UAOTZYV.COM

Тут і Там

Адрес Київ, вулиця Бульварно-Кудрявська, 34Г
Метро Вокзальна 1.09км
Телефон +380 (97) 719-39-84
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-19:00
воскресенье10:00-19:00
Сайт tutitam.ua
Рубрики Турагентство, Страховое агентство
Оценка 4.8 18 отзывов
Похожие компании в категории
Первое экскурсионное бюро — вулиця Щекавицька, 30/39
Турагентство Coral Travel — вулиця Старонаводницька, 6б
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102

Тут і Там отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
07 марта 2022 в 3:20

Нещодавно їздили в Єгипет (минулого місяця). Швидко надіслали рекомендації, гарна комунікація. Оформили документи без помилок (на виліт і страховку), і що приємно - зробили знижку на частину страховки.
Хотів подякувати Ользі за чудову організацію туру!

користувач
01 февраля 2022 в 9:12

Пройшла навчальний курс «Менеджер по туризму». Він перевершив мої очікування! Чудове подання матеріалу, інформативні матеріали в світлі останніх тенденцій у туризмі. Дуже сподобався куратор курсу Вікторія - була постійно на зв’язку і відповідала на усі питання, які цікавили у процесі навчання. Усім рекомендую!

Ігор
04 января 2022 в 23:41

Дякую компанії (особливо менеджеру Ангеліні) за чудово підібраний та оперативно оформлений тур.

Женя
04 января 2022 в 2:07

Большое спасибо Виктории и Ольге за курс по обучению менеджер по туризму!) Мне очень понравилось обучение, всё очень интересно, легко и доступно!)

Саша
19 декабря 2021 в 22:52

Обратилась в компанию для экстренного планирования выходных. Татьяна сообщила что "самолеты вам не маршрутки", совсем не поняла к чему это было сказано. Неприятное общение и послевкусие.

Дмитрий
16 декабря 2021 в 9:49

Добрий день! Хочу поделится впечатлениями и оставить отзыв о проекте от туристической фирмы "Тут и Там".
Проект под названием "Менеджер Туризма" окунул меня в мир прекрасных идей для отдыха! Великолепно построенные видео уроки и схемы позволяют курсанту постичь основы туризма и освоить правила которые помогут подыскать  наилучший вариант для отдыха!
А желание помочь и детально объяснить урок куратором, вдохновляет на новые знания и дальнейшее развитие в данной сфере.
Смело могу советовать данный курс тем кто ищет новое направление в жизни или обновить забытые знания.
Участники  проекта с радостью помогут вам освоить новую профессию.

Виктория и Ольга!
Благодарю Вас за такую прекрасную идею!
Желаю Вам процветания!

Саша
27 сентября 2021 в 13:49

Это просто профи в своём деле, ты доверяешь свои желания и частичку счастья отпуска, успехов Вам️

Саша
11 августа 2021 в 3:19

Жодної відпустки без Тут і Там. Це постулат нашої родини вже чимало років, відколи ми вперше скористалися послугами цього на той час ще нішевого та бутікового у найвишуканішому розумінні цього слова турагента.

За цей час було чимало емоцій, вражень - і інколи тих казусів, що подорож вряди-годи обдаровує ними мандрівників.

На кожен казус, непорозуміння, чи зайве хвилювання у Тут і Там була оперативна, блискавична і дієва відповідь і допомога.

Замість обіцяного Хілтона на узбережжі туроператор завіз глупої ночі, коли ми не встигли дійти до тями, у Хілтон Сіті посеред Расельхайма? Вже на ранок менеджери Тут і Там урегулювали ситуацію і ми вже снідали із видом на Затоку.

Ось подивіться, переконували ми менеджерів Тут і Там, переважна більшість дописувачів Trip Advisor стверджує, що landview у Sentido Trendy Verbena Beach (Сіде) такий собі. Ні, чули ми у відповідь, ви не пожалкуєте, вигляд там на мільйон лір, і не переплачуйте за seaview. Pвідки знаєте? - а наш менеджер був там у гостьовому турі, довіртеся їй.

Ми довірилися і не жодного разу не пожалкували, загіпнотизовані загорненими у ранковий серпанок горами.

Не беріть виліт додому з Кутаїсі саме на 26 травня, переконували нас у Тут і Там. Чому? - дивувалися ми. День Незалежності Грузії, і повітряний простір, швидше за все, буде перекрито, і у нас це траплялося з туристами. Коли ми пізніше перечитати відгуки пасажирів віззів, які провели день без сендвічів в аеропорту Кутаїсі, ми зрозуміли значення приказки "як у воду дивитися".

Окрім цих епізодів, були і менш помітні, але не менш значимі для комфорту і душевного спокою мандрівника. Вміння переконати готель, щоби нам забезпечили пізній виїзд у зв. Язку з перенесенням вильоту. Організована Тут і Там несподіванка в День Народження на егейському узбережжі. Налагоджена підготовка документів, повсякчасна онлайн підтримка, невичерпні лайфхаки, професіоналізм менеджерів - у виконанні Тут і Там це вже сприймається як холодний дотик bitter lemon у спекотний грецький день.

Так, ми бачимо, що з нішевого та бутікового турагента Тут і Там перетворюється на старожила туристичної індустрії із добірною клієнтурою, невичерпним кредитом довіри, бездоганною репутацією та умінням знайти відповідь на найнесподіваніші питання. Однак навіть за такого попиту кожен з нас, хто подорожує з Тут і Там, почувається у їх супроводі на всі сто VIP

Тетяна
04 июля 2021 в 4:59

Огромное спасибо, за организацию прекрасного и незабываемого отдыха в Турции. Отдельная благодарность Людмиле) Всем рекомендую фирму Тут і Там!

Inga
31 мая 2021 в 5:42

Позвонили не в одно агентство, в Тут и Там познакомились с менеджером Татьяна. Она до последнего не сдавалась, высылая нам отели под наши не простые запросы. Наши забронировали и полетели. Всё оправдало наши ожидания. Отель Рехана в Шарме супер! Отдыхаем очень красиво! Спасибо руководителю Ольге, за то что дипломатично згладила канфликтные ситуации
и быстро отреагировала на поставленные задачи. Девочки вы молодцы, ваша команда лучших, надёжных специалистов добьется успехов. Пусть у вас будут успехи во всех сферах жизни

Юля
26 мая 2021 в 19:29

Меня впечатлил подход этого турагентства.
Все документы вовремя.
Сопровождение туриста на всем этапе поездки. У нас перенесли рейс, местный представитель ни сном ни духом. А девочки уже в 9: 00 написали о смене рейса.
Всем рекомендую это турагентство.

Роман
14 мая 2021 в 19:41

Чудова туристична компанія. Обрав за назвою, прикольна як на мене. Певний час використовував, сайт для ознайомлення з туристичними пропозиціями - сайт зручний і функціональний. Свій вибір пакету зробив саме на основі сайту. Персонал компанії професійний, без візиту до офісу компанії я оплатив і ортимав повний пакет послуг, якість яких була висока, ціна помірна.

Женя
26 марта 2021 в 7:46

Цю подорож я планувала довго і вдумливо - чоловік (достатньо вимогливий і педантичний) летів перший раз в all inclusive і хотілось, щоб не розчарувався, а отримав задоволення.
До того ж для дитинки 3х рочків теж хотілось підібрати максимально комфортні умови.
Але після кропітких пошуків і перемовин з уважною і компетентною Дашею (агенція "Тут і Там") ми підібрати варіант - Fame Residence Kemer & Spa 5*.
Він виявився ідеальним! В усьому без виключень!
10 днів ми прожили в прекрасному дорогого по своєму духу і виконанню готелі. Сучасному та стильному, розташованомуна самому узбережжі Середземного моря. Готельний пляж, так, гальковий, але для нас це був плюс - масаж і прогрів для ніжок.
Погода, попри наші пепеживання, була просто казковою - ні тобі дощів, ні вітрів, ні чого того, що може бути в кінці жовтня. Тільки в день від'їзду зранку був вітер.
Море - поза конкуренцією! Чисте, тепле і просто непепевершего кольору! Всі дні - з самого ранку і доки сідали сонечко - ми проводили на пляжі! Я, навіть, на даний сон донечку викладала там - повітря корисне і шум швиль коливав.

Нас заселили в затишний, чистий і охайний номер на мансарді зі всіма притаманними сьогоденню послугами і сервісами. Вид з нього на море і невеличкий порт з одного боку, а з іншого - на гори. Жили, як вдома.

Серед того разномаїття, що пропонує готель, ми кожен день після моря із задоволенням відвідували хамам і сауну. Знову таки, корисно з користю для здоров'я і водна розвага для дитини.

Всі вечори ми проводили на прогулянках - чи то по самому місту, чи по пішохідний доріжці впродовж берегової лінії.

Але особливо хочеться відмітити персонал готелю і ресторан!
Привітний, доброзичливий і дуже професійний персонал, безумовно, "перлина" цього місця! Все і завжди тримається на людях і тут вони дивовижні!
За 10 днів ми і, навіть, наша доня - потоваришували з багатьма! Велика кількість вільно спілкується російською, але й англійською - без проблем. І це приємно!

Щодо кухні - тут це якийсь окремий вид мистецтва! На вибір - безліч страв! І вони не просто приготовані, вони подаються так, що, навіть, вишуканий гурман неодмінно знайде собі страву до душі! Різні види м'яса, риби, гарнірів, овочі/фрукти і, безумовно, національні солодощі. Обирай те, чого захочеш саме ти!
Можу відмітить, що за весь час перебування на відпочинку ми НЕ їли гарнірів, а чоловік був дуже приємно вражений таким асортиментом і подачею!
Окрім того без усіляких проблем можна накормити і дитинку, причому також - кожен раз різними стравами! Принаймні, в нас жодного разу не виникло ніяких складностей.

Цього року це була наша перша подорож до Туреччини всією родиною - вона виявилась прекрасною завдяки готелю! І з великим задоволенням ми знову відвідаємо Fame Residence Kemer & Spa 5, а також порекомендуємо його нашим друзям! Він того вартий!

Женя
26 января 2021 в 0:54

Любимое агенство с 2017 года. Путешествовала с ним по Испании, Франции. А вчера вернулись с мужем из Турции, после великолепного тура Секреты Анатолии. Принимала нас в Турции фирма Sarabi.
За 7 дней посмотрели такие неповторимые места как Стамбул (два дня), легендарную Трою, древний Эфес, фантастический Памуккале, Анталию! Каждое из этих мест заслуживает отдельной поездки, а мы посетили все!
Организация тура замечательная, по стобалльной оценке - 90! Отели очень хорошие, автобус комфортабельный.
Гиды Ибрагим, и Исмаил, и Фатима высоко профессиональны, вложили душу в нас, туристов, чтобы мы получили максимум информации, комфорта и радости от разнообразной прекрасной Турции.
Все сотрудники агентства Тут и Там стали для нас близкими людьми: и Даша, и Аня, и Оля, и Римма. С ними мы уверены с своей безопасности. И в прекрасном настроении.
Благодарность и агенству Тут и там и принимающей стороне Sarabi за волнующая, полную ярких впечатлений экскурсию Секреты Анатолии.
Рекомендуем всем!
Маргарита Черненко, преподаватель
Дмитрий Корсунь, художник
Киев

Ирина
26 октября 2020 в 17:10

Благодарим компанию, в частности менеджера Людмилу за организацию нашего отдыха в Турции! Отель подобран с учётом всех пожеланий и превзошёл все ожидания! Это был незабываемый отдых

Таня
20 мая 2020 в 19:45

Хтим поблагодарить турфирму Tut l Tan за ОТЛИЧНУЮ организацию отдыха. Отдельное спасибо Риме - профессионал своего дела. Умеет слышать клиента, учла все наши пожелания. Хотели отдохнуть от суеты и шума. Отель подобран идеально цена-качество - пожелания.
Отдыхали в Турции / Бельдиби с 15.06-19.06.2019. Сопровождение на всех этапах -супер. Отдых прошел великолепно. В январе 2019 была поездка от этой компании в Рим. Всё так же организовано четко и на высшем уровне. Однозначно рекомендую данную турфирму. Теперь только с вами мы готовы проводить свой отпуск. Рима, огромное Вам спасибо!

Love
18 апреля 2020 в 11:43

Отличное агентство. Несколько раз пользовалась их услугами. Очень рекомендую. Римма -отличный менеджер. И другие сотрудники всегда приветливы и готовы помочь выбрать продукт туристу.

Олег
12 мая 2018 в 3:35

Просто огромное спасибо ребятам из Тут и Там. И Даше особенно.
Великолепная организация, внимание к клиентам и просто радушное отношение. Подготовка документов, предварительная информация и т. Д. Позволила провести замечательный отдых на Корфу.

Добавить отзыв