UAOTZYV.COM

Уролог, Проктолог Кондратенко Андрей

Адрес Київ, вулиця Зої Гайдай, 5А
Метро Мінська 0.66км
Телефон +380 (93) 777-92-12
Часы работы
понедельник08:00-21:00
вторник08:00-21:00
среда08:00-21:00
четверг08:00-21:00
пятница08:00-21:00
суббота09:00-17:00
Сайт www.kondratenko.doctor
Рубрики Урологическая клиника, Медицинский центр, Медицинская клиника, Проктолог, Хирург
Оценка 4.9 46 отзывов
Похожие компании в категории

Уролог, Проктолог Кондратенко Андрей отзывы

46
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
07 марта 2024 в 8:27

Професійний лікар, абсолютно зрозуміло пояснив проблему і процес лікування, однозначно рекомендую!

Оксана
05 марта 2024 в 4:40

Лікар Кондратенко Андрій Петрович надав мені фахову хірургічну медичну допомогу. Сподобалося, що професійно провів хірургічне втручання, попереджав про всі можливі неприємні або болісні маніпуляції. Надав докладну інформацію про лікування після хірургічного втручання, завдяки якому швидко одужую. Рекомендую!

Олег
01 марта 2024 в 10:37

Дуже вдячний Андрію Кондратенко за вирішення гострих питань! Це дійсно кваліфікований та молодий професіонал своєї справи, вихований, ввічливий, доброзичливий, завжди залишався на звʼязку після процедури, навіть у пізню годину, толково пояснює суть питання та пропонує рішення. Радий, що натрапив на Андрія!

Александр
03 декабря 2023 в 17:45

Звернувся до Андрія Петровича з плановим оглядом, але виявили проблему з жовчним міхуром. Як виявилось треба робити лапароскопію. Отримав професійну консультацію та відповіді на всі мої питання. Було вирішено видаляти міхур. Протягом усього шляху, від консультації до зняття швів після операції, постійно на зв'язку з усіх моїх питань. Дякую за професіоналізм і уважність до всіх питань при лікуванні.

Оксана
10 октября 2023 в 10:23

Проходила хірургічне лікування у лікаря Кондратенко Андрія Петровича. За результатами обстеження та рекомендацією лікаря було призначено саме операцію. Хочеться особливо відмітити великий професіоналізм та грамотний підхід лікаря до усіх питань, пов'язаних з лікуванням. Андрій Петрович дуже ввічлива та делікатна людина.
Реабілітація пройшла достатньо швидко, лікар завжди був на зв'язку, швидко відповідав на запитання, які виникали. Та цікавився самопочуттям пацієнта. Андрію Петровичу, нескінченно вдячна Вам за вирішення моїх проблем! Від душі рекомендуватиму Вас, як прекрасного спеціаліста усім знайомим та друзям.

Назарій
05 октября 2023 в 20:35

Дуже вдячний лікарю за допомогу в вирішенні доволі інтимного і стресового питання.

Приємно працювати з спеціалістом, який насправді горить своєю справою і піклується про своїх пацієнтів

Aleksa
02 октября 2023 в 22:36

Потрапила до Андрія Петровича за рекомендацією чоловіка. Була потреба в хірургічному втручанні, через атерому м'яких тканин. Лікар дуже компетентний, все пояснив, розповів про причини та можливі наслідки. Сама операція пройшла дуже швидко та безболісно. Післяопераційний період також був чудовий, мене нічого не турбувало, часом, я й забувала про те, що було хірург. Втручання, поки не згадувала про потребу зміни пластиря. У чоловіка була та сама проблема, все загоїлось, без рубців та скарг, завдяки професіоналізму лікаря. Дуже вдячна за таку відповідальну роботу і чудове ставлення до пацієнта. Без сумнівів, якщо у вас виникла проблема, я рекомендую лікаря Андрія Петровича. Дякую!

Вера
20 июля 2023 в 23:59

Хочу висловити подяку лікарю проктологу Кондратенко Андрію Петровичу. З першого прийому відчувається професійність лікаря, все детально роз'яснив по моїй проблемі. До цього зверталась до трьох проктологів, але ніхто не хотів оперувати. Операція в Андрія Петровича і подальше лікування виявилося легшим і приємнішим, ніж очікувалось. Лікар завжди на зв'язку, дуже уважний до дрібниць, всі нюанси обговорює, тактовний, інтелігентний, професіонал своєї справи.   Рекомендую однозначно! Дякую, Андрій Петрович

Женя
08 июля 2023 в 15:34

Есть проблемы, с которыми очень сложно обратиться к врачу, то ли из-за слишком интимного вопроса, то ли из-за недоверия. Не так-то просто найти хорошего врача, а методом проб и ошибок явно не хочется.
Если у Вас именно такая ситуация, то мой Вам убедительный совет - это именно тот врач, которому можно довериться на все 100%. Выбрать этого врача - это было «пальцем в небо». Но насколько же мне повезло!
Настоящий профессионал, компетентен в своём деле, всё ясно, чётко и по делу!
Спасибо Вам большое за Вашу работу!

Кристина
30 июня 2023 в 15:21

Андрій Петрович уважний, та висококваліфікований спеціаліст, і що не мало важливо він постійно на зв’язку якщо виникнуть питання стосовно лікування) Дуже вдячна за швидке та безболісне вирішення моєї проблеми) Якщо шукаєте дійсно хорошо лікаря, обов’язково звертайтеся саме до нього)

Анастасія
29 июня 2023 в 0:33

Як же я рада, що мені вдалося зустріти такого професіонала як Андрій Петрович, дуже вдячна, що нарешті я здорова!
Близько 7 років мучилася і ніхто з інших фахівців не міг допомогти мені.
Нарешті я знайшла хорошого лікаря, якого сміливо можу рекомендувати всім знайомим)

Саша
27 июня 2023 в 17:40

Шукав лікаря уролога в місті Києві і натрапив на Андрія Кондратенка, знайшов його за відгуками в соц мережі.
На радість мені відгуки були позитивні і люди писали що лікар профі у своїй справі.
Не довго думаючи подзвонив до лікарні і записався до лікаря на прийом, коли я потрапив до Андрія він вислухав мене яка в мене проблема, мені сподобалося його відношення. І відразу він сказав які будуть подальші дії. Ми визначили дату моєї операції. Операція пройшла дуже добре, результатом я задоволений, лікар супер профі у своїй справі.

Хочу висловити подяку від щирого серця за вирішення моєї проблеми, дякую.
Андрія Кондратенка рекомендую

Сергей
04 июня 2023 в 6:08

Добрий день. Були проблеми з варикозом на лівій нозі, вирішив робити операцію ЕВЛК+мініфлебектомія. Ще з моменту консультації після УЗД, а це було повторне УЗД після іншої клініки, зрозумів, що можу довіряти Андрію Петровичу своє здоров'я. Андрій Петрович поставив більш повний і вірний діагноз ніж в іншій клініці. Відношення до пацієнта дуже сподобалось, консультації що і як робити дуже чіткі і об'ємні, все зрозуміло. Операція пройшла вдало, результатом задоволений
Також був на консультації по урології. Проблеми з кістою на нирці. Отримав вичерпну інформацію і повний медичний огляд з даного питання

Артем
30 января 2023 в 9:54

Поставив неправильний діагноз, пропив два курси антибіотиків і все дарма купу грошей та часу витратив, не рекомендую.

Саша
29 апреля 2022 в 1:56

Супер отличный врач. Максимально положительный. Как специалист- гуру. Операция прошла великолепно. Самое- это укол анестезии. Период восстановления безболезненно. Не нужно бояться идти к врачу.

BraveMor
09 апреля 2022 в 22:10

Удалял у доктора атерому. Операция прошла безболезненно, быстро и профессионально. Доктор доступно объяснял весь процесс, был отзывчивым, поэтому сама процедура и процесс заживления прошли без вопросов. За что ему огромное спасибо.

Ирина
29 марта 2022 в 16:19

Хочу выразить благодарность Андрею Петровичу за проделанное лечение. Опытный врач и прекрасный специалист. Поставил диагноз, сделал операцию и я здорова). Очень профессионально, стерильности и не больно). Сейчас много клиник и много врачей, но если есть выбор, и вы ещё думаете куда пойти, идите и не сомневайтесь, вы полностью в надежных руках)

користувач
25 февраля 2022 в 8:21

Ось так в один день виявляєш, що у тебе новоутворення під шкірою великого пальця руки. Далі приходиш до лікаря Андрія Кондратенка на огляд, потім УЗД м'яких тканин і призначення операції по видаленню цього "прекрасного" сюпризу на руці Сам процес операції минув максимально впевнено і з величезною підтримкою. Як і постсупроводжувальний період. А вчора зняли шви. Результатом дуже й дуже задоволена.

obozhdi
24 января 2022 в 9:02

Компетентный и многосторонний подход. Очень много внимания мелким деталям. Ощущение надежности и уверенности в выздоровлении.

користувач
21 января 2022 в 4:33

Один из наиболее отзывчивых и приятных врачей в моей жизни. Если так можно выразиться). Была не большая операция, все прошло хорошо. Человек на всем месте! Спасибо, Андрей! В будущем, в случае проблем со здоровьем буду обращаться и советовать Вас!

Добавить отзыв