UAOTZYV.COM

UA-Motorola отзывы

Адрес Київ, вулиця Симона Петлюри, 13/135
Метро Вокзальна 0.54км
Телефон +380 (66) 981-66-99
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
суббота12:00-16:00
Сайт ua-motorola.com
Рубрики Интернет-магазин, Ремонт мелкой бытовой техники
Оценка 4.5 19 отзывов
Ближайшие филиалы компании
motorola.org.ua — вулиця Верхній Вал, 42В
Похожие компании в категории
STYLUS — вулиця Січових Стрільців, 79
ScooterShop — вулиця Кар'єрна, 13а
Cool Stuff — вулиця Почайнинська, 30
Повний сервіс / Служба сервиса — вулиця Оранжерейна, 3E

Интернет-магазин UA-Motorola отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алексей
31 июля 2023 в 18:11

Зовсім не раджу цю компанію задля ремонту ваших смартфонів!
Розповім свою історію: В 2019 році купляв у них собі "moto z2 play", тоді вони були розміщені на верхньому поверсі. Пару місяців тому вже акумулятор зовсім поганий став, і я вирішив його поміняти, саме подовжити життя цього, дуже непоганого смартфона, а не міняти його на новий, котрий зараз дуже багато коштує, якщо такого ж рівня. Рішення, де це зробити, було однозначно! Ці хлопці займаються моторолами вже багато років, вони ж "професіонали! " Та і 1400.00 гривень не занадто багато! Зараз знайшов квитанції- це було 03.05.2023р. Віддав на заміну батареї, та спокійно поїхав собі з тимчасовим Samsung (цей жах окрема історія). Через пару днів набрав сам (вони не телефонували по готовності!), кажуть все готово, забирайте! Забрав, включив, працює. Приїхав додому і почав переставляти сімки із самсунга, і тут перший облом! Слот для сімок вийшов, а назад ніяк! Подивився в середину з ліхтарем, а там там стирчить не приклеїним світлодіод від спалаху селфі камери, і просто заважає! Подзвонив. Говорять привозь, подивимось. Забрали, переробили. Приїхав, на місці змінив сімки- працює! Ура! Але це тільки чотири відвідування даної компанії!
Через декілька днів треба було зробити важливе селфі фото, і тут другий облом! Як я її не протирав, якість не поліпшилась! Подзвонив. Говорять привозь, подивимось. Забрали, переробили, взагалі дежавю. Шість відвідувань!
Проходить декілька тижнів і я не розумію, чому не спрацьовує датчик наближення. Коли я закінчую розмову, та прибираю телефон від вуха, екран залишається виключеним та ніяки кнопки не працюють. Спочатку почав протирати скло на датчику- екран вмикався, потім треба було притиснути, взагалі схожа ситуація з попереднім відгуком! Також перестав вмикатися ліхтарик та камера від руху долонею.
Підсумок: майстри "криворуки".
Якщо будуть мені телефонувати, за для вирішення цього питання, навіть не знаю, зможу чи ні, погодитись на їхню пропозицію.

Olj'ek
19 апреля 2023 в 10:53

Значить хочу залишити свій відгук. і вкрай не позитивний.
Купував у цій фірмі телефон. Все гаразд, телефон працював. Довгі роки. І настав час, заміни батареї.
Передзвонив саме до них. Так як офіціали, хоч і дорожче було, ніж в іншому місці міняти батарею. Але домовились. Приніс телефон у грудні 2022р. Мото Z2 play, залишив телефон. Сказали 2-3 дні. Передзвонимо. Сума до оплати 1500 грн!
Ок.
За 3 дні зателефонували. Прийшов забрав. Все працює. Батарея тримає.
Поїхав. Через місяць, телефон почав себе дивно поводити! При наборі номера відразу екран почав гаснути. Хоча поки що до вуха не підносиш. Він не повинен гаснути! І коли вмикаєш гучний зв'язок. А він гаснув. Я не в поняття. Методом натискання на екран, у верхньому правому кутку, де сенсор. Екран починав працювати. А ще через 2-3 місяці, взагалі став екран відходити від корпусу! Бо був не у Києві. Не міг відразу віднести і сказати, щоб периклеєлі. І віддав убік організацію. Що периклеєлі.
Коли розібрали. Виявили, що екран був склеєний з корпусом, на 2хСТОРОНІЙ СКОТЧ! ЦЕ ПИСЕЦЬ ПАНА. М'яко сказано!
Заплатив вам, скільки сказали. І так похабно зробили. Ось такі пироги.

Google
28 февраля 2022 в 21:41

Загалом все норм, але є культурна мовлення - якщо до вас покупець звертається українською, будь ласка, відповідайте українською.
Якщо немає культури мовлення - є ж вимога закону, право споживача на отримання інформації у зрозумілий спосіб (українською мовою) і штрафи за порушення

Сrazy
26 января 2022 в 8:31

Беру уже не в первый раз телефоны и аксессуары. Всегда все устраивает.
Компетентные сотрудники, приятные в общение и очень разговорчивы)
Посоветовал магазин - друг (тоже постоянный клиент), теперь советую его другим.
Всё чётко, от души!

Юрий
07 января 2022 в 22:30

Компетентна консультація, доставка за одну добу, гарантійний документи. Велика подяка. Рекомендую.

Саша
24 декабря 2021 в 0:29

Случилась в моей жизни неприятность, я осталась без симлотка на телефоне Моторола. Вы ЕДИНСТВЕННЫЕ кто смог мне помочь и не отказал в помощи. Сроки оказались меньше, чем изначально сказали, что естественно в плюс, потому что ждать никто не любит. Сумма тоже оказалась меньше, приятный бонус) На все мое нытье, пока искала где заказать, реагировали вежливо и понятливо. И еще невероятное доверие к клиенту) В который раз СПАСИБО ОГРОМНОЕ)

Александр
24 марта 2021 в 4:54

Дуже сподобався сервіс! Хлопці майстри своєї справи, швидко та якісно провели ремонт мого Motorola Moto X 4! Всім рекомендую UA-MOTOROLA!

Михаил
23 марта 2021 в 14:42

С 2013 года пользуюсь услугами этой компании. Ребята молодцы на своем месте. Сервис работает. Делают пост гарантийный ремонт. Уже наверное 8 телефон покупаю у них. В целом брендом Motorola доволен. Отдельное спасибо Саши главному в этом заведении. Рекомендую.

Lusya260181
22 марта 2021 в 10:06

Спасибо большое за отличную работу! Телефон никто не хотел ремонтировать, так-как редкая модель. Случайно нашла эту компанию, прочитала отзывы и перезвонила. Спасибо, что согласились принять телефон через Новую почту, очень удобно. Уже на следующий день ему поменяли экран и отправили мне обратно.
Ребята, Вы молодцы! Спасибо ещё раз.

Алекс
06 марта 2021 в 10:52

Несколько раз покупал здесь смартфоны, аксессуары, проводил ремонт устройств - остался очень доволен и теперь сотрудничаю только с этим магазином. Быстро отвечают, контактные, идут на встречу, приятны в общении, разбираются в своем товаре и в направлении

Максим
11 февраля 2021 в 23:34

Сервіс супер!)
Звертаюсь вже не перший раз, все на відмінно!
Менеджери Євген та Микита найкращі менеджери яких я зустрічав мабуть з усіх сервісів!
Хочу висловити ще раз подяку цим людям! Дуже круті хлопці, справжні профі в своїй роботі!)
Вимагаю від керівництва дати цим класним менеджерам премію або якісь інші плюшки! Хлопці цього заслуговують!)

Black
13 июня 2020 в 1:52

Заказывал недавно Мото G8+, заказ отправили оперативно, на следующий день уже получил. Единственное что не понравилось, это отдельно купленное стекло защитное оно слишком узкое и не покрывает площадь экрана, пора бы вам от фирмы Mocolo стекла продавать, они шикарные.

Антон
31 июля 2019 в 9:50

Магазин з продажу телефонів Motorola. Оригінальні з США. Також багатий вибір аксесуарів яких не знайдеш у звичайних магазинах.

Саша
04 декабря 2018 в 12:29

Все красиво: дружелюбный персонал, быстро оформили покупку 2 пикселя. С устройством все хорошо, нареканий никаких нет:)

Сергей
27 ноября 2018 в 2:19

Ничего особенного, но телефон починили. На входе обязательно спросите как найти, там куча коридоров, ориентируйтесь по стрелкам.

Дмитрий
19 ноября 2018 в 13:40

Реальные люди и товары по реальному адресу. Но не надейтесь увидеть там "магазин". Покупкой доволен!

Женя
15 ноября 2018 в 22:47

Отличный сервис. Знают своё дело, всегда на связи, телефон починили даже с сомнительными неисправностями, и шансов на починку было мало из-за особенностей телефона. Рекомендую.

Валерія
27 октября 2018 в 12:33

Очень быстро заменили стекло. На время дали нормальный телефон в пользование. Очень довольна. Цена за работу ниже, чем мне называли их конкуренты.

Женя
21 октября 2018 в 1:41

Самый лучший магазин Motorola (Moto) в Украине!
Покупал здесь Moto Z Play. Кроме года (!) гарантии еще один год бесплатного сервисного обслуживания. Доволен, как слон:). Ребята работают быстро, у них актуальная информация на сайте. Можно прийти и сразу купить. Все, что на сайте, то и есть в наличии:).
До этого ремонтировал тут свои 2 старые Moto X 2014 (2nd edition) и Moto X Play. Нужно было заменить экраны. Поменяли очень быстро, качественно. Одним словом, если вы хотите Моторолу, или уже фан, то вам однозначно сюда!)

Добавить отзыв