UAOTZYV.COM

Urbex Tour - Kyiv & Chernobyl Adventure Tours

Адрес Київ, вулиця Олеся Гончара, 32B, оФ, 13
Метро Університет 0.94км
Телефон +380 (93) 742-59-97
Часы работы 00:00-24:00
Сайт www.urbextour.com
Рубрики Экскурсионное агентство
Оценка 4.7 42 отзыва
Похожие компании в категории
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Турагентство Поехали с нами — вулиця Михайлівська, 22Б
Сity sightseeing Kyiv — вулиця Хрещатик, 7/11

Urbex Tour - Kyiv & Chernobyl Adventure Tours отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
09 июня 2024 в 19:06

Дуже хороша екскурсія! Наполегливо рекомендую всім відвідати! Чудовий гід, шлях трохи складний, часто треба йти гуськом. Але це того вартує

Владимир
05 июня 2024 в 23:23

Пройшов екскурсію на Подолі. Було цікаво. Тепер хочется спробувати інші екскурсії.
Саме необхідне як чоботи та ліхтарики видають. З собою варто взяти зручний одяг, мінімум речей що заважають рухатись і гарний настрій. Для тих кого лякають пацюки гарна новина - їх там не має.

Romana
07 февраля 2024 в 16:50

Це не тільки цікава пригода для вихідного дня, це ще й пізнавально! Велике дякую гіду Сергію за екскурс в історію і позитив)

Елизавета
04 февраля 2024 в 16:05

Це був неймовірний досвід! Рекомендую. Атмосферна локація, досвідчений гід, та мрява та вода.

Юлия
23 января 2024 в 8:05

Були з хлопцем на екскурсії «Хрещатик» з гідом Сергієм. Все було супер, на один раз точно варто сходити, щоб більше дізнатися про місто, підземні річки, життя дігерів. Гід досвідчений, цікаво розповідає. На екскурсію краще йти взимку, з міркувань безпеки на екскурсії дізнаєтесь чому.

Не дивлячись на вказану температуру підземелля +14 градусів, було все одно прохолодно. Раджу, орієнтуватися на нормальний теплий одяг, +14 на сонечку весною і +14 під землею, це дійсно різні відчуття, тому краще утеплитися нормально:)

Алена
15 января 2024 в 16:40

Відвідали екскурсію Лабіринт Аскольда. Враження- неймовірні!
Ходили з дитиною 10 років- у малого емоції зашкалюют!
Дуже вдячні гіду Роману за корисну, цікаву та веселу екскурсію!

Роман
30 ноября 2023 в 18:00

Ділюсь маленькою частиною матеріалів з екскурсій від УрбексТур!
Варто відвідати людям, які шукають свіжих вражень та хочуть побачити прихований Київ. Гарантую, що 99,9% мешканців та гостей столиці ніколи не були в цих місцях. Це прекрасна можливість відчути себе першовідкривачем зовсім іншого світогляду.
Однак якщо не готові вийти за рамки комфорту - не треба… Це екстримальні екскурсії, які вимагають цікавості помноженої на наполегливість.
Це унікальна можливість тімбілдінгу для компаній та спільнот, яка запам’ятається надовго.

Щодо складності маршрутів:
- Хрещатик, Кадетський Гай - це легкий рівень (на мою думку - занадто легкий) :
- Підземний Київ (Микільська штольня), Підземний Поділ (Глибочиця) - середній рівень;
- Лабіринти Аскольда (Аскольдова ДШС) та річка Скоморох з Обсерваторною притокою - для ентузіастів

Оберіть свою пригоду та нумо з нами)
З повагою, гід Роман

Диана
21 ноября 2023 в 0:12

Дуже цікава екскурсія) мʼяко кажучи зовсім не схоже на стандартну екскурсію. Для любителів чогось новенького, трохи екстремального і не буденного)

Діма
18 ноября 2023 в 2:40

Сергій просто феноменальна людина, зробив для нас море вражень, після його розповідей захотілося відвідати всі локації перелічені у вашій компанії.

Алиса
09 ноября 2023 в 16:03

Вчора побувала на екскурсії під назвою "Підземний Київ". Гідом був дуже приємний в спілкуванні та цікавий Ярослав Сегеда.
Дослідження підземелля міста дозволило мені відчути себе трошки черепашкою-ніндзя, а вода та сирість взагалі не завадили мені отримати купу вражень та задоволення.
Впевнена, що ще не раз відвідаю інші екскурсії від цієї компанії!

Natallia
13 апреля 2022 в 15:22

Спасибо за интересную экскурсию! P. S. Высоким будет нелегко, нужно всё время идти наклонившись)

користувач
11 апреля 2022 в 10:31

Для разнообразия будет любопытно сходить, но особо ничего примечательного, кроме осознание что это все в центре города и под землей.
По поводу одежды стоит предупреждать, что брать ту которую не жалко, так как засралось все в тотал, ещё на этапе залезания в люк, внутри вообще жестко, капает, течёт, трубы и т. Д Специально уточнил об этом перед экскурсией, сказали одевать что угодно, потом - хоть на свидание, а по сути вылезли как бомжи.

Яна
05 апреля 2022 в 8:56

Заход в подземелья был незабываемый (люк посреди города!)
Классно, что дали сапоги для защиты от воды.
Поход был атмосферный и вообще очень необычно побывать в таком месте, сам редко полезешь, а тут не страшно с проводником)
Советую любителям необычных мест и тем кто не боится грязи. Главное не одевайте светлые вещи!)

користувач
05 апреля 2022 в 5:55

Экскурсия прошла отлично, гиды опытные, места интересные, но в любом случае нужно быть внимательным во время экскурсий

Саша
25 февраля 2022 в 10:29

Не беріть екскурсію в цієї компанії. Брали екскурсію в штольню Аскольдова тиждень тому. Так от, за гарними описами у телеграмі та на сайті про сталакміти і сталагміти і тунель 33 метри ховається прогулянка декілька кілометрів пішки у зігнутому стані - і ще з водою. Всюди мокро і брудно. Написали, що рекомендовано взяти дощовик, взяли 300 грн за оренду якихось рибальських шузів і водили тунелем, де не можна розігнутися взагалі.
Щоб усі краще розуміли ситуація, викладаю по аргументах:
1. Якщо ви ведете людей в такі місця, то пишіть, що одяг має бути взагалі непотрібний. Зараз курточка в хімчистці - екскурсія разом із нею вийшла у 850 грн.
2. Писати на сайті, що це місце "не з простих", просто обман. Пишіть, що це для професійних дігерів. Пишіть, що ви просто будете вести людей тунелем і це буде ні про що. На 20 осіб - один гід, якого взагалі ніколи не бачиш і він мало що розповідає. Хоча до нього претензій я не маю.
3. У імейлі прислали, що "дощовик не буде зайвим". Без дощовика туди взагалі спускатися не треба та не можна, там має буть повне спорядження нормальне.
4. Пишіть правду - людям із ростом 1,85+ там робити взагалі нема чого. Правда. У деяких місцях потрібно просто купатися і лазити на колінах.
5. І найкраще - після того, як ми усі спітніли. То в кінці виходимо одразу на мороз. І да, це означає ніщо інше, як температуру в 38 + ввечері.
Особисто моя думка - цю екскурсія треба взагалі зараз заборонити, а про інше - написати правду, а не з точки зору маркетингу. Бо це все бред. Отримав лише зіпсований вихідний.
Цікаво як живеть гідам. Думаю класно. Особливо коли в тебе позашляховик сузукі та за таку хрень рубаєш по 30 тисяч гривень у день. Правда? Була б можливість поставили нуль - ви би отримали нуль. Після катакомб у Одесі - ваша екскурсія зовсім не дуже.
Але, може, інші пропозиції і норм. Після цієї ескурсії точно ніколи не скористаюсь послугами вашої компанії.
Фото теж прикріпляю.
P. S: думаю. Що навіть дощовик би вас не врятував - узимку так точно.

Аліна
21 февраля 2022 в 7:03

Була на тій же екскурсії, що і хлопець знизу. Думала писати відгук чи ні. Але відповідь компанії знизу просто розлютила, тому вирішила залишити теж. Перше - при чому тут "не сподобалось, у якій компанії ви її не забронювали"? Претензія його була до формату подачі інформації на сайті. І саме там на сайті нічого такого не написано. І те, що дали у "Давай сходимо. Київ" і на сайті майже одне й те саме. Не бачила нічого про найбільш фізично складний маршрут. Написано чітко "маршрут не з легких" - і це все. Але бог з вами.
Особисто я підписуюсь під кожним словом того, що написано знизу. Ви просто обманюєте туристів у випадку з "Аскольдова". І потім ще щось просите. Якісь формати пропонуєте. Навіщо? Визнайте, що ви не праві - і, можливо, колись до вас звернуться знову за іншими екскурсіями. Не розумію за що відгуки лише 4-5, якщо немає елементарного. Можу сказати, що двох клієнтів ви точно втратили.

Саша
03 февраля 2022 в 19:15

Очень понравилось! Был впервые на подобной экскурсии. Сразу видно, что гид профессиональный дилер и любит свою работу: так досконально все объяснил, ответил на все вопросы. Особенно оценил труд с фотографиями как было раньше и как сейчас. Масса впечатлений! Обязательно пойду на другие ваши экскурсии!

Evgeniia
24 января 2022 в 12:58

Дуже цікаво та незвично! Антуражніше за одеські катакомби та від початку драйово)

Думала, що під землею ну максимум буде по гомілку, але де там. Деякі місця вище коліна та є ще глибше (нас туди не пустили з вагомих на то причин - не промокнути:) )

А вилізти з люка посеред Київа, то окремий досвід

Евгения
07 декабря 2021 в 2:50

Сьогодні відвідала екскурсію "Підземелля Подолу ХІХ століття" та залишилася у захваті! Цікава розповідь від гідів Кирила та Кирила, незвичайна локація, трохи екстриму:)
Все було організовано дуже професійно, велика увага приділялася правилам безпеки.
Всім, хто бажає спробувати щось нове у Києві, рекомендую! І обов'язково відвідаю ще екскурсії від Urbex Tour:)

Саша
30 ноября 2021 в 16:50

Тур интересный и не сложный. На такой экскурсии была первый раз. Для новичка то что нужно! Очень интересный опыт! Рекомендую)

Добавить отзыв