UAOTZYV.COM

VeAn TATTOO отзывы

Адрес Київ, вулиця Михайлівська, 22Б
Метро Поштова площа 0.58км
Телефон +380 (63) 866-10-17
Часы работы 11:00-19:00
Сайт vean-tattoo.com/uk/tatu-salony/kyev
Рубрики Татуировки и пирсинг, Школа с обучением на двух языках, Пирсинг-салон, Магазин сувениров, Студия перманентного макияжа
Оценка 4.7 62 отзыва
Ближайшие филиалы компании
VeAn TATTOO — вулиця Січових Стрільців, 79
VeAn Tattoo — Голосіївський просп., 130/57
VeAn Tattoo and Piercing Left — просп. Петра Григоренка, 15
Ink Side Tattoo Studio — Ірпінь, вулиця Антонова, 9b
Похожие компании в категории
Polotno — вулиця Бульварно-Кудрявська, 7
Тату-салон TST — вулиця Костьольна, 15
LEX INVEST - юристи по нерухомості — Велика Васильківська, 2

Пирсинг-салон VeAn TATTOO отзывы

62
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
hgizm
08 апреля 2024 в 22:47

Хотів записатися на пірсинг, але ні з першого, ні навіть з другого разу ніхто слухавку не взяв

Анастасія
11 декабря 2023 в 12:01

Без ніяких проблем зробила індастріал, майстер Лера супер, все чітко і зрозуміло пояснила та зробила)

Serhii
24 октября 2023 в 7:18

Я дуже задоволений результатом татуювання, яке зробив у тату-салоні Veаn. Майстер був дуже професійним і ввічливим, процес татуювання був безболісним, а результат виглядає чудово. Рекомендую!

Максим
20 октября 2023 в 19:00

Радий, що скористався послугами Vean, все зробили якісно, ​​у приємній атмосфері, рекомендую!

Dum
25 сентября 2023 в 9:00

Я був тут, мав великий тризуб від господині Олесі, а потім імена моїх дітей від майстра Данила. Можу тільки сказати, що я дуже задоволений. Це чудові люди, які роблять усе можливе, щоб допомогти вам, незважаючи на мовний бар’єр. Атмосфера в магазині дуже невимушена, і контакт через соціальні мережі також йде добре!
Це професіонали!
Я обов'язково повернуся наступного разу, коли буду в Києві.
Слава Україні

в в
21 сентября 2023 в 18:37

Доброго дня.
На жаль враження негативні.
Не зовсім приємно коли відкладаєш всі свої справи щоб потрапити на сеанса, а за 30 хвилин менеджер повідомляє, що він переноситься, на запис до майстра та запитання у телеграм додатку відповідь доводиться чекати кілька днів.

Кира
19 сентября 2023 в 18:26

Іва чудова людина і майстер своєї справи, як і всі ті чудові люди які там працюють над створення витвору мистецтва на вашому тілі!
Рекомендую суто цю студію!

Valery
18 сентября 2023 в 14:29

Хочу подякувати Іві за навчання, ти крута і все було завжди на найвищому рівні, якщо є бажання опанувати нову професію то навчатись рекомендую тільки в неї, всім миру

Кира
29 июля 2023 в 10:24

У студії чисто, є професійне обладнання, потрібне для процедур як для татуювання (не робила), так і для пірсингу, адмістратор дуже привітний і приємний. Робила цього разу пірсинг хеліксу, минулого септум, дуже задоволена роботою майстрині Валерії її видною освідченністю в своїй роботі і серйозності по відношенню до процедури. Вона мені дала детальну інструкцію по догляду за проколами, свій контактний номер і подальші вказання, коли я зможу змінити прикрасу, також не можу не сказати, приємно її м'яке відношення до клієнта під час процедури, яка очевидно з не дуже приємних. Прийду ще робити проколи:)

Женя
23 июля 2023 в 4:47

На даний момент, робив тут прокол вуха й перше тату. Все кул, все круто. Майстру Даніілу - привіт!

Саша
10 июля 2023 в 9:59

Я відвідав Vean Tattoo Kyiv Centre і залишився вражений якістю їхньої роботи та рівнем професіоналізму, який виявився на найвищому рівні. Це точно місце, де виконують справжнє мистецтво на вашому тілі!

Спочатку мене вразила чистота та стильний дизайн самого студійного простору. Все виглядає дуже сучасно та естетично, що створює комфортну атмосферу для клієнтів. Зразу ж почувся розслаблений та впевнений, що потрапив у надійні руки.
Дякую майстру Дані, респект

Слава
05 июля 2023 в 5:25

Хлопці свою роботу роблю на всі 100, приходитиму і не один раз, все сподобалося, чисто і акуратно

Саша
24 июня 2023 в 16:17

Очень крутая студия, мастер Ива делает очень крутые тату, я довольна, вообще ребята в студии очень позитивные, советую)

Ihor
25 марта 2023 в 16:13

Якщо ви хочете піти як модель в цей салон - не рекомендую. Був підписаний на них в інсті, побачив дуже красиве тату, подумав сходити зробити. Вже на місці дізнався, що це робить учень, в інсті ніхто не сказав. Але мене запевнили, що майстер буде спостерігати за роботою учня. Дуже довго чекав на майстра, дуже довга підготовка була.
З приводу роботи. Проговорили розміри тату і те що я хочу рівно по хребту. Учень наніс тату дуже криво, за цим повинна була слідкувати майстер "Іванна Маевська" але вона бігала по всій студії у своїх справах і всього декілька разів підійшла. Коли мені дали подивитися на тату, я сказав, що погано бачу (тату було на спині) тому не зміг побачити одразу "чудове тату". Щоб ви розуміли, в цій студії було десь 6 учнів і вся студія була переповнена людьми. По закінченню роботи майстер сказала дуже цікаву фразу " ну. Непогано" і все. Мене відвели до адміна, де я повинен був оплатити роботу. Вже вдома я зміг побачити яке тату мені зробили за. Звісно я вирішив написати в інсту, а у відповідь побачив " хороше тату, є нюанси, але ви самі знали куда йдете. Потім Я писав на пошту, мені пару раз відповіли, а потім ігнор. Vean піарить себе чудово, але якщо будуть якісь проблеми, вони ніяк не будут вирішувати питання, можете почитати в інтернеті про їх вирішення проблем. Мені обіцяли безкоштовну корекцію, але вже місяця ніхто не відповідає мені:)

Bruh
25 апреля 2022 в 21:06

Привёл сюда подругу на её первое тату. Мы оба остались очень довольны визитом. В студии чисто, уютно, приветливый персонал.
Записались на сеанс к Дмитрию - действительно мастер своего дела. Работает быстро и качественно, а ещё комфортный человек в общении.
Это был наш первый опыт с тату, так что мы переживали насчёт того, как все пройдёт. Но сомнения исчезли в момент, когда я увидел, как мастер работает - сразу заметно, что человек уверен в том, чем занимается и, так сказать, рука у мастера "набита": D
После сеанса нам порекомендовали приобрести средства для ухода за тату по выгодной цене, дали некоторые советы и ответили на все вопросы по теме. К слову, сама татуировка тоже обошлась недорого. Ещё и купончик со скидкой на следующий сеанс дали - очень приятно, спасибо)
Рекомендуем студию VeAn TATTOO!

Ксения
13 апреля 2022 в 2:18

На свой третий пирсинг попала в этот салон и однозначно, он лучший! Атмосфера царит приятная, стерильность на уровне (как успела увидеть), а персонал ориентирован на клиента. Отдельная благодарность мастеру Евгении, которая ответила на 100500 моих вопросов, детально рассказала по уходу и сделала крутые фотки До и После. Спасибо за красоту! ;)
Пока была в салоне, обратила внимание, что люди постоянно идут, кто-то ожидает своей очереди, кто-то на консультацию или за помощью поставить серьгу, а ведь это хороший показатель.

Надежда
20 марта 2022 в 18:45

Делала здесь тату у Насти Макси. Очень довольна! Хороший, опытный, внимательный мастер. В общем, если хотите сделать качественно и по хорошей цене, то только в Vean tattoo! Выбирайте Maksya️

София
26 февраля 2022 в 3:01

Вообще все шик, пришёл встретили тепло, Делал пирсинг, работал с мастером Женя, прекрасная леди, очень милая, чудесная, невероятная, мне понравилось все, исполнила мою мечту!

Женя
13 февраля 2022 в 22:06

Уже не первый раз пользуюсь вашими услугами. Всегда все на высоте)
Спасибо огромное за вашу работу

Альона
02 января 2022 в 18:54

Мастер Валерия очень милый и хороший мастер, расположила к себе так, что страх перед пирсингом изчез. Советую всем кто давно мечтал о пирсинге чего либо

Добавить отзыв