UAOTZYV.COM

Туроператор Alliance отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка, 24, оф, 233
Метро Мінська 0.9км
Телефон +380 (44) 334-42-41
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт www.alliance.ua
Рубрики Туристический агент
Оценка 2.6 15 отзывов
Похожие компании в категории

Туроператор Alliance на Володимира Івасюка отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
25 октября 2023 в 5:45

Дуже задоволена відпочинком, який бронювала через Альянс. В цьому році вперше поїхала автобусом в Болгарію з ними. Дуже переживала через дорогу, але завдяки професіональним супроводжючим, ми вчасно і швидко пройшли кордон як туди, так і на зворотньому шляху. В цілому, отримали велике зодоволення від співпраці з цим Туроператором. Обовязково запланую наступну поїзку з ними)

Марина
23 сентября 2023 в 15:20

На поїздку в Болгарію на автобусі навіть чути не хотіла, але мене мотеювала Олександра з якою я вже кілька разів вирушала в поїздку за що їй велике спасибі. Поїздка на vip автобусі залишила гарне враження чудова супроводжуюча Хрестина. Всім дякую

Лиля
31 августа 2023 в 21:02

Доброго дня, теж мала проблему з вашою тур фірмою. Нікому не раджу. Перш ніж звернутись подумайте добре.

Kris
16 августа 2023 в 8:45

Безвідповідальність цієї "фірми" зашкалює! Не зверайтесь сюди, інакше втратите кошти і зіпсований відпочинок!

Світлана
14 августа 2023 в 10:53

Користувалися послугами туроператора вперше і востаннє, не рекомендую нікому і ніколи! Їздили в Турцію з дітьми, умови переїзду жахливі, навіть не здогадувалась що так можна. Старі автобуси зовсім не передбачені для тривалих перевезень, зломані крісла, непрацюючі кондиціонери, місця впарили де мотор гріється так, що взуття на ногах плавиться. Водії байдужі, на зайваження не реагують, грубіяни. І можна не надіятись, що хоча б в зворотній бік Вам пощастить, надіятись не варто. Як і залишились якісь враження від відпочинку, вони були всі зіпсовані жахливою поїздкою, після якої доведеться лікувати спину та нерви

Валерия
09 июля 2023 в 14:28

В конце июня 2023 ездили на отдых (если это можно так назвать) от этого Альянса! Сказать, что это самый ужасный туроператор, это ничего не сказать! Его не то, что рекомендовать не хочется, а хочется чтобы такие больше не работали! Ездили с детками в Болгарию, трансфер не забрал до отеля, высадили на обочине с автобуса ночью и все! Обратно с отеля до автобуса привезли за 3 часа (а должны были за 1 час), стояли на жаре с детками (Автобусы грязные …водители хамы… ну просто не понятно за что там вообще можно платить …. От всей души НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Услышите, что вам предлагают Альянс - БЕГИТЕ или испорченный отпуск Вам Обеспечен! Не возможно передать тут, что мы пережили с этим оператором …

Галина
27 июня 2023 в 20:39

Жахливий туроператор з поламаними автобусами, туристи з пересадкою їхали стоячи, жахливий гід, байдужість персоналу компанії до вирішення проблем. Не рекомендую нікому мати справу з Альянс туром

Ірина
22 июня 2023 в 12:11

Їздили цим туроператором до Туретчини, нажаль рекомендувати не можемо!
По-перше, туроператор економить на перевезеннях та замовляє дешевих перевізників з автобусами, не призначеними для тривалих перевезень (старі автобуси з поламаними сидіннями та без туалетів).
По-друге, знайти представників цього туроператора за кордоном нереально. Нас привезли о 7 ранку в аеропорт у Туреччині висадили та поїхали. Стійки реєстрації інших туроператорів працювали, за нашою не було нікого. 2 години ми блукали аеропортом і шукали, хто нам допоможе. О 9-й ранку за нами приїхав трансфер (відразу зазначу, крім нас він нікого з аеропорту не забирав, тобто чекати нікого не треба було).
І останнє, на жаль, на всі наші скарги на перевезення, від імені туроператора з нами ніхто так і не зв'язався. Запитання не вирішені, вибачення не принесені. Шкода, що навіть в умовах війни люди не гидують нічим, заради власної наживи.

Йохан
04 февраля 2022 в 21:18

Заказали тур на отпуске, оплатили, подписали договор. Через несколько часов потребовали доплату за авиа.

К слову, до сих пор цена на "отпуске" висит без доплаты за авиа.

Nazarenko
10 ноября 2021 в 21:31

Летали первый раз с Альянсом, это ужас. Зачем вообще Вам гиды? Воды в номере горячей не было, дверь не работала, на ресепшене хамят - гид улыбается! За что он получает зп?

Ольга
08 ноября 2021 в 11:40

Туроператор небольшой, но качество обратной связи на самом высоком уровне!)
Всегда на связи и готовы помочь в любой момент)
Иногда кажется, что они волшебники

Анна
03 августа 2021 в 13:02

Осталась в восторге от сотрудничества с туроператором Альянс.
Подобрали отличный тур в Турцию, который превзошел все наши ожидания. Сервис туроператора на высоте. Никаких задержек, все четко. По прилету организован комфортный и быстрый трансфер. Через Альянс летаем уж второй раз и желания пользоваться услугами других ТО нет желания. Там все на потоке, у Альянсе же акцент на качество. Рекомендую от души!

Ирина
06 июля 2021 в 20:17

Не можу підібрати "цензурних слів", щоб виразити свої враження від відношення туроператора до клієнтів. Туристам, які купили заздалегіть тур в Каппадокію і яким "пощастило" отримати карантин в Турції на цей період - навіть не повідомили, що в цей період відмінені польоти на шарах. Більш того я слідкувпла за новинами і перепитувала у "профі" туристисного бізнесу що, як і чи варто їхати в локдаун. Я краще б втратила частину грошей але поміняла тур на інший напрямок. Але ніхто не уважив і навіть не сказав. Була надана інформація, що туристи ніяк не постраждають від карантинних обмежень. Особисто я купувала тур заради головного враження - "політ на шарі". Все інші дод. Благо. Приїжджаємо в Турцію і дізнаємося на місці, що польоти закриті на період локдауну. От як так? Не варто довіряти свою відпустку і гроші таким компаніям.

Елена
30 июня 2021 в 5:29

Буквально вчера вернулись с Турции. Пользовались услугами туроператора Альянс впервые. Очень довольны. Замечательная цена на прекрасный отель, отличный сервис, очень приятно удивил комфортный и быстрый трансфер. Очень доброжелательное отношение встречающей стороны. Летаем отдыхать уже больше 10 лет, поэтому есть с чем сравнивать. Огромное спасибо за чудесный отдых!

Ирина
26 апреля 2020 в 22:44

Проводили корпоратив, 8 марта, вместительность хорошая наши 800 поместились, на втором этаже было очень романтично, освещение, закат, удобная сцена, на первом этаже классный диджей звучал кастрюльно, разочарование, звук что бы сделать хороший прийдётся потратить в разы больше, чем в другом месте.

Добавить отзыв