UAOTZYV.COM

UMBRA club

Адрес Київ, вулиця Табірна, 36
Метро Берестейська 0.52км
Телефон +380 (44) 334-70-60
Часы работы 10:00-20:00
Сайт healthybeauty.space
Рубрики Центр оздоровления, Косметолог, Салон красоты, Депиляция, Массажист
Оценка 4.4 11 отзывов
Похожие компании в категории
СИТИ ШИК — вулиця Генерала Генадія Воробйова, 8
Студия BODY LPG в ТРЦ Аркадия — вулиця Борщагівська, 154
Garni Health Центр Здоровья — вулиця Михайла Брайчевського, 12А, 12a
Медіком косметологія — вулиця Тираспольська, 58

UMBRA club отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Влада
30 октября 2023 в 0:02

Дуже приємний персонал, адміністратор Марина. Була не так багато разів, але кожний раз все було на висоті. Дуже заловлена професіоналізмом майстра манікюру Валентини та косметолога Наталії

Инна
19 октября 2023 в 14:41

Взагалі я рідко пишу відгуки, але цього разу вирішила, що варто це зробити. Два тижні тому записалась на біозавивку. Мене запитали, яка довжина волосся, чи фарбоване, я відправила фото, потім попросили внести передоплату і записали.
В процесі розмови з майстром почала розуміти, що робити мені завивку вона не хоче, бо чи боїться, чи то завивка не дуже «біо», чи досвіду не вистачає. А коли я згадала, що рік тому робила випрямлення ботоксом, то взагалі почала прямим текстом відмовляти від процедури, бо волосся жахливе і пошкоджене, не візьметься, лежати не буде, чолка підскочить і взагалі волосся може залишитись на коклюші. Натомість запропонувала стрижку і фарбування. До фарбування я була зовсім не готова, а на стрижку погодилась, бо вона сказала, що буде гарно. І це була моя помилка. Краще б попросила повернути мою передплату і пішла додому. В решті решт це ж мені відмовили в послузі, а не я відмовилась від того, на що записалась. Поки майстер зробила укладку, волосся ще якось лежало, а весь жах почався, коли я вдома помила голову. Такої обскубаної стрижки у мене ще не було. Вона більш менш лежить, коли довго вкладаєш щіткою і феном і не виходиш на вулицю у вологу погоду. Отой так званий каскад починав стирчати у різні боки. І спереду навіть у хвіст волосся не можна зібрати, бо закоротке. А якщо зробити високий хвіст, то волосся у хвості стирчить дибки. Не знаю, чи то майстер встала не з тієї ноги, чи то руки не дуже рівні, але маємо те, що маємо.
В іншому салоні мені успішно зробили біозавивку і не раз згадували не злим тихим словом цей супер каскад.
На жаль, не запам’ятала, як звати майстра, чи, може, вона не назвала свого імені
Салон всередині виглядає симпатично, більше сказати нічого не можу. Якоїсь особливої любʼязності не помітила. Чаю, кави, води не пропонували. Якось так.

Альона
02 июля 2021 в 1:52

Була на масажі у Сергія Коновала, вражена майстерністю і професіоналізмом!
Буду всім радити і обов'язково стану постійним клієнтом!
Ще хочу відмітити привітну і теплу атмосферу, це місце, куди хочеться повертатися)

Маша
25 июня 2021 в 18:34

Я була приємно вражена! Це затишне і привітне місце, де тебе зустрічають, з посмішкою і смачною кавою!
Хочу відмітити майстра депіляції, Альону! Все пройшло професійно, швидко, делікатно. Всім подругам буду радити)

Ольга
03 июня 2021 в 7:39

Впервые попала в салон и очень благодарна интернету что он есть нашла хорошего мастера по татуажу Алёна мастер своего дела перекрыла мне старый татуаж и получилось даже очень красиво рекомендую, все приветливые, чисто, уютно вообщем впечатление остались на столько позитивные что не хотелось уходить и главное безболезненно всё Алёне огромная благодарность)

Наталия
27 мая 2021 в 11:03

Пользуюсь услугами парикмахера Анны, очень довольна! Салон удобно расположен, всегда есть где оставить машину. Чисто, вкусный кофе

Вика
05 марта 2020 в 0:54

Оч классная мастер маникюра Юля. НО в салоне есть 2 мастера манирюра/педикюра Юлии. Обратите на это внимание и не пугайтесь таким полярным отзывам. Я рекомендую мастера Юлю Русину. Она делает маникюр быстро и качественно. Обслуживалась в разных бьюти-барах и есть с чем сравнить, но рада, что наконец нашла хорошее качество в пешей доступности от дома

Анна
07 сентября 2019 в 7:31

Была в салоне у мастера маникюра Юли. Осталась очень довольна. Юля делает все очень аккуратно. Сам салон тоже очень понравился. Везде очень чисто. Персонал очень доброжелательный.

Тетяна
09 июня 2019 в 15:19

Прийшла сюди вперше і в останнє. Терміново потрібен був манікюр. Знайшла в інтернеті що ближче і з гарними відгуками. Ремонт вражає, чисто, гарно і «по-багатому»! Адміністратори привітні. Мого майстра звали Юля. Пишу як звати, тому що вірю що в цьому салоні є і адекватні майстри. До цього по телефону мені сказали що є крафт пакети, насправді їх не було. Хоча для мене це було важливо. Майстер переконала що все стерильно. О’кей. Манікюр більш менш Ок, але не ідеальний, через три дні таке відчуття було що кутикулу місяць не чистили. Але справа не в цьому. Покриття: мені одномоментно наквецяли всі 5! Пальців і сказали сушіть. Воно все розтіклося і позапливало під кутикулу, нігті горбаті, про вирівнювання взагалі напевно не в курсі. Інший шар ліг теж аби як, база спаяла мені ніготь і кутикулу. Вийшовши звідти і заплативши 400 грн я розуміла що він не ідеальний. Але пішла собі мовчки, я не агресивна і не сварлива людина. Але в даний момент я по-живому відрізаю шматки бази і лаку від кутикули, нігті не гарно пахнуть, схоже на інфікування. Короче Капец. Я в шоці. До того ж всього мій майстер мала мед сестринську освіту і називала себе «Подолог» все. Крапка. Я сподіваюся що мій відгук відштовхне вас від цього місця і збереже ваші нерви, кошти і нігті.

Svet
03 ноября 2018 в 14:30

Это прекрасный клуб-салон-тренинговый центр. Очень креативные люди создали великолепное место силы! Сюда хочется приходить, чтобы набраться эмоций, знаний, получить себя красивую, пообщаться с талантливыми людьми и насладиться атмосферой радости и позитива!

Елена
31 октября 2018 в 11:33

Это место находка! Через 1 рукопожатие приятельниц я оказалась за компанию с подругой в этом салоне. Очень стильно все продумано, детали интерьера и кабинеты мастеров! Знакомство с мастером стилистом Юлия не оставило меня равнодушной к её профессионализму, и я стала её Клиентом ‍️-это не просто удовольствие! Запрос- Процесс -результат Level 10000000. Это стоит того ‍️‍️

Добавить отзыв