UAOTZYV.COM

Ukraine WOW

Адрес Київ, вулиця Георгія Кірпи, 4
Метро Вокзальна 0.28км
Телефон +380 (800) 50-31-11
Сайт ukrainewow.com
Рубрики Выставочный комплекс
Оценка 4.6 48 отзывов
Похожие компании в категории
Укрінформ — вулиця Богдана Хмельницького, 8/16
Кличко Експо Музей — НСК Олімпійський, Велика Васильківська, 55

Ukraine WOW отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ангелина
15 октября 2020 в 11:34

На виставку просто не попали. В Гуглі написано що відчинено, все працює, в результаті ледь знайшли, бо вияаляється виставка десь в самому приміщенні вокзалу, і виставка НЕ ПРАЦЮЄ через карантин. Не можу коментувати саму виставку, але ми втратили купу часу через невірну інформацію в інтернеті. ВКАЖІТЬ будь ласка що виставка ЗАЧИНЕНА!

Marco
07 августа 2020 в 5:45

Ох это была наверно лучшая выставка из посещённых мной. Огромная локация, немыслимое количество экспонатов, практически все интерактивное. Цена за вход и льготы для детей неимоверно порадовали.

Женя
05 августа 2020 в 7:15

Мені як 12річній дитині дуже сподобалася! Тут є все для того щоб діти зрозуміли, що таке українська залізниця. Все нове і сучасне, реально круто

Анна
28 июля 2020 в 3:32

Неймовірна виставка! Цікаво, вичерпно про відому і невідому Україну! Дуже щаслива, що побачила її наживо! Дякую організаторам та всім причетним до цієї масштабної події!

Ян
27 июня 2020 в 12:31

Очень круто что в Украине начинают появляться такие интерактивные музеи, много ярких экспонатов которые помогают увидеть и узнать о разных уголках Украины, задействовать в е возможные органы чувств.

Карина
24 июня 2020 в 23:33

Посетили данную выставку, остались под очень положительном впечатлении.
Очень оригинально, познавательно, как для детей, так и для взрослых.

Кристина
21 июня 2020 в 16:24

Шикарная интерактивная выставка на Жд вокзале. Много интересных фактов об Украине подано необычно, красочно и запоминающе. Жаль, что выставка не постоянно действует.

Вход 50 грн. Пенсионерам и детям до 12 лет-бесплатно.

іра
16 июня 2020 в 7:43

Місце в котре має попасти кожен українець.
Ідеї, реалізація, подача-все продумано до деталей, і дуже круто.
Після виставки захотілось подорожувати своєю країною.
.
Білет коштував 50 грн, є гардероб.
.
Були експонати, де ти можеш послухати, доторкнутись, і навіть взяти участь у процесі.
Люди, які взяли участь у створенні цього маштабного проекту неймовірні, дякую вам.
Рекомендую

Микола
15 июня 2020 в 17:27

Прекрасна виставка, яка говорить про те, що Україна має місце в світовій історії і що ми в праві гордитись нашою Батьківщиною. Раджу відвідати усім, тим паче, що виставка знаходиться на території вокзалу, що робить можливим відвідання виставки в перерві між потягами.

Анастасия
09 мая 2020 в 12:47

Интересная выставка про Украину, много крутых мест для фоток и даже можно озвучить мультик! Организация на уровне, приятно видеть такое в Украине.

Ігор
08 мая 2020 в 6:52

Дуже круте місце, цікаво, багато інтерактивності та широкий спектр різних тематик, надзвичайно, рекомендую!

Наташа
21 апреля 2020 в 1:25

Очень интересная интерактивная выставка об Украине. Её уже дважды продлевали. И людей меньше не становится. Чтобы все рассмотреть - послушать-потрогать-поиграть нужно часа три

Анна
23 марта 2020 в 15:33

Гарна виставка, багато цікавої інформації про Українську залізницю та про Україну в цілому поданої різноманітним чином, використовуючи різні органи чуття. Все це в чарівній атмосфері сучасного мистецтва. На виставці використані сучасні технології, є круті фотозони і 3д окуляри, з більшістю експонатів потрібно взаємодіяти. З негативу: дуже багато відвідувачів, особливо на вихідних. Гардероб з таким напливом не справляється. Експонати теж - на більшість цікавинок просто величезні черги. Половину з них довелось пропустити через неможливість чекати з дітьми по 2 години. Працівники виставки також не встигають охопити всіх бажаючих оглянути експонат. Щодо перепочинку- є крутий вагон-ресторан, там можна перекусити, але майте на увазі, в меню лише пироги з начинкою та кава, дітям майже нічого вибрати, та й ціни, на відміну від цін на вхід, не такі вже й лояльні.

Елена
23 марта 2020 в 3:45

Отличная выставка, много интересного и познавательного; 3 часа пролетело незаметно) Интересно для разной возрастной категории будет) Входной билет-50грн, можно на месте в кассе взять, можно электронный; начинает работать с 11 и до 20, понедельник выходной) Выставка действует до 29 февраля, успейте побывать) Лучшее время посещения-утром в будний день, людей не много было, после 12-13 количество увеличилось ощутимо)

Наталия
17 марта 2020 в 14:58

Чудова інтерактивно-атмосферна виставка. Відвідувала двічі. Багато інсталяції. Декілька ліній розвитку екскурсії. Можна обрати те що цікавить. Історія, економіка і. Т. Д. Вперше провела там 4.5 години. Вдруге швиденько пробіглись, але все одно, витратили 2 години. І це не при великій кількості людей, бо ходили в будні дні.
Можна спробувати озвучить мультфільм, пройти тести на знання своєї держави. Багато різних локації для класних фото. Цікаво буде всім, і дорослим і дітям.
Єдиний мінус, це наші люди. Тому що вперше я була на виставці через пару тижнів як її відкрили і все було чудово. А вдруге була після Нового року, і нажаль, багато що пошкоджено, а дещо і взагалі закрили. Але навіть не дивлячись на це, варто відвідати цю виставку, особливо за таку смішну ціну. З дорослого 50 грн. З дітей ще дешевше.
Тому рекомендую всім!

Руслан
15 марта 2020 в 22:38

Очень красиво и интересно. За такую цену выставка просто нереальная! Море позитива и хорошего настроения

Кирилл
14 марта 2020 в 21:14

Дуже хороша виставка для всіх поціновувачів краси нашої держави. Спочатку автори хотіли зробити виставку про потяги, але в процесі реалізації вони зрозуміли, що це не про потяги, а про Україну. На виставці завжди дуже людно, що говорить про те, що вона дуже цікава.

Alyona
12 марта 2020 в 17:15

Понравилось, круто.
Большое помещение, много интересных различных локаций.
Есть на что посмотреть.
Конечно, очень много людей. К некоторым экспонатам надо выстаивать очередь, очень утомительно.
А в целом конечно стоит идти. Цена адекватная, 50 грн

Kasumi
11 марта 2020 в 17:33

Очень необычная выставка! Если не обращать внимание на огромные очереди, то все остальное просто супер! Много интересных экспозиций - огромное сердце выставки, розовый вагон со сновидениями, огромная железная дорога с поездом, туннель с летающими билетиками, возможность полетать над известными местами Украины в виртуальной реальности, гигантское купе - все и не описать за раз! Особенно выставка нравится детям.

Юлия
07 марта 2020 в 23:21

Стоящая выставка! Есть что посмотреть, потрогать, послушать и пофотографировать. Цена билета приятная -50грн, а дети до 12 лет -бесплатно. Много локаций. Есть вагон ресторан в котором можно перекусить, выпить кофе.

Добавить отзыв