UAOTZYV.COM

Укрпошта отзывы

Адрес Київ, вулиця Васильківська, 38
Телефон +380 (800) 30-05-45
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота09:00-17:00
Сайт ukrposhta.ua
Рубрики Почтовое отделение, Курьерская служба, Логистические услуги, Почтовая служба, Услуги денежных переводов
Оценка 2.2 29 отзывов
Похожие компании в категории
Відділення поштового зв'язку № 189 — вулиця Михайла Ломоносова, 54А
Укрпошта / Укрпочта 03028 — вулиця Велика Китаївська, 6
Автолюкс Експрес Пошта — просп. Голосіївський, 128

Почтовое отделение Укрпошта отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Oleksandra
26 августа 2023 в 18:56

Бувають тут частенько, бо в УкрПошти нижчі тарифи. Не скажу, що все завжди ідеально, але бачу прогрес. Працівники чемні, швидкі, працює кондиціонер - мене все влаштовує.

Ксенія
25 июня 2023 в 0:43

Я в шоці, максимально, відношення як до нелюдей, а деякі люди, краще ставляться до «тварин»

1) адмін пошти (приймальник) на 1 вікні, що перше від стіни. Не має внятної мови, щось бубнить собі під ніс.
2) мою посилку шукала хвилин 5
3) доставила її ногою до іншого кінця пошти (там була їжа - на хвилиночку)
4) на телефон відправила смс, яке прийшло лише після видачі через 5 хвилин, і без смс не хотіла віддавати
5) на сусідніх касах по 2ое людей відпустили, поки я витрачала свій час на очікування смс

Дякую, за «ідеальний» сервіс; максимально швидку доставку, коли на сортувальному відділенні посилка очікує 5 днів. Сервіс заслуговує такої високої оцінки як «мінус 200» із 10.
Навіть 1 зірочка забагато

RajatonRakkaus
21 февраля 2022 в 14:56

Посилка тиждень катається по Києву, кожен день трекер показує, що вона на відділенні (кожен раз іншому), а через кілька годин їде назад. У відділенні її немає, кажуть, чекайте.
Питаю, чи можна просто вручну змінити адресу. Касирка хамить типу "а шо я можу зробити, чекайте". Чекайте, поки ця срана контора випадково вгадає і доставить посилку, й не віддасть її іншій людині, як в мене вже бувало.

Вероника
12 февраля 2022 в 10:42

Після візиту у відділення негативним враженням немає меж. Вкрай непрофесійний персонал - невміння організувати робочий процес, чути клієнта, підвищення голосу - повна професійна непридатність. (Відділення відправлення/отримання посилок)

Борис
06 февраля 2022 в 14:40

Впервые, не по своей воле, разумеется, воспользовался не новой почтой. Такие места - прям порталы в детство, с теми анекдотичными отделениями почты. Такое чувство, что за десятки лет - ничего не поменялось. Сотрудников на месте нет. Пришлось ждать (сколько раз такое было на новой почте? Ноль раз.) Операторы предложили купить газету и прочий совдеповский хлам, вроде календаря с драконом, но при всех своих способностях к продажам - продемонстрировали полное отсутствие сервиса и познаний по части посылки.
На вопрос: почему из двух отправленных посылок (одним человеком и в одно время) пришла только одна - получил ответ: мы не в курсе, мы календари бабкам продаём. Сами со своими посылками разбирайтесь

Лучше переплатить и получить вменяемый сервис у других перевозчиков, чем волочь домой грязный мешок, ещё и не в полном объёме доставленный.

Денис
16 января 2022 в 6:48

Так сложилось, что нужно было забрать посылку с Укрпочты. Стал искать здесь на гугл картах где отделение находится, почитал коментарии выше и стало страшно идти)

На самом деле отделение отремантировано, довольно приятно выглядит. Я бы сказал приятнее чем большинство отделений Новой Почты. Сотрудница общалась очень вежливо.

Из минусов, здесь все сильно медленее чем на Новой Почте. Меньше сотрудников, менее отлажены механизмы. Не для тех кто куда-то спешит.

Владимир
15 января 2022 в 23:47

Да, конечно это не новая почта, где тебе улыбаются, но и положительные моменты тоже есть. Женщина, которая сидит в левом углу на выдаче посылок хоть внешне и не очень приятна, но она тоже человек и выполняет свою работу! Коллектив у них меняется периодически и это не удивительно, но костяк остается прежний. При возникновении спорных ситуаций обращался к администратору Ольге - всегда адекватно и положительно решала вопрос (за что ей огромное спасибо и респект). Отдельно отмечу почтальона Ларису, которая всю жизнь там работает и выполняет работу максимально качественно. Очень жаль, что у них у всех маленькая такая заплата.

Антон
24 декабря 2021 в 8:01

Візит був вдалим, персонал намагається працювати швидко, був ввічливим, навіть побачив посмішку на прощання під маскою. Правда все-одно довелося добряче почекати через те, що у двох людей були якісь довгі замовлення послуг. Ще порадували люди в залі - всі тримали дистанцію, були в масках.

Beatle
29 октября 2021 в 9:09

Жахливий сервіс. Відмовляють приймати посилки в сірих коробах, нав'язуючи свої короби. Довелося скаржитися на гарячу лінію.

Анна
21 октября 2021 в 23:57

Не хотели отдавать посылку так как у меня не было паспорта по причине того что закончился его срок и я ждала новый, предоставила студенческий и смс о том что мне пришла посылка (до этого за последнюю неделю была на этой почте 4-5 раз и по студенческому забирала свою почту и не было никаких проблем, никто не говорил о паспорте ни слова), женщина сразу же начала говорить что такого быть не может что у меня нет паспорта и то что никто мне не мог выдать посылку без паспорта, говорила со мной сквозь зубы, так же как и её сотрудница рядом. Когда спросила как мне забрать посылку она ничего на это не ответила. Поведение к клиентам отвратительное.
В итоге после наших приреканий мне отдали посылку в таком виде как на фото!
Надеюсь хамское отношение к своим клиентам на Укрпочте когда-то изменится.

Миша
23 сентября 2021 в 4:00

Одне з найгірший відділень укрпошти яке зустрічав. Таке враження, що персонал зацікавлений у тому, щоб залишити лише негативні враження від укрпошти: хамство і грубість, небажання відправляти посилку у коробці не власного виробництва (іронічно, що цю коробку було доставлено тією ж укрпоштою). Загалом, рекомдую оминати за можливості це відділеня.

Дмитрий
17 сентября 2021 в 1:43

Просто ужас обслуживание работники орут а не разговаривают между собой обслуживание ужасное одно хамство находиться не возможно разговаривают как будто я им что т должен смотрите за персоналом пусть хотя б при клиентах ведут себя адекватно

Andrii
07 февраля 2021 в 9:28

Хотілось би, щоб оператори доставки були привітніші і зацікавлені в питаннях клієнтів.

Наприлад, жіночка (каса зліва), на яку потрапляю 3 чи 4 рази постійно не в настрої і якщо не вміти фільтрувати негатив, то вийдеш з відділення з відчуттям тотального негативу до Укрпошти.

Оновлено: Почитав відгуки. Бачу, ця жіночка зі всіма така.

Ще один яскравий випадок, коли оператор, до якої я підійшов на отримання посилки сказала мені: «Добрий день і до побачення, я на сьогодні все».
Сказано було максимально привітно)
А от по відчуттях, ніби перед носом закрили двері.

Загалом історія така. Ставлю 2 з 5 зірочок. Свою функцію відділення виконує, але користуватись послугами готовий лише, коли немає іншого варіанту.

Також запропонував зміни точки на карті в розділі Графік роботи відділення, згідно графіку, який вказаний на вході. Адміністрація, прийміть будь ласка до уваги.

Наталия
05 февраля 2021 в 23:50

Все очень ужасно! Женщина, что на отправлении посылок, хамка, не умеющая разговаривать, что-то под нос буркает. Хотела отправить посылку, нехотя принесла мешок для упаковки, кинула как собаке, говорит, упаковывайте. После такого отношения, конечно же, я ушла на Новую почту отправить посылку.

Виктория
03 января 2021 в 10:22

Ужасное отделение. Женщина которая сидит в левом углу не приятная и грубая. Позвонили сказали что посылка пришла я прихожу, а они говорят что нету. Как? Зачем звонить? Бред какой-то.

Наталья
18 ноября 2020 в 22:10

Была в нескольких отделениях. Разных. Это самое приличное, с адекватными сотрудниками. Очереди, конечно, иногда бывают, но это Укрпочта - много операций, сложных, обслуживание пенсионеров, которые не могут оплатить что-то онлайн. Начальник отделения всегда в загруженные часы помогает обслужить клиентов.
В общем, для Укрпочты - самое приличное, в которых я была (не только г. Киев)

Дима
01 октября 2020 в 4:51

Работают нехотя. Посылка 2 недели лежит в отделении, но мне говорят что её нет. А потом звонят и говорят что нужно её срочно забрать, а то будет платное хранение.

Марина
12 сентября 2020 в 15:56

На дверях официально вы прочитаете, что отделение работает без перерыва, но зайдя внутрь Вы увидите, что из 4 касс и 3 человек - 2 на обеде, и стоят большие таблички про обед с 13 до 14. Но это пол беды. Через какое то время второй сотрудник укрпочты таки соизволяет неспеша приступить к работе, перейдя от одного окна к другому, и игнорируя огромную очередь, которая собралась, начинает отпускать, кто зашёл прямо с дверей. На просьбу все таки заняться очередью первоначально, сотрудник укрпочты проорала, что она сейчас вообще уйдёт и будете стоять дальше, у одного окошка. Зашибись сервис. Три посылки я отправила через другую службу доставки. В Ваше отделение ни ногой больше

Людмила
09 сентября 2020 в 11:51

В цілому Укрпоштою я задоволена, доступною ціною на відправлення/отримання посилки, порівняно з Новою Поштою то там золоті ціни за послуги. Посилку яку я відправляла Укрпоштою мала вагу 15кг, заплатила 38грн, а на Новій пошті мені на нарахували 112грн, 74грн різниця, і дійшла посилка ціла і непошкодженна. Єдине що мені невистачає то при відстежені невидно суми до оплати. Щодо персоналу в кожному відділені різні працівники зустрічаються, наприклад в моєму районі де я проживаю там працюють молоді привітливі дівчата максимум їм всім до 40 років. На Новій пошті теж персонал буває різний.

Ольга
21 февраля 2020 в 1:24

Гарне відділення, за останні півроку не зустрічала там ні одної бабушки нафталіновоі. Буває, шукають посилку на отримання, то займає трохи часу, але щоразу все краще.
Одного разу мене вихопили з черги до одного робочого вікна, запитавши чи я на отримання а не платежі і видали посилку позачергово.

Була свідком того, коли за номером не знаходили лист відвідувачці переді мною, але їй от щойно повідомили про листа і його не донесли до видачі, без проблем знайшли за прізвищем (яке написали неправильно відправник, до речі) знайшли, перебравшись всю коробку з листами, вона пішла задоволена.

Зараз проходить акція допомоги дітям до

нового року, можна купити набір чи вибрати будь яку книжку/цукерку і покласти у загальну коробку.

У відділенні перестали продавати треш, сміття совєцьке, є термінали для розрахунку, нарешті перенесли видачу з службового входу в основне відділення. Надіюсь, далі буде тільки краще.

Добавить отзыв