UAOTZYV.COM

Турагентство Море туров Позняки Харьковская Туры в Турцию и Египет

Адрес Київ, ТЦ Изумруд, вулиця Братства тарасівців, 7, 2 этаж
Метро Харківська 0.5км
Телефон +380 (66) 409-00-37
Часы работы 00:00-24:00
Сайт fly-joy.com
Рубрики Туристическое агентство, Экскурсионное агентство
Оценка 5 48 отзывов
Похожие компании в категории
Каяк Каное Центр - Славутич — вулиця Алімпія Галика, 13б
Каяк Каное Центр - Мартишів — вул, 55-а Садова вулиця

Турагентство Море туров Позняки Харьковская Туры в Турцию и Египет отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анна
21 ноября 2023 в 11:50

Доброго дня усім! Хочу подякувати команді за топ рівень обслуговування! Зверталась в цьому році перший раз і не прогадала! Дякую менеджеру Валентині за терпіння і зворотній зв’язок по усіх моїх питаннях, за підтримку та супровід впродовж усієї відпустки. Я отримала, що хотіла. Відпочинок був на Тенеріфе в готелі Playa la Arena, дуже спокійний готель, без зайвого шуму та людей, що порушують дисципліну. Чисті номери, все ціле, уборка та заміна полотенець та білизни кожного дня. Якісні напої та страви, снек бар весь день, якщо не встиг на сніданок, пляж з чорним вулканічним піском за 50 м від готелю, як і обіцяли, два басейни, один із джакузі та шарко, ввечері на терасі жива музика та розважальна програма. Привітний персонал, можливість взяти машину та скутер в оренду та безліч екскурсій. Дівчата, тепер я з вами Дуже рекомендую та ще раз дякую за моє літо серед зими

Виктория
22 октября 2023 в 11:26

Замовляла вперше тур через інтернет. Переживала, що щось піде не так. Але менеджер Таня Новожильцева супроводжувала у кожному питанні, я дуже задоволена, відпочинок вийшов чудовий! Рекомендую

Надя
11 октября 2023 в 19:42

Доброго вечора, хочу подякувати дівчаткам команди Fly & Joy за наш неймовірний відпочинок, врахували всі наші побажання (а їх було багато). Нам запропонували готель який нам дуже сподобався, з видом на море, з неймовірним заходом сонця на 8 поверсі з ресторану (фото просто неймовірні) як нам і обіцяли. Дуже привітний персонал, дуже смачна кухня). Дівчинка була завжди з нами на зв'язку, навіть у вихідний або у не робочий час, ми щиро вам дякуємо за наш крутий відпочинок, з задоволенням будемо звертатися до вас ще

Оксана
01 октября 2023 в 16:16

Щиро вдячна Марині Риженко за організацію і супровід моєї поїздки в Норвегію. Марина більшість доби на звʼязку, постійно цікавиться, всебічно підтримує, допомагає. Я такого чуйного і відповідального відношення до клієнта ще не бачила. Я дуже-дуже вдячна за спокій і впевненість, які були мені подаровані в цій поїздці. Процвітання, Вам Марино і Вашій фірмі

Kristna
14 сентября 2023 в 14:24

Дякую турагенства за гарну роботу.
Особливо менеджеру Марині Риженко,
За відповідальну роботу і гарне ставлення до клієнтів.

Елена
28 августа 2023 в 15:15

Дякую, Вашому туристичному агенству, особливо Лілії, спасибі, що Ви є в цей нелегкий для нашої країни час! Завдяки Флай енд Джой моя шестирічна дитина провела незабутні 10 днів у Болгарії у серпні 2023 року, Сподобалось все - і ідеально підібраний готель, і саме відношення. Лілії я довіряла, в мене не виникало сумнівів щодо кінцевого результату туру. Ще раз дякую, будемо звертатися ло Вас ще та рекомендувати знайомим та друзям!

Женя
31 июля 2023 в 19:20

Хочу теж сказати пару теплих слівЇздила в Болгарію з 2 діткам 15.07.2023 Подорож була БОМБЕЗНА! Готель крутий і їжа різноманітна, відповідала усім нашим вимогам, навіть більше. Хочеться відмітити нашого оператора Ксенію, людина, яка була зацікавлена в тому, щоб нам все сподобалося. Це людина яка була з нами всю подорож, відповідала на всі наші питання протягом 30 хв, яка підбирала, враховувала кожну мою вимогу, навіть коли з дитиною трапилась неприємність на гірці (вибила 2 зуба), Ксенія орієнтувала і направляла, Ми не були одні з своєю проблемою. РЕКОМЕНДУЮ ЦЬОГО ОПЕРАТОРА МОРЕ ТУРІВ. Тепер тільки з Вами
Р. S. Нам навіть уже страхова компанія Вусо 4.09.23 перерахувала витрати, які ми потратили в Болгарії на стоматолога.

Алла
29 мая 2023 в 7:18

Доброго дня, хочу висловити величезну подяку Вашій співробітниці Настінці, дуже добра, уважна, чуйна людина. До Вашої фірми звертаюся не перший рік, завжди в будь-який час знаходила час і для мене. Ніколи не відмовила, завжди підказувала, радила.
Велике спасибі та Вашій фірмі, благополуччя Вам та найдовшого процвітання.

Женя
06 марта 2022 в 12:59

Хочу порекомендувати менеджера Марину як крутого спеціаліста по супроводу та по підбору туру. Відпочинок був чудовий. Літала до Шарму, в готель Monte Carlo. Я не вперше в Єгипті але даний готель ніколи не розглядала. Тому по рекомендації він відповідав своїй 5 як для даної країни. Ще раз дякую за чудовий відпочинок, і ще раз звісно звернусь для пошуку та оформлення подорожі в інші країни.

Елена
01 марта 2022 в 17:36

Очень все понравилось, тур-оператор Алена Яценко максимально подсказала нужную информацию, подобрала нужный и отличный тур, все время была на связи для уточнения каких то моментов. Осталась очень довольна отдыхом подобранным под мои желания от данного турагентства.

Анна
26 февраля 2022 в 6:59

Огромное спасибо Маргарите за помощь в выборе места для отдыха. Очень внимательно делает свою роботу, не упускает разные нюансы, она была с нами всегда на связи, до-во время и после отпуска, остались МЕГА довольные сервисом и естественно нашим помощником.

Name
28 января 2022 в 15:35

Не вперше замовляю тури через дану компанію, менеджер Олена завжди привітна та професійна, а ціни нижче, ніж у менеджерів туроператорів. Рекомендую!

Ростислав
15 января 2022 в 7:22

Спасибо турагентству Море Туров, а именно Ксении, за прекрасный подбор тура, качественное сопровождение во время всего отдыха и индивидуальный подход к каждому туристу! Ксения, спасибо вам за выдержку и терпение! Будем обращаться теперь только к Вам!

Саша
09 января 2022 в 7:56

Хочу подякувати всій команді турагенства за швидко підібраний тур в Єгипет. В будь- який час доби Ви на зв'язку. Все чітко і якісно поясните). Особлива подяка за екскурсії з Адель wahba, гарне співвідношення ціни і якості, високий професіоналізм і чітка організація. Особиста подяка Мар'яні, яка Ви молодчинка

Саша
02 января 2022 в 12:27

Огромное спасибо менеджеру Алена за качественно и максимально соответствующе нашим желаниям подобранный тур. Мы остались довольны всем: начиная от подбора и оформления документов и заканчивая самим отдыхом и впечатлениями. Однозначно рекомендую и будем обращаться ещё!

Саша
06 декабря 2021 в 22:29

Отдыхали в Турции с 28.09 по 5.10.2021, отель Garcia resort & spa 5*, Фетхие. Агенство Море туров на Декабристов очень помогли нам с оформлением, Марьяна была все время на связи 24/7, за что ей большая благодарность! Будем обращаться еще не раз! Отель супер, море очень и очень красивое, не передать словами. Отель не на первой линии, но высоко в горах, вид супер. Персонал хороший, номера красивые, вечером анимация.

Аліна
03 декабря 2021 в 23:11

Хочу окремо подякувати менеджеру Мар'яні? Дуже приємна дівчина, чудове ставлення до клієнтів. Завжди вчасно дасть відповідь на будь-яке ваше запитання, все розкаже до дрібничок! Допомогла нам підібрати хороший готель і була з нами на зв'язку протягом всього відпочинку! Залишилися приємні враження від туристичного агентства " Море Турів Преміум ", рекомендую!

Саша
03 декабря 2021 в 9:32

Рады знакомству с турагентством " Море туров". Успехов вам и процветания, благодарных клиентов! Алена, СПАСИБО Вам огромное за оперативность, компетентность и профессионализм! Так держать! Молодец!

Женя
27 ноября 2021 в 8:45

Благодарю турагентство «Море туров»! Только прилетели из Турции, все было на высшем уровне! Отдельное спасибо Ксении, которая подобрала нам отличный отель)

Женя
27 ноября 2021 в 2:14

Если вы хотите получить профессиональный сервис, вам сюда. Менеджер Марьяна - высококлассный специалист! Все вопросы решает онлайн, быстро, качественно. Я в первый раз сталкиваюсь с такой заботой, опекой и общением. Рекомендую! Марьяна подберёт на вкус и цвет вам отдых, позаботится о всех нюансах. Теперь все мои знакомые и подруги уже точно знают, где купить себе качественный отдых. Марьяна- спасибо!

Добавить отзыв