UAOTZYV.COM

Установка Windows, Ремонт ноутбуков, телефонов и планшетоа.

Адрес Київ, бул. Марії Приймаченко, 1/27
Метро Звіринецька 0.47км
Телефон +380 (50) 770-50-77
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-20:00
Сайт uasvit.com
Рубрики Ремонт компьютеров, Компьютерные услуги, Ремонт мобильных телефонов, Ремонт телефонов, Ремонт телевизоров
Оценка 4.6 21 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
КОМП-КЛІНІКА — бул. Ігоря Шамо, 13
А-сервис - Ремонт техники Apple — вулиця Михайла Бойчука, 1/2
VICENT — вулиця Саксаганського, 13/42
Сервисный центр UMT service — вулиця Прорізна, 10

Установка Windows, Ремонт ноутбуков, телефонов и планшетоа. отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
21 марта 2024 в 0:55

Прекрасний сервіс! Ремонтувала 2 телевізори. Один кілька років стояв зламаний, все руки не доходили. Другий влітку під час грози виключився і вже не включився. І часу не було займатися ними, аж перед Новим роком згадала, що скоро свято - а навіть фільм не подивишся, часу обмаль лишилося. Шукала просто ближче до дому, а знайшла скарб)
Спочатку майстрам скинула фото і модель, мені відповіли орієнтовно що це може бути і запропонували привезти техніку до них. І хоч поряд, але ж не донесеш в руках.
І майстри пішли назустріч, приїхали вже з готовими актами передачі! Забрали, завезли, оперативно передзвонили яка поломка, сроки, вартість. Я не дуже вірила, що мені посміхнеться щастя і таки встигнуть, як показує практика все найчастіше затягується по срокам. Але не в цьому випадку!
Майстри також самі привезли техніку додому, підключили все) Потім виникло невеличке питання, майстер прийшов безкоштовно і все підрегулював!
Завжди на зв'язку в месенджері, оперативно на всі питання відповідають, дуже приємні у спілкуванні. І все на вищому рівні!
Почекала кілька місяців, щоб подивитися як буде працювати - все супер.
Дуже-дуже вдячна і задоволена і всім рекомендую!
якби можна було поставити не 5 зірочок, а 105 - то вони були б всі чесно зароблені!

Александр
18 марта 2024 в 9:38

Дякую спеціалістам за швидку заміну процесора (cpu Ryzen 7 5700U), попередній був битий. Процесор приїхав по привабливій ціні, за що теж окремо дякую. Зараз ноут працює без нарікань

K1nron
23 января 2024 в 23:11

Автоматично 5 зірок
Хлопці зробили неймовірну работу, хлопці майстри свого діла, здавав спочатку ноут в ф1 центр там сказали що нічого не можуть зробити і треба міняти материнську плату, здав ноут їм думав вже була не була але хлопці зробили ноут дуже швидко і змогли відремонтувати, тому дуже рекомендую цей сервіс ноутбук до речі був Asus Tuf gaming f 15 по ціні дуже все влаштувало

Татьяна
04 декабря 2023 в 6:59

Дуже дякую! Дбайливе вiдношення, гарний сервiс! З такими людьми приємно спiлкуватись i мити справу. Вирiшили проблему i пiдказали, як вдосконалити ноутбук. Все зробили якiсно. Цiни приємнi.

Константин
02 ноября 2023 в 10:47

Здав ноутбук в ремонт вже з діагностованною проблемою. Відповідно до договору (замовлення 5973) ремонт повинен був тривати 7 днів. Через 10 днів, після того як я набрав сам, кажуть провели сьогодні діагностику та потрібно ремонтувати ще тиждень. На питання чому не ремонтували 10 днів, кажуть, якщо не подобається, то забирайте. Підсумок, обходьте цей, так званий, сервісний центр стороною!

Андрей
16 сентября 2023 в 4:54

Сервіс на 5+! Потрібно було терміново замінити вентилятор на ноуті НР. Поставилися з розумінням до моєї ситуації і вже через декілька годин я отримав справний ноут. Дякую

lena
12 сентября 2023 в 15:39

Професіоналізм, якість та широкий спектр послуг, оперативність, приємне спілкування з клієнтами, адекватні ціни - це те, що нас привабило в сервісному центрі Компанії UASVIT, куди ми звернулися за рекомендацією сина. Декілька років тому у нього не включався ноутбук, і хлопці з UASVIT вирішили цю проблему. Скориставшись порадою сина, ми також приїхали в цей сервіс для заміни екрана ноутбука після його падіння.

Нам запропонували кілька варіантів заміни матриці екрана:
нову (дорожчий варіант) і вживану з гарантією, але за "приємною" ціною. У кінцевому підсумку, нам навіть зробили значну знижку. Поки ми сиділи в сусідньому кафе, наш ноутбук вже був готовий. За це окремо велика подяка хлопцям, що нам не довелося їхати з області на наступний день, щоб забрати його.

На цьому тижні ми знову вирішили відвідати сервісний центр Компанії UASVIT, щоб встановити необхідне програмне забезпечення на комп'ютері та замінити роз'єм для зарядки на смартфоні. Всі послуги були здійснені у найкоротші терміни (в день нашого звернення). Усі гаджети у нас працюють, і нам не довелося переплачувати за ПЗ в іншому місці та купувати новий смартфон.

Привертає увагу також розташування Сервісного центру. Він знаходиться буквально в трьох кроках від станції метро "Зверинецька" (устар. Дружби народів) і поруч з зупинкою громадського транспорту. Якщо ремонт займає небагато часу, Ви встигнете попити кави з круасанами або пообідати в сусідньому кафе. Одним словом, у Вас буде, чим зайнятися.

Підсумовуючи: ми вже плануємо, що ще можна відремонтувати з наших гаджетів, щоб не купувати нові і не витрачати на це великі суми. Хлопцям бажаємо мирного неба над головою, цікавих проектів і багато клієнтів!

Переваги:

Компанія UASVIT якісно та оперативно вирішує Вашу проблему за адекватну вартість. Адже будь-якому клієнту саме це й потрібно!?

Максим
25 июня 2023 в 15:13

Все дуже чудово. Сервісом та якістю задоволений. Заміняв матрицю, все зробили вчасно та якісно

Anastasia Puts
25 марта 2023 в 15:20

Шкодую, що я не звернулася сюди раніше, адже хлопці швидко визначили причину поломки та оголосили приблизну вартість ремонту. На наступний день усе було готово. Дякую за оперативність!

vr_
03 марта 2022 в 3:12

Звертався з приводу встановлення жорсткого диску та чистки, був вражений швидкістю (в інших все про все потрібно будо чекати 7 днів, тут за день вирішили проблему), якістю робіт і приємний ставлення, як на момент консультації, так і детальним поясненням виконаної роботи, хлопці професіонали. На виході майже новий ноут, хоча лагав жутко і все за адекватною ціною. Однозначно всім рекомендую

Саша
17 февраля 2022 в 23:21

Доброзичливі люди, швидко і професійно виконують роботу. Зверталась як з приводу ремонту старого ноутбука, так і з приводу налаштування нового і встановлення програм. Все працює!

DirtyRat
14 октября 2021 в 23:25

Обратился с проблемой залитие ноутбука, отмыли некачественно, на поддоне остались следы залития. Батарею никто не вымыл, с другой её стороны тоже следы залития. При залитии умерла клавиатура, заменили быстро, но не сразу обратил внимание что не горит кнопка индикации включения на клавиатуре и подсветка капса и намлока будто фонарь. Также пробел срабатывает только на нажатие чётко по центру. Возможно не совсем качественная клавиатура, за это минус. За качество отмывки, скорость и цену плюс. После полугода эксплуатации столкнулся с проблемой включения. Отдал на ремонт, сделали. Месяц ноутбук запускался исправно, после проблема вернулась. После месяца ремонта мне сообщили "Мы пытались, но не решили никак проблему, извините, но теперь там проблемы с тачпадом добавились". Просто отлично. Серийный номер ноутбука в биосе после их ремонта затерт, проблема есть, денег нет, ноутбук все с той же проблемой, плюс тачпад не работает, отремонтировали называется

Елена
18 июля 2021 в 7:17

Качественный сервис, приемлемые цены, проблемы с техникой решаются быстро и качественно. Здесь работают квалифицированные специалисты) Рекомендую всем!

Елена
29 июня 2021 в 8:55

Лучшие! Очень рада, что нашла компанию UASVIT. Я не встречала ранее такого внимательного отношения к клиентам и йх технике. Очень четко, быстро починили планшет, без переносов времени и даты. Сказали и сделали. Цена Ниже, чем делали ранее в сервисах относительно такой же поломки.
У данной компании несколько сервисных центров. Планшет я чинила, возле м. Вокзальная. Очень приятные в общении, в такую компанию хочется вернуться и я объязательно буду и уже рекомендую йх. Это лучший сервис по ремонту Вашей технике в Киеве. Спасибо Вам большое за качественное обслуживание техники и за такое культурное, внимательное отношение к клиентам. Спасибо!

Иван
30 мая 2021 в 2:00

Обратился к Евгению по рекомендации, очень оперативно почистили ноут, качественно заменили термопасту.
После заказал кулеры на ноут из Китая, потому как в Украине их не оказалось, быстро и оперативно поменял. Цены - адекватные, а не с потолка.
В общем - специалисты своего дела! Рекомендую обращаться к ним, если не хотите, чтобы в других сервисных, частные мастера с олх вам всунили не рабочие детали, как мне, поэтому и пришлось менять оперативку, а она 16 Гб - 2300 стоит.

Ольга
26 мая 2021 в 19:30

Здравствуйте!
Я от всей души благодарю всех, кто принял участие в ремонте моего ноутбука. Компания собрала настоящих профессионалов, которые не только любят и знают свое днло, но с большим уважением относятся к клиентам.
Особая благодарность мастеру Николаю, здоровья Вам, удачи, профессионального роста!

Анна
07 июля 2020 в 6:47

Обслуживаюсь более 5 лет. Помогали решить разного рода вопросы, чистка ноута, замена хдд на ссд, починка экрана на старом ноуте. Всегда быстро, качественно, без всяких проблем.
Очень нравится услуга выезда на дом или удаленное решение задачи по удаленному доступу.
И один из больших плюсов не нужно долго ждать. Как пример, заказ выезда на дом на следующий день после заказа! Уже не раз проверено!

Из последнего купила мак бук про, удаленно проверили ноут, настроили и проконсультировали что как работает!

В общем рекомендую!

Sergii
30 июня 2020 в 9:35

П - профессионалы. Клиентоориентировоность на 5 звёзд. Качественно отремонтировали ноут, бонусом поменяли клаву, всё рассказали, подсказали. Супер!

Александра
11 июля 2019 в 15:46

Нам по рекомендовали обратиться в данный сервис. И не удивительно, т. к. Установка была быстрой и вполне за приемлемую цену. Спасибо!

Кристина
29 июня 2019 в 5:40

Впервые обратились за помощью в сервис и все очень быстро установили по приятной цене! Советую)

Добавить отзыв