UAOTZYV.COM

VeAn Tattoo and Piercing Left отзывы

Адрес Київ, просп. Петра Григоренка, 15
Метро Позняки 1.39км
Телефон +380 (68) 445-84-38
Часы работы 11:00-19:00
Сайт vean-tattoo.com/uk/tatu-salony/kiev-left
Рубрики Татуировки и пирсинг, Школа с обучением на двух языках, Пирсинг-салон, Студия перманентного макияжа, Татуировщик
Оценка 4.9 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
VeAn TATTOO — вулиця Михайлівська, 22Б
VeAn Tattoo — Голосіївський просп., 130/57
VeAn TATTOO — вулиця Січових Стрільців, 79
Ink Side Tattoo Studio — Ірпінь, вулиця Антонова, 9b
Похожие компании в категории
Jam Tattoo — вулиця Срібнокільська, 1А
Тату салон REPTILE TATTOO FAMILY — Дніпровська набережна, 26К
Ta2core studio — вулиця Березняківська, 28

VeAn Tattoo and Piercing Left на Петра Григоренка отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
10 мая 2024 в 13:05

У салоні робила пірсинг хряща. Все круто, майстер дуже приємна та зрозуміло пояснила про догляд за проколом.

Дарина
23 апреля 2024 в 23:56

Дуже крута студія. Улюблене місце на лівому березі. Кваліфіковані тату майстри і майстри з пірсінгу. Просто топ обслуговування. Ціни також приємні. Ще тут можна придбати витратні матеріали для майстрів і заживляючі кремушки, спреї для клієнтів, це дуже зручно що все є. На сеансі запропонували подушку, плед і водичку. Дякую адмінам за привітність.

Mampot
22 ноября 2023 в 16:38

Зробила сьогодні у віані пірсинг вух, адміністраторка дуже приємна та ввічлива, майстер Ольга дуже класна, зробила два гарні проколи, якщо ви будете хвилюватися, то вона вам може дати сквіша, щоб заспокоїтись пхпхп, а також якщо ви втратите свідомість, то вам одразу допоможуть і нагодують цукерками, перевірено на власному досвіді

Юлия
19 ноября 2023 в 22:34

Vean Tatoo вражає своєю високою майстерністю та професіоналізмом. Вражаючий дизайн, бездоганна якість виконання та відмінний сервіс роблять цей салон найкращим вибором для тих, хто цінує мистецтво та безпеку. Рекомендую з упевненістю!

Ліберман
18 ноября 2023 в 11:15

Дякую за проколи хелікс та конч:). Дуже задоволена всім: виглядом проколів, самою процедурою і майстринею. Всі вони (майстериня і дівчина яка давала заповнити бланк) дуже милі, з ними було приємно розмовляти і вся інформація яку вони надавали чітка і зрозуміла. Я робила проколи 3 листопада, це подарунок моєї сестри на день народження (воно в мене 2 листопада), і відбулася дуже кумедна історія. Я прийшла робити проколи, заповнила документ, і пішла робити проколи. Зробили мені проколи, тоді я себе гарно почувала, вставляють сережки, мені стало зле. В мене темніє в очах, виходжу я на вулицю і…як вам сказати…мене вирвало. Це можна було очікувати так як мене укачує у машині. В майбутньому обовʼязково завітаю до вас ще. Дякую вам і цей день я думаю запамʼятаю на все життя.

Влад
16 ноября 2023 в 18:00

Робив своє перше тату в стажера в даній студій. Результат виявився навіть кращим, ніж я очікував) Все дуже професійно, обережно, і враховуючи всі мої побажання. Також дуже крута атмосфера. Таке враження, що я з усіма був 100 років знайомий, хоча я вперше там був. Всім рекомендую, і сам обовʼязково продовжу набивати тату саме тут. І окрема подяка стажеру Каті, впевнений, ти будеш крутим і популярним тату майстром!

Евгения
12 ноября 2023 в 6:28

Ніколи б не подумала що насмілюсь на пірсингу два татуювання. Веан зробив мою мрію. Привітний адміністратор, затишна атмосфера та майстер професіонал своєї справи. Всі зробили найкраще і після сеансів спілкувалися і писали мені

Юлія
09 ноября 2023 в 10:27

Зробила тут пірсинг 10 жовтня.
Враженнями задоволена, однак, як тільки я зайшла у студію, адміністраторки не було на місці, я нічого не розуміла, мовчки сиділа та чекала.
Коли вона прийшла, була дуже мовчазною та просто сиділа за стійкою. Приходилось виманювати всі відповіді на запитання та необхідні папери для підписів. Звичайно, по документам не зорієнтувала. Це насправді важливе зауваження, бо я після цього не горю бажанням звертатись. Сама себе обслужи, сама собі все запропонуй?
Майстриня - чудова. Робила у Тетяни свій прекрасний септум. Була дуже ввічливою та весь сеанс розмовляла зі мною. Дуже піклувалась про мене та навіть принесла води.

Дима
26 октября 2023 в 15:16

Робив прокол мочки вуха, майстер зробив все дуже класно, персонал дуже привітний та доброзичливий, усім рекомендую

Настя
28 сентября 2023 в 20:48

Мені все сподобалось було не приємно але не боляче гарний стиль приміщення але трішки не дотягує до 5 зірок

Женя
04 июля 2023 в 13:37

Прийшла на пірсинг мочок вух. Майстриня Дарʼя зробила все швидко, безболісно, чітко розповіла про догляд! Дякую️

Анастасия
18 мая 2023 в 18:05

Все супер, дуже задоволена результатом, кайфовий майстер Тетяна, все розповіла, як доглядати, що робити. Дякую!)

Саня
04 апреля 2022 в 3:30

Всё очень классно
Весь персонал, если можно так сказать, очень приятные и милые люди
Делал крыло носа, думал что ближайшее 3 месяца буду просто с затычкой ходить, предложили d-ring, так что за это отдельный и огромный +
Во время самой процедуры предложили взять за ручку чтобы не было так страшно - это мило?
В общем никаких нареканий, всё круто!

Влад
25 марта 2022 в 17:15

Пришел сделать пирсинг. Очень приятная атмосфера, музыка. Мастер Дарья провела полную и профессиональную консультацию, было ну вообще не больно. Если думаете стоит ли идти, то скажу вам, однозначно стоит, вам все расскажут и тем более проведут как устный, так и письменный курс об уходе. Остался очень доволен и обязательно прийду в следующий раз.

Саша
26 февраля 2022 в 13:25

Всім рекомендую дану студію
Саме тут працюють майстри своєї справи, які перенесуть маленьку мрію на ваше тіло?
Якщо бити тату, то однозначно тут

Юлия
14 января 2022 в 3:32

Обратилась за помощью с пирсингом носа. Мастер аукалась отзывчивой и сразу помогла все поставить на место. Предложили улучшеный уход за проколом. Отличный салон на левом берегу!

Дарья
09 января 2022 в 1:00

Очень приятная и весёлая мастер Саша. У девушки золотые руки!)
Проколом довольна, заживает очень хорошо. Уже не впервые пользуюсь услугами сети Vean, однозначно рекомендую!

Klassy
23 декабря 2021 в 8:35

Делали пирсинг у мастерицы Татьяны, было много крови. С этим она повела себя идеально, подобрали правильный угол проколов под мои желания
остались довольны

Добавить отзыв