UAOTZYV.COM

Українська асоціація нумерології

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка
Метро Мінська 0.76км
Телефон +380 (50) 438-70-00
Часы работы 11:00-21:00
Сайт uan.org.ua
Рубрики Нумеролог
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории

Українська асоціація нумерології отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Liudmyla
19 апреля 2024 в 4:05

Доброго дня, зареєструвалася на 3 потік, ще 13 липня. Вже 28 серпня я змогла зробити передплату за навчання, це був щасливий день вже за великий проміжок часу:)
Я відчувала, що навчання буде надихати мене, змінити моє життя та в подальшому допомагати іншим подивитися на життя з різних боків. Слідкувала за інформацією якою ділилася @kris_stoliaruk і відчувала, що це саме той наставник який мені відгукується в середині.
22 жовтня я почала своє найдовше 9 місячне навчання в езотериці.
Інформація на навчанні подається в блоках, багато практики і якщо щось не зрозуміло треба про це сказати і Христина донесе так що буде зрозуміло. Після першого блоку "Нумерологія особистості" я випустила свій перший продукт. Який зайшов моїй аудиторії і це було неймовірне відчуття, що ти вносиш частинку себе до життя кожного клієнта, для мене числова програма людини, як книга, яку ми читаємо разом.
Я дуже рада, що налагоджена комунікація в чаті, що можна поміркувати разом з дівчатами над запитами та отримати нове бачення або підтвердження, що все правильно робиш і це неймовірно важливо на перших місяцях консультування.
Дякую вам за підтримку і можливості, які ми даємо одна одній

Галина
05 октября 2023 в 1:11

Вчора закінчила омріяне навчання в Українській асоціації нумерології, здала іспит і з величезним нетерпінням чекаю диплом нумеролога. Христина Столярук - талановита лекторка, чудова людина. Дякую за доступність подачі матеріалу, за зворотній зв'язок та отримані знання.
Якщо отримувати знання - то тільки у Вашій асоціації!

Светлана
15 сентября 2023 в 10:27

Дякую за професійне, доступне викладене, системне викладання Кристиною Столярук

Мария
31 августа 2023 в 15:04

Я проходила навчання нумерології в Українській Асоціації Нумерологів. Навчанням дуже задоволена, подача інформації легка, доступна. Окрема подяка Христині, за те, що зрозуміло і цікаво вела уроки. Я і не могла подумати, що цифри можуть так точно (на 100 відсотків) розкрити інформацію про людину! Я у захваті. Дуже дякую за таке навчання

Марина
30 августа 2023 в 12:59

Доброго дня
Я навчалася на другому потоці і зовсім не жалкую, що обрала саме Христину Столярук. Навчання проходило два рази на тиждень, що давало змогу поступово опрацьовувати нові знання.
На курсі я отримала багато інформації, без зайвої води. Подання матеріалу зрозуміле і конструктивне. Після опрацьованого матеріалу, багато практикувалися!
Тому я дуже вдячна за навчання!

Добавить отзыв