UAOTZYV.COM

TRX Fly Yoga Studio - фитнес студия отзывы

Адрес Київ, просп. Європейського Союзу, 45
Метро Сирець 3.09км
Телефон +380 (96) 573-95-95
Часы работы 09:00-21:00
Сайт instagram.com/trx_fly_yoga_studio
Рубрики Студия йоги, Спортивный зал, Гимнастический клуб, Спортклуб, Спортивный комплекс
Оценка 3.9 31 отзыв
Похожие компании в категории
Sport Life — Ukraine, Kyiv, Kyrylivska St, 134а
yoga studio NARAYANI — вулиця Вишгородська, 44А
Ахимса — Кобзарський провулок, 10
Sport Lady Studio — вулиця Івана Виговського, 10

TRX Fly Yoga Studio - фитнес студия на Європейськом Союзу отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгений
11 сентября 2023 в 16:16

Уникайте це місце.
Після покупки абонемента відміняють заняття, гроші не повертають, контора по збору передплат (досвід дружини) замість тренувань зіпсований настрій і гроші на вітер.
Документів про оплату не надають про договір надання послуг не чули, вигадали якісь «правилами студії», Закону України "Про захист прав споживачів" не дотримуються.

Елена
07 сентября 2023 в 7:20

Дуже часто скасовують тренування, таким чином по суті 70% абонементу згоряє. Хамське ставлення до персоналу. "Власниця гроші не повертає" (вона ж не передзвонює для індивідуального вирішення питання, як спочатку було обіцяно на ресепшн) - ось така стандартна відповідь на запит клієнта "що робитимемо, ви вже 6-й раз поспіль за пару тижнів скасовуєте/переносите тренування? ". Надіслали тренування з дітьми - які "точно будуть", навіть не поцікавившись чи є у клієнта діти:). Незаконно посилаються на "Правила клубу", адже послуга не надано, що є "введення в оману споживача". Судитись? Не хочеться руки бруднити. Категорично не раджу.

Юлия
02 сентября 2023 в 12:06

Придбала абонемент, з 4 разів було лише одне заняття, всі інші були скасовувані через особисті справи тренера, останній раз повідомили за 30 хвилин, на прохання в пропорції повернуть гроші, пропонують читати правила, прочла, не зазначені вище написані умови переносу, або відміни, тому якщо бажаєте заплатить гроші та отримати не професійний підхід і не надання послуг, Вам сюди.

Анна
21 августа 2023 в 0:35

У студії не вміють працювати ні з запереченнями, ні з будь-яким форматом негативних відгуків. Вас обов'язково запитають чи вам сподобалося, але якщо не дай бог ви відповісте що хоч щось не сподобалося вам нахам'ят або проігнорують. Те ж саме простежується у відгуках тут, щось не подобається, проігноруємо. Якщо у вас є будь-які обмеження по здоров'ю, вкрай не рекомендую відвідувати цей заклад, можуть нашкодити, а ви ще й винні залишитеся в тому, що ніхто тренер не пояснює як правильно робити, та й поправляти вас ніхто не стане, якщо робите не правильно.

Юлія
30 июня 2023 в 11:30

Якщо Ви шукаєте людського відношення до себе як до клієнта - то Вам не до цієї студії. Як тільки сплачуєте кошти - забудьте, що маєте якісь права. Все це прикривається «Правилами студії», які менеджер навіть не доносить до твого відома при покупці абонименту.
Я відвідувала як заняття, що входять в вартість абонименту, так і за додаткову вартість.
Одного дня менеджер написала, запропонувала прийти на заняття за додаткову вартість - я погодилась, сплатила кошти. Потім менеджер зателефонувала і відмінила заняття та відмовила повертати кошти.
Сказала, що я можу прийти на інше заняття на час, який мені зовсім не підходить і на цьому зникла.

Я намагалась знайти компромісне рішення з менеджером - мене просто заігнорували. Як на мене це шахрайство і точно порушення прав споживача.
Я б відвідувала студію і далі, але я не маю справу з шахраями, бо неясно, на що підуть твої кошти наступного разу.
Дуже шкода, що постійний клієнт та репутація компанії коштують 400 гривень.

Алина
23 мая 2023 в 5:34

Нажаль після масованого обстрілу Києва не змогла прийти в студію, на зустріч не пішли, гроші на вітер. В наш час може бути все і про те, що в нас буде летіти 40 шахідів і будинок ходуном ходити, нажаль, я передбачити не могла. Шкода, що в данній студії не цінують і не розуміють клієнта. Адже це форс мажорна ситуація, яку неможливо передбачити.

Елена
16 февраля 2022 в 4:41

2 хороших теплых зала. Пока пробовала только танцы, Анастасия заряжает энергией и верой, что всё выйдет, как бы сначала не казалось обратное.

Женя
04 февраля 2022 в 3:42

Kangoo Jumps, то любов з першого заняття ніколи не любила спорт, але тут готова бігти, летіти на тренування! Яна прекрасна тренерка, обожнюю? Ходжу і буду далі відвідувати студію!

Женя
26 января 2022 в 0:32

Супер тренування! Привітна радісна атмосфера, професійні, чуйні тренери! Тренування для душі та тіла! Завжди позитивні враження!

Kateryna
21 января 2022 в 9:36

Обожаю эту студию Тренер Анастасия это любовь ️? Безумно интересные тренеровки пилатеса, отличная атмосфера и огромный позитив и поддержка от Насти!

Полина
15 января 2022 в 17:17

Хорошая студия. Хожу почти год. Тренер Анастасия - one love ️ Красивые залы, достаточно снаряжений для занятий. Удобно, что возле дома. Большой плюс в том, что один абонент действует почти на все направления.
Разовые тренировки дорогие, поэтому выгоднее ходить по абоненту. Хотелось бы более лояльную ценовую политику. Очень понравилась практика бесплатных занятий для привлечения клиентов. В целом, оценка хорошая. Рекомендую.

Саша
26 декабря 2021 в 19:25

Все очень нравиться, но хотелось бы побольше тренировок в промежутке 10-12, очень мало таких тренировок.

Ирина
18 декабря 2021 в 6:33

Займаюсь індивідуально з тренером Мариною флайфітнесом. Супер і зал, і адміністратори, а тренер взагалі бомба.

Максим
17 декабря 2021 в 2:03

Ужасный сервис, грубое общение тренеров с клиентами
Моя девушка записалась на тренировку по пилатесу но опоздала на 5 минут в результате чего тренер по пилатесу попросту не захотела впускать на тренировку!
Крайне не советую данную студию так как тренера ужасно относятся к своим клиентам!

Вера
20 июля 2021 в 19:20

Очень хорошая студия, чистая, новая. Приветливый персонал. Настя - тренер по танцам, внимательная, хорошо, доходчиво объясняет.
Из минусов, очень маленькие залы.
В целом студию рекомендую!

Анна
29 января 2021 в 2:17

Наконец-то дочка нашла занятие по душе, куда она бежит сломя голову, не из-под палки, а по собственному желанию. Занимается в студии детской флай йогой. Нравится и тренер, и расположение и сами занятия. Сама мечтаю к ним попасть -заняться аэростречингом)

Анна
26 января 2021 в 11:21

С удовольствием прихожу на trx, студия новая, все красиво. Новеньким всегда уделяют внимание, не чувствуешь себя потерянной. После тренировок обычно порхаю:)

Юля
23 января 2021 в 19:31

Мне нравится. Отличные тренера, интересные групповые занятия, внимательный персонал!
Респект, продолжайте в том же духе!

Анастасия
23 января 2021 в 4:48

Очень рада, что рядом открылась такая замечательная студия! Тренеры Юля и Анастасия просто супер

Анна
22 января 2021 в 13:27

Очень хороший зал! Классные программы занятий, разнообразные! Тренера просто супер! Занятия по TRX, аэростречингу, воздушной гимнастике - очень классные, после каждого занятия чувствуешь все свои мышцы, что для меня огромный плюс, значит тренировка прошла не зря)

Добавить отзыв