UAOTZYV.COM

Трио Двери / Тріо Двері отзывы

Адрес Київ, просп. Степана Бандери, 8
Метро Почайна 0.84км
Телефон +380 (800) 21-12-31
Часы работы 09:00-20:00
Сайт triodveri.ua
Рубрики Межкомнатные двери
Оценка 4 52 отзыва
Похожие компании в категории
Город дверей — ТЦ Метро, просп. Степана Бандери, 26 В
Маркет-двери — вулиця Олени Теліги, 3

Трио Двери / Тріо Двері на Степана Бандери отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Роман
08 декабря 2023 в 7:20

В період замовлення та виготовлення індивідуальної двері, спілкувався з менеджером Марією. Компетентний та витриманий співробітник. Замовлення виконано в заявлений термін

Оксна
28 мая 2023 в 16:37

Рада, що звернулися саме до " Тріо Двері"!
Дуже задоволені роботою, ставленням до клієнта та їхнім сервісом на високому рівні!
Замовили в будинок п'ять дверей, які було якісно встановлено у визначений термін.
Окрема подяка менеджеру Олі, яка прислухалася до всіх наших побажань та ввесь час була з нами на зв'язку!
Сміло рекомендую всім " Тріо Двері"

Анна
03 мая 2023 в 10:28

Заказывала комнатные двери в салоне на С. Бандеры 8. Качество дверей супер! Двери из натурального шпона смотрятся шикарно, цвет супер подобрали. Моя семья как и я остались довольны. Буду заказывать ещё двери в сан. Узлы. И конечно же только в салоне Трио двери.
Персонал очень вежливый, компетентный в своей работе и всегда на связи. Даже скидку предложили, что очень порадовало. Заказ и монтаж сделали в срок, оперативно и качественно.
Рекомендую ВСЕМ! Не пожалеете о качестве дверей.

Юля
17 января 2023 в 12:28

Замовляла міжкімнатні двері, на схованій коробці, довго думали що обрати, менеджери дуже допомогли в виборі та в технічних питаннях, замінники чудові, монтажники взагалі супер, все зробили дуже швидко. Двері просто вав, дуже рада що обрала саме їх

Анна
22 декабря 2022 в 20:01

Отличный персонал и качество продукции. Заказ был в магазине на пр. Победы, двери скрытого монтажа из наличия. Никаких проблем не было ни на начальном этапе просчета, ни на этапе монтажа - все четко и по плану, несмотря на ситуацию в стране, особенно со светом. Спасибо, что все четко сделали

Juliya
02 ноября 2022 в 12:38

Непоганий сервіс та двері, але могло б бути ще краще! Був ньюанс з приводу доставки - зателефонували із запізненням сказати про зміну часу, тому нас не було вдома. Прийшлось чекати ще 2 дні. Монтажники професійні, двері встановили швидко та без косяків.

Юлия
26 октября 2022 в 17:20

Хочу сказать большое спасибо менеджеру Марии, которая помогла подобрать двери, полностью сопровождала мой заказ. Очень остались довольны товаром и работой менеджера.

Ярослав
09 октября 2022 в 22:04

Все пройшло прекрасно незважаючи на різні відгуки) до речі, замовлення було на двері з прихованою коробкою, до спеціалістів зі вставновлення теж претензій немає.

Катерина
29 сентября 2022 в 19:57

Промоніторила ринок онлайн перед тим як відвідати певні магазини. Тріо двері був першим в списку, бо до нього було ближче) Шукала приховані двері для пофарбування, а як побачила колір горіха американського, то ледь втрималась. Виглядають дуже круто, якісно, але задорого: (Виробник, ніби, Асторі. Замовила поки коробки (мені пояснили, що так можна і їх потрібно встановити раніше), виготовлюють їх 2 тижні. По готовності мені зателефонували, щоб домовитись про встановлення, але майте на увазі, якщо хочете монтаж на вихідних, то потрібно ставати в чергу, але це не критично. Встановили за один день, спеціалісти з монтажу дуже привітні, і за собою все прибрали.
Полотна ще не замовила.
Але взагалі роботою магазину задоволена:)

Павел
27 сентября 2022 в 15:07

Хорошие двери. Приятные девчонки. Заказывал крашеные двери в свой цвет. Поставили и привезли быстро. Никаких претензий к работе. Спасибо

Світлана
19 сентября 2022 в 13:30

Замовляли двері в магазині на пр. С. Бандери, 8. Отримали гарну консультацію, ціна доволі висока, але двері купуємо на багато років, тому за якість потрібно подбати.

Наталія
13 сентября 2022 в 13:43

Двері брала в Тріо спочатку собі на дачу рік тому, протестувала, так мовити компанію, потім вже собі на квартиру. Працююча компанія з грамотним персоналом. Було дуже багато технічних питань, особливо по розсувним перегородкам. Були деякі питання в ході виконання замовлення, але все вирішили. Окремий респект монтажникам Юрію та Олегу, хлопці з золотими руками.

Поліна
13 сентября 2022 в 13:37

Дякую дівчатам за стиль роботи. Впевнено можу сказати що це компанія з людським обличчем. Працюю з ними вже більше року. В роботі бувають різні ситуації але ЗАВЖДИ все вирішується професійно. До якості самих дверей теж зауважень не має, виглядають люксово.

Николай
08 сентября 2022 в 11:19

Отвратительное отношение менеджеров к клиенту, хамовитость и не желание решать возникшие вопросы по сути. Задержки по срокам и никакой реакции, что бы хоть предупредить, нужно крепко вызванивать.

Ольга
02 апреля 2022 в 1:44

Довго не могли визначитися з вибором дверей, але менеджер Міщенко Олена була терплячою та прораховувала нам усі варіанти, які нам подобалися. Дуже професійно та чітко виконала свою роботу. Виникли проблеми при встановленні (на фабриці накосячили), але менеджер Олена пообіцяла вирішити проблему. Дуже сподобалася робота менеджера, щиро можу рекомендувати.

Telef
14 января 2022 в 19:33

Тут точно не варто замовляти двері! Якість ніяка. Персонал зарозумілий. Вчасно не встигають жорстко.

Саша
13 ноября 2021 в 0:10

Нещодавно придбав двері в салоні "Трио Двери". Своїм вибором дуже задоволений, завдяки Альона Міщенко. Вона дійсно володіє високими професійними знаннями і навичками. Відмінно організовує та продумує покупку від початку до кінця. Свою роботу виконує ефективно, старанно, звертає увагу на деталі. Не озброєним оком видно що людина на своєму місці. Такого кваліфікованого менеджера, як Альона Міщенко, буду радити всім своїм знайомим.

Саша
11 ноября 2021 в 12:01

Заказывал двери в квартиру. Отлично по качеству и срокам. Двери были сложной конструкции, но при установке выглядели шикарно. Менеджер Денис вёл наш заказ, все четко и доходчиво. Теперь жду следующий заказ, накладку на входные двери. Приятно сотрудничать

Наталья
08 ноября 2021 в 1:34

Заказывала раздвижную систему зеркальную, в Киеве не каждый за такое возьметьсЯ- работа с зеркалами. Да, обошлось не дёшево, и по срокам не быстро…но оно того стоило! На этапе общения- всегда вежливы и учтивы! Установщик- отдельный респект.

Маргарита
30 октября 2021 в 5:07

Приятно удивлены профессионализмом Трио Двери и фабрикой дверей Альбион. Мы искали в интернете бронедверь в новую квартиру, случайно зашли в магазин Трио Двери на Петровке. Нас встретила приветливый менеджер Алёна Мищенко. Поразил её профессионализм и знание тонкостей производства дверей. Очень приветлива и позитивна, все рассказала, показала. Решили купить бронедверь Альбион, как рассказала Алёна, у них свое производство и их имя на рынке котируется высоко. Заказали. Все изготовили в срок, провели монтаж двери за пару часов. Качество отменное. Дверь, как в банковском хранилище) огромное спасибо Алёне Мищенко и фабрике дверей Альбион!

Добавить отзыв