UAOTZYV.COM

UARemtech отзывы

Адрес Київ, Лісовий просп., 21
Метро Лісова 2.23км
Телефон +380 (68) 790-07-45
Сайт uaremtech.com
Рубрики Ремонт стиральных и сушильных машин
Оценка 3 2 отзыва
Ближайшие филиалы компании
UAremtech — вулиця Привокзальна, 8, 1, кв
UAremtech — вулиця Урлівська, 11/44
Похожие компании в категории
Ремонт стиральных машин Help-Сервис — вулиця Гетьмана Павла Полуботка, 52
Maister-Kiev — Лісовий проспект

UARemtech на Лісовий отзывы

2
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
12 апреля 2020 в 22:06

НЕГАТИВНІ емоції просто переповнюють. Якщо ви бажаєте заплатити велику суму за НЕІСНУЮЧУ ПОСЛУГУ і зіпсувати собі день та нерви вам сюди.
Не закривалися двері машинки. Викликала я майстра - прийшло два хлопці: один розбирав машинку і розмовляв зі мною, інший просто стояв в коридорі. Забрали на "ремонт" і замок і модуль. Сроки виконання 2 дні. Але вже через дві години зателефонували, що все готово, але нажаль я була за містом, тому домовились на інший день на 10 ранку. День Х - 10,11,12 години, а нікого немає. Я телефоную виявляється мій майстер не виходить на зв'язок, а модуль в нього, тому інший майстер не може встановити. В ході розмови виявляється, що мій майстер це той хлопчина, що стояв в коридорі, а того що ремонтував ніхто не знає і він навіть НЕ працює в даній організації. Близько 6 вечора мені зателефонували, що прийде інший майстер але о 9 вечора (ну вже хоть так). Я попросила щоб він приніс мені квитанцію з печаткою.
21.40 накінець до мене прийшли (тобто я відмінила всі плани і з 10 ранку до майже 22 чекала, щоб до мене накінець прийшли) і вгадайте хто прийшов? ! Правильно, той самий неіснуючий майстер якого ніхто не знає. Пояснити що ремонтували ніхто не може! Показати тим більше, бо вони в цьому, цитую: "НЕ розбираються", бо ремонтом займалася взагалі третя людина. Це просто шарашкіна кантора! До оплати майже 2500! За що питається? Мені НЕ показали, НЕ пояснили, бо вони в цьому не розбираються і квитанції в них також НЕМАЄ! Замок працює, але почала заклинювати ручка, є підозри, що прийдеться готовити ще 2500

Женя
23 марта 2020 в 10:02

Позавчера заказал у этих ребят профилактику, так еще сделали и осмотр стиралки. Сразу же устранили дефекты в работе машинки (проблема была со сливом)
Довольно таки качественно и профессионально выполнили работу.
Гарантия есть.
Спасибо и надеюсь на долго хватит!

Добавить отзыв