминок не было. Работу сделали качественно. Сотрудничеством с Мегасайт остался доволен. Будем дальше продолжать работать.

Doshi
19 февраля 2020 в 6:18

Давно сотрудничаем с компанией Megasite. Совместно разработали несколько сайтов, а также занимаемся рекламой и интернет маркетингом. Сотрудничеством довольны и можем рекомендовать как надежного партнера!

Dmitiry
16 февраля 2020 в 1:58

Отличная компания! Сотрудничаем с megasite очень много лет, имею только положительные эмоции от совместного сотрудничества. Приятно что ребята настоящие профессионалы своего дела.

Добавить отзыв