UAOTZYV.COM

Валіхновська Катерина Геннадіївна

Адрес Київ, вулиця Героїв Севастополя, 30
Метро Берестейська 2.71км
Телефон +380 (50) 235-85-87
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
Рубрики Онкохирург
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Face lab — Берестейський просп., 26а

Валіхновська Катерина Геннадіївна отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Vira
13 октября 2023 в 7:50

Пройшла двохетапне лікування в НІР Хочу подякувати Катерині Геннадіївна Валіхновській за лікування і підтримку Неймовірно щира душевна розумна людина, яка щиро віддана своїй справі Бажаю Вам професійного росту, здоров'я, натхнення, щоб надалі зцілювали і давали людям надію на життя Дякую Вам Катерино Геннадіївно за все!

Алла
05 сентября 2023 в 10:47

Хочу коротко сказати про себе. Як грім серед ясного неба прозвучав діагноз: рак третьої стадії. Багато кіл пекла прийшлось пройти, але якщо Бог вирішує допомогти, він посилає нам своїх янголів. Мені такого янгола - спасителя послав в особі Катерини Генадіївни Валіхновської. З самого початку нашого спілкування я була вражена її людяністю, чуйністю, турботою про людину, що так не часто зустрічається в нашому житті, поєднуючи ці риси з високим професіоналізмом. Велика подяка Катерині Геннадіївні за зцілення!

Мария
30 августа 2023 в 18:54

Дуже кваліфікований лікар, який тримала зв'язок на всіх етапах. Уважна та чутна. Справжній професіонал своєї справи

Olena
29 августа 2023 в 22:15

Катерина Геннадіївна не лише лікар-фахівець своєї справи, а людина з великим та добрим серцем! Вона зцілює та дарує надії. Вдячні Богу, що скерував наш шлях саме до неї!

Ruslana
25 августа 2023 в 2:48

Хто стискався з таким діагнозом, як рак, знає як нелегко знайти кваліфіковану допомогу і довірити своє здоровʼя лікарю. Консультувалась з лікарями із-за кордону і з вітчизняними але лікуватись і робити операцію вирішила в Києві. Катерина Геннадіївна все чітко пояснила як буде проходити операція і лікування після. Операція пройшла успішно. Катерина Геннадіївна не тільки висококваліфікований лікар, а ще дуже добра і чуйна людина, яка дійсно переживає за пацієнта. Завжди на звʼязку і дасть відповіді на всі запитання. Дякую Вам і команді, яка робила мені операцію. В Україні є професійні лікарі і не завжди треба шукати щось за кордоном. Рекомендую лікаря та команду Катерини Геннадіївни, які дійсно професійно виконують свою справу. Дякую Вам за все! Божого благословіння і всіх благ Вам!

Наталия
25 августа 2023 в 2:30

Катерина Геннадіївна неймовірної доброти лікар. Людина з великої літери. У важкі для мене часи допомогла встановити діагноз, спланувати та виконати складну операцію. Чуйна і щира. Протягом усіх моїх ускладнень та загроз життю, відкликнулась на допомогу. І зараз, попри те, що ми у різних частинах України, ми спілкуємось, консультуємось. Я дякую Богу і долі, що звела нас, хоч і за сумних обставин. Прекрасний тактовний спеціаліст, який завжди підтримає своїх пацієнтів довгих років життя?

Добавить отзыв