UAOTZYV.COM

UniverPL отзывы

Адрес Київ, Глибочицька, 40У, офіс, 1а
Метро Лук'янівська 0.94км
Телефон +380 (44) 356-09-30
Часы работы
понедельник09:30-18:00
вторник09:30-18:00
среда09:30-18:00
четверг09:30-18:00
пятница09:30-18:00
Сайт univerpl.com.ua
Рубрики Образовательный центр, Консультант по вопросам образования
Оценка 4.9 64 отзыва
Похожие компании в категории
DEC education — вулиця Князів Острозьких, 8
Космотрейд — вулиця Карела Чапека, 13

Образовательный центр UniverPL отзывы

64
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кристина
25 октября 2023 в 19:22

Гарного дня.
Хочу залишити відгук, оскільки сама обирала фірму для вступу доньки орієнтуючись на відгуки
Обираючи поміж декількох фірм, зупинилась на UniverPL завдяки менеджерам які детально пояснювали які переваги вступу в Європі, але що головне, і детально розʼяснили які фінансові витрати нас чекають та переваги того чи іншого учбового закладу.
Допомогли визначитись із закладом і житлом, орієнтуючись на наші побажання і фінансові можливості.
Контролювали всі етапи вступу. Завжди були на звʼязку. Завжди на любе ваше питання терпляче відповідали.
Моя донька поступила до краківської академії Маджевського, на психолога. По приїзду дітям, без втручання зі сторони батьків, допомогли з оформленням в студентський гуртожиток та з оформленням документів на проживання в країні.
Вдячна за поміч.
Раджу як гарного помічника для вступу вашої дитини.

Заколодяжна
17 октября 2023 в 6:31

Якщо вам не потрібний головний біль пов'язаний із вступом вашої дитини до навчального закладу в Польщі, то рекомендую скористатися послугами компанії UniverPL. Все, що потрібно для вступу буде якісно організовано і вирішено. Це щось схоже до того, як оминути всі підводні камені, не потрапити в халепу, не сісти на мілину кораблю, що курсує за омріяним напрямком. Дякую UniverPL, її кураторам і компетентним спеціалістам. Ми пройшли цей шлях спокійно і легко.

Оксана
10 октября 2023 в 20:50

Доброго дня! Хочеться подякувати за співпрацю, ми залишились дуже задоволені Вашою роботою. Подальших Вам успіхів!

Виктория
07 октября 2023 в 15:01

Доброго дня! Хотіла висловити слова подяки усій команді UniverPL за професійний підхід! Особлива вдячність Ользі Стецюк за підтримку протягом року, я завжди отримувала корисну інформацію, супровід по усім питанням! Розмовляючи з Вами, відчувала позитивний настрій та людяність! Дякую за допомогу у виборі університету, мовні курси, допомогу у виборі гуртожитку та оформленні усіх необхідних документів! Ви зробили неймовірну роботу! Хочу окремо виділити корисні семінари, які були побудовані за актуальними темами. Бажаю Вам успіху, подальшого професійного розвитку, багато вдячних батьків та студентів!

Olia
05 октября 2023 в 13:17

Дякую, за якісно надані послуги. Було приємно та корисно співпрацювати з вашою командою. Бажаю успіхів компанії.

Ольга
01 октября 2023 в 1:28

Шановні Univer PL

Ми хотіли б висловити нашу глибоку подяку за вашу неймовірну підтримку та допомогу, яку ви надали нашому синові у процесі його вступу до університету. Ваша роль у цьому важливому моменті нашої родини була неоціненна.

Завдяки вашим професійним порадам, підтримці та оформленню документів, наш син зміг успішно пройти всі етапи прийому та отримати запрошення від університету. Ваша участь і допомога мали велике значення для успіху нашого сина, і ми глибоко вдячні за це.

Ми пишаємось і раді, що він став студентом морського університету. Це стало б неможливим без вашої допомоги та підтримки. Ми глибоко вдячні вам за вашу довіру та віру в потенціал нашого сина.

З найкращими побажаннями.

Елизавета
28 сентября 2023 в 7:19

Жахливий підбор ліцеїв. Здерли з нас усі гроші! Зоб забрати дитину з ліцею, ми заплатили 900 злотих, ніби щоб кімната в общазі не пустувала. Жахливе відношення до дітей та людей у цілому. Ліцей Аванс, місто Кельце це жах. Ніколи не звернусь до вас більше, та буду жалітися поки той Аванс і гуртожитки не тріснуть!

Анна
27 сентября 2023 в 16:00

Досконале супроводження по всім питанням стосовно вступу. Постійна підтримка, є відповіді на всі питання клієнта. Ідеальне поєднання ціни постуг та їх якості. Вам дійсно допоможуть, якщо ви вирішили вчитись за кордоном, або вивчити іноземну мову. Можна без вагань звертатись, не буде проблем. Дуже дякую команді за допомогу!

Натали
05 мая 2022 в 20:27

Я очень рада, что при выборе репетитора польского языка, остановились на UniverPL. Здесь работают люди, знающие своё дело.
Дочь начала учить язык в ноябре, ей подобрали отличного преподавателя - пани Ольгу. А через 4 месяца, 21 февраля в Центре Польской Культуры им. Кароля Войтылы, г. Днепр, в мероприятии- Dykdando z jezyka polskiego, посвященного Дню польского языка, , дочь заняла 1-ое место, благодаря своей мотивации и профессионализму пани Ольги!

Саша
24 апреля 2022 в 4:55

Рекомендуем UniverPL компанию которая занималась поступлением нашей дочери в университет в Польше. При подаче документов все было четко прописано что и в какие сроки нужно подавать. Менеджеры UniverPL все время на связи с нами, как с родителями, так и со студентом. Огромная благодарность нашему координатору в Варшаве Роману Чернецкому. По всем возникающим вопросам Роман находится на связи со студентом. Очень благодарны всей команде UniverPL за профессионализм и поддержку детей за границей. Рекомендую всем будущим студентам эту компанию профессионалов.

Nikki
10 апреля 2022 в 22:28

Не можу не подякувати Ользі Филипець - неймовірному викладачу польської мови? Пані Ольга дослухається до моїх побажань стосовно рівня навантаження та типу вправ, що ми пророблюємо (я знаю, мені в принципі важко догодити). Для мене було важливо не прив'язуватися до одного посібника, тож ми займаємося за великою кількістю різноманітних підручників із можливістю вільно обирати між ними

Я дуже вдячна за те, що за такі стислі терміни (4 місяці) ми разом пройшли величезний масив граматики, завдяки чому я змогла зайняти 1ше місце на диктанті польскої мови та отримати титул Mistrz języka polskiego в Ośrodku Kultury Polskiej im. Karola Wojtyły! Для мене, як і для всіх тоді присутніх, це була велика несподіванка (була лише гостем на заході, писала чисто собі в кайф). Передаю Вам все те здивування та подяку від викладачів та членів ośrodku, це був крутезний день

Саша
16 марта 2022 в 2:20

Добрий день. Щиро дякую за ваші курси. Тішуся результатами свого сина. З його слів він дійсно підняв планку своїх знань. Ми дуже задоволені результатом. Бажаю вам процвітання і гарних учнів. Особлива подяка пані Ользі.

Алина
21 декабря 2021 в 8:46

Дякую UniverPL, що допомогли з нуля стати студенткою польського вузу! Також велике дякую за дорогу до Польщі, було весело та комфортно!

Ирина
20 декабря 2021 в 3:28

Сподобалась співпраця, професійний колектив. Завжди на зв'язку, приємні у спілкуванні! Всі очікування виправдали! Рекомендую!

Женя
18 декабря 2021 в 19:55

Дуже сподобалось відношення до своїх клієнтів, завжди на зв'язку. Завжди оперативно надавалась інформація. Ми ні про що не турбувалися, воно того варто!)

Женя
17 декабря 2021 в 22:14

Програма супер! Усе продумано до найменших дрібниць, пояснення доступні, легкі, атмосфера надихаюча
Дякую координатору Маргариті, учителям Наталії та Ользі:)
Це круто

користувач
12 декабря 2021 в 17:59

Високий рівень професіоналізму в організації всього процесу, налагоджений Інформаційний процес (вебінари, смс інформування, електронна пошта, індивідуальне спілкування (особиста подяка Лілі), постійний контроль поетапної підготовки документів. Дякую!

Женя
10 декабря 2021 в 8:52

UniverPl це та компанія, яку я буду радити всім хто захоче вступити до Польських навчальних закладів. Я відчувала підтримку на кожному кроці, знала що я не повинна хвилюватися. Всі були зі мною привітні і допомогли досягти мети і вспупити до польського ВНЗ. Найкраща компанія ever)

Юлия
09 декабря 2021 в 5:18

Рекомендую вступ і співпрацю з UniverPL!
Відпочатку нашої взаємодії все чітко, по суті. Якщо лист або дзвінок від компанії, то це щось надто важливе!

Велика подяка від мене і сина, що обрана мрія стала реальністю.
Навіть, коли виникають складності, а без них ніяк - це життя, спокійно та впевнено все вирішується в найкоротший термін!

Гарна компанія! Нехай мій відгук допоможе комусь обрати компанію для вступу в гарний навчальний заклад Європи

Саша
03 декабря 2021 в 5:41

Дуже хороша компанія, але є один мінус, листи про оплату скидали за три дні, хотілося б, щоб трішки раніше

Добавить отзыв