UAOTZYV.COM

VASADO COFFEE отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Корольова, 10
Телефон +380 (67) 991-25-66
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт www.vasado.coffee
Рубрики Ремонт мелкой бытовой техники, Оптовая продажа кофе
Оценка 4.3 53 отзыва
Похожие компании в категории

VASADO COFFEE на Академіка Корольова отзывы

53
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Володимир
27 мая 2024 в 17:36

Всім вітання! Звернулися до фірми з приводу можливого ремонту старенької зернової кавоварки, у нас колектив великий а кавоварка старенька. Поперше вражений толерантністю і терпимістю представників фірми по друге ми просто в захваті від того як тепер працює кавоварка як нова смак кави змінився став ну дуже смачний. Дякуємо за швидкий та якісний ремонт натхнення Вам в роботі і мирного неба. Самі спробували і Всім рекомендуємо всі мають право на смачну, якісну і запашну каву і тут Ви її отримаєте разом з гарним настроєм від спілкування з представниками фірми. Дякую!

Катя
02 февраля 2024 в 13:38

Дуже дякую за ремонт каво машини Saeco Lirika. Дуже приємно мати справу. Професійний підхід до вирішення питань. Співробітники "VASADO COFFEE" йдуть на компромісні рішення.
Бажаю легких угод, та приємних клієнтів!
Буду рекомендувати Вас знайомим! Щиро дякую за співпрацю.

Jack
12 января 2024 в 13:07

Огидна майстерня. Здавав на очищення Saeco Odeo. Витягли кремо клапан, щоб клієнт бачив прохід потоку кави, при демонстрації клієнту. Реально нічого не зробили, тільки нагадали та взяли гроші. Вдома ввімкнув, смаку ніякого. Подзвонив до них у майстерню, почали пудрити мозок про якість кави. Відніс до іншої майстерні, знову заплатив. Зробили, розповіли, показали. Все чудово працює. Одним словом, тепер обходжу цю майстерню подалі, не пристойні люди.

Артём
11 января 2024 в 14:47

Придбав дві кавомашини та кілька кілограмів відмінної кави в зернах. Дуже задоволений покупкою, сервісом та загалом обслуговуванням. Проконсультували, зробили знижку, подарували. Планую і надалі звертатись. Бачив, що мають власний сервіс, що є великим плюсом.

Ирина
09 января 2024 в 11:41

Дуже дякую майстрам! За 2 години відремонтували кавоварку. Виконали профілактику, проконсультували мене щодо правильного догляду. Були приємно здивовані там же продаж різних сортів кави на будь-який смак. Купили 2 сорти кави. Смачні. Дякуємо.
Рекомендуємо Vasado Coffee.

Ihor
30 декабря 2023 в 11:24

Майстер забрав кавомашину і зазначив що її прочистять і відремонтують за 2-3 дні, через 2 дні я зателефонував сам щоб дізнатись яка проблема з капучінатором, так як ніхто мене в курс справи не вводив. Сказали, що майстер передзвонить в цей же день, і так повторювалось 5 днів. Через тиждень кавомашину привезли (чистка і заміна деталей обійшлась в 2000 грн) але капучінатор так і не полагодили. Запропонували безкоштовно приїхати і полагодити, але я відмовився так як вже сам знайшов спосіб як швидше вирішити проблему.
Персонал вічливий і доволі добре пояснює навіть коли я був явно обурений. В подальшому рекомендую інформувати клієнтів якщо не встигаєте вчасно виконати роботу.

Олена
30 ноября 2023 в 16:38

Категорично не рекомендую цю «шарашкіну контору». Здали в ремонт кавомашину, не зрозуміло як робилась чи не робилась діагностика 3дні, нарахували немалі гроші за ремонт, що не працювало і не працює. Після дзвінка і питання чи бачив майстер неполадки почула що відремонували те що заявлено при здачі в ремонт, а те що майстер мав побачити при діагностиці ще інші непрацюючі функції не відремонтували. Нарахували більше 2000тис. За весь непотріб (три рази за розбір збір, змащування і все інше). Впевнена що чекають наступного ремонту, гарантія тільки місяць. Дуже розлючена і рекомендую десятою дорогою обходити такі майстерні, крім того бачу багато негативних відгуків…

Анна
22 ноября 2023 в 22:20

КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ звертатися в цю компанію.
Не довгою була моя радість (

Замінили мені обіцяну деталь, але після заміни почала литись вода в відсік для жмиху.
VASADO COFFEE вирішили що це тому що я п'ю каву на одну шкалу міцності і пояснення що я шість років пила на одну шкалу і такого не було призвело до поради збільшити шкалу міцності на два.
Вони одну проблему вирішили, так зробили другу!
Хочеться вити від злості.

КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЗВЕРТАТИСЯ до цієї компанії, бо Вам буде забезпечено куча витрачених нервів, викинутих грошей і проблеми все одно залишаться!

Александр
15 ноября 2023 в 17:49

Дякую сервісу за оперативне вирішення проблеми з моєю кавомашиною KRUPS. Майстер зателефонував та все детально пояснив. Однозначно буду рекомендувати сервіс друзям та знайомим.

Мария
12 ноября 2023 в 21:56

Віддали на ремонт професійну кавову машину. Попросила повністю почистити та детально оглянути, можливо потрібно щось змінювати. Через 4 дні привезли нам, але нічого із списку, який нам надали про зроблені роботи, не було зроблено. Навіть, елементарної чистки не було. Перетелефонувала їм, сказали що усе перероблять. Знову привезли, начебто почищену. Але коли ми відвезли іншим майстрам, вони були шоковані, оскільки і на другий раз взагалі нічого не було зроблено (ні заміни деталей про які говорили, ні чистки). Просто подарували 4 тисячі гривень невідомим людям. А на додачу до вас приїде майстер, який взагалі не знає як поводитись із проф. Машинкою, бо він займається лише домашніми. ВЗАГАЛІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ! ВИ ПРОСТО ВТРАТИТЕ ЧАС ТА ГРОШІ!

Людмила
20 октября 2023 в 1:20

Ремонт кавомашини. Після невдалої спроби відремонтувати нашу кавоварку як виявилося в шарашкіної конторі під назвою REMONT24 де з нас просто взяли не малі гроші і нічого не зробили, дуже боялася ще кудись звертатися, але в VASADO COFFEE дійсно працюють справжні майстри та професіонали, починаючи з оператора, кур'єра (який без платно забрав та привіз). Після діагностики майстер Олександр передзвонив, відправив фото несправної деталі (яке після заміни повернув) та назвав прийнятну суму за ремонт. Ремонт зробили швидко і якісно і повернули нам працюючу, блискучу (як нову) кавоварку. І навіть, що дуже приємно та корисно, допомогли мені по відеозв'язку розібратися з деякими функціями та режимами кавоварки. Велике вам спасибі!

Валентина
16 октября 2023 в 3:05

Вже не перший рік, користуюся послугами цієї компанії. Все дуже подобається. Персонал досвідчений та привітний, всім раджу цю компанію.

Вадим
12 октября 2023 в 14:58

Два роки наша компанія користується послугами сервісу VASADO COFFEE. За цей час компанія жодного разу не підвела. Забираючи на сервіс кавоварки, надаються інші замість закінчення ремонту. Послугами сервісу залишаємося задоволені.

Ірина
26 апреля 2023 в 14:56

Чудовий сервіс і дуже приємні працівники! Допомогли мені з проблемою за 5 хвилин! Рекомендую і буду звертатись знову у разі необхідності саме до них)

Максим
21 апреля 2023 в 11:40

Користувався послугами, мій старий апарат “la Cimballi” відремонтували дуже швидко, хоча в інших компаніях навіть боялися брати в ремонт. Крім того по телефону завжди дають фахові поради. Респект

Ірина
06 апреля 2023 в 19:49

Беремо в аренду кавомолку, кавоварка своя, дуже виручили нас як поламаляся кавоварка, приїхав майстер і на місці все зробив. Заплатили копійки, але нас врятували. Другий раз як була "халепа" нам в телефонному режимі допомогли вирушити проблему без грошей, дуже дякую. Я задоволена.

Максим
06 апреля 2023 в 10:45

Знайомий із власником дуже давно, колись разом працювали.
Життя розкинуло нас у різні напрямки.
Зараз користуюся його послугами з ремонту кавомашини.
Все робиться з любов'ю:)
Дуже добрий підхід до роботи. Якість та терміни в нормі. Рекомендую цю компанію, як надійного партнера.

Альона
05 апреля 2023 в 20:28

Вже більше року арендую кавомолку. Також ремонтувала кавоварку, все на совість. Відповідальні, цінують своїх клієнтів. Рекомендую

Олександра Медведєва
05 апреля 2023 в 16:33

Зверталася не один раз, завжди швидко і якісно все робили. В екстреній ситуації зробили все дуже оперативно, дали підміну, врятували бізнес від простою. Рекомендувала друзям, купували у них бу кавоварку, також працює вже не перший рік. Дуже рада, що знайшла цю компанію. Рекомендую з чистою совістю.

Олексій
05 апреля 2023 в 8:16

Чудова компанія! Завжди йдуть на зустріч, оперативно відправляють замовлення! Я ще заплатити не встиг, а мені вже прийшла декларація про відправку замовлення! Кава просто відмінна! Тільки завдяки вашій каві мою маленьку кав'ярню досі не задавили, бо люди йдуть до мене щоб посмакувати вашою смачною кавою! Дякую Вам, за відмінний рік співпраці! Бажаю вам процвітання та мирного неба!

Добавить отзыв