UAOTZYV.COM

ВДНХ / ВДНГ отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Глушкова, 1
Метро Виставковий центр 0.45км
Телефон +380 (44) 596-91-01
Часы работы 10:00-23:00
Сайт vdng.ua
Рубрики Административно-общественный центр, Достопримечательность
Оценка 4 46 отзывов
Похожие компании в категории
Озёра в Парке Партизанской Славы — Грузинський провулок, 28/2
Milano Torino Vermuteria — вулиця Прорізна, 6
Парасоля — вулиця Сулеймана Стальського, 32

ВДНХ / ВДНГ на Академіка Глушкова отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
13 сентября 2023 в 16:12

Чудове місце, допоки, гуляючи 4 години, ви не захочете знайти вбиральню, а вона виявиться закритою, а потім обійдете ще 2 та прочитаєте на дверях «тимчасово зачинено»

Екатерина
11 сентября 2023 в 7:52

Класне місце для прогулянки, як усією родиною так і на самоті)
Є багато місць, де можна перекусити і відпочити)
Краще приїхати у будні дні, у вихідні дуже багато людей)

Алла
05 сентября 2023 в 14:50

ВДНХ непогане місце для відпочинку. Але парковка це жех. По перше дорого, по друге не порахували безкоштовні півгодини, по трете карту вони не взяли (і на виїзд дуже часто стоїш в пробці, ми так простояли на виїзд і прийшлось заплатить лишні 50 гривень за 1 хвилину.

Inspector
31 августа 2023 в 6:05

ВДНГ (Виставковий центр національного значення) - це величезний парк, розташований в Києві.

Він охоплює площу більше 200 гектарів і включає в себе виставкові павільйони, атракціони, зелені зони та спортивні майданчики.

Це місце дуже популярне серед місцевих жителів та туристів, оскільки тут можна знайти багато цікавих розваг та подій для всієї родини. На ВДНГ проводяться виставки, концерти, фестивалі, ярмарки та інші заходи.

Крім того, на території парку є багато кафе та ресторанів з різними кухнями, де можна скуштувати смачну їжу.

Узагалі, ВДНГ - це місце, яке варто відвідати, якщо ви знаходитесь в Києві. Тут є чим зайнятися та що подивитися для всієї родини.

Оцінка 10/10

Женя
30 августа 2023 в 21:44

Обожнюємо цей чудовий парк, приїжджаємо в різні пори року, але останнім часом стає все гірше та важче там відпочивати. (Дійсно, велика та унікальна територія, яка занедбана, навіть видимість, яку створює адміністрація по наведенню порядку, не може приховати байдуже ставлення до самого парку! Адміністрація, зверніть увагу, на проведення різних по гучності заходів одночасно, повинні бути умови або обмеження ваших орендарів в гучності даних заходів. Пришли на романтичних джаз, а в цей час, поряд, не просто гримить, а сотрясає землю, якісь інший концерт. Чому така гучність, хто це повинен почути, весь Київ? ! Не грошима єдиними!

Наталия
17 августа 2023 в 17:11

Гарний район зі старими павільйонами СРСР, які були відремонтовані
Багато місця, щоб погуляти, спробувати та насолодитися

Татьяна
15 августа 2023 в 17:23

Полюбляємо прогулянки на Вднг. АЛЕ парковка це жах! 1 годину парковки порахували як 2! Заплатили 90 грн (розрахунок картою). Не відповідність по чеках помітили вже після того як виїхали з парковки. Звернулись за поясненнями. Отримали відповідь, що це " помилка системи". Але це більше схоже на обман відвідувачів. Оскільки паркувальник оголосив суму в 100 грн і в чеку прописано те саме. Розраховано на те, що відвідувачі в поспіху швидше проїхати не будуть звіряти чеки, а у випадку навіть коли перевірять, то не захочуть повертатись для вияснення ситуації.
Дуже неприємна ситуація. Цікаво скільки таких " помилок системи" відбувається кожен день.
Раджу всім перевіряти чеки одразу! Бо окрім фрази " помилка системи" ніякого пояснення не надалось, навіть простого вибачення ми не отримали!

Владимир
14 августа 2023 в 4:40

Моя повага адміністрації за облаштування укриття. Поки мер тільки щось планує довести до ладу - Ви це вже зробили. Магнітний замок - просто супер ідея. Водичка та аптечки+. Ви круті!)

Адріаночка
06 августа 2023 в 18:37

Все сподобалось, місце дуже гарне, затишне. Можна смачно поїсти. Є велосипеді доріжки, але не всі їздять по ним, що на жаль дуже погано. Деякі гамаки, дуже сильну опущені, відчуття що ти лежиш на землі, але не дивлячись на це всі вони зайняті. В середньому все сподобалось)

Ольга
07 февраля 2022 в 17:37

Дуже круте місце. Можна гуляти в сією сім‘єю. Можна бігати. Можна сходити покататись на гамаках. Відпочити на свідому повітрі. Також багато водойм, прокат велосипедів, кав‘ярні та кафешки. Найкраще місце і для побачень і для родинних посиденьок. Часто тут бувають цікаві виставки. Також є музей науки. Ще можна побачити коней. Шикарна місце!

Инна
28 января 2022 в 23:48

Была в Univerum Hall, шикарное место, очень атмосфрено и уютно настолько что планирую туда ходить минимум 2 раза в неделю! Рекомендую? Теперь это моя love

Наталья
10 января 2022 в 11:58

Классно провели день. Порадовал безлимитный каток. Очень много фудкортов, но можно покушать в телепорте (закрытое кафе) пицца на удивление вкусная! Конечно же для деток спуск с горок с шайбами! Очень классно и доступно по цене. 5 спусков 115 гривен. Больше мой ребенок и не выдерживает)

Ashot_groznij
08 января 2022 в 8:48

Очень красивый парк, с замечательными площадками. Очень прикольное место для прогулки. Советую посетить

Ирина
26 декабря 2021 в 8:50

Огромная территория- есть где разгуляться. Можно найти разнообразные интересности для себя или ребёнка.
Можно взять велосипед и покататься по огромной территории.
Очень классно. Множество всяких интересных мест, парков и развлечений.

користувач
20 декабря 2021 в 20:50

Отличное место для семейного отдыха. Много аттракционов, хороший каток по выгодной цене. Но цены на напитки и закуски улетные - берем с собой.

Лена
12 декабря 2021 в 2:39

Люблю бувати на ВДНГ у будь-яку пору року: тут прекрасно і є чим зайнятись завжди. Вистачає як платних, так і безкоштовних розваг. Нещодавно відкрили новий скаледром, різні майданчики для вуличних занять спортом та дитячий майданчик. Сьогодні були, то навіть вдалось побачити тренування коней. Люблю це місце

користувач
05 декабря 2021 в 3:29

Місце зіпсувалось, бюджети великі а працівників мало і багато бруду як тільки якесь масове скупчення, це ж продумувати треба

Женя
03 декабря 2021 в 9:47

Верим в карму и то что директор мушкин и вся его семья получят благодарнось от природы за захват леса под выставку динозавров.

Захватили сначала часть леса и затем увиличили забор в два раза.

Саша
23 ноября 2021 в 19:53

ВДНГ це казкова територія, яка постійно розвивається з різними активностями на любий смак і вік

Зона
14 ноября 2021 в 19:55

Жаль, что боксерка не приводит в порядок такое прекрасное место. Реставрировать срочно нужно все здания. И жаль, что не проводятся масштабные выставки, как раньше, именно достижения народного хозяйства.

Добавить отзыв