UAOTZYV.COM

Украфлора отзывы

Адрес Київ, вул. Оноре де Бальзака, 2А
Телефон +380 (800) 33-00-88
Часы работы 08:00-21:00
Сайт ukraflora.ua
Рубрики Цветочный магазин, Рослинництво, Магазин сухоцветов, Доставка цветов, Флорист
Оценка 4.3 4 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Украфлора — Киев, вулиця Михайла Драгоманова, 2
Похожие компании в категории
Камелия — вулиця Олександри Екстер, 11
Березка Интернет магазин растений — вулиця Миколи Лаврухіна
Мегафлора Цветочный Центр — вулиця Крайня, 1Б
Цветочный магазин STUDIO Flores — вулиця Воскресенська, 14б, Офис, 1

Цветочный магазин Украфлора отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Bugs
14 февраля 2024 в 17:47

Приїхали з чоловіком купувати орхідею. Як тільки зайшли і почали оглядати асортимент то одразу ж підійшла консультант і любʼязно запропонувала допомогти у виборі. Розповіла про знижку 20% на всі квітучі рослини. Запитала на яку суму ми розраховуємо і запропонувала нам варіанти орхідей. Дуже приємно, що консультант цікавилась такими нюансами, а не впарювала подорожче, як це люблять робити в інших магазинах.
Всі дуже гарні, очі розбігалися при такому величезному асортименті.
Обрали білу з двома гілками. Дуже задоволені покупкою, ще й знижка порадувала.
Обов’язково будем ще приходити в цей магазин.

Олег
07 февраля 2024 в 22:40

Дуже не однозначне відчуття - коли потрапиш на нормального консультанта - все норм, і навіть більше. Але минулого тижня продали мімозу в горщику яка вже ВІДЦВІЛА. Якби вибирав сам - не було б так сумно, але спеціально питав! У консультанта, яка по факту виявилась повністю не компетентна. По факту: мімоза яка не буде цвісти, бо вже відцвіла, осипається дуже сильно і я взагалі не впевнений, що вазон виживе.

Наталья
25 сентября 2023 в 21:15

УКРФЛОРА Ви дійсно лідери на ринку квітів, шалений вибір на любий смак, професійний підхід до роботи, чуйні консультанти, це все про Вас. Перебуваючи в Вашому магазині неможливо залишитися байдужим до краси навколо. Дякую за Вашу роботу, за чудові квіти та здійснення мрій! Я дуже довго шукала королівський спатіфіллум, мою квітку, від якої будуть сяяти очі та грати посмішка на обличчі, яка буде частиною мого простору, яку буду холіти та любити, а вона буде радувати мене своєю красою. Моє "жиноче щастя" я знайшла в УКРФЛОРА. Дякую! Ще окремо хочу подякувати Вікторіі, ця чарівна дівчина любить квіти и любить дарувати радість людям, дуже чуйна, та просто професіонал в свої справі! Бажаю від всього серця УКРФЛОРА процвітати!

Валерія
24 сентября 2023 в 12:13

Затишне місце зі зручним розташуванням. На лівому березі і на Троєщині зокрема таких спеціалізованих магазинів або мало, або взагалі немає. Персонал приємний, купляла зрізані квіти і не пожалкувала - різноманітний вибір, більшість квітів свіжі, а на все інше завжди є приємна акція чи знижка. Рекомендую:)

Добавить отзыв