UAOTZYV.COM

Турагенція Join Up

Адрес Київ, Велика Васильківська, 77 А
Метро Олімпійська 0.54км
Телефон +380 (97) 430-49-51
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота11:00-17:00
Сайт joinup.ua/uk
Рубрики Турагентство, Туристический агент
Оценка 5 3 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Турагентство Join UP! — вулиця Басейна, 23
Турагентство Join UP! — вулиця Хрещатик, 21, 2 этаж, оф.118
Join UP! на ул. Пушкинской, 2-4/7, оф. 1 — вулиця Євгена Чикаленка, 2-4/7, оф. 1
Турагентство Join UP! — вулиця Старовокзальна, 13
Похожие компании в категории
Турагентство Coral Travel — вулиця Старонаводницька, 6б
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Туркомпания Этнотур — вул. Антоновича, 47
Турфирма Феерия — Хрестовий провулок, 8/9

Турагенція Join Up отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олег
26 сентября 2023 в 10:07

Хочу подякувати тур. Агенству JoinUP і особливо спеціаліста тур. Агенства по вул. Велика Васильківська, 77-а Білоцьку Олександру за професійність, чутке ставлення до кліентів і вміння виришувати складні питання, пов'язані з тур. Поїздкою в цей складний час. Хочу подякувати тур. Агенство за широкий вибір напрямків і вміння індівідуального підбору. Відпочивав о. Кріт, Агіос Ніколас.

Марина
19 июля 2023 в 16:13

Їздили з допомогою Join Up до Шарм-ель-Шейху у готель Safir Sharm Waterfalls resort з Києва. Хочу подякувати компанії за організацію, особливо Ользі, яка дуже допомогла з організацією.
Їхали з дітьми автобусом з Києва до Кишеневу, далі літаком. Дорога автобусом зайняла 14 годин, 4 години на кордоні через пасажирів іноземців, які мали проблеми з документами. Автобус комфортний, з кондиціонером.
В Шарм нас зустрів трансфер і завезли до готелю.
Готель дуже сподобався, для відпочинку з дітьми -супер. Велика зелена територія, багато квітів, фунікулер з ресторану до басейнів. Номери в основному з видом на море, прибирання щодня. Декілька басейнів: дитячий, з прісною водою, з морською водою, та басейн для дорослих без дітей. Їжа в ресторані на будь який смак: овочі, фрукти, м'ясо, каши, запіканки, випічка, тістечка, морепродукти. Аніматори молодці. Є захід в море з понтону, є з берега, але там мілко -для дітей супер (у взутті). Є свій дайвінг клуб, в будь який час можна попірнати з аквалангом. Персонал дуже дружелюбний, особливо коли чули, що з України)

Інна
13 июля 2023 в 18:10

Ділюся враженнями з відпочинку в липні 2023 року. Хотіли спокійного відпочину в Болгарії на all inclusive. Нам запропонували багато варіантів, дослухаючись до наших побажань та враховуючи наш бюджет. Ми обрали готель Gradina 4* Золоті піски. Дуже гарний новий готель з сучасним ремонтом. Розташований в 5 хвилина від пляжу. На пляжі в готелю є власні парасольки та шизлонги, що дуже втішило (в більшості готелів ця послуга платна). В нас був великий чистий номер з видом на море, прибирання щодня, привітний персонал.
Харчування дуже різноманітне, смачне, кілька видів м'яса, риби, багато фруктів.
Тур у нас був автобусом зі Львова. Автобус був комфортний, чистий, з WC та місцями для зарядки гаджетів, водії давали всю інформацію, що нас цікавила. Дорога пройшла легко. Також був трансфер до готелю.
Дуже задоволені відпочинком, щиро дякую колективу з Турагенства Join Up, за ваш професіоналізм, індивідуальний підхід до кожного туриста, за те що працюєте з любов'ю до своєї справи. Ви зробили все можливе щоб наш відпочинок був відмінним. Обов'язково звернусь ще!

Добавить отзыв