UAOTZYV.COM

Украинский центр колопроктологии

Адрес Київ, вулиця Ентузіастів, 49
Метро Лівобережна 0.89км
Телефон +380 (50) 330-15-15
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-15:00
Сайт proctolog.net.ua
Рубрики Медицинский центр, Кардиолог, Гинеколог, Проктолог
Оценка 4.4 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
ЛЕВОБЕРЕЖНЫЙ ЦЕНТР ПРОКТОЛОГИИ — Киев, ул. Энтузиастов 49
Похожие компании в категории
Медицинский центр.Медицинские справки — вулиця Юрія Шумського, 4А
Dr.Zonova beauty clinic — вулиця Болсуновська, 2
Здравиця — Здравица ул. Старонаводницкая, 13, прим. 126 В Київ

Украинский центр колопроктологии отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Serhii
29 февраля 2024 в 17:52

Дуже уважний і вічливий колектив орієнтований на досягнення результату у вирішенні делікатних проблем пацієнтів. Провели вчасно і професіно лікування, результат краще очікувань. Рекомендую!

Вячеслав
01 января 2024 в 20:50

Щиро дякую працівникам центру за надану правову допомогу з вирішення мого питання. А зокрема дуже дякую головному юристу центру Ярмак Мирослава Іванівнні за високий професіоналізм, уміння комунікації із іншими громадянами. А також к дослідженні мого питання яке є складним для розуміння звичайним людям. Вражає мене високий професіоналізм Мирослава Іванівни яка порадила мені декілька шляхів вирішення мого питання.

Виктор
08 декабря 2023 в 1:12

Доктор був компетентний, дав гарні поради на майбутнє і допоміг розібратись у проблемі, дуже дякую

Awer
25 ноября 2023 в 1:18

Лікар нав'язує сумнівні препарати, переконуючи, що все інше не допоможе. При цьому після мазей, які він рекомендує, з'явилася алергія. Звісно – це все індивідуальна реакція організму, але виробник цих ліків явно сумнівний. Друге – лікар нарцис, стільки себе хвалити, мабуть, і Наполеону не снилося. Година з порожнього в порожнє, який він геній недооцінений. Може, так і є, але пацієнтові на десятій хвилині вже нудно від хвальби. Готуйтеся все робити самі, дівчата медсестри явно не готові допомогти пацієнтові банально розміститися на столі. І вишенька на торті, жінка прийшла на консультацію з геморою, а цей геній медицини почав вставляти пальці у ваги. Ну мовляв там можуть бути наслідки від геморою. При цьому робив усе нахрапом, різко. Втім, дивна людина м'яко кажучи. При цьому не виключаю, що досвід має. Але платити за розмови ціну порівнянну з великими мережевими клініками, де за тобою будуть за ті ж гроші порошинки здувати, і ти не спинатимеш спиною вимикач тому що стілець поставили спинкою до вимикача в тісному кабінеті. Якщо все ж таки йдете туди, будьте готові до жерсті. І таке враження, що власник цієї контори чистить негативні відгуки, тому що історії про фото які він робить пацієнтів і береже для чогось там уже зникли. Люди явно не давали згоди, щоб їхнє оголене фото залишалося на згадку у цієї людини.

ПС оскільки залишити відповідь на відповідь клініки немає можливості, напишу її у самому відгуку. Лікар таки чистить відгуки. На жаль, тільки після візиту до лікаря знайшов відгуки в гугле, і там було багато негативних, через місяць вони зникли. Гугул дозволяє власнику клініки це робити, це відомий факт, можете скільки завгодно це заперечувати. Йорниченія на рахунок Гейтса оцінив, браво «лікар». Витримати вашу життєву історію о пів на годину замість консультації - це був подвиг, можу собою пишатися)
Про трансвагінальну діагностику я почув, коли ви вже запускали пальці в пацієнтку, попередили ви тільки за пару секунд, а жінка була цим шокована, і була проти. Шкода, треба було поскаржитися до МОЗ, хоча, може, так і зроблю. Перевіряє одне, а лізуть в інше, як тут не насторожитися. Хоч би попереджали. На рахунок мазей середньої цінової категорії, які у вас купили, і які викликали алергію - якщо ви знаєте, що від них може бути така реакція, то чого пропонуєте, хоч вони італійські хоч вітчизняні. Ви ж їх і нав'язуєте в окремому кабінеті забитому товарами, які вам вигідно продати, оскільки найімовірніше отримуєте від виробника відсоток. Від відомих фірм такого відсотка, мабуть, немає. Що ви запропонували те й використали, і виходить, що пацієнт ще й винен. Дзвонити вам, щоб знову слухати півгодини за ваше життя сил уже не було, вибачте. Мої відгуки, і негативні теж - це досвід яким ділюся, ну як і все в гугл, а вас зачепило так? Ще один доказ нарцисичного характеру світило не сприймає конструктивної критики. Удачі вам «лікар»

Люда
29 апреля 2022 в 3:10

Искали в Киеве хорошего детского проктолога. Попали к Косенко. Остались довольны, рекомендации помогли.

Владимир
20 апреля 2022 в 20:48

Клиника - супер! Александра Петровича Косенко рекомендую с полной уверенностью. Специалист высочайшего класса, хирург с золотыми руками.

Елена
25 марта 2022 в 1:09

Очень благодарна Александру Петровичу Косенко за прекрасно проведенную операцию, и легкую реабилитацию.

Добавить отзыв