UAOTZYV.COM

Туристическая компания TourBaza / ТО ТУРБАЗА

Адрес Ukraine, Kyiv, Yuriia Illienka St, буд.81А, 3-й поверх
Метро Дорогожичі 1.3км
Телефон +380 (95) 028-08-23
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт tourbaza.com
Рубрики Туристический агент
Оценка 3.7 31 отзыв
Похожие компании в категории
Мандруй Дешевше — вулиця Євгена Чикаленка, 23
Турагентство Coral Travel — вулиця Бульварно-Кудрявська, 24
Дивуар — вулиця Введенська, 1

Туристическая компания TourBaza / ТО ТУРБАЗА отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
26 сентября 2023 в 10:20

Добрий день, тільки що повернулись з чоловіком з туру "Там де гори й полонини", туром дуже задоволені, було цікаво, все продумано по часу, смачно годували та жили в зручному номері з всіма зручностями. Супроводжуюча Оксана відповідальна та її було цікаво слухати.
Але є одне величезне "АЛЕ" яке підпортило відпочинок. І це дорога в автобусі. Нас з чоловіком посадили на самі задні місця, які на мою думку взагалі не підлягають експлуатації для переїздів довше ніж 3 години. Крісла не відкидались лише у нас, мій чоловік 193 см зросту, який просто фізично не поміщався туди, особливо коли всі відкидали крісла, біля нас сиділа ще одна жінка і змоги хоч якось змінити положення тіла окрім як сидячи не було всі 10 годин дороги. Але це ще не найгійрше, в задній частині автобуса просто не має чим дихати, кондиціонер включав водій дуже рідко і мало, можна було задихнутись. Дорога була дуже важкою і якщо випаде така можливіть ще поїхати з цією компанією на задніх місцях то мабуть я відмовлюсь від такого "задоволення".
На рахунок програми все сподобалось, Карпати вражають. Дякую!

Дмитро
13 августа 2023 в 9:32

Не рекомендую.
Організації 0
Гіду 0
Респект водіям, але автобус зовсім не комфортабельний
Тур там де гори й полонини

Антон
06 августа 2023 в 20:27

Були із дружиною у дводенному турі - Тонель кохання та замки Волині.
Програма вельме цікава, і гіди у замках були дійсно крутими. Номер готелю із клімат-контролем теж порадував, якщо б ще у номері із двомісному ліжку було не лише одне покривало. Проте був один мінус, і, ще другий, за який поставив би 2 із 5, якби не сильні гіди. Отже перший мінус, це гід від Турбази - Леонід. Він взагалі ок (коли розповідає про те, що знає). Але, розповівши про заявлені локації шоупрограми, він годинами поспіль тупо озвучував те, що було за вікном: що там дорога, радянські корібки, пост-радянські корібки, фонтан, часний сектор, ще корібки, склад, і т. Д. І, все це цікаве, красиве, компактне, цікаве, красиве, компактне, цікаве, красиве, компактне. І так годинами поспіль. Т. Б, просто вербалізував те, що було за вікном, фактично не маючи уявлення про що говорить. Ніби вирішив, що веде екскурсію для незрячих. І це при адовій жарі у супер-малесенькій залізній шпротівні. Тому що, обіцяний туроператором кондиціонер пропрацював перші пару годин. Решту часу нас возили при 35.5-38 градусів. Я знаю це, бо спочатку в салоні був увікнений термометр. Ми звісно повідомили фірму про те, що обіцяний кондиціонер обдуває фактично теплим повітрям. І Турбаза відповіла - ніхто не міг передбачити, що зломається кондиціанер, це требо вирішити. А, після, чогось додавши (краще процитую) "Про проблему кондиціювання всі знають. " Т. Б, кліеєнт - ти вже заплатив, тепер не набридай, нам пофігу. Наступного дня прийшло вирішення питання: водій тупо вирубий електронний термометр. А, за години три (до повернення у Київ) кондеціонер взагалі перестав працювати.
P. S.: із приводу повної несподіваності поламки - погортайте інші відгуки, мій не перший.

Катерина
06 августа 2023 в 18:06

Відгук на тур "Тунель кохання та легенди Волині". Це дводенний тур на вихідні 05-06 серпня 2023. Перед замовленням туру мною було попередньо перевірено прогноз погоди на ці дні у кожній із локацій: абсолютно безхмарні дні із температурою повітря +32. +35С. Тому перед оплатою туру було окремо уточнено є, чи працює кондиціонер у салоні автобуса. В компанії запевнили, що так, все працює. І справді, кондиціонер працював перші пару годин туру. А далі - все. Динаміку температури повітря у салоні автобуса протягом першого дня туру була від 30.3 С до 37.0 С і трималась в межах 36.0-36.8 С. Водій відмовився щось вирішувати, лише запропонував відкрити люк, що особливо не допомогло, враховуючи спеку назовні. Після звернення до туроператора із питанням, коли буде вирішена проблема, у відповідь прозвучало (цитую) : 1) "Не можемо, це треба робити заїзд на станцію і лагодити. Не можемо Вас зорієнтувати. Але про проблему всі знають. " 2) На запитання, чи така температура в салоні буде весь час - прозвучало "Це техніка і потрібно вияснити причину поломки і як швидко можна виправити. Зараз вдорозі ніхто не скаже, що трапилось з ним і скільки це займе часу. Не робіть поспішних висновків. "
І так, така температура була у салоні протягом всієї подорожі (на жаль, не можу назвати точні числові значення, спираюсь лише на фізичне відчуття). Оскільки відбувся апгрейд - після Дубно, у неділю, 6 серпня, водій просто вимкнув термометр.
Тому абсолютно не рекомендую. Хіба якщо хтось хоче пропаритись у Мідному бику (у турі трохи розкажуть про тортури інквізиції) протягом двох днів, а окремі улюбленці долі, яким випало сидіти на протязі, мають можливість привезти з собою у якості теплої згадки цілий букет - від застуди до пневмонії.

Марія
01 августа 2023 в 1:43

10 серпня 2023 року я разом зі свою подругою їздили в тур "Веселка Закарпаття+Карпати". Нам все дуже сподобалося! Все було на висоті. Окремо хотілося б подякувати нашому керівнику групи Костянтину, який оперативно вирішував всі проблеми та водіям автобуса Леоніду і Денису, які з комфортом возили нас такими складними дорогами та були уважні до побажань нашої групи. Також окрема вдячність нашому гіду Віктору. З ним відвідування всіх місць було веселим та цікавим. Дякуємо Хотілося б і далі подорожувати з вами

Ihor Okhrimchuk
27 июля 2023 в 8:21

Доброго всім дня!
Ми хотіли б висловити нашу найглибшу вдячність та подяку чудовому туристичному туроператору ТурБаза за надання нам надзвичайного, унікального досвіду під час нашої тижневої подорожі до зачаровуючих Карпат та Закарпаття на заході України.
Ця незабутня пригода стала можливою завдяки їх ретельно спланованій і продуманій екскурсійній програмі, яка дозволила нам зануритися в захоплюючу дух красу цього краю.
Більше того, ми не можемо висловити достатньо щирої подяки винятковим особистостям, які зробили цю поїздку ще більш чудовою.
Перш за все, ми хотіли б відзначити та надати особливе визнання нашій неймовірній супровідниці Анастасії. Завдяки своїй чарівній східній зовнішності вона не тільки додала нотку елегантності нашій подорожі, але й продемонструвала максимальний професіоналізм та відданість забезпеченню нашого комфорту та задоволення протягом усього туру.
Додатково хочемо висловити подяку висококваліфікованим і надійним водіям автобуса Миколі та Камілу, які вміло провели нас по звивистих дорогах і мальовничих маршрутах, забезпечивши нашу безпеку і дозволивши в повній мірі насолодитися мальовничими пейзажами. Їхній досвід і відданість своїй справі були справді похвальними.
Крім того, нам неймовірно пощастило бути під керівництвом обізнаного та гумористичного екскурсовода Віктора з Ужгорода. Завдяки своїй глибокій пристрасті до української історії та глибокому розумінню різних країн світу, Віктор оживив минуле, полонивши наш розум і серце своїми захоплюючими легендами.
На закінчення ми висловлюємо щиру вдячність TourBase за їх виняткові послуги та можливість досліджувати чарівні Карпати та Закарпаття.
Ми з дружиною назавжди вдячні винятковим особистостям, які супроводжували нас у цій подорожі.
Миру всім! Слава Україні!

Ирина
23 июля 2023 в 0:16

Якщо чесно таке собі агентство. Їздила з ними в Тустань та Золота Підкова.
Із негативу:
- Вам можуть поміняти місцями тури навіть не попередивши. Ви про це дізнаєтесь, коли ви вже будете в автобус. Тустань в мене мала бути в неділю, а Замки в суботу. Мені дійсно не було різніці, куди поїхати спочатку, але попередити можна було б. Наступний раз вас можуть не попередити про щось дійсно для вас важливе.
- І так і трапилося. В середині туру по Замкам дізналися, що нас не будуть годувати. Скажіть заздалегідь, бо обід з собою взяти не складно. Та ще й час на харчування самостійне не був виділений. Лише за рахунок відвідування замку. І повернулися ми десь о 4: 15 до Львова. Таке було враження, що нас гонять, щоб ми рекорд поставили по швидкості відвідування.
- Автобуси то жесть. Ми їхали в Тустань спрінтером ВС 2011 МС. В мене зріст 165 і я впиралася колінами в переднє сидіння. Більш грубим чи високим людям буде вкрай незручно. Та ще й на зворотній дорозі в автобусі почало сильно пахнути якимось чи бензином, чи дизелем (не розробираюся). Водій запевняв, що то затягнуло. Ми вмовили його зупинитися, провітрити, перевірити багажник (може там щось впало). І коли поїхали, через хвилин 5 знову пішов сильний запах. Добре, що їхати лишалося 20 хвилин. Перетерпіли. Але уникайте цього автобуса.
- В Тустань автобус затримався на 45 хвилин. Враховуючи, що приходити треба було о 8: 40, то ми просто годину стояли на вулиці.

Я дуже не раджу їхати з цим агентством ще раз.

Юля
07 июля 2023 в 15:28

Забронювали нам два місця на Синевир і Шипіт. Через декілька годин передзвонили: "добрий день, місць нема". Ось так. Без альтернатив і пояснень.

Женя
24 мая 2023 в 17:58

30.04.23 року були на екскурсії Квітковий рай Київщини. Гарний автобус і організація. Гід Світлана розповідала дуже змістовно і цікаво. Погода трішки зіпсувала враження, але що поробиш. Дякую за подорож

Валентина
02 марта 2022 в 5:06

Дякуємо туроператору ТУРБАЗА за чудовий Новорічний тур в Карпати. Все було дуже цікаво, пізнавально комфортно та весело. Всі добре постарались, і менеджери турфірми, і водії, і гіди, і господарю готелю. Святкування Нового Року також було цікаво! СУПЕР!
P. S. Прикро тільлки, що є окремі туристи, які їдуть в тур не відпочивати, а тільки, щоб бути незадоволеними всім!

Елена
10 февраля 2022 в 16:03

Дякую всім організаторам за цікаву поїзку на фабрику ялинкових іграшок. Оксані з чисто українським ім'ям ;) за інформативну розповідь, водію за безпечну поїздку. Процвітання компанії та величезну кількість туристів!

Игорь
10 февраля 2022 в 7:59

Ездили в тур по Закарпатью. Море удовольствия. Туроператор заботится о своих клиентах. Большое спасибо водителям Игорю и Сергею - они профессионалы, а также сопровождающей Юле - она хороший организатор и очень приятный человек.

Саша
07 февраля 2022 в 16:00

Я вперше була в турі, Новорічна Веселка в Закарпатті з 29.12. По 03.01.2022
Нашим екскурсоводом була Людмила-це дійсно людина на своєму місці! Хочемо їй подякувати за чудовий тур, програму, вона ДУЖЕ файно піклувалася за всіх нас. ДЯКУЄМО!
Ще хочу відмітити нашого гіда-пана Романа Славіка-настільки цікаво, розумно, юмористично розповідав, що не хотілося фотографувати місцевість, а слухати, слухати, слухати його розповіді та окунатися в минуле.
Наші водії 9500, молодці, дякуємо.
В подальшому подорожуючи, дуже хочеться, щоб поряд були ці люди.
Бажаємо їм крепкого здоров'я, успіхів, терпіння, багато роботи та хороших туристів!

Елена
11 ноября 2021 в 7:05

Уже не первый раз пользуемся услугами туроператора "ТурБаза", хотим выразить свою благодарность! Вчера ездили в тур "Жашковский конный завод. ", хороший гид Светлана, прекрасный водитель Дмитрий, все было чудесно! Спасибо всему коллективу туроператора!

Пётр
31 октября 2021 в 10:55

Ездили с девушкой на экскурсию в Асканию Нову и остров Джарылгач. Что получили в итоге: 1) хамовитые водители, которые считали что они делают нам отдолжение, а не выполняют свою работу. В Аскании Новой они поехали заправлять автобус и опоздали на час, внятного объяснения почему так вышло - не дали. 2) Автобус, в котором не закрывалось водительское окно, поэтому всем людям за водителем дуло - ночью было сильно холодно. Печка при этом не работала потому что "сейчас лето" - со слов водителей. На подъезде к лемурийскому озеру автобус сломался, и нам пришлось идти до озера пешком. 3) Непрофесиональный гид. Как мы поняли, это была его первая поездка в роли гида. Подготовлен он был слабо - вопросы решались только после нескольких раз напоминаний. 4) После того как сломался автобус мы позвонили в турагенство - оказалось что компания не несёт за водителей, автобус, гида ответственности, так как они наёмные работники. При разговоре ссылались на договор, на который видимо мы согласились при покупке поездки, но в глаза его не видели. Как оказалось, его нужно было специально запрашивать. Компанию рекомендовать не могу

Женя
16 октября 2021 в 5:59

Подорож в Асканію Нову: 1) не попередили, що зовсім змінили проживання і готеля і міста, поселили куди вздумалось компанії; 2) Супроводжуючий групи (гід) зовсім не компетентний у своїх обов'язках-роботі, втрачали дорогоцінний час, всюди запізнювались; 3) і саме головне: автобус наданий був з аварійними неполадками, для 50 чоловік це була б остання подорож, але цей раз повезло, зверніть увагу на цей пункт!

Саша
12 октября 2021 в 19:15

Їздила в тур Асканія нова. Не рекомендую дану турфірму. Організації ніякої. Крім того д за одномісне поселення з доплатою поселили біля жд вокзалу. Коли іншим туристів розмістили в центрі міста з нормальними умовами та харчуванням. Не рекомендую дану турфірму

Иринка
06 октября 2021 в 1:24

Ездили в путешествие «Аскания и остров Джарылгач», все красиво описано, если б так и было…
Все началось с выезда, задержался автобус где-то на минут 30. В автобусе было нереально холодно (был ночной переезд), попросила водителя включить печку, сказали, что не работает, ибо очень жарко на улице.
Дальше, с задержкой, мы приехали в Скадовск, время на завтрак нам не дали, сразу повезли на Джарылгач, после этого поехали на винодельню, поесть после опять таки не сложилось, было уже слишком поздно и все было закрыто, заселили в отель, хоть он был хорошим.
Во второй день поехали в Асканию, все бы ничего, но нас сводили в зоопарк и парк, вместо поездки на сафари, ибо не успевали. Чисто для сравнения: зоопарк + парк 3,5 часа, сафари 2 часа ‍️
Дальше автобус пропал в неизвестном направлении, гид созванивался с водителями и слышал только, что вот сейчас будем.
Выехали на розовые озёра, кто-то из водителей не правильно вбил маршрут и ещё около часа мы крутились, ибо почти доехали до одного, поняли, что не туда и вернулись назад.
Почти доехав до озера сломался автобус. Вышли, пошли пешком.
По дороге домой (ночью) заметили, что окно водителя не закрыто примерно на 1/3, на улице градусов 15 было, все студило в салон, было слишком холодно. На просьбу прикрыть окно выяснилось, что оно не закрывается, ибо сломано, еле затулили каким-то пледом.
Гид ни на какие вопросы не знал ответ, не понимал, что происходит, да и ещё напился знатно в первый день.
С горем пополам доехали домой.
Больше с «тур базой» не поедем никуда, это не отдых, а издевательство! Научитесь ценить своих отдыхающих и входить в их положение.
P. S. Звонила я им, во второй день, сказали, что они не несут ответсвенности за эти вещи, ибо у них все работники наёмные.
Очень жаль, что вы так поступаете с людьми, которые доверяют вам свой отдых!

Саша
04 июля 2021 в 11:00

Очень понравился тур «Цветочный рай», гид Светлана! Настолько интересные рассказы, удачно спланированный маршрут. Благодаря Светлане дорога пролетела быстро и увлекательно. Очень хочу с ней поехать в следущий тур.

Вика
16 июня 2021 в 19:32

Мое восхищение гиду Галине Григорьевне! Ездили с ней вчера на экскурсию, Цветочный рай, не успели поблагодарить лично, опаздывали из- за пробки на въезд в Киев. Гид профессионал своего дела, четкая дикция, приятный голос. Много интересной информации, правда не все возможно запомнить. Надо было записывать, хоть на диктофон. Дорога прошла незаметно и комфортно. Автобус с кондиционером и подзарядками. Водителю Сергею спасибо за возможность остановки на Житомирской. Организаторам спасибо! До скорых в трест!

Добавить отзыв