UAOTZYV.COM

Травмпункт для дорослих, КНП КДЦ Подільського району

Адрес Київ, вулиця Мостицька, 9
Метро Сирець 2.78км
Телефон +380 (44) 460-62-33
Сайт guide.kyivcity.gov.ua
Рубрики Больница
Оценка 2.3 3 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Травмпункт для дорослих, КНП КДЦ Подільського району отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анжелика
10 мая 2023 в 14:50

Звернулись до травмпункту зі складним переломом, бабусі 81 рік, деменція і лікар замість того, щоб накласти гіпс пропонує або бандаж в нього придбати або зробити якісну операцію в його надійного лікаря або третій варіант їдьте по швидкій і там вам може допоможуть, звісно в лікарні операцію відмовились робити, бо показання не дозволяють. Повʼязка Дезо звісно не підійшла людині з деменцією, яка не тямить, що робить і постійно її знімає. Відношення лікаря безвідповідальне, головне, що грошей заробив. В голові тільки бізнес, а про клятву Гіппократа вже й забув.

Waizok1
09 апреля 2023 в 12:05

17.04 прийшли, просто попросили зробити знімок, чи все добре з рукою, тому що проходили 3 тижні у гіпсі та 3 у лонгіті, потрапили на іншого лікаря, просто проморозили нас, відмовили у допомозі та відправили на день коли буде цей лікар, ми безкоштовно нічого не просили, чи готові були сплатити послугу, це державна лікарня, яка отримує зарплату з податків?

Юрий
06 июня 2020 в 10:28

Обратился как подвернул ногу. Без прописки в Киеве. За пол часа осмотрели, сделали рентген, сказали что надо делать, и отпустили.

Добавить отзыв